Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
την εχει κανει θεμα στο μακελειο ο χιος ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 27-4-2012, στο . Στην αρχη τις εκμποπης δειτε το!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συναγωνιστες οπως καταλαβατε τα ακαποτα παιχνιδακια...και η πιπες...και τα αλλα τα ποιο σκληρα...οσοι εχουν τετοια γουστα...και ειναι πολυ τολμηρη...πρεπει να τα κοψουν!!!!!! ευτυχως την συγκεκριμενη δεν την εχω πλησιασει ουτε στο χιλιομετρο...πολυ τυχερος νιωθω για αυτο...φυσικα στην ζωη μου εχω κανει της μαλακιες μου...ητε με γκομενες κανονηκες ητε με πουτανες...αλλα συγουρα με πουτανες ασχετα αν ειμουνα πολυ τολμηρος ειναι πολυ ελαχιστες αυτες που εκανα το κατι παρα πανω...και παει πολυς καιρος απο τοτε...ασχετα με το ολο θεμα αυτης της ρωσιδας που σκορπουσε τον θανατο...εδω και παρα πολυ καιρο εχω κοψει της μαλακιες...και τα τολμηρα...ακομα και σε μπουρδελο εχω να παω κανενα μηνα...και μετα το συμβαν αυτο...βλεπω να μην ξανα πηγαινω και καθολου στην τελικη...δεν εχω απαντησει σε οσους με κατακρειναν καποιες φορες...δεν μπαινω στην διαδικασια να εξηγω πραματα...η να απολογουμε για τα γουστα μου...εξαλλου ασχετα τι μαρεσε...δεν σημενει οτι εβρισκα αυτο που ηθελα...και φυσικα μαλλον ειμαι τυχερος σε αυτο..!!! ευτυχως η περισοτερες προσεχουν...και δεν ειναι καραχιμαδιο...να κανουν ακαποτα...κτλ..!! παντος σαν συμβουλοι οσοι εχουν τετοια γουστα...να κοψουν της μαλακιες...γιατι τα πραματα ειναι σοβαρα...καποιοι στο μυαλο μας μπορει να ειχαμε...ελα μωρε...τι να κολησω...δεν θα πεθανω κιολλας...αλλα τελικα βλεπουμε οτι υπαρχουν πολλες ανεγκεφαλες που ακομα και να το ξερουν μπορει να σε θεσουν σε κυνδυνο...!!! ολα αυτα δεν τα λεω σαν απολογια...εξαλλου επαναλαμβανω οτι εχω κανει της μαλακιες μου...και παρα πολυ εδωσε εχουν κανει τα ιδια....ασχετα αν δεν τα λενε...και τα γραφουν πριβε κτλ...προσοχη σε ολους...οι εποχες αλλαξαν...γεμισαμε πακιστανουν...αφρικανους...αλβανους...κτλ...και τα εξτραδακια τα παρανομα πανε συνεφο..!! καλη συνεχεια σε ολους σας...και με υγεια συναγωνιστες.

Κααααααλα ναι.

Ναι λεβεντη μου ναι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η ηπατίτιδα μεταδίδεται με το σαλιο;
Τι λες ρε;
Το 'χεις κάψει τελείως;
η Α μεταδίδεται με το σάλιο  ;)

κύριε hivaids.gr που δεν μας λές αν είσαι γιατρός ή ως τι μιλάς

εχω δει πρεζόνι σε μπουρδέλο αλλα είχε ζητήσει μόνο να δεί την κοπέλα και να φύγει.
γι'αυτό την ρώτησα
θέλω να δώ πρακτικά άν όντως πηγαίνουν
αν και υποπτεύομαι ότι όχι μόνο πάνε αλλά είναι και οι πιο "επικίνδυνοι" μαζί με τους bi

stjarna

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
έχω διαβάσει όλα τα σχόλια σε όλες τις σελίδες  αυτό που θέλω να πω  είναι ότι είναι δικαίωμα του καθενός να πηγαίνει στο κρεβάτι με εκδιδόμενες γυναίκες  αλλα  πρώτα πρέπει να έχει  την λογική να χρησιμοποιεί προφυλάξεις γιατί σίγουρα δεν μπορεί να ξέρει εάν  η εκδιδομενη γυναικα είναι φορέας κάποια αρρώστιας είτε πρόκειται  για aids  είτε για κάποιο άλλο νόσημα  ακόμα και αν έχει κάνει εξετάσεις  γιατί πάντα θα υπάρχει το κενό από μια εξέταση στην  και εκτος αυτού δεν είναι μονο τι θα μεταδώσει αυτή σε σας αλλα και τι θα μεταδώσετε εσείς στην περίπτωση που νοσείτε από κάτι και  δεν τον γνωρίζετε. για όσους ίσως έχουν την υποψία η έχουν πάει με την συγκεκριμένη καλο θα ήταν να μην παίζουν  με το νομο τον πιθανοτήτων και να πάνε να εξεταστούν άμεσα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα ειχε μονο ενδιαφερον να δειτε οσοι εχετε fb και ειστε συνδρομητες σε διαφορα blog ειδησεων, με τι χαιρεκακια γραφουν κατι ελεινηδες για το θεμα! αλλοι κατηγορουν αυτους που γαμανε σε μπουρδελα ακομα και καποιοι αντρες...

