Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
την εχει κανει θεμα στο μακελειο ο χιος ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 27-4-2012, στο . Στην αρχη τις εκμποπης δειτε το!!!!
συναγωνιστες οπως καταλαβατε τα ακαποτα παιχνιδακια...και η πιπες...και τα αλλα τα ποιο σκληρα...οσοι εχουν τετοια γουστα...και ειναι πολυ τολμηρη...πρεπει να τα κοψουν!!!!!! ευτυχως την συγκεκριμενη δεν την εχω πλησιασει ουτε στο χιλιομετρο...πολυ τυχερος νιωθω για αυτο...φυσικα στην ζωη μου εχω κανει της μαλακιες μου...ητε με γκομενες κανονηκες ητε με πουτανες...αλλα συγουρα με πουτανες ασχετα αν ειμουνα πολυ τολμηρος ειναι πολυ ελαχιστες αυτες που εκανα το κατι παρα πανω...και παει πολυς καιρος απο τοτε...ασχετα με το ολο θεμα αυτης της ρωσιδας που σκορπουσε τον θανατο...εδω και παρα πολυ καιρο εχω κοψει της μαλακιες...και τα τολμηρα...ακομα και σε μπουρδελο εχω να παω κανενα μηνα...και μετα το συμβαν αυτο...βλεπω να μην ξανα πηγαινω και καθολου στην τελικη...δεν εχω απαντησει σε οσους με κατακρειναν καποιες φορες...δεν μπαινω στην διαδικασια να εξηγω πραματα...η να απολογουμε για τα γουστα μου...εξαλλου ασχετα τι μαρεσε...δεν σημενει οτι εβρισκα αυτο που ηθελα...και φυσικα μαλλον ειμαι τυχερος σε αυτο..!!! ευτυχως η περισοτερες προσεχουν...και δεν ειναι καραχιμαδιο...να κανουν ακαποτα...κτλ..!! παντος σαν συμβουλοι οσοι εχουν τετοια γουστα...να κοψουν της μαλακιες...γιατι τα πραματα ειναι σοβαρα...καποιοι στο μυαλο μας μπορει να ειχαμε...ελα μωρε...τι να κολησω...δεν θα πεθανω κιολλας...αλλα τελικα βλεπουμε οτι υπαρχουν πολλες ανεγκεφαλες που ακομα και να το ξερουν μπορει να σε θεσουν σε κυνδυνο...!!! ολα αυτα δεν τα λεω σαν απολογια...εξαλλου επαναλαμβανω οτι εχω κανει της μαλακιες μου...και παρα πολυ εδωσε εχουν κανει τα ιδια....ασχετα αν δεν τα λενε...και τα γραφουν πριβε κτλ...προσοχη σε ολους...οι εποχες αλλαξαν...γεμισαμε πακιστανουν...αφρικανους...αλβανους...κτλ...και τα εξτραδακια τα παρανομα πανε συνεφο..!! καλη συνεχεια σε ολους σας...και με υγεια συναγωνιστες.
η Α μεταδίδεται με το σάλιο ;)Η ηπατίτιδα μεταδίδεται με το σαλιο;
Τι λες ρε;
Το 'χεις κάψει τελείως;
γι'αυτό την ρώτησαεχω δει πρεζόνι σε μπουρδέλο αλλα είχε ζητήσει μόνο να δεί την κοπέλα και να φύγει.
Θα ειχε μονο ενδιαφερον να δειτε οσοι εχετε fb και ειστε συνδρομητες σε διαφορα blog ειδησεων, με τι χαιρεκακια γραφουν κατι ελεινηδες για το θεμα! αλλοι κατηγορουν αυτους που γαμανε σε μπουρδελα ακομα και καποιοι αντρες...
πραγματικα ποσο σαπια ειναι η κοινωνια ρε...ο,τι δεν μας αγγιζει, κατευθειαν να κρινουμε και να γινουμε σκληροι δικαστες...
και τι υποκρισια...οι ιδιες καριολες που θα δειτε στα νησια να κανουνε one night stand καθε βραδυ και να καυχιουνται στις φιλες τους....ειναι για να κλαις...
πες τα φιλε ετσι ειναι...!οντως
μιλαμε για τρελο θαψιμο απο καργιολες
οι καργιολες ασχολουνται με την ηλικια της (λενε οτι δεν ειναι 22 με τπτ) και με την εμφανιση της..
εαν βαρεσει κανονι η ευρωπη και γυρισει στο νομισμα της καθε χωρα
τοτε οι καργιολες αυτες θα σκατοσκουπιζουν γερμανιδες και ολλανδεζες..
γιατι οι καργιολες τα θεωρουν ολα αυτονοητα και δεδομενα επειδη ο μπαμπας και ο μουνοδουλος τους φερνουν την παστα στο κρεβατι
μα το διασκεδάζει. ακόμα είναι νέα, έβγαζε πακέτο και όλα οκ. σε καμιά δεκαριά χρόνια που η νόσος θα κυριεύσει το σώμα δε θα έχει τέτοιο χαμόγελο. το θέμα είναι πόσοι θα έχου την ίδια τύχηΗ κωλογαμιολα. Μου την σπαει ατελειωτα το υφακι της στις φωτο. 600 ατομα το λιγοτερο καθονται σε αναμμενα καρβουνα και αυτη...Η γαμημενη η σκατιαρα δειχνει να το διασκεδαζει.
Μην ξεχνας οτι οι Πακιστανοι εχουν τεραστεια ποσοστα bi καθως δεν θεωρηται κακο, και μαλιστα στις τρωγλες οπου ζουν αυτος που δεν δουλευει κανει την "πουτανα" των αλλων, μαλλον απο το σπιτι το κολλησε η τυπισα και μαλλον απο ακαποτη πιπα καθως η γυναικα κολλαει πιο ευκολα απο τον αντρα με αυτον τον τροπο. Θεωρω δυσκολο να κολλησε καποιος απο ακαποτη πιπα, οποιος εχει κολλησει θα εχει κολλησει απο γλυφομουνι η κανονικο ακαποτο σεξ απο τις βιζιτες που αυτη εκανε.....η Α μεταδίδεται με το σάλιο ;)
κύριε hivaids.gr που δεν μας λές αν είσαι γιατρός ή ως τι μιλάς
γι'αυτό την ρώτησα
θέλω να δώ πρακτικά άν όντως πηγαίνουν
αν και υποπτεύομαι ότι όχι μόνο πάνε αλλά είναι και οι πιο "επικίνδυνοι" μαζί με τους bi
Η Α δεν μας ενδιαφέρει διότι θεραπεύεται εύκολα και εξάλλου οι περισσότεροι Έλληνες έχουν κάνει το εμβόλιο.η Α μεταδίδεται με το σάλιο ;)
να το γυρισουμε στα μεταλαγμενα τυπε καλα λεσ.οι γυναικεσ βρωμανε
φιλε ειναι απο το tsantiri.gr και κανεις και καλα like για να σου βγαζει τις ειδησεις του στο fb...εκει οι χρηστες fb μπορουν να κανουν σχολια...στην περιπτωση μας η καθε ελεινιδα χαιρεκακη μπριτζολα...δωσε λινκ να δουμε τι μαλακιες λενε οι
πικραμενες ελλεινιδες παλι
Εν τω μεταξυ διαβασα σε σχολιο απο μαλακα το κλασικο "μα καλα ειναι δυνατον να δινουν καποιοι λεφτα για να γαμανε;" Τι ζωα κυκλοφορουνε ρε γμτ? Τι ηληθιοι κακιασμενοι κομπλεξικοι πουριτανοι πατσαβουροβλακες.
η Α μεταδίδεται με το σάλιο ;)
κύριε hivaids.gr που δεν μας λές αν είσαι γιατρός ή ως τι μιλάς
γι'αυτό την ρώτησα
θέλω να δώ πρακτικά άν όντως πηγαίνουν
αν και υποπτεύομαι ότι όχι μόνο πάνε αλλά είναι και οι πιο "επικίνδυνοι" μαζί με τους bi
οι νεαροί έχουν κάνει στάνταρ τα εμβόλια για τις ηπατίτιδεςΗ Α δεν μας ενδιαφέρει διότι θεραπεύεται εύκολα και εξάλλου οι περισσότεροι Έλληνες έχουν κάνει το εμβόλιο.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η Β και η C που προκαλούν μεγάλη ζημιά και φυσικά ΔΕΝ μεταδίδονται με το σάλιο.
για τους πακιστανούς το χω ακούσει , είναι κινητές βόμβες οι άτιμοιΜην ξεχνας οτι οι Πακιστανοι εχουν τεραστεια ποσοστα bi καθως δεν θεωρηται κακο, και μαλιστα στις τρωγλες οπου ζουν αυτος που δεν δουλευει κανει την "πουτανα" των αλλων, μαλλον απο το σπιτι το κολλησε η τυπισα και μαλλον απο ακαποτη πιπα καθως η γυναικα κολλαει πιο ευκολα απο τον αντρα με αυτον τον τροπο. Θεωρω δυσκολο να κολλησε καποιος απο ακαποτη πιπα, οποιος εχει κολλησει θα εχει κολλησει απο γλυφομουνι η κανονικο ακαποτο σεξ απο τις βιζιτες που αυτη εκανε.....