Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Γιατί είναι πρακτικά δύσκολο να κόλλησε από κάποιον η κοπέλα κάνοντάς του ελεύθερο στοματικό? Μπορεί να είχε κάποια αμυχή, πληγή στο στόμα της και αν ήρθαν υγρά του πελάτη σε επαφή με το σημειό εκείνο να έγινε η μετάδοση.Οκ, ξέρω ότι μιλάμε για μικρά ποσοστά, αλλά δεν ξέρεις πόσους και ποιους πελάτες πίπωσε ακάποτα η κοπέλα.
φίλε θεωρητικά είναι πιθανό
αλλά πρακτικά χρειάζεται ΑΙΜΑ , είτε τραύμα είτε κάποιο άλλο αφροδίσιο που αφήνει ανοιχτή πληγή

απο τη θεωρία στην πράξη μεσολαβεί μεγάλο χάσμα

Αλλο αν το λενε οι αρχες, δε το χα δει οταν το γραψα. Παντως αυτο που εγραψε ισχυει για την καθεμια. Στη χωρα της μπορει να χει κολλησει οτιδηποτε.

το ξέρω , αλλά ανέκαθεν είχα την απορία πως διάλο κολλάνε οι γυναίκες aids , και δεν εννοώ θεωρητικά ( τις θεωρίες τις ξέρω)
εννοώ πρακτικά

εικάζω λοιπόν ότι άν δεν είναι πρεζάκι , κάποιος bi την πήδηξε πρωκτικά και ακάποτα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Λοιπόν θα πω και εγώ τη γνώμη μου αν επιτρέπετε..

Πρώτα απ'ολα στο σεξ, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παίρνει τα ρίσκα του. Οπως και σε κάθετι στη ζωή που μας προσφέρει απόλαυση...το κάπνισμα, το φαγητό, τα ξενύχτια, οι καταχρήσεις...
Κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιοτητα την εξέλιξη μιας επιλογής.
Απλά πρέπει να είσαι ενημερωμένος για τα οφέλη και για τους κινδύνους...
Αν πχ καπνίζεις 2 πακέτα την ημέρα, και τρως σαν βόδι απο το πρωί ως το βράδυ, χωρίς να γυμνάζεσαι...το πιθανότερο είναι πριν πατήσεις τα 40 να σου χτυπήσει την πόρτα το ΟΕΜ.
Απο την αλλή μπορεί κάποιος να φτάσει στα 90 έτσι...ή και ακόμα πριν πατήσει τα 20 παρόλο που προσέχει τον εαυτό του...να πάθει..

Το ίδιο και με το σεξ... Παίρνεις ρίσκο, και για το ακάποτο, και για το πρωκτικο..και για όλα... είναι επιλογή σου.
ΦΥΣΙΚΑ οι επεγγελματίες του χώρου πρέπει να περνάνε απο τακτικές ιατρικές εξετάσεις, οι ιδιοκτητες να είναι πιο υπεύθυνοι και οι πολιτεία να κάνει ελέγχους.
Και φυσσικά και ο πελάτης δεν είναι χωρίς ευθύνες...αν τολμά πρακτικές χωρίς προφυλακτικο..που είναι το μόνο όπλο που σου παρέχει 99% ασφάλεια)..

Αλλά είπαμε...στη ζωή κάνεις τις επιλογές σου.

Και σας επαναλαμβάνω ο κύριος τρόπος μετάδοσης του HIV είναι το σεξ χωρίς προφυλακτικο (πρωκτικός - λόγω της έντονης αιμάτωσης της ορθοπρωκτικής περιοχής εύκολο να συμβουν τραυματισμοι - και ο κολπικός).
Αυτοι ως κύριοι και συνηθέστεροι τρόποι μετάδοσης...

Ούτε πανικός χρειάζεται...αλλά ούτε και ανευθυνότητα...

Και φυσικά ο χάβαλές του τύπου..."επιασα το βρακί της πουτάνας και μετά το πουλί μου..μήπως κόλλησα AIDS...σαν πλάκα ας πουμε ανέχεται..αλλά ως σοβαρός προβληματισμός και με λυπεί και με εξοργίζει...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το ξέρω , αλλά ανέκαθεν είχα την απορία πως διάλο κολλάνε οι γυναίκες aids , και δεν εννοώ θεωρητικά ( τις θεωρίες τις ξέρω)
εννοώ πρακτικά

εικάζω λοιπόν ότι άν δεν είναι πρεζάκι , κάποιος bi την πήδηξε πρωκτικά και ακάποτα

Γαμιουνται ακαποτα. Σε χωρες Ρωσια , Ουκρανια, Ρουμανια κλπ δε ξερω παθαινουν αλλεργια με την θεα της καποτας? Δεν εχει φτασει ακομη στο χωριο τους? Το χουν συνηθεια παντως να γαμιουνται ακαποτα.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Και 1 φορά αρκεί αστοιχείωτε.Μου αρέσει που τους τα χώνεις κιόλας.