πραγματικα ποσο σαπια ειναι η κοινωνια ρε...ο,τι δεν μας αγγιζει, κατευθειαν να κρινουμε και να γινουμε σκληροι δικαστες...

και τι υποκρισια...οι ιδιες καριολες που θα δειτε στα νησια να κανουνε one night stand καθε βραδυ και να καυχιουνται στις φιλες τους....ειναι για να κλαις...

δωσε λινκ να δουμε τι μαλακιες λενε οι
πικραμενες ελλεινιδες παλι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Η κωλογαμιολα. Μου την σπαει ατελειωτα το υφακι της στις φωτο.  600 ατομα το λιγοτερο καθονται σε αναμμενα καρβουνα και αυτη...Η γαμημενη η σκατιαρα δειχνει να το διασκεδαζει.

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
οντως

μιλαμε για τρελο θαψιμο απο καργιολες

οι καργιολες ασχολουνται με την ηλικια της (λενε οτι δεν ειναι 22 με τπτ) και με την εμφανιση της..

εαν βαρεσει κανονι η ευρωπη και  γυρισει στο νομισμα της καθε χωρα

τοτε οι καργιολες αυτες θα σκατοσκουπιζουν γερμανιδες και ολλανδεζες..

γιατι οι καργιολες τα θεωρουν ολα αυτονοητα και δεδομενα επειδη ο μπαμπας και ο μουνοδουλος τους φερνουν την παστα στο κρεβατι
πες τα φιλε ετσι ειναι...!
μιλαμε για εμετικα σχολια κυριως απο γυναικες ελεινιδες... πουτανα κοινωνια με την υποκρισια σου!! και μαλακες κολοφλωροι να σχολιαζουν: καλα αυτη τη σαυρα πηγαιναν και πηδαγανε!! και να κατηγορουν μετα!! σχολια για αγαμητους που πανε σε ρδελα κλπ!! κατι τρεντιδες,αυτοι που γαμανε στα κλαμπακια την καθε καριολα με τον κωλο εξω που εχει παει με αλλους 1000 πριν και στην τελικη δεν εκανε και ποτε της εξετασεις...
ροδα ειναι και γυριζει...μην κρινεις ινα μην κριθεις...αλλα ειναι πολυ πουστικο ων ο ανθρωπος και ειδικα η γυναικα...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Η κωλογαμιολα. Μου την σπαει ατελειωτα το υφακι της στις φωτο.  600 ατομα το λιγοτερο καθονται σε αναμμενα καρβουνα και αυτη...Η γαμημενη η σκατιαρα δειχνει να το διασκεδαζει.
μα το διασκεδάζει. ακόμα είναι νέα, έβγαζε πακέτο και όλα οκ. σε καμιά δεκαριά χρόνια που η νόσος θα κυριεύσει το σώμα δε θα έχει τέτοιο χαμόγελο. το θέμα είναι πόσοι θα έχου την ίδια τύχη

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

γι'αυτό την ρώτησα
αν και υποπτεύομαι ότι όχι μόνο πάνε αλλά είναι και οι πιο "επικίνδυνοι" μαζί με τους bi
Μην ξεχνας οτι οι Πακιστανοι εχουν τεραστεια ποσοστα bi καθως δεν θεωρηται κακο, και μαλιστα στις τρωγλες οπου ζουν αυτος που δεν δουλευει κανει την "πουτανα" των αλλων, μαλλον απο το σπιτι το κολλησε η τυπισα και μαλλον απο ακαποτη πιπα καθως η γυναικα κολλαει πιο ευκολα απο τον αντρα με αυτον τον τροπο. Θεωρω δυσκολο να κολλησε καποιος απο ακαποτη πιπα, οποιος εχει κολλησει θα εχει κολλησει απο γλυφομουνι η κανονικο ακαποτο σεξ απο τις βιζιτες που αυτη εκανε.....

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Η Α δεν μας ενδιαφέρει διότι θεραπεύεται εύκολα και εξάλλου οι περισσότεροι Έλληνες έχουν κάνει το εμβόλιο.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η Β και η C που προκαλούν μεγάλη ζημιά και φυσικά ΔΕΝ μεταδίδονται με το σάλιο.

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
δωσε λινκ να δουμε τι μαλακιες λενε οι
πικραμενες ελλεινιδες παλι
φιλε ειναι απο το tsantiri.gr και κανεις και καλα like για να σου βγαζει τις ειδησεις του στο fb...εκει οι χρηστες fb μπορουν να κανουν σχολια...στην περιπτωση μας η καθε ελεινιδα χαιρεκακη μπριτζολα...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Εν τω μεταξυ διαβασα σε σχολιο απο μαλακα το κλασικο "μα καλα ειναι δυνατον να δινουν καποιοι λεφτα για να γαμανε;" Τι ζωα κυκλοφορουνε ρε γμτ? Τι ηληθιοι κακιασμενοι κομπλεξικοι πουριτανοι πατσαβουροβλακες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εν τω μεταξυ διαβασα σε σχολιο απο μαλακα το κλασικο "μα καλα ειναι δυνατον να δινουν καποιοι λεφτα για να γαμανε;" Τι ζωα κυκλοφορουνε ρε γμτ? Τι ηληθιοι κακιασμενοι κομπλεξικοι πουριτανοι πατσαβουροβλακες.

ΧΑΧΑΧΑΧ τυπε ετσι λενε και καλα εξωτερικα
και απο πισω κανουν τους ειλωτες στις γκομενες
πληρωνουν σαν τους βλακες απλα δεν το λενε  :P

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

γι'αυτό την ρώτησα

για να είμαι δίκαιος η τσατσα τον έδιωξε αλλα αυτος ζητησε να δεί την κοπέλα και θα εφευγε. Δεν είχαν σκοπό να τον βάλουν μέσα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τα δημοσιεύματα λένε ότι η κοπέλα ήρθε ως φορέας στην Ελλάδα, αλλά τεστ που έκανε εδώ, την έβγαλε καθαρή.
Πάντως θυμάμαι και περίπτωση μιας αγγλίδας πορνοστάρ (Roxanne Hall) που είχε διαγνωστεί με hiv στην Αμερική, και στο ΗΒ βγήκε και αυτή καθαρή...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
A, ναι. Επίσης τα δημοσιεύματα λένε ότι ο έλεγχος ήταν ρουτίνας, άρα φήμες ότι πήγε καρφωτή είναι μάλλον μούφα.

Όσο για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, η ρωσίδα πάει για κάθειρξη. Βέβαια, λόγω ανήκεστου θα έχει ειδική μεταχείριση.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η Α δεν μας ενδιαφέρει διότι θεραπεύεται εύκολα και εξάλλου οι περισσότεροι Έλληνες έχουν κάνει το εμβόλιο.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η Β και η C που προκαλούν μεγάλη ζημιά και φυσικά ΔΕΝ μεταδίδονται με το σάλιο.
οι νεαροί έχουν κάνει στάνταρ τα εμβόλια για τις ηπατίτιδες
για τους μεγαλύτερους δεν ξέρω

Μην ξεχνας οτι οι Πακιστανοι εχουν τεραστεια ποσοστα bi καθως δεν θεωρηται κακο, και μαλιστα στις τρωγλες οπου ζουν αυτος που δεν δουλευει κανει την "πουτανα" των αλλων, μαλλον απο το σπιτι το κολλησε η τυπισα και μαλλον απο ακαποτη πιπα καθως η γυναικα κολλαει πιο ευκολα απο τον αντρα με αυτον τον τροπο. Θεωρω δυσκολο να κολλησε καποιος απο ακαποτη πιπα, οποιος εχει κολλησει θα εχει κολλησει απο γλυφομουνι η κανονικο ακαποτο σεξ απο τις βιζιτες που αυτη εκανε.....
για τους πακιστανούς το χω ακούσει , είναι κινητές βόμβες οι άτιμοι

δεύτερον απο γλειφομούνι το αποκλείω να κολλήσει κάποιος άντρας
(αλλά και γενικά να κολλήσει σε σέξ με γυναίκα κάποιος άντρας aids ...)

όμως έχω σκεφτεί ένα πιθανό σενάριο για το πως κόλλησε η "Νατάσα" :

συνήθως στην προσωπική τους ζωή δεν χρησιμοποιούν προφυλάξεις , και σαν "φυσικό" αντισυλληπτικό κάνουν σέξ όταν έχουν περίοδο , οπότε δεν το αποκλείω να έκανε σέξ όταν
είχε περίοδο με κάποιον οροθετικό τοξικομανή ή bi , ή αυτός ο κάποιος να την πήρε πρωκτικά
και ακάποτα

κάτι τέτοιο θα έγινε , δεν βλέπω άλλο ρεαλιστικό σενάριο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη εγω τωρα πρεπει να κανω share για να δω
τι γραφουνε τα κομπλεξικα ελλεινιδακια για τις ιεροδουλες?

ελα μωρε τα ξερουμε τωρα... οχου
ο κλασσικος δεσμιος μουνοδουλος που εχει γεννηθει
καταδικασμενος με τον ιο "γλειφω κωλο στις ελλεηνιδες και αυτες με χεζουνε"

γκομενοφρουροι μαλακες.

Αυτοι ειναι χειροτεροι απο τις ελλεινιδες. Αυτοι τις εκαναν ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom