RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
ρε μαν.. αφου οι περισσοτεροι εαν εχουν μυαλο καταλαβαινουν απολυτα εαν καποια ειναι θυμα τραφικινγκ..
Άντε πάλι τα ίδια με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Μιλάμε για ψύχωση.Μπροστά στην ψευτοπροοδευτική ιδεολογία τους και την λαθρολαγνεία που τους διακατέχει δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες...
Δείτε την ανακοίνωση τους...
Την έντονη αντίδραση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα έχουν προκαλέσει οι υγειονομικοί έλεγχοι που γίνονται σε μετανάστες, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν την τυφλα τους!!!!! και δεν μιλαω μονο για 14χρονα, για να ειμαστε ασφαλεις πρεπει η ιεροδουλη να ειναι επαγγελματιας και οχι εξαναγκασμενο θυμα, δεν ξερω η συγκεκριμενη αν ειναι θυμα η θυτης οπως δεν ξερω αν ειναι και η μονη οροθετικη ή με καποιο αλλο νοσημα που κανει αυτην τη δουλεια.....ρε μαν.. αφου οι περισσοτεροι εαν εχουν μυαλο καταλαβαινουν απολυτα εαν καποια ειναι θυμα τραφικινγκ..
και συγκεκριμενα οι πιτσιρικες,οταν εγω βλεπω αλλαγη βαρδιας στην φυλης το βραδυ, ερχονται κατι ασχημομουρηδες αλβανοι νταβαδες και βουλγαροι και οι πιτσιρικες τους λενε καλησπερα και καληνυχτα λες και ειναι οι παπες της ρωμης, ακομα και το χερι δεν τους φιλανε
Αν πραγματικά νομίζεις ότι το Aids είναι για το φόβο των Ιουδαίων τότε είσαι ή 15 ή εντελώς χαζός.καλά traficking δεν υπάρχει πλέον
εξαναγκάζονται να κάνουν παράτολμα πράγματα λόγω της
χρηματολαγνείας τους κυρίως.
κατα τ'άλλα συμφωνώ με το σκεπτικό σου
ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ γιατί υπάρχουν πολλά ΣΜΝ , παιδιά και όχι μόνο το aids, που πιστεύω ότι ως επι το πλείστον είναι για τον φόβο των ιουδαίων.
και κάτι τελευταίο νομίζω ότι το site, έχει πρωτευοντα ρόλο στο θέμα πρόληψη των ΣΜΝ
αμέσως ένα οποιοδήποτε κρούσμα σοβαρού σμν , θα μαθευτεί σε χρόνο dt και δεν θα μεταδωθεί.
Περισσότερα ΣΜΝ σε άντρες έχω ακούσει εκτός αγοραίου έρωτα (για έναν περίεργο λόγο) ...
Απο οτι καταλαβαινω μενεται εκει κοντα??? δεν θα διαφωνησω ουτε θα συμφωνησω με αυτα που λετε, εαν οπως λετε βλεπετε κλωτσομπουνιδια κτλπ, εχετε ειδοποιησει ποτε τις αρχες??? αν οχι για τις κοπελες για τα αρσενικα που λετε....Παληκαρια καλημερα, παρακολουθω καιρο το site, αλλα εκανα εγγραφη γτ με αυτα που διαβαζω με βγαλατε απ τα ρουχα μου και θα κρυωσω η γυναικα... Δυο μερες τωρα διαβαζω το συγκεκριμενο θεμα, γιατι ναντευω τρια αρσενικα που δουλευουν και συχναζουν στην περιοχη, και καλυτερα να μαθω μοναχη μου παρα να περιμενω να μου πουνε. Κι αν εκμαιευσω οτι κανανε τιποτα απροφυλαχτα, θα τους κρεμασω εναν εναν απο το μπαλκονι, ναστε σιγουροι. Τα κοριτσια στη γειτονια ρε παιδια, τις περισσοτερες φορες κανουνε οτι τους πουν. Δεν εχετε δει να τις τραβανε εξω απο το μαγαζι με κλωτσομπουνιδια και να τις χωνουν στα αυτοκινητα ποτε; Δεν εχουν και πολλες επιλογες, οποτε οι μονοι που εχουνε επιλογη ειστε εσεις. Και σεις ολοι, αλλοι εχετε γυναικες, αλλοι εχετε κοπελες, κι αν δεν εχετε καποια στιγμη θα βρειτε, και δε νομιζω οτι εχετε καμμια ορεξη να αρπαξετε κανα παρασημο και να μεινετε μοναχα "πουτανιαρηδες" (δε μου αρεσει ο ορος, αλλα αφου τον χρησιμοποιειτε εδω οκ), η με τη χηρα και τα ορφανα της. Δεν ειμαστε στο 80 που πηδιομασταν σα τα σκυλια στα παρκα, ειμαστε στο 12, σε μια αθηνα που χει μαζεψει καθε καρυδιας καρυδι, και μαλιστα σαπιο τις περισσοτερες φορες. Ελεος δηλαδη, καθε χουι σεβαστο, αλλα μην μπερδευουμε τη π... με τη βουρτσα και την ιεροδουλη με τη γκομενα που βλεπουμε στις τσοντες: απο την οθονη δεν κολλησε ποτε κανεις.
Σορρι για το ηθικοπλαστικον μυνημα, αλλα εχω διαβασει τοσες κουλαμαρες σε τουτο το thread που δεν αντεξα. Α, και για τους προληπτικους, το Αχαρνων και Φωκαιας, ηταν πρωην γραφειο κηδειων....
σταματακη, σε αυτη ειχες παει σοκολατακια?ρε αντισθενη ποσα μελη γραφτηκαν απο χτες ρε
Τυποι το ποσοστο αυτο σημαινει οτι 1 στους 20,000 κολλαει hiv απο ακαποτη πιπα. Δε μου φαινεται και λιγο :S
Ενταξει ο καθενας λεει οτι θελει.. μην κολλας σε αυτο, δουλεμποριο γυναικων υπαρχει, απλα οταν βλεπουμε κατι που μας φαινεται υποπτο ας κανουμε μια καταγγελια αν οχι για τα κοριτσια (για τα οποια καποιοι δεν δινουν δεκαρα) για την δικη μιας ασφαλεια....Traficking δεν υπάρχει πλέον; Έλεος να δω τι άλλο θα ακούσω απόψε...
σταματακη, σε αυτη ειχες παει σοκολατακια?
Απο οτι καταλαβαινω μενεται εκει κοντα??? δεν θα διαφωνησω ουτε θα συμφωνησω με αυτα που λετε, εαν οπως λετε βλεπετε κλωτσομπουνιδια κτλπ, εχετε ειδοποιησει ποτε τις αρχες??? αν οχι για τις κοπελες για τα αρσενικα που λετε....
Η ανυπαρξια της Αστυνομιας και η διαπλοκη της ειναι γνωστα, αλλα η παραιτηση και η αποδοχη της αδικιας και της παρανομιας δεν ειναι το ιδιο ασχημα??? Εαν βλεπετε περιστατικα με ξυλο, νταβατζηδες κτλπ οφειλεται να τα καταγγελεται αν η Αστυνομια δεν σας καλυπτει υπαρχουν ΜΚΟ που μπορει να επεμβουν.Δε μενουμε πλεον, αλλα δουλευουμε εκει. Και τα βλεπουμε ολα αυτα, ειδικα τις πολυ πρωινες ωρες... Σε ενα απο τα δυο υπογεια της Αγαθουπολεως μπηκαν και μαχαιρωσαν την κοπελα πριν καμποσο καιρο.. απεναντι στο μπαρ με τις μαυρες, εντεκα η ωρα το πρωι την πεταξανε την αλλη στο δρομο γυμνη και τη μαζεψε το αφεντικο με το αυτοκινητο που κατεβαινε... (αυτο για τις αρχες το αντιπαρερχομαι: προφανως δεν εχετε δοκιμασει να καλεσετε την αστυνομια στην ευρυτερη περιοχη του αγ. παντελεημονα)
Τους καλεσαμε, μια δυο τρεις τεσσερεις... οταν μαχαιρωσαν το κοριτσι η αστυνομια ηρθε μετα απο τρια τεταρτα... δεν αποδεχομαι την αδικια, αλλα ζωντας καθημερινα στην περιοχη, εμαθα δυστυχως να αποδεχομαι την παρανομια.. τη βλακεια δε μπορω να αποδεχτω, ειδικα απο νεα παιδια που θεωρω οτι εχουν ολα τα μεσα για να ενημερωθουν σωστα (δεν περιμενω απο το σαρανταρη και τον πενηνταρη της ηλικας μου να εχει ενημερωση, αν και θα επρεπε: εμεις μεγαλωσαμε την εποχη που ολα επιτρεπονταν και βγαζαμε τα ματια μας στο πεδιον του αρεως με τους τουριστες απο τη Green)Η ανυπαρξια της Αστυνομιας και η διαπλοκη της ειναι γνωστα, αλλα η παραιτηση και η αποδοχη της αδικιας και της παρανομιας δεν ειναι το ιδιο ασχημα??? Εαν βλεπετε περιστατικα με ξυλο, νταβατζηδες κτλπ οφειλεται να τα καταγγελεται αν η Αστυνομια δεν σας καλυπτει υπαρχουν ΜΚΟ που μπορει να επεμβουν.