KAI MISH φορα αρκει ρε μαστορα. με τις πιθανοτητες παιζουμε οπως και ναχει. δεν κανω τον υπερανω, υπηρξανε φορες που μου ξεφυγε απο τον ελγχο , και για μια καβλα εκανα τη μαλακια και δεχτηκα ακποτη πιαπ. και τοχω μετανιωσει. αλλα αλλο αυτο και αλλο να λεμε οτι ναναι. και τωρα αν ειμαι αστειχειωτος..... επαγγελματιας υγειας ειμαι, κατι παραπανω απο σενα ξερω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Λοιπόν θα πω και εγώ τη γνώμη μου αν επιτρέπετε..

Πρώτα απ'ολα στο σεξ, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παίρνει τα ρίσκα του. Οπως και σε κάθετι στη ζωή που μας προσφέρει απόλαυση...το κάπνισμα, το φαγητό, τα ξενύχτια, οι καταχρήσεις...
Κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιοτητα την εξέλιξη μιας επιλογής.
Απλά πρέπει να είσαι ενημερωμένος για τα οφέλη και για τους κινδύνους...
Αν πχ καπνίζεις 2 πακέτα την ημέρα, και τρως σαν βόδι απο το πρωί ως το βράδυ, χωρίς να γυμνάζεσαι...το πιθανότερο είναι πριν πατήσεις τα 40 να σου χτυπήσει την πόρτα το ΟΕΜ.
Απο την αλλή μπορεί κάποιος να φτάσει στα 90 έτσι...ή και ακόμα πριν πατήσει τα 20 παρόλο που προσέχει τον εαυτό του...να πάθει..

Το ίδιο και με το σεξ... Παίρνεις ρίσκο, και για το ακάποτο, και για το πρωκτικο..και για όλα... είναι επιλογή σου.
ΦΥΣΙΚΑ οι επεγγελματίες του χώρου πρέπει να περνάνε απο τακτικές ιατρικές εξετάσεις, οι ιδιοκτητες να είναι πιο υπεύθυνοι και οι πολιτεία να κάνει ελέγχους.
Και φυσσικά και ο πελάτης δεν είναι χωρίς ευθύνες...αν τολμά πρακτικές χωρίς προφυλακτικο..που είναι το μόνο όπλο που σου παρέχει 99% ασφάλεια)..

Αλλά είπαμε...στη ζωή κάνεις τις επιλογές σου.

Και σας επαναλαμβάνω ο κύριος τρόπος μετάδοσης του HIV είναι το σεξ χωρίς προφυλακτικο (πρωκτικός - λόγω της έντονης αιμάτωσης της ορθοπρωκτικής περιοχής εύκολο να συμβουν τραυματισμοι - και ο κολπικός).
Αυτοι ως κύριοι και συνηθέστεροι τρόποι μετάδοσης...

Ούτε πανικός χρειάζεται...αλλά ούτε και ανευθυνότητα...

Και φυσικά ο χάβαλές του τύπου..."επιασα το βρακί της πουτάνας και μετά το πουλί μου..μήπως κόλλησα AIDS...σαν πλάκα ας πουμε ανέχεται..αλλά ως σοβαρός προβληματισμός και με λυπεί και με εξοργίζει...
σωστοοοος!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Α και κανενας ιπποτης η πειρατης η ουσαρος δε θιχτηκε. ο κοσμος που διαβαζε το θρεντ θιχτηκε. Τυχαινει το κουμπακι- εκεινη την ωρα- να το ειχα εγω και το πατησα για λογαριασμο των ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

αν εκανες δημοσκοπηση κανεις δε θα μπαναρε τον λαγουδακη  :grin:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Γαμιουνται ακαποτα. Σε χωρες Ρωσια , Ουκρανια, Ρουμανια κλπ δε ξερω παθαινουν αλλεργια με την θεα της καποτας? Δεν εχει φτασει ακομη στο χωριο τους? Το χουν συνηθεια παντως να γαμιουνται ακαποτα.
Για σκεψου φιντελ και συναγωνιστεσ αυτοι που ξερουν οτι εχουν AIDS και ποσα αλλα  σκουλαμεντα  ποσουσ και ποσεσ θα κολησουν....λιγεσ περιπτωσεισ στα δαχτυλα ειναι που το λενε στα ισια.  ετυχε να κανο νταλαβερι με τουριστρια και μου ειπε εχω ΑIDS...εκει σασ θελω τυποι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και γιατί αποκλείεις να την πήδηξε κάποιος straight ακάποτα κολπικά;  :think:
και ο strt8 πως κόλλησε ?
θα μου πείς ότι μπορεί να είναι πρεζάκι
οπότε το δέχομαι

αλλά απο τη μικρή μου εμπειρία, άντρας με aids είναι συνήθως "οπισθοβαλόμενος"

άντρας str8 με (προστατευμένη) σεξουαλική επαφή δεν θα προσβληθεί ποτέ 

θα την έχω στα υπόψη αυτή τους τη συνήθεια που λές

Επισκέπτης
Για σκεψου φιντελ και συναγωνιστεσ αυτοι που ξερουν οτι εχουν AIDS και ποσα αλλα  σκουλαμεντα  ποσουσ και ποσεσ θα κολησουν....λιγεσ περιπτωσεισ στα δαχτυλα ειναι που το λενε στα ισια.  ετυχε να κανο νταλαβερι με τουριστρια και μου ειπε εχω ΑIDS...εκει σασ θελω τυποι
δηλαδη το προβλημα ειναι να το ακους :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗς ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΣΔΕς ΦΟΡΕς ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΝΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑΝΑΙ 4 - 5 ΦΟΡΕς . ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ
(γιατι βιτσιο ειναι)

:2funny: τι ειπε τωρα ο παιχτης

Επισκέπτης
και ο strt8 πως κόλλησε ?
θα μου πείς ότι μπορεί να είναι πρεζάκι
οπότε το δέχομαι

αλλά απο τη μικρή μου εμπειρία, άντρας με aids είναι συνήθως "οπισθοβαλόμενος"

άντρας str8 με (προστατευμένη) σεξουαλική επαφή δεν θα προσβληθεί ποτέ 
θα την έχω στα υπόψη αυτή τους τη συνήθεια που λές
και ο strt8 με μη προστατευμενη σεξουαλικη ζωη???

georg9

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Επικοινωνησα με το ΚΕΕΛΠΝΟ , τους εξηγησα και μου ειπε να παω να κανω εξεταση σε 1 μηνα για να δω. Με καθυσυχασε καπως γιατι μου εξηγησε καποια πραγματα. Το μονο που μου ειπε ηταν ότι η κοπελα ηταν Ρωσιδα και 21 ετων. Ονομα δεν μου ειπε και όταν ανεφερα για ΝΑΤΑΣΑ δεν μου απαντησε.
Θα παρακαλεσω καποιον που εχει παει με την νατασα να δωσει ξανα περιγραφη (στην περιπτωση μου ηταν 2 κοπελες μελαχροινες , η ΑΝΝΑ (η οποια μου εκανε ακαποτη πιπα μονο) και η ΧΛΟΗ (πληρες προφυλαξεις εξαρχης) από ρουμανια όπως ειπαν).
Επειδη να περιμενω ένα μηνα στην αγωνια είναι δυσκολα μπορει να μου πει καποιος καποιο τεστ που μπορω να κανω και που για πιο γρηγορα αποτελεσματα. Βρηκα αυτό το τεστ me to pcr (Μοριακή (PCR) ανίχνευση του ιού HIV) που μπορει να σου δειξει αποτελεσματα μετα από λιγες ημερες. Το εχει κανεις και που/

Οσο για αυτό OraQuick ADVANCE από πού μπορω να το προμηθευτω και μετα από ποσες μερες δειχνει αποτελεσματα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Αυτες εκει αμα στο ταδε κολοχωρι της ουκρανικης επαρχιας πηδιουνται απο τα 14-15, νομιζεις ξερουν τι ειναι καποτα η εχουν δει ποτε στη ζωη τους?
Μετα ερχονται εδω και το παιζουν κυριλε πουτανες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν εκανες δημοσκοπηση κανεις δε θα μπαναρε τον λαγουδακη  :grin:

Νοthin personal που λενε. Ουτε καν ειδα καλα καλα ποιοι ηταν. Οι κυρωσεις ειναι αυτοματες, οπως θελει η Μερκελ να κανει την Ε.Ε. :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Επικοινωνησα με το ΚΕΕΛΠΝΟ , τους εξηγησα και μου ειπε να παω να κανω εξεταση σε 1 μηνα για να δω. Με καθυσυχασε καπως γιατι μου εξηγησε καποια πραγματα. Το μονο που μου ειπε ηταν ότι η κοπελα ηταν Ρωσιδα και 21 ετων. Ονομα δεν μου ειπε και όταν ανεφερα για ΝΑΤΑΣΑ δεν μου απαντησε.
Θα παρακαλεσω καποιον που εχει παει με την νατασα να δωσει ξανα περιγραφη (στην περιπτωση μου ηταν 2 κοπελες μελαχροινες , η ΑΝΝΑ (η οποια μου εκανε ακαποτη πιπα μονο) και η ΧΛΟΗ (πληρες προφυλαξεις εξαρχης) από ρουμανια όπως ειπαν).
Επειδη να περιμενω ένα μηνα στην αγωνια είναι δυσκολα μπορει να μου πει καποιος καποιο τεστ που μπορω να κανω και που για πιο γρηγορα αποτελεσματα. Βρηκα αυτό το τεστ me to pcr (Μοριακή (PCR) ανίχνευση του ιού HIV) που μπορει να σου δειξει αποτελεσματα μετα από λιγες ημερες. Το εχει κανεις και που/

Οσο για αυτό OraQuick ADVANCE από πού μπορω να το προμηθευτω και μετα από ποσες μερες δειχνει αποτελεσματα
σε οποιοδηποτε διαγνωστικο πας απο δευτερα θα εχεις τα αποτελεσματα, αμεσα, ειδικα αν εξηγησεις τι εχει γινει

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Mόνο στα δημόσια νοσοκομεία και ΜΕΛ το σχετικό τεστ elisa είναι αξιόπιστο (που εκεί είναι και δωρεάν). Οπότε κάνε λίγες μέρες υπομονή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom