Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
το πώς το έκανε το λέει πουθενά ?
ποιος σε διαβεβαιώνει ότι δεν την κόλλησε εκείνος ?

ωραία θα σου πώ κάτι ακόμα πιο αιρετικό:

Κανένα κρούσμα aids δεν έχει διαπιστωθεί , που str8 άντρας να έχει μολυνθεί απο γυναικά στο σέξ.
Ντάξει τα 'χουμε ξαναπεί αυτά. Το AIDS είναι ένα κατασκεύασμα των φαρμακοβιομηχανιών και ο θάνατος μια μεγάλη συνωμοσία των νεκροθαφτών. Σοβαρευτούτε ρέι!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ντάξει τα 'χουμε ξαναπεί αυτά. Το AIDS είναι ένα κατασκεύασμα των φαρμακοβιομηχανιών και ο θάνατος μια μεγάλη συνωμοσία των νεκροθαφτών. Σοβαρευτούτε ρέι!
αντισθενη τι σε κανει να το πιστευεισ αυτο??

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
αντισθενη τι σε κανει να το πιστευεισ αυτο??
Eιρωνικά το λέει.Φαντάζομαι.Δυστυχώς είτε τεχνητό είτε φυσικό, ΥΠΑΡΧΕΙ και πρέπει όλοι να προσέχουμε όταν ερχόμαστε σε επαφή με ιερόδουλες.Ειτε σε μπουρδέλο στη Φυλής, στο Μεταξουργείο, είτε σε studio. Πολλές κοπέλες εναλάσσονται από τα μπουρδέλα στα στούντιο και δεν νομίζω το aids να το αρπάξουμε από τον καναπέ ή το κρεβάτι, αλλά από την ίδια την κοπέλα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ωραία ,

σε καλώ λοιπόν , όποτε βρείς άντρα ετεροφυλόφιλο με aids εκτός ναρκομανών , να με ειδοποιήσεις άμεσα  ;)

η ιατρική βασίζεται κυρίως στην ΠΡΑΞΗ όχι τόσο στις θεωρίες
θεωρητικά όλα είναι πιθανά και όλοι μπορούν να προσβληθούν με
οποιοδήποτε τρόπο...αλλά η πράξη είναι άλλο πράγμα.

Έγινε δίκη στη Γερμανία και η τραγουδίστρια βρέθηκε ένοχη και καταδικάστηκε.
τώρα αυτό ήταν απάντηση στο "πως" ?

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Eιρωνικά το λέει.Φαντάζομαι.Δυστυχώς είτε τεχνητό είτε φυσικό, ΥΠΑΡΧΕΙ και πρέπει όλοι να προσέχουμε όταν ερχόμαστε σε επαφή με ιερόδουλες.Ειτε σε μπουρδέλο στη Φυλής, στο Μεταξουργείο, είτε σε studio. Πολλές κοπέλες εναλάσσονται από τα μπουρδέλα στα στούντιο και δεν νομίζω το aids να το αρπάξουμε από τον καναπέ ή το κρεβάτι, αλλά από την ίδια την κοπέλα.
        Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ρε φίλε τι λες? Δηλαδή ετεροφυλόφιλοι άντρες με aids πιστεύεις δεν υπάρχουν? ΟΛΟΙ μπορεί να κολλήσουμε.str,gay,bi,trans,lesbians,κλπ. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό? Επειδή εσύ ή εγώ δεν ξέρουμε κάποιον, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν? Και εκτός από το aids υπάρχουν κι άλλα ΣΜΝ.Oύτε αυτά κολλάνε?

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι ξεζουμισατε το θεμα ρε παιδια.τι τοσο περιεργο;πρωτη φορα ακουτε πορνη με αιτζ;

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Nομίζω συζητάμε τόσες σελίδες κάτι, αλλά άκρη δεν θα βγάλουμε γιατί ως λαός είμαστε και ξερόλες. Πολλοί μάλλον, για να κατευνάσουν τις ανησυχίες τους επειδή μπορεί να έκαναν καμμιά μαλακία ή κάτι πιο απρόσεκτο προσπαθούν να πείσουν ότι δεν τρέχει και τίποτα και όλα cool και ήρεμα. Στο φινάλε ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει.Απλά είναι κρίμα μετά να πάει να μεταδώσει κάτι σε κάποιον/κάποια χωρίς να το ξέρει.Αυτό μόνο. Αύριο μεθαύριο αν τα μπουρδέλα προσφέρουν και ακάποτο γαμήσι, να πάτε να το κάνετε αφού οι πιθανότητες είναι τόσο μικρές. Θα 'ναι πολύ καύλα να νιώθεις στον πούτσο σου τα υγρά της κοπέλας μαζί με τα υγρά του Πάκη, Μάκη, Σάκη, Γιώργου, Φρίξου, Δημήτρη, Μοχάμεντ, Αχμετ, και Έκτορα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Nομίζω συζητάμε τόσες σελίδες κάτι, αλλά άκρη δεν θα βγάλουμε γιατί ως λαός είμαστε και ξερόλες. Πολλοί μάλλον, για να κατευνάσουν τις ανησυχίες τους επειδή μπορεί να έκαναν καμμιά μαλακία ή κάτι πιο απρόσεκτο προσπαθούν να πείσουν ότι δεν τρέχει και τίποτα και όλα cool και ήρεμα. Στο φινάλε ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει.Απλά είναι κρίμα μετά να πάει να μεταδώσει κάτι σε κάποιον/κάποια χωρίς να το ξέρει.Αυτό μόνο. Αύριο μεθαύριο αν τα μπουρδέλα προσφέρουν και ακάποτο γαμήσι, να πάτε να το κάνετε αφού οι πιθανότητες είναι τόσο μικρές. Θα 'ναι πολύ καύλα να νιώθεις στον πούτσο σου τα υγρά της κοπέλας μαζί με τα υγρά του Πάκη, Μάκη, Σάκη, Γιώργου, Φρίξου, Δημήτρη, Μοχάμεντ, Αχμετ, και Έκτορα.

+1

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ρε φίλε τι λες? Δηλαδή ετεροφυλόφιλοι άντρες με aids πιστεύεις δεν υπάρχουν? ΟΛΟΙ μπορεί να κολλήσουμε.str,gay,bi,trans,lesbians,κλπ. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό? Επειδή εσύ ή εγώ δεν ξέρουμε κάποιον, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν? Και εκτός από το aids υπάρχουν κι άλλα ΣΜΝ.Oύτε αυτά κολλάνε?

επειδή μιλάμε τόση ώρα για aids και όχι για όλα τα σμν  , θα απαντήσω "διπλωματικά" μιας και είμαστε σε δημόσιο forum και για να είμαστε καλυμμένοι
, ότι συμφωνώ μαζί σου

υγ: στην πρόσκληση που έκανα στον αντισθένη προσθέτω και την κατηγορία "μετάγγιση αίματος"  
κατα τα άλλα ισχύει στο ακέραιο , και εδώ είμαστε να τα συζητάμε  ;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
σε καλώ λοιπόν , όποτε βρείς άντρα ετεροφυλόφιλο με aids εκτός ναρκομανών , να με ειδοποιήσεις άμεσα  ;)
Να βγάλω και όσους κόλλησαν από ετεροφυλόφιλο πρωκτικό σεξ; Να βγάλω και όσους κόλλησαν από κολπικό σεξ με γυναίκα που είχε πάει με bi άνδρα; Τελικά όντως, το AIDS δεν κολλάει μόνο του!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Να βγάλω και όσους κόλλησαν από ετεροφυλόφιλο πρωκτικό σεξ; Να βγάλω και όσους κόλλησαν από κολπικό σεξ με γυναίκα που είχε πάει με bi άνδρα;

όχι μην τους βγάλεις , αρκεί όπως σου είπα να μην υπάρχει καμιά λίμνη αίματος άμφω

εδώ είμαστε και νομίζω δεν σου είναι δύσκολο να μου στείλεις πμ αν βρείς ένα κρούσμα άντρα
μ'αυτές τις προϋποθέσεις που είπαμε

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πρίν 16 χρόνια μια ιερόδουλη στην Verona στην Βόρεια Ιταλία ( παράνομη έτσι καί αλλιώς γιατί στην Ιταλία ή πορνεία δεν είναι νόμιμη ) , αποκαλύφθηκε ότι ήταν οροθετική και μετά απο εισαγγελική παρέμβαση δημοσιεύτηκε ή φωτογραφία της στα Μ.Μ.Ε. ώστε όσοι είχαν συνευρεθεί μαζί της το τελευταίο διάστημα να κάνανε  εξετάσεις , τελικά ήταν γύρω στα 300 - 400 άτομα απο εκεί καί πέρα δεν ξέρω άν βρέθηκε κάποιος ή κάποιοι απο αυτούς μολυσμένοι .

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Καλά ο τύπος μόλις διακτινίστικε από το 1985; Φυσικά και κολλάνε ετεροφυλόφιλοι και εύκολα μάλιστα. Απλά ανταλλαγή υγρών με υγρά είναι η μέθοδος!

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Rigomortis καλύτερα να συμβουλευτείς ένα δερματολόγο και γρήγορα γιατί από ότι βλέπω δεν έχεις και μεγάλη ενημέρωση για το θέμα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
όχι μην τους βγάλεις , αρκεί όπως σου είπα να μην υπάρχει καμιά λίμνη αίματος άμφω

εδώ είμαστε και νομίζω δεν σου είναι δύσκολο να μου στείλεις πμ αν βρείς ένα κρούσμα άντρα
Εσύ δηλαδή έχεις μπροστά σου κάποια αξιόπιστη-έγκυρη πρόσφατη μελέτη ή ανακοίνωση που να υποστηρίζει τα λεγόμενά σου? Ότι δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει ετεροφυλόφιλος άντρας φορέας του HIV???

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085

Δε χρειάζεται λίμνη αίματος. Αρκούν μικροτραυματισμοί (κυρίως στον κώλο) που δε φαίνονται. Κολλάνε και οι ετεροφυλόφιλοι και οι ομοφυλόφιλοι. Και οι όμορφοι και οι άσχημοι. Και οι καραφλοί και οι μαλλιάδες.  :P  Κολλάνε όλοι! Τελεία και παύλα (αρχίζει κι ο Θρύλος).

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει οριστική θεραπεία για το AIDS και τον καρκίνο έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα....οποτε το νου μασ.

vasilisvasilis

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επικοινωνησα με το ΚΕΕΛΠΝΟ , τους εξηγησα και μου ειπε να παω να κανω εξεταση σε 1 μηνα για να δω. Με καθυσυχασε καπως γιατι μου εξηγησε καποια πραγματα. Το μονο που μου ειπε ηταν ότι η κοπελα ηταν Ρωσιδα και 21 ετων. Ονομα δεν μου ειπε και όταν ανεφερα για ΝΑΤΑΣΑ δεν μου απαντησε.
Θα παρακαλεσω καποιον που εχει παει με την νατασα να δωσει ξανα περιγραφη (στην περιπτωση μου ηταν 2 κοπελες μελαχροινες , η ΑΝΝΑ (η οποια μου εκανε ακαποτη πιπα μονο) και η ΧΛΟΗ (πληρες προφυλαξεις εξαρχης) από ρουμανια όπως ειπαν).
Επειδη να περιμενω ένα μηνα στην αγωνια είναι δυσκολα μπορει να μου πει καποιος καποιο τεστ που μπορω να κανω και που για πιο γρηγορα αποτελεσματα. Βρηκα αυτό το τεστ me to pcr (Μοριακή (PCR) ανίχνευση του ιού HIV) που μπορει να σου δειξει αποτελεσματα μετα από λιγες ημερες. Το εχει κανεις και που/

Οσο για αυτό OraQuick ADVANCE από πού μπορω να το προμηθευτω και μετα από ποσες μερες δειχνει αποτελεσματα

Φίλε μπορείς να περιγράψεις τις άλλες 2 ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom