Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΛΗ που ειχε 70 γκομενους!τι εχεις να πεις τωρα; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ρε κοπελια αυτο τωρα ειναι επιχειρημα;; τι ειναι οι γκομενεςοι, μια απλη με απ' ολα η μια διπλη χωρις κρεμυδι, σοβαρεψου!

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:rockon: Παίδες δίχως Καπότα, όπου δίποτε μπορείς να κολλησης τα Πάντα. Γιατη, οι περισσότερες δεν Ελέγχονται από πουθενα! Και το Κράτος αδιάφορο! Μην παίρνει όμως η μπάλα και αυτές, που περνάνε Γιατρό. Όσες δεν κάνουν ακάπωτο, να ξέρεται ότι παιρνάναι.Οσες κάνουν χωρείς! τότε ΜΑΚΡΙΑ!! :thumbsup:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Παντως εγω μια φορα ειχα δει εναν που ζητιανευε στο κεντρο της αθηνας, εμπαινε στα λεοφορεια και ελεγε οτι ειχε καρκινο και κρατουσε και ενα χαρτι απο νοσκοκομειο. Επειδη καθοταν ακριβως μπροστα μου φατσα φορα το χαρτι, μπορεσα και το διαβασα και ελεγε οτι εχει HIV , καμια σχεση με καρκινο.

Μετα απο καποιο διαστημα τον ειχα δει στο Χοντο Ομονοια 3η Σεπτεμβριου και μιλαγε με καποια που ηταν στο δρομο και εκανε πιαστα...μες τη καλη χαρα...τωρεα τι να σας πω δεν ξερω...

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καποια με 70 γκομενους δεν θεωρειται κοπελα απλη  :2funny: :2funny:..ειναι περαστε κοσμε,ανοιξαμε τα ποδια κ σας περιμενουμε :grin:
ενταξει ρε συ αλλα σκεψου το καλυτερα δε ζητουσε λεφτα αρα απλη γκομενα ηταν και ολοι αυτοι ηταν δεσμοι που ειχε :headbang: :headbang:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τι τεστ ειναι αυτο;ολοι μας καποια στιγμη εχουμε κανει λαθη αλλα ποτε τοσο σοβαρα!ημαρτον ρε σεις ξυπνηστε :headbang: :headbang: :headbang:
εμενα δικε  εσπασε η καποτα σε μπουρδελο.επειδη ειμαι χεστησ με γιατρουσ και νοσοκομεια πηρα αυτα τα τεστ τα  εκανα και ησηχασα.μετα αφου χαλαρωσα λιγακι πηγα σε ιδιωτικο  εκανα αιμα ουρα και ολα οκ.απο τοτε μεγαλη προσοχη.υπαρχουν τανεσ που κανουν ακαποτα δεν θα αναφερο ονοματα και μπουρδελα αλλα σιγουρα στα πελατακια τα γνωστα μετα απο καιρο και με λιγα φρακγα παραπανω κανεισ οτι γουσταρεισ.ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ τα μπουρδελα αλλα υπαρχουν..... και τα ακαποτα μπουρδελα.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Valerie δεν μας νοιάζει η αποψη σου στο θεμα αυτο.με λιγα λογια παρε πουλο

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Tελικά αυτή η Νατάσσα που λέτε, εκδιδόταν στο πάνω αριστερά ή στο δεξιά? Και αν δούλευε και στο Φυλής 74, και ήταν παράνομα εκεί, γιατί είναι ανοιχτό αυτό?

Συνημμένα

• Φωκ. 22 πάνω αριστερα.jpg
    Φωκ. 22 πάνω αριστερα.jpg
    232,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Φωκ.22 πάνω δεξιά.jpg
    Φωκ.22 πάνω δεξιά.jpg
    153 KB · Εμφανίσεις: 20

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
ενταξει ρε συ αλλα σκεψου το καλυτερα δε ζητουσε λεφτα αρα απλη γκομενα ηταν και ολοι αυτοι ηταν δεσμοι που ειχε :headbang: :headbang:

70 δεσμοι?πρεπει να λιγο παρτολα η γνωστη σου μου φαινεται :grin: τεσπα,ας μην σπαμαρουμε αλλο το thread :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Δεν ειμαι και γω τις αποψης οτι "απαγορευω την διαθεση τσιγαρων για να σε προφυλαξω".
Πρεπει να εχουμε το δικαιωμα της επιλογης, ΟΜΩΣ να υπαρχει και αναγκαια πληροφορηση για τους κινδυνους.

Εχετε τοσα μπανερακια για αγοραιο σεξ, ενα μπανερακι ή εστω συνδεσμος σε περιοπτη θεση για θεματα υγειας δεν εχετε βαλει.
Το ειχα γραψει και πριν, μαλακες-ανευθυνοι παντα θα υπαρχουν, το θεμα ειναι εσεις να προσφερετε και τις δυο μεριες της ενημερωσης.
Οφειλετε να βοηθατε στο ψαξιμο τους νεους και τους απειρους.

Και επειδη στο αρχικο ποστ που σε παρακινησε να μου απαντησεις, μιλησα για χρηματα,
μου φαινεται περιεργο να μην εχετε μεριμνησει για την προστασια (ενημερωση) των μελων σε τετοιο σημαντικο ζητημα.
Αυτην η εντυπωση μου εχει δημιουργηθει.
www.fkk-artemis.de/]Εδώ[/url] είναι η ιστοσελίδα ενός απ' τους πιο γνωστούς οίκους ανοχής στον κόσμο. Του FKK Artemis στη Γερμανία. www.fkk-sauna-clubs.com/index.html]Εδώ[/url] site με λίστα και χάρτες όλων των FKK στη Γερμανία. Απαράδεκτο να μην ενημερώνουν τους επισκέπτες τους ούτε οι μεν ούτε οι δε ότι το σεξ χωρίς προφυλακτικό με εκδιδόμενη είναι πολύ επικίνδυνο και πρέπει να αποφεύγεται. Επίσης απαράδεκτο να μην ενημερώνουν ότι το το σεξ χωρίς προφυλακτικό με οποιαδήποτε/οποιονδήποτε γενικά είναι επικίνδυνο και πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται προφυλακτικό. Γιατί μπαίνουν και πιτσιρικάδες στα site τους...
Αυτά λοιπόν που λες sferdeklos είναι ψιλο for the πέος ή για καμιά Τατιάνα κλπ. Aν νομίζεις ότι υπάρχει ενήλικο άτομο που χρειάζεται το bou για να του πει ότι δεν πρέπει να γαμάει χωρίς καπότα στα μπουρδέλα τί να πω. Εκτός αυτού και έχουμε βάλει πολλά σχετικά θέματα στην πρώτη σελίδα και έχουν μπει πάρα πολλά χρήσιμα links στο φόρουμ.
Απ 'την άλλη τέτοια περιστατικά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν δυστυχώς όσο η πορνεία και οι οίκοι ανοχής παραμένουν παράνομοι. Και πάλι καλά να λέμε αν αυτό ήταν το μόνο περιστατικό που βρέθηκε. Αν βέβαια έγινε γενικός έλεγχος σε όλα τα σπίτια και τις εργαζόμενες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να πω και γω λοιπον την γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα...
απευθυνομαι κατα κυριο λογο στον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ χωρις προθεση να κανω τον πονηρο...απλα ,φιλικα και σαν παλιο μελος και με δεδομενη ''αγαπη'' στο συγκεκριμενο σαιτ ....
το θεμα αυτο ειναι ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ απο ΟΛΑ τα θεματα οσα χρονια ειμαι εγω μελος στο φορουμ (6)...με διαφορα...
μπορω να πω ολοι μας λιγο πολυ ειμαστε μια διαδικτυακη ''οικογενεια'' με τις αγαπες μας τους τσακωμους μας τις μαλακιες μας....
με κοινο σημειο αναφορας αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο τις οποιες μορφες του αγοραιου ερωτα....
ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε τους κινδυνους του αγοραιου (α;λλα και οχι μονο ) ερωτα...
ομως αυτη τη φορα ο κινδυνος (και ο θανατος)μας ''χτυπησε την πορτα''...
δυστυχως ΑΝΤΙ (ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζεις ασχετα αν δεν γινεται να το παραδεχτεις δημοσια) τα περισσοτερα μελη ειναι ΤΡΟΜΠΕΣ ...τι να κανω πρεπει να πω αληθειες...
αλλα ενταξει σε αλλα θεματα (οπως π.χ τα αθλητικα οπου απο τους μεγαλυτερους τρομπες ειμαι και του λογου μου  :grin:..)
δεν τρεχει τιποτα...κλικαρισματα να γινονται διαμαχες να υπαρχουν και ακροαματικοτητα...
στο συγκεκριμενο ομως που ειναι θεμα ζωης και θανατου οι καραγκιοζοπαιχτες και τα τρολλ περισευουν!!!
απο τα 100 ποστ μονο τα τρια τεσσερα εχουν να προσφερουν κατι στο συγκεκριμενο θεμα ειτε μιλανε σωστα ειτε οχι...παντως πιανουν το θεμα με σοβαρη διαθεση...οπως του φιλου ακη 30 νομιζω αλλα και καποιων αλλων παιδιων...
πολυ καλα κανατε και ειπατε την ιεροδουλη και το σπιτι αλλα απο εκει και περα ΑΝΤΙ (με συγχωρεις κιολα για τις νουθεσιες) πρεπει να βαλεις ολους τους μοντερατορες πανω αστο θρεντ αυτο και οποια μαλακια γραφεται να πετιεται στα σκουπιδια πριν δει φως...
γαμω και τις δημοκρατιες και τις ελευθεριες λογου...
ενταξει δεν ειμαστε μαλακες ...γνωριζουμε πως με ενα κλικ αφου γνωριζουμε σπιτι και ιεροδουλο διαβαζουμε κριτικη συγκεκριμενου μελους για την συγκεκριμενη ιεροδουλη...
δεν ειναι ανγκη κανενας πονηριδης να κανει κοπυ παστ την συγκεκριμενη κριτικη και να βαζει και σχολιο ''καποιοι πρεπει να προσεχουν'' !!!
ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο μελος αλλα και αλλα που ετυχε να περασουν απο αυτο το σπιτι θα εχουν τρελλαθει απο την αγωνια τους...
δεν χρειαζεται κανενας μαλακας και κακεντρεχης που δεν εχει γαμησει αλλη απο την γυναικα του η την γκομενα του να βρισκει εδαφος στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θρεντ και να πεταει την μαλάκια του...
ηα καπποιοι αλλοι που ευχονται το ενα και το αλλο...
προσωπικα προσεχω και δεν κανω ''μαλακιες'' αλλα μπορω να καταλαβω εναν που τρελλαινεται την ωρα της καβλας και κανει διαφορα οπως και το μετα...την αγωνια του και το αγχος του...
δεν χρειαζονται λοιπον μαλακες που να ευχονται η να απευχονται...
χρειαζονται παιδια που να γνωριζουν κατι για το θεμα και κυριως να εχουν την διαθεση (αυτο φαινεται απο το υφος του καθενος) να προσφερουν υπηρεσιες για το συγκεκριμενο σημαντικο γεγονος που χτυπησε την ''πορτα'' μας!!!
ΥΓ. ασχετο αλλα μιας και απευθυνομαι σε σενα ΑΝΤΙ και γουσταρω τα δημοσια και οχι τα πιμι
ελεος ΑΝΤΙ... :helpplea: :helpplea: εγω τον σκοτωσα το παραδεχομαι...
με μπαναρισες πριν καμποσα χρονια ...το δεχτηκα αμιλητα (το γνωριζεις ποτε δεν ζητησα τον λογο ,τουμπεκιαστηκα και εκανα κανενα χρονο αποτοξινωση αν και κατα την γνωμη μου αδικα μπαναριστηκα)
αφτιαξα τον συγκεκριμενο λογαριασμο αλλα δεν μπορω να μπω απο μοζιλα γιατι μου λεει:
μαλακα χρηστιδη εχεις αποκλειστει και πηρες τα παπρια του αντι γιατι καποια μαλακια εκανες
ο οπερα και ο κρομ  που μπαινω μου κανουν κατι μαλακιες και με βασανιζει...
ξαναλεω....ελεος εγω τον σκοτωσα το παραδεχομαι το ομολογω...

αλλα ξεμπαναρισε μου την αι πι δεν ξερω τι εχεις κανει να μπορω να μπω με μοζιλα...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.fkk-artemis.de/]Εδώ[/url] είναι η ιστοσελίδα ενός απ' τους πιο γνωστούς οίκους ανοχής στον κόσμο. Του FKK Artemis στη Γερμανία. www.fkk-sauna-clubs.com/index.html]Εδώ[/url] site με λίστα και χάρτες όλων των FKK στη Γερμανία. Απαράδεκτο να μην ενημερώνουν τους επισκέπτες τους ούτε οι μεν ούτε οι δε ότι το σεξ χωρίς προφυλακτικό με εκδιδόμενη είναι πολύ επικίνδυνο και πρέπει να αποφεύγεται. Επίσης απαράδεκτο να μην ενημερώνουν ότι το το σεξ χωρίς προφυλακτικό με οποιαδήποτε/οποιονδήποτε γενικά είναι επικίνδυνο και πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται προφυλακτικό. Γιατί μπαίνουν και πιτσιρικάδες στα site τους...
Αυτά λοιπόν που λες sferdeklos είναι ψιλο for the πέος ή για καμιά Τατιάνα κλπ. Aν νομίζεις ότι υπάρχει ενήλικο άτομο που χρειάζεται το bou για να του πει ότι δεν πρέπει να γαμάει χωρίς καπότα στα μπουρδέλα τί να πω. Εκτός αυτού και έχουμε βάλει πολλά σχετικά θέματα στην πρώτη σελίδα και έχουν μπει πάρα πολλά χρήσιμα links στο φόρουμ.
Απ 'την άλλη τέτοια περιστατικά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν δυστυχώς όσο η πορνεία και οι οίκοι ανοχής παραμένουν παράνομοι. Και πάλι καλά να λέμε αν αυτό ήταν το μόνο περιστατικό που βρέθηκε. Αν βέβαια έγινε γενικός έλεγχος σε όλα τα σπίτια και τις εργαζόμενες...
καλα...γαμα το σφερδεκλο και δες τι σου εγραψε ο χρηστιδαρος  :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Απίθανο μάλλον.

Επισκέπτης
εγω ενα εχω να πω ..πως αμα δεν υπηρχαν πουστηδες δεν θα υπηρχε και το aids..αυτοι οι πισοκουνες μας το φερανε  :s&m_1:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αλλη παιδεια και ελεγχους εχει ο Γερμανος και ιεροδουλη στην Γερμανια και αλλα στο Ελλαντα.
Συνδεσμοι και πληροφοριες για αυτο το θεμα υπαρχουν εδω μεσα απο ανθρωπους που ειναι στο χωρο της υγειας,
ομως ειναι χαμενα σε παπαρολογιες και εικασιες.

Παρανομα θα υπαρχουν παντα, εσενα δε σε ενδιαφερει να αναφερεις ποιοι οικοι και ποιες κοπελες ειναι περνανε απο γιατρους;

Λαικιζεις τυπε. Δικο σου ειναι το site κι αν θες να εχεις τετοια μελη, να τους χαιρεσαι τοτε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Εσύ λαϊκίζεις. Και γενικώς το μαλακίζεις (αυτό τραγουδιέται κιόλα γιατί κάνει και ομοιοκαταληξία).
ΥΓ - Σιγά μην είναι Γερμανοί οι περισσότεροι πελάτες του Artemis. "Απαίδευτοι" Έλληνες είναι και ακόμα πιο "απαίδευτοι" Τούρκοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom