ποιος οικος ειχε σφραγιστει 7 φορες?????
Ποια καριόλα είναι άραγε !
ποιος οικος ειχε σφραγιστει 7 φορες?????
Εγω δεν ανησυχω...Κουβαλαω παντα θηκουλα με προφυλακτικα...
Να ναι καλα τα durex...Ειχαν δωρο κατι θηκουλες πολυ ωραιες σαν πορτοφολακια για ψιλα....
ειμαστε δυναμη δικε μου!!!!ετσι και φτιαχναμε κομμα με προεδρο τον απολυτο τους ειχαμε γαμησει ευκολαναι δικε μου σταθεροσ απο 50 και πανω
βαζετε παντα προφυλακτικο με τον γκομενικο?
Κανω συνεχεια Refresh για να δω μεχρι πού θα φτασει η κλανομεντίασή σας
Με 83- 160 καλα παμε...
Ολοι νομιζουν οτι κολλησαν!
Τελικα γαμαει καλα ο κοσμος!
Δηλαδη 240 ανθρωποι γαμησαν μια 22χρονη μουναρα με aids, τον τελευταιο καιρο...
ειδεσ δικε μου μαλακιεσ που κανουν πανε και πηδανε τησ μουναρεσ πιτσιρικιεσ! αμα γαμουσαν γριεσ σαν εμασ δεν θα ειχαν κανενα ανκχοσΚανω συνεχεια Refresh για να δω μεχρι πού θα φτασει η κλανομεντίασή σας
Με 83- 160 καλα παμε...
Ολοι νομιζουν οτι κολλησαν!
Τελικα γαμαει καλα ο κοσμος!
Δηλαδη 240 ανθρωποι γαμησαν μια 22χρονη μουναρα με aids, τον τελευταιο καιρο...
η rythm δεν κανει τετοια πραγματα,τι την περασες;καμμια καριολα;αντε στα κεφια της να παιξει στον αλλον μια μαλακια με γαντι ομωςβαζετε παντα προφυλακτικο με τον γκομενικο?
Εισαι αδιακριτος....
η rythm δεν κανει τετοια πραγματα,τι την περασες;καμμια καριολα;αντε στα κεφια της να παιξει στον αλλον μια μαλακια με γαντι ομως
Στον μόρτη,στον ψυχαναλυτή σου κ στον δικηγόρο σου θα τα λες όλα καργιόλα.Εισαι αδιακριτος....
υπαρχει ανωμαλια στον κοσμοειδεσ δικε μου μαλακιεσ που κανουν πανε και πηδανε τησ μουναρεσ πιτσιρικιεσ! αμα γαμουσαν γριεσ σαν εμασ δεν θα ειχαν κανενα ανκχοσ
θα γινει η μεγαλη συναντηση καποια στιγμη δικε μου με ολουσ τουσ γκρανυ λοβερσ συναγωνιστεσειμαστε δυναμη δικε μου!!!!ετσι και φτιαχναμε κομμα με προεδρο τον απολυτο τους ειχαμε γαμησει ευκολα
97 μέλη και 196 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφηστε τον ανθρωπο ρε καφροιΑνοιξε ο male tsouli thread καινουργια
θα πας να του τα χυσεις?
Στον μόρτη,στον ψυχαναλυτή σου κ στον δικηγόρο σου θα τα λες όλα καργιόλα.
ειδεσ δικε μου μαλακιεσ που κανουν πανε και πηδανε τησ μουναρεσ πιτσιρικιεσ! αμα γαμουσαν γριεσ σαν εμασ δεν θα ειχαν κανενα ανκχοσ
ποιο να ειναι αραγε?στο μεγκα ειπε οτι ο οικος ειχε κλεισε 7 φορες τον τελευταιο καιρο