aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ε πάντως όσοι πήγαν εκεί καλό είναι να κάνουν την εξέταση.
Rythm γουσταρεις την ψωλα μου;
οσοι υπαρχουν εν ζωη ακομαΕ πάντως όσοι πήγαν εκεί καλό είναι να κάνουν την εξέταση.
καποιο θα μεινει για λιγεσ μερεσ κλειστοΟποιοσδήποτε δει και τον κατάλαγο, μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει καταχώρηση Φωκαίας 22Β.
Αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει λάθος στην μεταφορά. Τρία είναι τα ορθά ενδεχόμενα:
- Το Φωκαίας 22 δεν έχει γράμμα, άρα κατά λάθος το πέρασαν έτσι. Το οίκημα βέβαια συστεγάζει 3 οίκους ανοχής, αλλά δεν συνορεύει με Αχαρνών.
Να σημειώσω πάντως ότι έχει αναφερθεί παλαιότερα περίπτωση ιερόδουλης που προσέφερε ακάποτο γαμήσι στο μενού.
- Υπάρχει Φωκαίας 27Β, οπότε έχει γίνει λάθος στο τελευταίο ψηφίο του αριθμού. Και εδώ συστεγάζονται 2 οίκοι.
- Τέλος, ίσως με το Φωκαίας 22Β να εννοούν την καταχώρηση Φωκαίας 24 που και αυτή έχει φάτσα στην Αχαρνών.
Και εκεί είχε ακουστεί περίπτωση ακάποτου.
ψοφαει για εξαερωση το παιδι,μην του μιλας ετσιΜας τα επρηξες ρε σαυρα και εσυ, βαλτη στο πατο σου να ησυχασεις
101 μέλη και 214 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενας απο αυτους σιγουρα θα μας αποχαιρετήσει!!!!!!!
Οποιοσδήποτε δει και τον κατάλαγο, μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει καταχώρηση Φωκαίας 22Β.
Αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει λάθος στην μεταφορά. Τρία είναι τα ορθά ενδεχόμενα:
- Το Φωκαίας 22 δεν έχει γράμμα, άρα κατά λάθος το πέρασαν έτσι. Το οίκημα βέβαια συστεγάζει 3 οίκους ανοχής, αλλά δεν συνορεύει με Αχαρνών.
Να σημειώσω πάντως ότι έχει αναφερθεί παλαιότερα περίπτωση ιερόδουλης που προσέφερε ακάποτο γαμήσι στο μενού.
- Υπάρχει Φωκαίας 27Β, οπότε έχει γίνει λάθος στο τελευταίο ψηφίο του αριθμού. Και εδώ συστεγάζονται 2 οίκοι.
- Τέλος, ίσως με το Φωκαίας 22Β να εννοούν την καταχώρηση Φωκαίας 24 που και αυτή έχει φάτσα στην Αχαρνών.
Και εκεί είχε ακουστεί περίπτωση ακάποτου.
μονο ενασ δεν κανουμε τιποτα 100 και βαλε101 μέλη και 214 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αληθεια ειναι πως εχουμε δει μεγαλυτερες και χοντροτερες
αποφασιστε τι θελετε απο την μια σας χαλαει αμα φατε καμια τριχα απο την αλλη μας θελετε με θαμνο.
δεν κρατιεσαι δικε μουΘα χύσω μουνάρες μου...
Ωραιο ανεκδοτοΩπα ρε παρθενα, νομιζεις οτι αν κανεις κανα δυο χρονια να τον φας ο αλλος θα ξεχασει την προυπηρεσια σου και θα σε παντρευτει