Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Τους καλεσαμε, μια δυο τρεις τεσσερεις... οταν μαχαιρωσαν το κοριτσι η αστυνομια ηρθε μετα απο τρια τεταρτα... δεν αποδεχομαι την αδικια, αλλα ζωντας καθημερινα στην περιοχη, εμαθα δυστυχως να αποδεχομαι την παρανομια.. τη βλακεια δε μπορω να αποδεχτω, ειδικα απο νεα παιδια που θεωρω οτι εχουν ολα τα μεσα για να ενημερωθουν σωστα (δεν περιμενω απο το σαρανταρη και τον πενηνταρη της ηλικας μου να εχει ενημερωση, αν και θα επρεπε:  εμεις μεγαλωσαμε την εποχη που ολα επιτρεπονταν και βγαζαμε τα ματια μας στο πεδιον του αρεως με τους τουριστες απο τη Green)
Να σας πω κατι που μπορειτε να κανετε!!! δωστε τις διευθηνσεις των μπουρδελων που εχετε δει ξυλο, μαχαιρωματα, νταβατζηδες και ενημερωστε απο το σαιτ. Πιστευω οτι ενας υγειως σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα ηθελε να επισκεφθει ενα τετοιο μερος  :think: :think:

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να σας πω κατι που μπορειτε να κανετε!!! δωστε τις διευθηνσεις των μπουρδελων που εχετε δει ξυλο, μαχαιρωματα, νταβατζηδες και ενημερωστε απο το σαιτ. Πιστευω οτι ενας υγειως σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα ηθελε να επισκεφθει ενα τετοιο μερος  :think: :think:
Μα ηδη σου ειπα δυο!  Κι αν ειναι να το παρουμε ετσι, δεν υπαρχει κανενα που να μη γινονται φασαριες καποια στιγμη.  Ξερουμε καλα ολοι μας οτι δεν ειναι νομιμα, ξερουμε καλα ολοι μας οτι τα κοριτσια τις περισσοτερες φορες τα εκμεταλλευονται.  Καμμια δεν εγινε πορνη απο πεποιθηση -η αλλιως, οι πορνες απο πεποιθηση, δε δουλευουν σε αυτα τα μαγαζια, και τωρα εχουνε κανει περιουσιες.  Το θεμα ειναι, οτι αν σταθεις και κοιταξεις τι μπαινοβγαινει σε αυτα τα μαγαζια για καμποση ωρα, μετα πραγματικα θα το σκεφτεις πολυ να πας χωρις προφυλαξη (λεω γω τωρα, που εχω θηλυκο μυαλο, αλλα τι διαολο, ενστικτο αυτοσυντηρησης εχουμε ολοι)..  :headbang:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τυπε 1 / 20,000 δεν ειναι λιγο. Σκεψου ποσα ακαποτα τσιμπουκια γινονται απο πουτανες σε πελατες τη μερα. Δε θα ειναι 1,000 τη μερα στην περιοχη των Αθηνων? Ανετα... Με λιγα λογια καθε 20 μερες κληρωνει, μπορει να εισαι εσυ ο τυχερος  :S

ΛΟΛ ρε μλκ  :2funny: το λαικο λαχειο

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ κάνει έκκληση σε όσους επισκέφθηκαν τον οίκο ανοχής να εξεταστούν. Στην ιερόδουλη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=136631&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=136631&catid=4[/url]

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Λοιπόν παιδάκια για ακάποτο ρωτάμε άμα κάνει η κοπέλα μόνο για να μας πει ρητά όχι, όχι κάνε μου δωράκι, ή 100+ ρητά όχι άμα πει αυτό ξαναπάμε στην ίδια την πουτάνα, για περισσότερη ασφάλεια. άμα πει όμως ναι άμεσα ή έμεσα, την κάνουμε με μικρά πηδηματάκια, για αυτό το λόγο πάω μόνο με συνοδούς μόνο μία περίπτωση ακάποτου πρωκτικού για την ακρίβεια άκουσα και η κοπέλα δεν ξανάρθε, οπότε παιδάκια, ακάποτα ποτέ.

Φαντάζομαι θα ενοείς ακάποτο γαμήσι όχι στοματικό. Γιατί σε όλες τις call girls το ακάποτο στοματικό είναι αυτονόητο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα ηδη σου ειπα δυο!  Κι αν ειναι να το παρουμε ετσι, δεν υπαρχει κανενα που να μη γινονται φασαριες καποια στιγμη.  Ξερουμε καλα ολοι μας οτι δεν ειναι νομιμα, ξερουμε καλα ολοι μας οτι τα κοριτσια τις περισσοτερες φορες τα εκμεταλλευονται.  Καμμια δεν εγινε πορνη απο πεποιθηση -η αλλιως, οι πορνες απο πεποιθηση, δε δουλευουν σε αυτα τα μαγαζια, και τωρα εχουνε κανει περιουσιες.  Το θεμα ειναι, οτι αν σταθεις και κοιταξεις τι μπαινοβγαινει σε αυτα τα μαγαζια για καμποση ωρα, μετα πραγματικα θα το σκεφτεις πολυ να πας χωρις προφυλαξη (λεω γω τωρα, που εχω θηλυκο μυαλο, αλλα τι διαολο, ενστικτο αυτοσυντηρησης εχουμε ολοι)..  :headbang:

τι μπαινοβγαινει δηλαδη  :think: :think:
περα απο αλλοδαπους στη φυλης δεν εχω δει κατι αλλο παραξενο  :grin:

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι μπαινοβγαινει δηλαδη  :think: :think:
περα απο αλλοδαπους στη φυλης δεν εχω δει κατι αλλο παραξενο  :grin:
σορρι, αν εσενα δε σε ανησυχει να βλεπεις απλυτους και κουρεληδες να μπαινουν και να βγαινουν επειδη απο καπου κονομησαν το εικοσαρι, οκ, no problem...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρώσσικη ρουλέτα παίζεις και συ και η πουτάνα.
είναι όλα μέροε του συστήματος.
αμα θες δε παίζεις. τόσο απλό είναι.
αλλο αυτό και αλλο δεν υπάρχουν κίνδυνοι.
κάθε φορά που βάζεις το πουλάκι σου σε μια Δ.Χ. τρύπα με ή χωρίς καποτα έχεις πιθανότητες για πολλά.
τώρα, Δ.Χ. δεν είναι μόνο η τρύπα που πληρώνεις και το γνωρίζεις. είναι και αυτή που δεν πληρώνεις αλλά δεν το γνωρίζεις.
και εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.  

Προσεχε περσονα μη κανει κανεις Δ.Χ. και τη δικια σου τη τρυπα με αυτα που γραφεις...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Το ποσοστό αυτό σημαίνει ότι από τις 20.000 ακάποτες πίπες που γίνονται από οροθετικές γυναίκες, μόνο 1 θα αποβεί μοιραία.

Επίσης, από τα 2.000 ακάποτα γαμήσια που γίνονται σε οροθετικές γυναίκες, μόνο 1 θα αποβεί μοιραίο.

Τα στοιχεία αυτά τα δίνουμε για να μην τρομοκρατείται άδικα ο κόσμος.

Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι αν γαμήσεις οροθετική γυναίκα χωρίς καπότα την πούτσισες. Ε λοιπόν, δεν είναι αυτή η αλήθεια. Αν το κάνεις αυτό έχεις 1 στις 2.000 πιθανότητα να την πούτσισες.

Ρε συ picker το συμπέρασμα που έβγαλες δεν στέκει, η έρευνα αυτο που λέει (αν δεν κάνω λάθος) είναι ότι απο αυτούς που έχουν κολλήσει τον ιο τόσοι το κόλλησαν με μετάγγιση και τόσοι με το σεξ κλπ. Το γεγονός οτι το ποσοστό που έχει κολλήσει με μετάγγιση η με σύριγγα είναι πάρα πολύ υψηλό δεν σημαίνει οτι δεν κολλάει εύκολα με το σεξ όπως λές. Πουθενά δεν λέει οτι αν κάνεις 2.000 φορές σεξ με μια οροθετική έχεις μια πιθανότητα να κολλήσεις. Αυτο είναι δικό σου αυθαίρετο και λάθος συμπέρασμα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και να στο πω κι αλλιώς, από κάτι τέτοιους σαν και σένα κινδυνεύουμε όλοι, που νομίζουν ότι το Aids είναι διαφημιστική απάτη.
Σκέφτηκα να μην απαντήσω , γιατί μάλλον εσύ είσαι το ι5 που αναφέρεις
αλλά δεν θέλω κάποιος να παρερμηνεύει αυτά που λέω και να μένουν μετέωρα θέματα

το σύνδρομο "aids" υπάρχει , το που είναι οι ενστάσεις μου , το έχω γράψει πρίν
αν θές να αποδείξεις ότι δεν είσαι γιωτάς (πράγμα που αμφιβάλω) ή ότι ξέρεις τουλάχιστον ανάγνωση κάνε
το αυτονόητο

όσο για το traficking υπάρχει αλλά όχι με την εμφανή μορφή της "δουλείας"
όπως υπήρχε ίσως παλιότερα ή στο μεσαίωνα
σήμερα οι πόρνες είναι "δέσμιες" της χρηματολαγνείας τους (έμμεσο traficking) , καμία δεν κάθεται με το ζόρι και καμία δεν μπαίνει με το ζόρι , για να το πούμε αλλιώς...

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λέει το κοριτσάκι στον μπαμπά:
- Μπαμπά; - Ναι, αγάπη μου.
- Γιατί η μαμά δεν σε θέλει πιά; Έκανες αταξία; - Ε, κάτι τέτοιο, μωρό μου.. ...
- Έφαγες γλυκό από το βάζο;
- Όχι μωρέ, αλλά δεν ξέρω που το βάζω..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σορρι, αν εσενα δε σε ανησυχει να βλεπεις απλυτους και κουρεληδες να μπαινουν και να βγαινουν επειδη απο καπου κονομησαν το εικοσαρι, οκ, no problem...

τΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ το χεις εσυ και λεγεται
ρατσισμος.

Εκτος απο απλυτους... ξεχασες να αναφερεις πως κυκλοφορουνε
και αρκετοι πουκαμισο - κουστουμαρισμενοι σε αυτα τα στεκια.

Κανω λαθος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λέει το κοριτσάκι στον μπαμπά:
- Μπαμπά; - Ναι, αγάπη μου.
- Γιατί η μαμά δεν σε θέλει πιά; Έκανες αταξία; - Ε, κάτι τέτοιο, μωρό μου.. ...
- Έφαγες γλυκό από το βάζο;
- Όχι μωρέ, αλλά δεν ξέρω που το βάζω..

Εσυ πριν μας ελεγες "Το 80 που ξεσκιζομασταν με τους τουριστες απο το Green στο πεδιον του Αρεως"
και ξαφνικα την ειδες ηθικολογος? Γαμημενη υποκρισια... τελοςπαντων να σου πουμε αυτα που θες
να ακουσεις και εσυ να τελειωσει το πανηγυρι. Ειναι βρωμικα στη φυλης μη πατε. Και ειστε αποτυχημενοι
:2funny: :2funny:

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρατσισμος.

Κανω λαθος?
Κανενα... και ισως οι δευτεροι ναναι πιο επικινδυνοι (αλλα δε τους βλεπω τις πρωινες ωρες βεβαια).  Αλλα μιλησα για ενστικτο, που θα σε οδηγησει στην προφυλαξη, και για τιποτα παρα περα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρατσισμος.

Κανω λαθος?
τυπε μορτη χτες περασαν δυο κουστουματοι το βραδακι, φενεται πηγαιναν για κλαμπ μετα και ειπαν να ξεγκαυλωσουν λιγο και με ρωτουσαν εαν υπαρχουν μελαχρινες  :2funny: :2funny:

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ πριν μας ελεγες "Το 80 που ξεσκιζομασταν με τους τουριστες απο το Green στο πεδιον του Αρεως"
και ξαφνικα την ειδες ηθικολογος? Γαμημενη υποκρισια... τελοςπαντων να σου πουμε αυτα που θες
να ακουσεις και εσυ να τελειωσει το πανηγυρι. Ειναι βρωμικα στη φυλης μη πατε. Και ειστε αποτυχημενοι
:2funny: :2funny:
Δε το παιζω ηθικολογος καλε μου, απλα κανω χιουμορ, ειναι κι αργα...   Το 80 ητανε 80, και το 2012 ειναι 2012... Και το 2012 ειναι το ιδιο ηλιθιο να ξεσκιζεσαι με τουριστες, οσο και το να πηγαινεις με τα κοριτσια χωρις προφυλαξη.  Τοσο απλα.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:tits2:Για μένα οι Τρανσεξουαλ! Και οι Τρανς, που είναι στα Σπίτια είναι οι ποιο σίγουρες. Αυτές ελέγχονται 100% Και δεν παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Και από καθαριότητα, είναι σίγουρα οι καλλιτερες.Γνωμη μου! :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:tits2:Για μένα οι Τρανσεξουαλ! Και οι Τρανς, που είναι στα Σπίτια είναι οι ποιο σίγουρες. Αυτές ελέγχονται 100% Και δεν παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Και από καθαριότητα, είναι σίγουρα οι καλλιτερες.Γνωμη μου! :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom