woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
όχι μην τους βγάλεις , αρκεί όπως σου είπα να μην υπάρχει καμιά λίμνη αίματος άμφω
Οπότε τύποι πηδάτε αλλά μην μαχαιρώνεστε.
όχι μην τους βγάλεις , αρκεί όπως σου είπα να μην υπάρχει καμιά λίμνη αίματος άμφω
εσυ το χαβα σου κολησεσ εκειΦίλε μπορείς να περιγράψεις τις άλλες 2 ;;;
Οπότε τύποι πηδάτε αλλά μην μαχαιρώνεστε.
άρα εσύ που με κρίνεις έχεις περισσότερη ενημέρωση έτσι δεν είναι?Rigomortis καλύτερα να συμβουλευτείς ένα δερματολόγο και γρήγορα γιατί από ότι βλέπω δεν έχεις και μεγάλη ενημέρωση για το θέμα.
Εσύ δηλαδή έχεις μπροστά σου κάποια αξιόπιστη-έγκυρη πρόσφατη μελέτη ή ανακοίνωση που να υποστηρίζει τα λεγόμενά σου? Ότι δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει ετεροφυλόφιλος άντρας φορέας του HIV???
Τα τεστ του Aids δεν ανιχνεύουν τον ιό. Ανιχνεύουν τα αντισώματα του ιού. Στο ανθρώπινο σώμα, το συντομότερο που μπορεί να ανιχνευθούν αντισώματα ειναι το ελάχιστο 4-6 εβδομάδες μετά τη σεξουαλική επαφή. Μπορεί όμως να κάνεις το τεστ και να σου βγει αρνητικό, ενώ έχεις μολυνθεί. Για να είσαι σίγουρος πρέπει να κάνεις το ίδιο τεστ στους 3 μήνες και στους 6 από την ημερομηνία της επαφής, και αν και τότε είσαι αρνητικός σημαίνει ότι δεν εχεις κολλήσει και είσαι καθαρός 100%. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.
εδώ είμαστε και νομίζω δεν σου είναι δύσκολο να μου στείλεις πμ αν βρείς ένα κρούσμα άντρα
μ'αυτές τις προϋποθέσεις που είπαμε
Απλά ρώτησα το δερματολόγο μου γιατί είχα μια ύποπτη επαφή και ήθελα να κάνω το τεστ. Κάτι που θα έπρεπε να κανεις από καιρό. Αλλιώς βάρα το μόνος σου μην πάρεις και κανένα στο λαιμό σου.άρα εσύ που με κρίνεις έχεις περισσότερη ενημέρωση έτσι δεν είναι?
και είσαι και έμπειρος δερματολόγος προφανώς
καμία μελέτη αφενός
και αφετέρου δεν υπάρχει και κανένα περιστατικό που να τα αντικρούει
Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι παρόλο που χεστήκατε πάνω σας με το γεγονός αυτό,ούτε οι μισοί δεν θα πάτε για εξετάσεις.
Τα ακάποτα γαμήσια -πίπες και γλυφομούνια στις πουτάνες θα δίνουν και θα παίρνουν πάλι όταν περάσει η μπόρα.