Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ψοφαω για σπιτικες ιστοριουλες
ιστοριουλες της διπλανης πορτας
Μπηκε μουνι στο θρεντ και θα γλιστραμε απο τα σαλια σου παλι
Ψοφαω για σπιτικες ιστοριουλες
ιστοριουλες της διπλανης πορτας
Σιγανοπούτανο τύπε,μέχρι παρθενοραφή θα πάει να κάνει αν μπλέξει με κανέναν άραβα που θα την θέλει απείραχτη.Μ αρεσει η ρυθμ γιατι το παιζει αθωα
αλλα ασε μην την κανιβαλισουμε τωρα
mega βλεπεις δικε μου,δεν πιστευω να ψηφισεις πασοκ στις εκλογεςστο μεγκα ειπε οτι ο οικος ειχε κλεισε 7 φορες τον τελευταιο καιρο
η rythm δεν κανει τετοια πραγματα,τι την περασες;καμμια καριολα;αντε στα κεφια της να παιξει στον αλλον μια μαλακια με γαντι ομως
αστερι μου εσυΜε γαντι και καποτα.....Καθαρα πραματα.....
Μπήκα στο site γιατί διάβασα για το περιστατικό. Σύμφωνα με δελτίο τύπο του ΚΕΕΛΠΝΟ το σπιτάκι είναι Φωκαίας 22Β και Αχαρνών. Όσοι το είχαν επισκεφτεί τους τελευταίους 6 μήνες να καλέσουν τη τηλεφωνική γραμμή για το AIDS (210 7222222) και το ΚΕΕΛΠΝΟ. Να μπουν στο site του ΚΕΕΛΠΝΟ και να κατεβάσουν το Δελτίο Τύπου 27.04.2012 στα δεξιά. Αν και έχω μήνες να ποτίσω και δεν έχω επισκεφτεί ποτέ το συγκεκριμμένο, νευριάζω που έπρεπε να φτάσουν εκλογές για να αρχίσουν τους ελέγχους οι αρμόδιοι... Εννοείται ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό.
Μ αρεσει η ρυθμ γιατι το παιζει αθωα
αλλα ασε μην την κανιβαλισουμε τωρα
Σιγανοπούτανο τύπε,μέχρι παρθενοραφή θα πάει να κάνει αν μπλέξει με κανέναν άραβα που θα την θέλει απείραχτη.
ειναι αγαπουλης ο μορτηςΜπηκε μουνι στο θρεντ και θα γλιστραμε απο τα σαλια σου παλι
αυτοι ολοι που γαμανε μικρεσ κινδυνευουν. απο αρωστιεσ που ειναι φουλ απο το ηθων και απο καπσουροκαυλα τησ ερωτευονταιυπαρχει ανωμαλια στον κοσμο
με καυλωσες τωρα με αυτα που λες πουτανακιΕιμαι αθωα δεν το παιζω......
ειναι αγαπουλης ο μορτης
Μπηκε μουνι στο θρεντ και θα γλιστραμε απο τα σαλια σου παλι
Φοράς κ ειδική στολή μην τυγχόν στάξει καθόλου;;;Με γαντι και καποτα.....Καθαρα πραματα.....
με καυλωσες τωρα με αυτα που λες πουτανακι
παντα,και χωρις μασελα γιατι μαζευει μικροβιαΑκαποτα τις πηδατε τις γριες???
Κριμα που δεν ειμαι 50φευγα να μου κατσεις....Εσυ και ο απολυτος ειστε το απιαστο ονειρο μου.....
τι οργιο εισαιΚριμα που δεν ειμαι 50φευγα να μου κατσεις....Εσυ και ο απολυτος ειστε το απιαστο ονειρο μου.....