Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παρανομα θα υπαρχουν παντα, εσενα δε σε ενδιαφερει να αναφερεις ποιοι οικοι και ποιες κοπελες ειναι περνανε απο γιατρους;

Αυτό θα ήταν ωραίο να υπάρχει, αλλά το site πώς θα εξασφαλίσει την εγκυρότητα των γραφομένων;  :think:

Βέβαια ένα σχετικό thread δεν θα ήταν άσχημο.

Πάντως μόνο το Φ104 έχω δει να διαφημίζει τόσο πολύ την ποιότητα υγείας των εργαζομένων του.

Επισκέπτης
Αλλη παιδεια και ελεγχους εχει ο Γερμανος και ιεροδουλη στην Γερμανια και αλλα στο Ελλαντα.
Συνδεσμοι και πληροφοριες για αυτο το θεμα υπαρχουν εδω μεσα απο ανθρωπους που ειναι στο χωρο της υγειας,
ομως ειναι χαμενα σε παπαρολογιες και εικασιες.

Παρανομα θα υπαρχουν παντα, εσενα δε σε ενδιαφερει να αναφερεις ποιοι οικοι και ποιες κοπελες ειναι περνανε απο γιατρους;

Λαικιζεις τυπε. Δικο σου ειναι το site κι αν θες να εχεις τετοια μελη, να τους χαιρεσαι τοτε.
με μονο 7 απο ολους τους οικους νομιμους νομιζω οτι αυτο που ζητας δεν γινεται.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αντισθένη, σίγουρα το site δεν θα βάλει με το ζόρι την καπότα σε κάποιον. Αλλά επειδή μπαίνουν και 15χρονα και 16χρονα και μικρότερα ίσως, που διαβάζουν να λέει ο ένας ότι τον έγλυψε ακάποτα και της τα 'δωσε, τον άλλο ότι μοσχομύριζε το μουνάκι της και της το έγλυφε πόση ώρα, τον παράλλο ότι τον κατούρησαν και τον έχυσαν στα μούτρα οι κοπέλες και χίλια δυο άλλα, καλό είναι το site απλά να υπενθυμίζει εμφανώς καπου τη χρήση προφυλακτικού σε οποιαδήποτε επαφή με τις εκδιδόμενες. Σαν επίσημη θέση του site κατά κάποιον τρόπο.Αυτό είναι όλο. Τα πιτσιρίκια είναι πιο παρορμητικά και λιγότερο ενημερωμένα. Όταν ο Λοβέρδος (αντιπαθής κατά τ'άλλα) έλεγε πριν λίγο καιρό ότι τα κρούσματα aids στην Ελλάδα φέτος αυξήθηκαν απίστευτα πολύ σε σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι, όλοι τον κοροϊδεύαμε εδώ και όλοι λέγαμε πόσο δύσκολο είναι να κολλήσεις κάτι κλπκλπ. Δηλαδή πρέπει να προσπαθείς να κολλήσεις κάτι για να το πάρεις χαμπάρι ότι υπάρχουν ΣΜΝ?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Πάντως μόνο το Φ104 έχω δει να το διαφημίζει τόσο πολύ την ποιότητα υγείας των εργαζομένων του.
Αυτο το εχω παρατηρησει κι εγω. Ειναι τιμιο σ'αυτο το θεμα το Φ104.

με μονο 7 απο ολους τους οικους νομιμους νομιζω οτι αυτο που ζητας δεν γινεται.
Ρε δε ζηταω να ερθουν τουμπα και να γινουν ολα νομιμα.
Να ξερουμε τουλαχιστον ποια ειναι αυτα τα σπιτια με αποδειξεις.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αυτό θα ήταν ωραίο να υπάρχει, αλλά το site πώς θα εξαδσφαλίσει την εγκυρότητα των γραφομένων;  :think:

Βέβαια ένα σχετικό thread δεν θα ήταν άσχημο.

Πάντως μόνο το Φ104 έχω δει να το διαφημίζει τόσο πολύ την ποιότητα υγείας των εργαζομένων του.
Ναι, αλλά κι εκεί τα γλυφομούνια και οι πίπες πέφτουν σύννεφο.Δεν λέω βέβαια, τα κορίτσια πιστεύω ότι περνάνε από γιατρούς, αλλά παντού πρέπει να προσέχουμε.

Επισκέπτης
Αυτο το εχω παρατηρησει κι εγω. Ειναι τιμιο σ'αυτο το θεμα το Φ104.

Ρε δε ζηταω να ερθουν τουμπα και να γινουν ολα νομιμα.
Να ξερουμε τουλαχιστον ποια ειναι αυτα τα σπιτια με αποδειξεις.
αυτο νομιζα οτι το ξεραμε και ντρεπομουν να ρωτησω :rolleyes:

Επισκέπτης
Ναι, αλλά κι εκεί τα γλυφομούνια και οι πίπες πέφτουν σύννεφο.Δεν λέω βέβαια, τα κορίτσια πιστεύω ότι περνάνε από γιατρούς, αλλά παντού πρέπει να προσέχουμε.
αν δεν καταπιεις τα υγρα της δεν κολλας...

vasilisvasilis

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
να πω και γω λοιπον την γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα...
απευθυνομαι κατα κυριο λογο στον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ χωρις προθεση να κανω τον πονηρο...απλα ,φιλικα και σαν παλιο μελος και με δεδομενη ''αγαπη'' στο συγκεκριμενο σαιτ ....
το θεμα αυτο ειναι ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ απο ΟΛΑ τα θεματα οσα χρονια ειμαι εγω μελος στο φορουμ (6)...με διαφορα...
μπορω να πω ολοι μας λιγο πολυ ειμαστε μια διαδικτυακη ''οικογενεια'' με τις αγαπες μας τους τσακωμους μας τις μαλακιες μας....
με κοινο σημειο αναφορας αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο τις οποιες μορφες του αγοραιου ερωτα....
ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε τους κινδυνους του αγοραιου (α;λλα και οχι μονο ) ερωτα...
ομως αυτη τη φορα ο κινδυνος (και ο θανατος)μας ''χτυπησε την πορτα''...
δυστυχως ΑΝΤΙ (ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζεις ασχετα αν δεν γινεται να το παραδεχτεις δημοσια) τα περισσοτερα μελη ειναι ΤΡΟΜΠΕΣ ...τι να κανω πρεπει να πω αληθειες...
αλλα ενταξει σε αλλα θεματα (οπως π.χ τα αθλητικα οπου απο τους μεγαλυτερους τρομπες ειμαι και του λογου μου  :grin:..)
δεν τρεχει τιποτα...κλικαρισματα να γινονται διαμαχες να υπαρχουν και ακροαματικοτητα...
στο συγκεκριμενο ομως που ειναι θεμα ζωης και θανατου οι καραγκιοζοπαιχτες και τα τρολλ περισευουν!!!
απο τα 100 ποστ μονο τα τρια τεσσερα εχουν να προσφερουν κατι στο συγκεκριμενο θεμα ειτε μιλανε σωστα ειτε οχι...παντως πιανουν το θεμα με σοβαρη διαθεση...οπως του φιλου ακη 30 νομιζω αλλα και καποιων αλλων παιδιων...
πολυ καλα κανατε και ειπατε την ιεροδουλη και το σπιτι αλλα απο εκει και περα ΑΝΤΙ (με συγχωρεις κιολα για τις νουθεσιες) πρεπει να βαλεις ολους τους μοντερατορες πανω αστο θρεντ αυτο και οποια μαλακια γραφεται να πετιεται στα σκουπιδια πριν δει φως...
γαμω και τις δημοκρατιες και τις ελευθεριες λογου...
ενταξει δεν ειμαστε μαλακες ...γνωριζουμε πως με ενα κλικ αφου γνωριζουμε σπιτι και ιεροδουλο διαβαζουμε κριτικη συγκεκριμενου μελους για την συγκεκριμενη ιεροδουλη...
δεν ειναι ανγκη κανενας πονηριδης να κανει κοπυ παστ την συγκεκριμενη κριτικη και να βαζει και σχολιο ''καποιοι πρεπει να προσεχουν'' !!!
ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο μελος αλλα και αλλα που ετυχε να περασουν απο αυτο το σπιτι θα εχουν τρελλαθει απο την αγωνια τους...
δεν χρειαζεται κανενας μαλακας και κακεντρεχης που δεν εχει γαμησει αλλη απο την γυναικα του η την γκομενα του να βρισκει εδαφος στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θρεντ και να πεταει την μαλάκια του...
ηα καπποιοι αλλοι που ευχονται το ενα και το αλλο...
προσωπικα προσεχω και δεν κανω ''μαλακιες'' αλλα μπορω να καταλαβω εναν που τρελλαινεται την ωρα της καβλας και κανει διαφορα οπως και το μετα...την αγωνια του και το αγχος του...
δεν χρειαζονται λοιπον μαλακες που να ευχονται η να απευχονται...
χρειαζονται παιδια που να γνωριζουν κατι για το θεμα και κυριως να εχουν την διαθεση (αυτο φαινεται απο το υφος του καθενος) να προσφερουν υπηρεσιες για το συγκεκριμενο σημαντικο γεγονος που χτυπησε την ''πορτα'' μας!!!
ΥΓ. ασχετο αλλα μιας και απευθυνομαι σε σενα ΑΝΤΙ και γουσταρω τα δημοσια και οχι τα πιμι
ελεος ΑΝΤΙ... :helpplea: :helpplea: εγω τον σκοτωσα το παραδεχομαι...
με μπαναρισες πριν καμποσα χρονια ...το δεχτηκα αμιλητα (το γνωριζεις ποτε δεν ζητησα τον λογο ,τουμπεκιαστηκα και εκανα κανενα χρονο αποτοξινωση αν και κατα την γνωμη μου αδικα μπαναριστηκα)
αφτιαξα τον συγκεκριμενο λογαριασμο αλλα δεν μπορω να μπω απο μοζιλα γιατι μου λεει:
μαλακα χρηστιδη εχεις αποκλειστει και πηρες τα παπρια του αντι γιατι καποια μαλακια εκανες
ο οπερα και ο κρομ  που μπαινω μου κανουν κατι μαλακιες και με βασανιζει...
ξαναλεω....ελεος εγω τον σκοτωσα το παραδεχομαι το ομολογω...

αλλα ξεμπαναρισε μου την αι πι δεν ξερω τι εχεις κανει να μπορω να μπω με μοζιλα...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Συγχαρητήρια φίλε

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εσύ λαϊκίζεις. Και γενικώς το μαλακίζεις (αυτό τραγουδιέται κιόλα γιατί κάνει και ομοιοκαταληξία).
ΥΓ - Σιγά μην είναι Γερμανοί οι περισσότεροι πελάτες του Artemis. "Απαίδευτοι" Έλληνες είναι και ακόμα πιο "απαίδευτοι" Τούρκοι.
Με αποστομωσες ρε μπαγασα Κλεισθενη.

Οπως σου ειπα και πριν, να χαιρεσαι το site σου και τα "εξαιρετα" μελη σου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Με αποστομωσες ρε μπαγασα Κλεισθενη.

Οπως σου ειπα και πριν, να χαιρεσαι το site σου και τα "εξαιρετα" μελη σου.
Thanks Τατιάνα.  :grin:

Τέλος όμως με την περίπτωσή σου σ' αυτό το thread. Δεν έχει άλλο χώρο για μαλακίες.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αμφιβαλλεις; Δε θυμασαι στο Alien τι κουμουτσα βγηκε απο το στομαχι;
Όχι ρε συ...Απλά αν έρθεις σε στοματική επαφή με υγρά μιας κοπέλας που είναι φορέας, είναι το ίδιο επικίνδυνο αν δεν τα καταπιείς ή τα καταπιείς.Δεν έχει να κάνει.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
να κόλλησε στην προσωπική της ζωή δεν παίζει;
γιατί είπα εγώ το αντίθετο ?

απλά έχει σημασία να διασταυρωθεί άν όντως έκανε επικίνδυνα εξτραδάκια με πελάτες

εξάλλου το 80% της προσωπικής της ζωής είναι δημόσιο / κοινό

Πριν ερθουν εδω τις εχει παρει η  μιση  ρωσσια και οι ενδιαμεσες χωρες στη διαδρομη

ναι αλλά , το βούτηξε το παράσημο πριν κανά 6 μηνο (μάλλον)

Σωστος. Το πιθανοτερο ειναι να χει κολλησει στην ΧΩΡΑ της απο πιτσιρικα ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

τότε γιατί λέει το ΚΕΛΠΝΟ να εξετασθούν όσοι έχουν πάει μαζί της μόνο το τελευταίο εξάμηνο
και όχι όσοι έχουν πάει μαζί της απο τότε που ήρθε στην Ελλάδα , αφού ήταν ήδη προσβεβλημένη απο τον ιό ?

Ρε μάγκες, είναι ανάγκη να κάνει ακάποτο πρωκτικό ή να σουτάρει για να κολλήσει; Ακάποτες πίπες δεν έκανε; Μπορεί να είναι λίγες οι πιθανότητες να κολλήσει μια γυναίκα έτσι, αφού θα πρέπει να έχει πληγές στο στόμα ή τι σκατά άλλο, αλλά άμα καταπίνει 30 πούτσες τη μέρα οι πιθανότητες δεν αυξάνονται;  

Δυστυχώς, το πράγμα έχει ξεφύγει με τα διάφορα έξτρα που προσφέρονται και αγοράζονται και μάλλον από καθαρή τύχη δεν έχει εξαπλωθεί το πράγμα (εάν δεν έχει εξαπλωθεί και δεν το ξέρουμε ακόμα).

όλα τα θεωρητικά σενάρια είναι πιθανά , αλλά απο τις ακάποτες πίπες πρακτικά είναι δύσκολο

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Thanks Τατιάνα.  :grin:

Τέλος όμως με την περίπτωσή σου σ' αυτό το thread. Δεν έχει άλλο χώρο για μαλακίες.
Ελα κανε με ban να τελειωνουμε.
(αν οχι τωρα, στο κοντινο μελλον... μην καρφωθεις).

Επισκέπτης
Όχι ρε συ...Απλά αν έρθεις σε στοματική επαφή με υγρά μιας κοπέλας που είναι φορέας, είναι το ίδιο επικίνδυνο αν δεν τα καταπιείς ή τα καταπιείς.Δεν έχει να κάνει.
ετσι κ αλλιως πως γινεται να μην τα καταπιεις αφου θα ειναι ενα με το σαλιο σου :think:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Γιατί είναι πρακτικά δύσκολο να κόλλησε από κάποιον η κοπέλα κάνοντάς του ελεύθερο στοματικό? Μπορεί να είχε κάποια αμυχή, πληγή στο στόμα της και αν ήρθαν υγρά του πελάτη σε επαφή με το σημειό εκείνο να έγινε η μετάδοση.Οκ, ξέρω ότι μιλάμε για μικρά ποσοστά, αλλά δεν ξέρεις πόσους και ποιους πελάτες πίπωσε ακάποτα η κοπέλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι αλλά , το βούτηξε το παράσημο πριν κανά 6 μηνο (μάλλον)

τότε γιατί λέει το ΚΕΛΠΝΟ να εξετασθούν όσοι έχουν πάει μαζί της μόνο το τελευταίο εξάμηνο
και όχι όσοι έχουν πάει μαζί της απο τότε που ήρθε στην Ελλάδα , αφού ήταν ήδη προσβεβλημένη απο τον ιό ?

όλα τα θεωρητικά σενάρια είναι πιθανά , αλλά απο τις ακάποτες πίπες πρακτικά είναι δύσκολο

Αλλο αν το λενε οι αρχες, δε το χα δει οταν το γραψα. Παντως αυτο που εγραψε ισχυει για την καθεμια. Στη χωρα της μπορει να χει κολλησει οτιδηποτε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι