Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 564K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μαν.. αφου οι περισσοτεροι εαν εχουν μυαλο καταλαβαινουν απολυτα εαν καποια ειναι θυμα τραφικινγκ..

και συγκεκριμενα οι πιτσιρικες,οταν εγω βλεπω αλλαγη βαρδιας στην φυλης το βραδυ, ερχονται κατι ασχημομουρηδες αλβανοι νταβαδες και βουλγαροι και οι πιτσιρικες τους λενε καλησπερα και καληνυχτα λες και ειναι οι παπες της ρωμης, ακομα και το χερι δεν τους φιλανε  :headbang: :headbang: :headbang:  :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μαγκες δουλευε οντως και βουρβαχη η τυπισσα;;
βλεπω μια που την εχουν στο προγραμμα αλλα ενω δειχνει οτι εχει φωτο μολις κλικαρω δεν βγαζει τιποτα...αυτη ειναι;;;
αλλα δεν την λενε νατασα εκει...σωστα; :think: :think:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μπροστά στην ψευτοπροοδευτική ιδεολογία τους και την λαθρολαγνεία που τους διακατέχει δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες...
Την ίδια ώρα που η αστυνομία με την ΚΕΕΛΠΝΟ σταμάτησε ένα και μόνο άτομο που γνώριζε το πρόβλημα της αλλά συνέχιζε να μεταδίδει τον ιο του AIDS σε άγνωστο ακόμα αριθμό ατόμων,τα οποία με τη σειρά τους (αν δεν είχε επέμβει το κλιμάκιο αστυνομίας και γιατρών να.....
σταματήσει τη δράση της) θα συνέχιζαν να μεταδίδουν την θανατηφόρα ασθένεια και σε άλλα ανυποψίαστα άτομα.

Δείτε την ανακοίνωση τους...

Την έντονη αντίδραση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα έχουν προκαλέσει οι υγειονομικοί έλεγχοι που γίνονται σε μετανάστες, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

«Η δημόσια υγεία δεν διασφαλίζεται με αστυνομικού τύπου υγειονομικούς ελέγχους και με την καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού γύρω από «υγειονομικές βόμβες», δηλώνει η διευθύντρια του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Ρεβέκα Παπαδοπούλου.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα επισημαίνουν ότι τέτοιου είδους επιχειρήσεις μπορούν να προκαλέσουν μόνο τον φόβο των ανθρώπων που στοχοποιούν και ως εκ τούτου να τους κάνουν να «κρυφτούν» ακόμη και αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αντί να αναζητήσουν την αναγκαία ιατρική περίθαλψη στις δομές υγείας.

Σύμφωνα με ιατρικά στοιχεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, πάνω από το 60% των ιατρικών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι κρατούμενοι μετανάστες προκαλούνται ή είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις άθλιες συνθήκες κράτησής τους.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Μπροστά στην ψευτοπροοδευτική ιδεολογία τους και την λαθρολαγνεία που τους διακατέχει δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες...
Δείτε την ανακοίνωση τους...
Την έντονη αντίδραση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα έχουν προκαλέσει οι υγειονομικοί έλεγχοι που γίνονται σε μετανάστες, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Άντε πάλι τα ίδια με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Μιλάμε για ψύχωση.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ρε μαν.. αφου οι περισσοτεροι εαν εχουν μυαλο καταλαβαινουν απολυτα εαν καποια ειναι θυμα τραφικινγκ..

και συγκεκριμενα οι πιτσιρικες,οταν εγω βλεπω αλλαγη βαρδιας στην φυλης το βραδυ, ερχονται κατι ασχημομουρηδες αλβανοι νταβαδες και βουλγαροι και οι πιτσιρικες τους λενε καλησπερα και καληνυχτα λες και ειναι οι παπες της ρωμης, ακομα και το χερι δεν τους φιλανε  :headbang: :headbang: :headbang:  :helpplea:
Οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν την τυφλα τους!!!!! και δεν μιλαω μονο για 14χρονα, για να ειμαστε ασφαλεις πρεπει η ιεροδουλη να ειναι επαγγελματιας και οχι εξαναγκασμενο θυμα, δεν ξερω η συγκεκριμενη αν ειναι θυμα η θυτης οπως δεν ξερω αν ειναι και η μονη οροθετικη ή με καποιο αλλο νοσημα που κανει αυτην τη δουλεια.....

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παληκαρια καλημερα, παρακολουθω καιρο το site, αλλα εκανα εγγραφη γτ με αυτα που διαβαζω με βγαλατε απ τα ρουχα μου και θα κρυωσω η γυναικα... Δυο μερες τωρα διαβαζω το συγκεκριμενο θεμα, γιατι ναντευω τρια αρσενικα που δουλευουν και συχναζουν στην περιοχη, και καλυτερα να μαθω μοναχη μου παρα να περιμενω να μου πουνε.  Κι αν εκμαιευσω οτι κανανε τιποτα απροφυλαχτα, θα τους κρεμασω εναν εναν απο το μπαλκονι, ναστε σιγουροι. Τα κοριτσια στη γειτονια ρε παιδια, τις περισσοτερες φορες κανουνε οτι τους πουν.  Δεν εχετε δει να τις τραβανε εξω απο το μαγαζι με κλωτσομπουνιδια και να τις χωνουν στα αυτοκινητα ποτε;  Δεν εχουν και πολλες επιλογες, οποτε οι μονοι που εχουνε επιλογη ειστε εσεις.  Και σεις ολοι, αλλοι εχετε γυναικες, αλλοι εχετε κοπελες, κι αν δεν εχετε καποια στιγμη θα βρειτε, και δε νομιζω οτι εχετε καμμια ορεξη να αρπαξετε κανα παρασημο και να μεινετε μοναχα "πουτανιαρηδες" (δε μου αρεσει ο ορος, αλλα αφου τον χρησιμοποιειτε εδω οκ), η με τη χηρα και τα ορφανα της.  Δεν ειμαστε στο 80 που πηδιομασταν σα τα σκυλια στα παρκα, ειμαστε στο 12, σε μια αθηνα που χει μαζεψει καθε καρυδιας καρυδι, και μαλιστα σαπιο τις περισσοτερες φορες.  Ελεος δηλαδη, καθε χουι σεβαστο, αλλα μην μπερδευουμε τη π... με τη βουρτσα και την ιεροδουλη με τη γκομενα που βλεπουμε στις τσοντες: απο την οθονη δεν κολλησε ποτε κανεις.  
Σορρι για το ηθικοπλαστικον μυνημα, αλλα εχω διαβασει τοσες κουλαμαρες σε τουτο το thread που δεν αντεξα.  Α, και για τους προληπτικους, το Αχαρνων και Φωκαιας, ηταν πρωην γραφειο κηδειων....  

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
607
Πόντοι
5.845
καλά traficking δεν υπάρχει πλέον
εξαναγκάζονται να κάνουν παράτολμα πράγματα λόγω της
χρηματολαγνείας τους κυρίως.

κατα τ'άλλα συμφωνώ με το σκεπτικό σου

ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ γιατί υπάρχουν πολλά ΣΜΝ , παιδιά και όχι μόνο το aids, που πιστεύω ότι ως επι το πλείστον είναι για τον φόβο των ιουδαίων.

και κάτι τελευταίο νομίζω ότι το site, έχει πρωτευοντα ρόλο στο θέμα πρόληψη των ΣΜΝ
αμέσως ένα οποιοδήποτε κρούσμα σοβαρού σμν , θα μαθευτεί σε χρόνο dt και δεν θα μεταδωθεί.
Περισσότερα ΣΜΝ σε άντρες έχω ακούσει εκτός αγοραίου έρωτα (για έναν περίεργο λόγο) ...
Αν πραγματικά νομίζεις ότι το Aids είναι για το φόβο των Ιουδαίων τότε είσαι ή 15 ή εντελώς χαζός.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
607
Πόντοι
5.845
Και να στο πω κι αλλιώς, από κάτι τέτοιους σαν και σένα κινδυνεύουμε όλοι, που νομίζουν ότι το Aids είναι διαφημιστική απάτη.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε αντισθενη ποσα μελη γραφτηκαν απο χτες ρε  :2funny: :2funny: :2funny:

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
607
Πόντοι
5.845
Traficking δεν υπάρχει πλέον; Έλεος να δω τι άλλο θα ακούσω απόψε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Παληκαρια καλημερα, παρακολουθω καιρο το site, αλλα εκανα εγγραφη γτ με αυτα που διαβαζω με βγαλατε απ τα ρουχα μου και θα κρυωσω η γυναικα... Δυο μερες τωρα διαβαζω το συγκεκριμενο θεμα, γιατι ναντευω τρια αρσενικα που δουλευουν και συχναζουν στην περιοχη, και καλυτερα να μαθω μοναχη μου παρα να περιμενω να μου πουνε.  Κι αν εκμαιευσω οτι κανανε τιποτα απροφυλαχτα, θα τους κρεμασω εναν εναν απο το μπαλκονι, ναστε σιγουροι. Τα κοριτσια στη γειτονια ρε παιδια, τις περισσοτερες φορες κανουνε οτι τους πουν.  Δεν εχετε δει να τις τραβανε εξω απο το μαγαζι με κλωτσομπουνιδια και να τις χωνουν στα αυτοκινητα ποτε;  Δεν εχουν και πολλες επιλογες, οποτε οι μονοι που εχουνε επιλογη ειστε εσεις.  Και σεις ολοι, αλλοι εχετε γυναικες, αλλοι εχετε κοπελες, κι αν δεν εχετε καποια στιγμη θα βρειτε, και δε νομιζω οτι εχετε καμμια ορεξη να αρπαξετε κανα παρασημο και να μεινετε μοναχα "πουτανιαρηδες" (δε μου αρεσει ο ορος, αλλα αφου τον χρησιμοποιειτε εδω οκ), η με τη χηρα και τα ορφανα της.  Δεν ειμαστε στο 80 που πηδιομασταν σα τα σκυλια στα παρκα, ειμαστε στο 12, σε μια αθηνα που χει μαζεψει καθε καρυδιας καρυδι, και μαλιστα σαπιο τις περισσοτερες φορες.  Ελεος δηλαδη, καθε χουι σεβαστο, αλλα μην μπερδευουμε τη π... με τη βουρτσα και την ιεροδουλη με τη γκομενα που βλεπουμε στις τσοντες: απο την οθονη δεν κολλησε ποτε κανεις.  
Σορρι για το ηθικοπλαστικον μυνημα, αλλα εχω διαβασει τοσες κουλαμαρες σε τουτο το thread που δεν αντεξα.  Α, και για τους προληπτικους, το Αχαρνων και Φωκαιας, ηταν πρωην γραφειο κηδειων....  
Απο οτι καταλαβαινω μενεται εκει κοντα??? δεν θα διαφωνησω ουτε θα συμφωνησω με αυτα που λετε, εαν οπως λετε βλεπετε κλωτσομπουνιδια κτλπ, εχετε ειδοποιησει ποτε τις αρχες??? αν οχι για τις κοπελες για τα αρσενικα που λετε....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Κυρίως απευθυνόμενος στα μέλη του site που γνωριζόμαστε κάποιο διάστημα...

Προσοχή σε αυτό το thread.
Βλέπω το διαβάζουν απο το μεσημέρι περίπου 1000άτομα.
Προσοχή στις πληροφορίες που συλλέγετε, προσοχή σε αυτα που ακουτε, προσοχή στην ψυχική σας υγεία.

Συμπεράσματα εν καιρώ...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τυποι το ποσοστο αυτο σημαινει οτι 1 στους 20,000 κολλαει hiv απο ακαποτη πιπα. Δε μου φαινεται και λιγο  :S

η ενας αμα του κανουν 20000 φορεις πιπες, σου εχουν κανει τοσες ρε μαγκα?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Traficking δεν υπάρχει πλέον; Έλεος να δω τι άλλο θα ακούσω απόψε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ενταξει ο καθενας λεει οτι θελει.. μην κολλας σε αυτο, δουλεμποριο γυναικων υπαρχει, απλα οταν βλεπουμε κατι που μας φαινεται υποπτο ας κανουμε μια καταγγελια αν οχι για τα κοριτσια (για τα οποια καποιοι δεν δινουν δεκαρα) για την δικη μιας ασφαλεια....

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι καταλαβαινω μενεται εκει κοντα??? δεν θα διαφωνησω ουτε θα συμφωνησω με αυτα που λετε, εαν οπως λετε βλεπετε κλωτσομπουνιδια κτλπ, εχετε ειδοποιησει ποτε τις αρχες??? αν οχι για τις κοπελες για τα αρσενικα που λετε....

Δε μενουμε πλεον, αλλα δουλευουμε εκει.  Και τα βλεπουμε ολα αυτα, ειδικα τις πολυ πρωινες ωρες... Σε ενα απο τα δυο υπογεια της Αγαθουπολεως μπηκαν και μαχαιρωσαν την κοπελα πριν καμποσο καιρο.. απεναντι στο μπαρ με τις μαυρες, εντεκα η ωρα το πρωι την πεταξανε την αλλη στο δρομο γυμνη και τη μαζεψε το αφεντικο με το αυτοκινητο που κατεβαινε... (αυτο για τις αρχες το αντιπαρερχομαι:  προφανως δεν εχετε δοκιμασει να καλεσετε την αστυνομια στην ευρυτερη περιοχη του αγ. παντελεημονα)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δε μενουμε πλεον, αλλα δουλευουμε εκει.  Και τα βλεπουμε ολα αυτα, ειδικα τις πολυ πρωινες ωρες... Σε ενα απο τα δυο υπογεια της Αγαθουπολεως μπηκαν και μαχαιρωσαν την κοπελα πριν καμποσο καιρο.. απεναντι στο μπαρ με τις μαυρες, εντεκα η ωρα το πρωι την πεταξανε την αλλη στο δρομο γυμνη και τη μαζεψε το αφεντικο με το αυτοκινητο που κατεβαινε... (αυτο για τις αρχες το αντιπαρερχομαι:  προφανως δεν εχετε δοκιμασει να καλεσετε την αστυνομια στην ευρυτερη περιοχη του αγ. παντελεημονα)
Η ανυπαρξια της Αστυνομιας και η διαπλοκη της ειναι γνωστα, αλλα η παραιτηση και η αποδοχη της αδικιας και της παρανομιας δεν ειναι το ιδιο ασχημα??? Εαν βλεπετε περιστατικα με ξυλο, νταβατζηδες κτλπ οφειλεται να τα καταγγελεται αν η Αστυνομια δεν σας καλυπτει υπαρχουν ΜΚΟ που μπορει να επεμβουν.

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η ανυπαρξια της Αστυνομιας και η διαπλοκη της ειναι γνωστα, αλλα η παραιτηση και η αποδοχη της αδικιας και της παρανομιας δεν ειναι το ιδιο ασχημα??? Εαν βλεπετε περιστατικα με ξυλο, νταβατζηδες κτλπ οφειλεται να τα καταγγελεται αν η Αστυνομια δεν σας καλυπτει υπαρχουν ΜΚΟ που μπορει να επεμβουν.
Τους καλεσαμε, μια δυο τρεις τεσσερεις... οταν μαχαιρωσαν το κοριτσι η αστυνομια ηρθε μετα απο τρια τεταρτα... δεν αποδεχομαι την αδικια, αλλα ζωντας καθημερινα στην περιοχη, εμαθα δυστυχως να αποδεχομαι την παρανομια.. τη βλακεια δε μπορω να αποδεχτω, ειδικα απο νεα παιδια που θεωρω οτι εχουν ολα τα μεσα για να ενημερωθουν σωστα (δεν περιμενω απο το σαρανταρη και τον πενηνταρη της ηλικας μου να εχει ενημερωση, αν και θα επρεπε:  εμεις μεγαλωσαμε την εποχη που ολα επιτρεπονταν και βγαζαμε τα ματια μας στο πεδιον του αρεως με τους τουριστες απο τη Green)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom