να πω και γω λοιπον την γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα...
απευθυνομαι κατα κυριο λογο στον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ χωρις προθεση να κανω τον πονηρο...απλα ,φιλικα και σαν παλιο μελος και με δεδομενη ''αγαπη'' στο συγκεκριμενο σαιτ ....
το θεμα αυτο ειναι ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ απο ΟΛΑ τα θεματα οσα χρονια ειμαι εγω μελος στο φορουμ (6)...με διαφορα...
μπορω να πω ολοι μας λιγο πολυ ειμαστε μια διαδικτυακη ''οικογενεια'' με τις αγαπες μας τους τσακωμους μας τις μαλακιες μας....
με κοινο σημειο αναφορας αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο τις οποιες μορφες του αγοραιου ερωτα....
ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε τους κινδυνους του αγοραιου (α;λλα και οχι μονο ) ερωτα...
ομως αυτη τη φορα ο κινδυνος (και ο θανατος)μας ''χτυπησε την πορτα''...
δυστυχως ΑΝΤΙ (ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζεις ασχετα αν δεν γινεται να το παραδεχτεις δημοσια) τα περισσοτερα μελη ειναι ΤΡΟΜΠΕΣ ...τι να κανω πρεπει να πω αληθειες...
αλλα ενταξει σε αλλα θεματα (οπως π.χ τα αθλητικα οπου απο τους μεγαλυτερους τρομπες ειμαι και του λογου μου
..)
δεν τρεχει τιποτα...κλικαρισματα να γινονται διαμαχες να υπαρχουν και ακροαματικοτητα...
στο συγκεκριμενο ομως που ειναι θεμα ζωης και θανατου οι καραγκιοζοπαιχτες και τα τρολλ περισευουν!!!
απο τα 100 ποστ μονο τα τρια τεσσερα εχουν να προσφερουν κατι στο συγκεκριμενο θεμα ειτε μιλανε σωστα ειτε οχι...παντως πιανουν το θεμα με σοβαρη διαθεση...οπως του φιλου ακη 30 νομιζω αλλα και καποιων αλλων παιδιων...
πολυ καλα κανατε και ειπατε την ιεροδουλη και το σπιτι αλλα απο εκει και περα ΑΝΤΙ (με συγχωρεις κιολα για τις νουθεσιες) πρεπει να βαλεις ολους τους μοντερατορες πανω αστο θρεντ αυτο και οποια μαλακια γραφεται να πετιεται στα σκουπιδια πριν δει φως...
γαμω και τις δημοκρατιες και τις ελευθεριες λογου...
ενταξει δεν ειμαστε μαλακες ...γνωριζουμε πως με ενα κλικ αφου γνωριζουμε σπιτι και ιεροδουλο διαβαζουμε κριτικη συγκεκριμενου μελους για την συγκεκριμενη ιεροδουλη...
δεν ειναι ανγκη κανενας πονηριδης να κανει κοπυ παστ την συγκεκριμενη κριτικη και να βαζει και σχολιο ''καποιοι πρεπει να προσεχουν'' !!!
ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο μελος αλλα και αλλα που ετυχε να περασουν απο αυτο το σπιτι θα εχουν τρελλαθει απο την αγωνια τους...
δεν χρειαζεται κανενας μαλακας και κακεντρεχης που δεν εχει γαμησει αλλη απο την γυναικα του η την γκομενα του να βρισκει εδαφος στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θρεντ και να πεταει την μαλάκια του...
ηα καπποιοι αλλοι που ευχονται το ενα και το αλλο...
προσωπικα προσεχω και δεν κανω ''μαλακιες'' αλλα μπορω να καταλαβω εναν που τρελλαινεται την ωρα της καβλας και κανει διαφορα οπως και το μετα...την αγωνια του και το αγχος του...
δεν χρειαζονται λοιπον μαλακες που να ευχονται η να απευχονται...
χρειαζονται παιδια που να γνωριζουν κατι για το θεμα και κυριως να εχουν την διαθεση (αυτο φαινεται απο το υφος του καθενος) να προσφερουν υπηρεσιες για το συγκεκριμενο σημαντικο γεγονος που χτυπησε την ''πορτα'' μας!!!
ΥΓ. ασχετο αλλα μιας και απευθυνομαι σε σενα ΑΝΤΙ και γουσταρω τα δημοσια και οχι τα πιμι
ελεος ΑΝΤΙ...
εγω τον σκοτωσα το παραδεχομαι...
με μπαναρισες πριν καμποσα χρονια ...το δεχτηκα αμιλητα (το γνωριζεις ποτε δεν ζητησα τον λογο ,τουμπεκιαστηκα και εκανα κανενα χρονο αποτοξινωση αν και κατα την γνωμη μου αδικα μπαναριστηκα)
αφτιαξα τον συγκεκριμενο λογαριασμο αλλα δεν μπορω να μπω απο μοζιλα γιατι μου λεει:
μαλακα χρηστιδη εχεις αποκλειστει και πηρες τα παπρια του αντι γιατι καποια μαλακια εκανες
ο οπερα και ο κρομ που μπαινω μου κανουν κατι μαλακιες και με βασανιζει...
ξαναλεω....ελεος εγω τον σκοτωσα το παραδεχομαι το ομολογω...
αλλα ξεμπαναρισε μου την αι πι δεν ξερω τι εχεις κανει να μπορω να μπω με μοζιλα...