Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 564K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ALIEN GIRLS

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του δημοσιεύματος... σχετικά με τη νεαρή ιερόδουλο από τη Ρωσία που εντοπίσθηκε κατά τη διάρκεια των ελέγχων του ΚΕΕΛΠΝΟ να είναι φορέας της νόσου του Aids και να εργάζεται σε οίκο ανοχής,

θέλουμε να πληροφορήσουμε & να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι:

Α] το ALIEN GIRLS Studio διαθέτει επίσημη ΑΔΕΙΑ Εγκατάστασης και Λειτουργίας κατ' εφαρμογή του σχετικού νομοθετικού πλαισίου.

Β] ΟΛΕΣ οι εργαζόμενες στο ALIEN GIRLS Studio είναι ΝΟΜΙΜΕΣ και πληρούν 100% ΟΛΑ τα κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται από την Πολιτεία.

Συνέπεια των παραπάνω είναι να μην υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος, τόσο για τη δημόσια υγεία όσο και για τα ίδια τα εκδιδόμενα πρόσωπα.

Επιπλέον, όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα του ALIEN GIRLS Studio είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, καθώς επίσης και τα πιστοποιητικά Υγείας που διαθέτουν τα κορίτσια μας από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας. [/size]

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
πες τα φιλε ετσι ειναι...!
μιλαμε για εμετικα σχολια κυριως απο γυναικες ελεινιδες... πουτανα κοινωνια με την υποκρισια σου!! και μαλακες κολοφλωροι να σχολιαζουν: καλα αυτη τη σαυρα πηγαιναν και πηδαγανε!! και να κατηγορουν μετα!! σχολια για αγαμητους που πανε σε ρδελα κλπ!! κατι τρεντιδες,αυτοι που γαμανε στα κλαμπακια την καθε καριολα με τον κωλο εξω που εχει παει με αλλους 1000 πριν και στην τελικη δεν εκανε και ποτε της εξετασεις...
ροδα ειναι και γυριζει...μην κρινεις ινα μην κριθεις...αλλα ειναι πολυ πουστικο ων ο ανθρωπος και ειδικα η γυναικα...
Ετσι ειναι δυστυχως.... τωρα ο καθε πουριτανος αγαμητος, η καθε χοντρη ελεεινιδα θα σου την πει..... γιατι πας με πουτανες, γιατι γουσταρεις Ρωσιδες κτλπ, κτλπ το γεγονος εχει παρει μεγαλες διαστασεις και ειναι λογικο, σε 10 ημερες θα εχει ξεχαστει, οι αγαμητες χοντρες θα παραμεινουν αγαμητες με μοναδικη παριγωρια την ΙΟΝ και τον Παυλιδη, το θεμα ειναι πως θα προστατευσουμε εμεις τους εαυτους μας απο τετοιες κακοτοπιες....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
κοίτα να δεις που όπως έγιναν τα πράγματα έγινε διαφήμιση το αυτονόητο. Φυσικά όπως είναι σκατά η πιάτσα καλά κάνει και παίρνει θέση το συγκεκριμένο ίδρυμα

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
[size=10pt]Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του δημοσιεύματος... σχετικά με τη νεαρή ιερόδουλο από τη Ρωσία που εντοπίσθηκε κατά τη διάρκεια των ελέγχων του ΚΕΕΛΠΝΟ να είναι φορέας της νόσου του Aids και να εργάζεται σε οίκο ανοχής,

θέλουμε να πληροφορήσουμε & να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι:

Α] το ALIEN GIRLS Studio διαθέτει επίσημη ΑΔΕΙΑ Εγκατάστασης και Λειτουργίας κατ' εφαρμογή του σχετικού νομοθετικού πλαισίου.

Β] ΟΛΕΣ οι εργαζόμενες στο ALIEN GIRLS Studio είναι ΝΟΜΙΜΕΣ και πληρούν 100% ΟΛΑ τα κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται από την Πολιτεία.

Συνέπεια των παραπάνω είναι να μην υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος, τόσο για τη δημόσια υγεία όσο και για τα ίδια τα εκδιδόμενα πρόσωπα.

Επιπλέον, όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα του ALIEN GIRLS Studio είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, καθώς επίσης και τα πιστοποιητικά Υγείας που διαθέτουν τα κορίτσια μας από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας. [/size]

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η Α δεν μας ενδιαφέρει διότι θεραπεύεται εύκολα και εξάλλου οι περισσότεροι Έλληνες έχουν κάνει το εμβόλιο.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η Β και η C που προκαλούν μεγάλη ζημιά και φυσικά ΔΕΝ μεταδίδονται με το σάλιο.

Θα ηθελα να ηξερα που ζεις εσυ!!  :grin: :grin:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ? .. :headbang: :headbang: :headbang:

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Μάγκες καλησπέρα. Από χθες το διαβάζω το θέμα και σκεπτόμουν να ανοίξω λογαριασμό μόνο για αυτό (και το έκανα).
Καιρό τώρα παρακολουθώ το site και έχω καλή άποψη. Αλλά αυτό είναι εκτός θέματος.
Ήθελα να πω δυο λογάκια για όλα αυτά. Καταθέτω προσωπική εμπειρία.
Από μικρός με ένα φίλο μου δεν είχαμε αφήσει οίκο για οίκο.
Ο φίλος μου ήταν κασκαντέρ (καταλάβατε) και κόλλησε ότι μπορούσε να κολλήσει.  Από τότε η μονή του δουλειά είναι να πηγαίνει στα σπίτια και να κάνει ότι μπορέσει χωρίς προφύλαξη. Οικονομικά είναι τρομερά αποκατεστημένος και δεν έχει πρόβλημα στις περισσότερες κοπέλες. Με ένα καλό δωράκι τις περισσότερες φορές οι περισσότερες ενδίδουν. Από κει και περά τα συμπεράσματα δικά σας για το αν πρέπει να βάζουμε προφυλακτικό ή όχι (σε ότι και αν κάνουμε).  Δεν είναι μόνο το έιτζ αλλά και αλλά πολύ σοβαρά (από τότε που άρχισε αυτή την πρακτική έπαψε να είναι και φίλος μου).
Εύχομαι κανείς συναγωνιστής να μην έχει κολλήσει τίποτα και στην κοπέλα καλή συνέχεια. Δεν είναι τώρα ώρα για καταμερισμό ευθυνών.
Ας είναι όλο αυτό το έναυσμα (αν και δεν έχω πολλές ελπίδες) για μια αλλαγή στον λάθος τρόπο που πολλοί επιλέγουν να ακλουθούν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μάγκες καλησπέρα. Από χθες το διαβάζω το θέμα και σκεπτόμουν να ανοίξω λογαριασμό μόνο για αυτό (και το έκανα).
Καιρό τώρα παρακολουθώ το site και έχω καλή άποψη. Αλλά αυτό είναι εκτός θέματος.
Ο φίλος μου ήταν κασκαντέρ (καταλάβατε) και κόλλησε ότι μπορούσε να κολλήσει.  Από τότε η μονή του δουλειά είναι να πηγαίνει στα σπίτια και να κάνει ότι μπορέσει χωρίς προφύλαξη. Οικονομικά είναι τρομερά αποκατεστημένος και δεν έχει πρόβλημα στις περισσότερες κοπέλες. Με ένα καλό δωράκι τις περισσότερες φορές οι περισσότερες ενδίδουν. Από κει και περά τα συμπεράσματα δικά σας για το αν πρέπει να βάζουμε προφυλακτικό ή όχι (σε ότι και αν κάνουμε).   Δεν είναι μόνο το έιτζ αλλά και αλλά πολύ σοβαρά (από τότε που άρχισε αυτή την πρακτική έπαψε να είναι και φίλος μου).
Εύχομαι κανείς συναγωνιστής να μην έχει κολλήσει τίποτα και στην κοπέλα καλή συνέχεια. Δεν είναι τώρα ώρα για καταμερισμό ευθυνών.
Ας είναι όλο αυτό το έναυσμα (αν και δεν έχω πολλές ελπίδες) για μια αλλαγή στον λάθος τρόπο που πολλοί επιλέγουν να ακλουθούν.

ΔΗλαδη ειναι ειτζακιας και ηπατιτιδακιας τυπε?
ελα να σου πω δε τον ξαναψαρευεις καμια μερα ποτε
θα παει να του την στησουμε να τον ψοφησουμε στο ξυλο
να δεις αν θα ξαναπατησει εκει κατω... θα κανονισω μερικους
απο εδω μεσα και θα σκασουμε ολοι μαζι να φαει ενα καλο χερι
και θα δεις αμα ξαναπατησει.

πουστοπαιδια.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
οι νεαροί έχουν κάνει στάνταρ τα εμβόλια για τις ηπατίτιδες
για τους μεγαλύτερους δεν ξέρω
για τους πακιστανούς το χω ακούσει , είναι κινητές βόμβες οι άτιμοι

δεύτερον απο γλειφομούνι το αποκλείω να κολλήσει κάποιος άντρας
(αλλά και γενικά να κολλήσει σε σέξ με γυναίκα κάποιος άντρας aids ...)

όμως έχω σκεφτεί ένα πιθανό σενάριο για το πως κόλλησε η "Νατάσα" :

συνήθως στην προσωπική τους ζωή δεν χρησιμοποιούν προφυλάξεις , και σαν "φυσικό" αντισυλληπτικό κάνουν σέξ όταν έχουν περίοδο , οπότε δεν το αποκλείω να έκανε σέξ όταν
είχε περίοδο με κάποιον οροθετικό τοξικομανή ή bi , ή αυτός ο κάποιος να την πήρε πρωκτικά
και ακάποτα

κάτι τέτοιο θα έγινε , δεν βλέπω άλλο ρεαλιστικό σενάριο
Δεν θελω να κανω συζητησεις πιθανοτητων για αυτο το θεμα... αν θελεις πιθανοτητες για το Μπιλμπαο-Αθλετικο να σου πω.... δεν ειναι στοιχημα το AIDS και η υγεια των ανθρωπων ειτε ειναι πελατες ειτε ιεροδουλες.
Εγω θα ηθελα να θεσω καποια αλλα θεματακια προς συζητηση, που ισως να ειναι και ενα θρεντ το καθενα...
1. Ποσο σιγουροι ειμαστε οτι στα μπουρδελα και τα στουντιο οι κοπελες δεν ειναι θυματα trafficking και αρα δεν εκβιαζονται να κανουν παρατολμα και επικυνδυνα πραγματα????
2. Οι ανεξαρτητες βιζιτες των 80 Ευρω ειναι ασφαλεις απο την αποψη οτι δεν κανουν κανονικο ακαποτο σεξ??? καθως δεν τις ελεγχει κανεις ουτε αρχες, ουτε καποιο πρακτορειο
3. Οι βιζιτες των πρακτορειων ειναι ασφαλεις????? Τα πρακτορεια κανουν ελεγχους απο μονα τους στις κοπελες?????
Γενικα δεν κανουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΑΠΟΤΟ με ιεροδουλες αν θελουμε να εχουμε το κεφαλι μας υσηχο, το ξερω οτι ειναι δυσκολο.... αλλα αν δεν μπορουμε να απαντησουμε στα παραπανω ερωτηματα ειναι και επικιδνυνο να κανουμε το αντιθετο......

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

πουστοπαιδια.
παντού υπάρχει Ο ΜΑΛΑΚΑΣ που χαλάει την πιάτσα. για πολύ ξύλο τύπος

true-grit

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ο φίλος μου ήταν κασκαντέρ (καταλάβατε) και κόλλησε ότι μπορούσε να κολλήσει.  Από τότε η μονή του δουλειά είναι να πηγαίνει στα σπίτια και να κάνει ότι μπορέσει χωρίς προφύλαξη. Οικονομικά είναι τρομερά αποκατεστημένος και δεν έχει πρόβλημα στις περισσότερες κοπέλες. Με ένα καλό δωράκι τις περισσότερες φορές οι περισσότερες ενδίδουν. Από κει και περά τα συμπεράσματα δικά σας για το αν πρέπει να βάζουμε προφυλακτικό ή όχι (σε ότι και αν κάνουμε).   Δεν είναι μόνο το έιτζ αλλά και αλλά πολύ σοβαρά (από τότε που άρχισε αυτή την πρακτική έπαψε να είναι και φίλος μου).
Φίλε άν δεν έισαι troll και απλά spamαρεις είσαι συνένοχος και συνυπεύθυνος. Σε κάθε περίπτωση θέματα υγείας δεν είναι για αστειάκια..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν θελω να κανω συζητησεις πιθανοτητων για αυτο το θεμα... αν θελεις πιθανοτητες για το Μπιλμπαο-Αθλετικο να σου πω.... δεν ειναι στοιχημα το AIDS και η υγεια των ανθρωπων ειτε ειναι πελατες ειτε ιεροδουλες.
Εγω θα ηθελα να θεσω καποια αλλα θεματακια προς συζητηση, που ισως να ειναι και ενα θρεντ το καθενα...
1. Ποσο σιγουροι ειμαστε οτι στα μπουρδελα και τα στουντιο οι κοπελες δεν ειναι θυματα trafficking και αρα δεν εκβιαζονται να κανουν παρατολμα και επικυνδυνα πραγματα????
2. Οι ανεξαρτητες βιζιτες των 80 Ευρω ειναι ασφαλεις απο την αποψη οτι δεν κανουν κανονικο ακαποτο σεξ??? καθως δεν τις ελεγχει κανεις ουτε αρχες, ουτε καποιο πρακτορειο
3. Οι βιζιτες των πρακτορειων ειναι ασφαλεις????? Τα πρακτορεια κανουν ελεγχους απο μονα τους στις κοπελες?????
Γενικα δεν κανουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΑΠΟΤΟ με ιεροδουλες αν θελουμε να εχουμε το κεφαλι μας υσηχο, το ξερω οτι ειναι δυσκολο.... αλλα αν δεν μπορουμε να απαντησουμε στα παραπανω ερωτηματα ειναι και επικιδνυνο να κανουμε το αντιθετο......
καλά traficking δεν υπάρχει πλέον
εξαναγκάζονται να κάνουν παράτολμα πράγματα λόγω της
χρηματολαγνείας τους κυρίως.

κατα τ'άλλα συμφωνώ με το σκεπτικό σου

ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ γιατί υπάρχουν πολλά ΣΜΝ , παιδιά και όχι μόνο το aids, που πιστεύω ότι ως επι το πλείστον είναι για τον φόβο των ιουδαίων.

και κάτι τελευταίο νομίζω ότι το site, έχει πρωτευοντα ρόλο στο θέμα πρόληψη των ΣΜΝ
αμέσως ένα οποιοδήποτε κρούσμα σοβαρού σμν , θα μαθευτεί σε χρόνο dt και δεν θα μεταδωθεί.
Περισσότερα ΣΜΝ σε άντρες έχω ακούσει εκτός αγοραίου έρωτα (για έναν περίεργο λόγο) ...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

πουστοπαιδια.
Δηλαδη για να καταλαβω, μας λεει οτι ο φιλος του παει σε μπουρδελο και επιτυγχανει ΑΚΑΠΟΤΟ ΣΕΞ (οχι πιπα), αν συμβαινει αυτο τοτε η οι γκομενες εχουν μυαλο σαλιγκαριου ή τρωνε πολυ ξυλο εκει μεσα αλλη πιθανοτητα δεν υπαρχει....

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Λοιπόν παιδάκια για ακάποτο ρωτάμε άμα κάνει η κοπέλα μόνο για να μας πει ρητά όχι, όχι κάνε μου δωράκι, ή 100+ ρητά όχι άμα πει αυτό ξαναπάμε στην ίδια την πουτάνα, για περισσότερη ασφάλεια. άμα πει όμως ναι άμεσα ή έμεσα, την κάνουμε με μικρά πηδηματάκια, για αυτό το λόγο πάω μόνο με συνοδούς μόνο μία περίπτωση ακάποτου πρωκτικού για την ακρίβεια άκουσα και η κοπέλα δεν ξανάρθε, οπότε παιδάκια, ακάποτα ποτέ.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
καλά traficking δεν υπάρχει πλέον
εξαναγκάζονται να κάνουν παράτολμα πράγματα λόγω της
χρηματολαγνείας τους κυρίως.

κατα τ'άλλα συμφωνώ με το σκεπτικό σου

ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ γιατί υπάρχουν πολλά ΣΜΝ , παιδιά και όχι μόνο το aids, που πιστεύω ότι ως επι το πλείστον είναι για τον φόβο των ιουδαίων.

και κάτι τελευταίο νομίζω ότι το site, έχει πρωτευοντα ρόλο στο θέμα πρόληψη των ΣΜΝ
αμέσως ένα οποιοδήποτε κρούσμα σοβαρού σμν , θα μαθευτεί σε χρόνο dt και δεν θα μεταδωθεί.
Περισσότερα ΣΜΝ σε άντρες έχω ακούσει εκτός αγοραίου έρωτα (για έναν περίεργο λόγο) ...
Για το trafficking μην εισαι τοσο σιγουρος ειχα δει πριν κατι μηνες ενα ντοκιμαντερ στο Ιντερνετ για το πως της φερνουν απο Ρουμανια, Μαυροβουνιο κτλπ μιλαμε για καραμπινατες σκλαβες, αν το το βρω και υπαρχει ακομα θα το ανεβασω...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Αγαπητή(έ)κα(ε)εκπρόσωπε.
Ποτέ μην λέτε ποτέ!
Προσωπικά όχι ότι αμφισβητώ αυτα τα οποία λέτε αλλα νομίζω,  καλό θα ήτο τα αναφερόμενα απο εσάς διαπιστευτήρια να τα αναρτούσατε στο site της επιχειρήσεώς σας.
Επίσης νομίζω ότι αυτό θα προσέδιδε μεγαλύτερο κύρος περισσότερη αξιοπιστία και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο στο φιλοπήδον κοινό σας.
Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom