pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Να μην έχουν ιδρώσει τουλάχιστον οι μισοί ότι κάτι κόλλησαν....σιγουράκι.83 μέλη και 142 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να μην έχουν ιδρώσει τουλάχιστον οι μισοί ότι κάτι κόλλησαν....σιγουράκι.83 μέλη και 142 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Λίλας ήταν μια εξαίρεση,ένα τυφλό πάθος,ερωτεύτηκες κ συ σαν παιδί;;;καλα κανω εγω και γαμαω μονο γριες,αυτες δεν πιανουν τιποτα,περιμενω την επισημη τοποθετηση του γιατρου
γι αυτο τα κοριτσακια να τους λετε οτι χωρις καποτα νο κοκο!Το κακο ειναι οτι μεχρι να μειωθουν θα το εχουν μεταδωσει κι αλλου....Σιγα μην κανουν ακαποτο μονο στα μπουρδελα... :-
αυτεσ δεν εχουν τιποτα γριεσ = σουπερ.αλλα ο γιατροσ θα δωσει φωσ δικε μουκαλα κανω εγω και γαμαω μονο γριες,αυτες δεν πιανουν τιποτα,περιμενω την επισημη τοποθετηση του γιατρου
αυτα περασαν,τωρα ειμαι με τον σοφια τελοςΟ Λίλας ήταν μια εξαίρεση,ένα τυφλό πάθος,ερωτεύτηκες κ συ σαν παιδί;;;
πεστα τσολια μου!!!!γι' αυτό ο σοφός λαός στρέφεται στις γριές.
σου λέει ο άλλος, αυτή για να μην έχει ψοφήσει έχει ανοσία,δεν την κολλάει τίποτα, ούτε ο χάρος, οπότε είναι καθαρή.
Καλο ειναι παντος οταν ακομα και τη γκομενα σας χωρις καποτα να μην την χυνετε μεσα.Το Aids κολαει αρκετα δυσκολα.Ευκολοτερα απο ολα κολανε τα Χλαμυδια και οι Τριχομοναδες.Που θα πρεπει να παρετε αντιβιοτικα δοσης ελεφαντα για να τα θεραπευσετε! Ειχα γραψει παλια σχετικα με αυτα αφου τα εχω κολισει 5-6 φορες.Το πιο απλο απο τα αφροδησια ειναι τα Κοντιλοματα μια φορα τα ειχα κολλησει απο ! Ειναι και τα πιο ευκολα στη θεραπεια παιρνεις ξυρο παγο και τα καυτηριαζεις.
δικος μας και εσυ;αυτεσ δεν εχουν τιποτα γριεσ = σουπερ.αλλα ο γιατροσ θα δωσει φωσ δικε μου
Αθλιος εισαι ρε μαλακα
άντε πες του τώρα ότι αυτά που καυτηρίασε δεν φύγανε, απλά δεν τα βλέπει.Αθλιος εισαι ρε μαλακα
τα λέω αλλά δε με ακούνε.πεστα τσολια μου!!!!
Εσυ τι ανησυχεις?
γι αυτο τα κοριτσακια να τους λετε οτι χωρις καποτα νο κοκο!
ναι δικε μου σταθεροσ απο 50 και πανωδικος μας και εσυ;
Ο Οίκος πρέπει να γίνει γνωστός!
Απαράδεκτο να εργάζεται κοπέλα και να μην έχει υποβληθεί σε εξετάσεις (είτε από μόνη της, είτε μετά από εντολή των υπευθύνων του οίκου).
άντε πες του τώρα ότι αυτά που καυτηρίασε δεν φύγανε, απλά δεν τα βλέπει.
θα γαμήσει καμιά ακάποτα και θα την κάνει υποστράτηγο.
ξηρο παγο;νομιζω οτι ειναι καλυτερα να μπεις σε ψυγειο παγου,αυτα που εχουν παγακιαΚαλο ειναι παντος οταν ακομα και τη γκομενα σας χωρις καποτα να μην την χυνετε μεσα.Το Aids κολαει αρκετα δυσκολα.Ευκολοτερα απο ολα κολανε τα Χλαμυδια και οι Τριχομοναδες.Που θα πρεπει να παρετε αντιβιοτικα δοσης ελεφαντα για να τα θεραπευσετε! Ειχα γραψει παλια σχετικα με αυτα αφου τα εχω κολισει 5-6 φορες.Το πιο απλο απο τα αφροδησια ειναι τα Κοντιλοματα μια φορα τα ειχα κολλησει απο ! Ειναι και τα πιο ευκολα στη θεραπεια παιρνεις ξυρο παγο και τα καυτηριαζεις.