Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:jerking: :jerking: :jerking:

αντε τραβατε να ριξετε κανα πουτσο

ολο συζητησεις ειστε  :jerking:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
εγω ξερω πχ αν καπιος εχει υπατιτιδα και γλυψει πουτανα στη ρωγα και ερθει ο επομενος πελατης και κανει το ιδιο θα κολλησει διοτι εχει απομινει σαλιο..
Μιλάς για ηπατίτιδα Α.
Πταίσματα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εγω ξερω πχ αν καπιος εχει υπατιτιδα και γλυψει πουτανα στη ρωγα και ερθει ο επομενος πελατης και κανει το ιδιο θα κολλησει διοτι εχει απομινει σαλιο..

να μην την γλυψεις

θελεις και γλυψιμο

και στα χερια βαλε χειρουργικα γαντια

Επισκέπτης
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Δεν γαμάμε ακάποτα.
Και πως θα κανω παιδι με την κοπελα μου? :-

panic_attack

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλήσπερα σε όλους,

Πρωτίστως να ευχηθώ στους διάφορους Καλά Αποτελεσμάτα και καλά μυαλά!

Κατά δεύτερον, οφείλω να πω ότι αυτό το thread μου κράτησε παρέα και παράλληλα τροφοδοτούσε τη παράνοια μου που ξεκίνησε εκ νέου λίγο πριν σκάσει το θέμα με την εν αμφιβόλω οροθετική και μετα με τα κακόμοιρα κορίτισα που μαζέψανε.

Είμαι μέλος του site εδώ και καιρό, υπό άλλο ημι-ψευδώνυμο, και με την υπόθεση αυτή, την μία κριτική που έχω γράψει (city-tοurs/Stella), ζήτησα από τους admin να τη διαγράψουν.

Anyway, οι επιλογές που έκανα δεν ξεπέρασαν ποτέ την ακάποτη πίπα με 3 διαφορετικά κορίτσια. Ουτε δάχτυλα, ουτε φιλιά, όυτε γλυφομούνια και μονο city-tours. Ακόμα και το θέμα της ακάποτης πίπας, μιας και εδώ την ανακάλυψα καλώς ή κακώς, πήρα την απόφαση μου εφόσον μελέτησα στο internet περίπου τι πιθάνοτητες παίζουν σοβαρου ΣΜΝ. Έπαιξα με τις πιθανότητες εν γνώσει μου, και μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει. Τον πανικό που έχω πέρασει, μόνο όσοι έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο μπορούν να τον κατανοήσουν.

Το τελευταίο μου city tour ήταν τον περασμένο Ιούλιο, μετά από μια 5ετής σχέση και ενώ είχα αποφασίσει να μη τζογάρω άλλο, ήθελα σεξ αλλά χωρίς τις υπόλοιπες συναισθηματικές/σχεσιακές υποχρεώσεις. Εκει δεν επαιξε ακάποτο τίποτα, αλλά περι τον Οκτώβριο του ιδίου έτους, παρατηρώ ένα δερματικό ανάμεσα σε δυό δάχτυλα του δεξιού μου χεριού. Το αφήνω μία-δύο μέρες, αρχίζω και βγάζω και άλλα σε διάφορα σημεία του σώματος μου. Κάποια στιγμή, αισθάνομαι πρησμένο τον αριστερό αδένα στο λαιμό! Βουρ σε μία δερματολόγο, η οποία κάφραινα, μου δίνει μια κορτιζονούχα αλοιφή, η οποία μπορεί να αλλοιώσει μια 2η διάγνωση. Δεν την εβάλα καθόλου, δεν ξαναπάτησα και πήγα σε άλλον. Αφού του αφήγηθηκα το case με την πρώτη υπερμαλάκο, με εξέτασε, ο τύπος μου έγραψε μια αλοιφή που φτιάχνουνε στα φαρμακεία, ένα λάδι για τα νύχια των ποδιών, ένα αντισηπτικό, και Stabilanol για το οποίο μου είπε, μην διαβάσεις τις οδηγίες, λαμβανόντας υπόψη ότι διάβασα τις οδηγίες της κορτιζονούχας αλοιφής. Φυσικά και τις διάβασα...το φάρμακο το δίνουν και στους φορείς για hiv/aids για τις καντιντιάσεις/μυκητιάσεις. Εκεί βέβαια πλέον βάρεσα κόκκινα. Μέχρι να τον πείσω σε επόμενες επισκέψεις να μου γράψει εξετάσεις για hiv/hpv-αντιγόνα κτλ κτλ, μάλλον μου τις έγραψε για να απαλλαχτεί από μένα και την παράνοια μου. Ήμουν πεποισμένος οτι το ανοσοποιητικό μου είχε αρχίσει να κλείνει. Είχα πυρετούς και είχα βγάλει τόσα δερματικά που δεν υπήρχε άλλη εξήγηση στο μυαλό μου καθώς είμαι άνθρωπος που μέχρι πρότινως δεν αρρώσταινα ευκολα. Μέχρι και cat scratch disease είχα διαγνώσει καθώς έχω κάτι γατιά που ταίζω και χαιδεύω. Δεν είχα βήχα, αλλά δεν είναι και απαραίτητο σύμπτωμα. Ευτύχως, ήταν από το στρες οπως επαληθεύτηκε στη πορεία, εφόσον όλα βγήκαν αρνητικά.

Τον τελευταίο καιρό είχα γενικά κάτι πόνους στο σώμα μου. Δεν τους έδινα σημασία, το απέδιδα στο στρες.

Τώρα, λίγες μέρες πρίν σκάσει η βόμβα με τις οροθετικές, ένα βράδυ που είχα πιεί 2 μπύρες παραπάνω, και δεν πίνω αλκοολ - είμαι γαράκιας, παίρνω την γεννάια απόφαση να συναντήσω την αγαπημένη μου CT, Stella. Ευτυχώς που δεν μπόρεσε καθώς ήταν αργά και το τελευταίο της βράδυ, γιατι θα κέρναγα ακάποτο πάλι και θα ήθελα άλλους 6 μήνες να ησυχάσω. Μαζεύω όμως μία απο την παραλιακή όπου έδωσα μόνο τσιμπουκοκαπότα, και αυτή μετά από αρκετή έρευνα (να μη έχει τραμπούκο around, να μην είναι πολύ αδύνατη etc etc, μιλήσαμε και λίγο για τα ιατρικά της εφόσον είχα πληρώσει).

Anyway, 2-3 μέρες πρις σκάσουν τα μουφονέα με τις οροθετικές, οι πόνοι μου είχαν αρχίσει να γίνονται εντονότεροι, συχνότεροι, και πιο συγκεκριμένα στη σπλήνα και στα έντερα, με κάτι σποραδικές εφυδρώσεις τα βράδυα με δέκατα, έιδα και κάτι σπυράκια εδώ και εκεί, οπότε απόφασίζω να πάω να με δουν. Η ιδεα ενός ΣΜΝ αρχίζει να έρχεται πάλι στο προσκήνιο.

Με βλέπει ένας παθολόγος, με ακροάζεται και με στέλνει για υπέρηχο άνω κοιλίας. Καθαρές. Η διάγνωση λέει τσιτώμενο έντερο από το στρες. Οι πόνοι γίνονται χειρότεροι και αρχίζει να με πονάει το συκώτι μου και η κοιλιακή χώρα γενικότερα, με αντανακλαστικούς στη πλατη δεξιά. Ο ΤΡΟΜΟΣ. Δεν μπορώ να σας τον περίγράψω αρκετά. Δεν είχε παίξει και δεύτερο τέστ για επιβεβαίωση από τον περασμένο οκτώβριο και ευτυχώς είχα γειώσει οποιαδήποτε σχέση & επαφή τον τελευταίο καιρό, γλυτώνοντας extra παράνοια μην έχω πάρει και καμία στο λαιμό μου. Πάλι υπέρηχοι, ακτινογραφίες, ούρων , αίματος. Οι πρώτες αιμάτος, τίποτα, οι ούρων όμως, αυξημένο ουροχολινογόνο (urobilinogen) & βλέννη (mucus). Eυτυχώς όχι χολερυθρίνης (είτε +. έιτε -). Όπως καταλαβαίνετε, αρχίσα την ιντερνετο-διάγνωση.

panic_attack

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Αιτίες αυξημένων ποσοτήτων ουροχολινογόνου

Αποικισμός του λεπτού εντέρου από μικρόβια
Κίρρωση
Ερυθροποιητική πορφυρία
Έντονα αλκαλικά ούρα
Αιμολυτική αναιμία
Ηπατίτιδα, λοιμώδης και τοξική
Φλεβικές αναστομώσεις στο σύστημα της πυλαίας φλέβας
Λοιμώδης μονοπυρήνωση
Ελονοσία
Παρατεταμένος χρόνος διάβασης του περιεχομένου του εντέρου

Επίσης διάβασα κάπου ότι αυξημένο ουροχιλονογόνο είναι μια ευαίσθητη περίπτωση όπου μπορεί να την ακολουθήσει εύρημα στην χολυρεθρίνη.
Στρες στα κόκκινα πλέον. Φτάνει χτές. Ακόμα δεν έχω δώσει αίμα για ΣΜΝ, τα έχω δει όλα, και κατά τις 1530, αισθάνομαι πάλι τον αριστερό αδένα ελαφρώς πρησμένο, αφου τον ψηλάφησα λίγη ώρα, μετά από λίγο, νοιώθω μια αλμυρή γεύση στο στόμα μου. Ακουμπάω τη γλώσσα μου στο χέρι μου, αίμα!! Πάω wc, φτύνω κάπου ένα 2ευρω αίμα. Εκέι να δεις παράνοια. Σηκώνομαι και φεύγω από τη δουλειά και πάω πάλι στο ιατρικό κέντρο, με κοιτάνε, με στέλνουν για υπέρηχο στο λαιμό, και μου γράψανε τις εξετασεις ΣΜΝ. Πάω σήμερα, μου σήμερα, μου δίνουν αρνητικά ΗΙV I/II (Elisa), Hep-B, κάτι άλλες αιματολογικές όλα αρνητικά, εκτός από κάτι ανεβασμένα λευκά, και την Hep-C για αύριο. Να το στρες πάλι στα ύψη. Ευτυχώς δεν είχα φύγει γιατί μελετούσα τα αποτελεσμάτα, με παίρνουν τηλ, και μου λένε να γυρίσω γιατί τα παιδιά πάνω μου τη βγάλανε επιτόπου!! να'ναι καλά!! Ευτυχώς Hep-C αρνητικό. Τέρμα.

Τα παρακάτω προς γνώση και συμμόρφωση, με πρώτο αποδέκτη εμένα προσωπικά.

Δεν παώ με τάνες αφού με χαλάει το δευτερόλεπτο που βγω από την πόρτα.
Δεν κάνουμε απροφύλαχτο σεξ οποιασδήποτε μορφής με τάνες - δάχτυλα, γλυφομούνια, γλυφοκώλια πάνω στις καύλες μας..., πίπες και παρτούζες υπό επήρρεια αλκκολ, ναρκωτικών κτλ. Είτε είναι CT, CG, μπουρδέλο, ότι. Είναι και δικιά μας ευθύνη να μην γαμήσουμε τις ζωές των τανών και των άλλων πελατών τους.
Δεν κάνουμε σεξ με τάνες εαν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος μας καθώς δημιουργει τα δικά του συμπτώματα.
Δεν κάνουμε διάγνωσεις από αυτά που διαβάζουμε στο νετ.
Δεν ερχόμαστε σε απροφύλαχτη επαφη με άλλο κόσμο εάν και εφόσον δεν είμαστε σίγουροι ότι είμαστε καθαροί.
Μην ανησυχούμε μόνο για hiv/aids, η ηπατιτιδα C είναι επίσης πολύ γαμήμενη.
Ας κάνουμε και κανένα εμβόλιο για τις άλλες 2 ηπατιτηδες. Τόσα δίνουμε για να γλεντάμε.

Σόρρυ για το τεράστιο κείμενο, αλλά μπορεί να βοηθήσει κάποιον να πάρει μια πιο λογική & σωστή απόφαση ή/και να απόφυγει περιττό στρες.

υ.γ.
προς HIVAIDS.GR ή όποιον ενδιαφερόμενο/εμπλεκόμενο.
Τα stabilanol είναι πανάκριβα, έχω πάρει μόνο ένα και λήγουν το 2014. Εάν ξέρετε που μπορώ να τα δώσω/στείλω να πιάσουν τόπο, let me know.

panic_attack

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης διάβασα κάπου ότι αυξημένο ουροχιλονογόνο είναι μια ευαίσθητη περίπτωση όπου μπορεί να την ακολουθήσει εύρημα στην χολυρεθρίνη.
Στρες στα κόκκινα πλέον. Φτάνει χτές. Ακόμα δεν έχω δώσει αίμα για ΣΜΝ, τα έχω δει όλα, και κατά τις 1530, αισθάνομαι πάλι τον αριστερό αδένα ελαφρώς πρησμένο, αφου τον ψηλάφησα λίγη ώρα, μετά από λίγο, νοιώθω μια αλμυρή γεύση στο στόμα μου. Ακουμπάω τη γλώσσα μου στο χέρι μου, αίμα!! Πάω wc, φτύνω κάπου ένα 2ευρω αίμα. Εκέι να δεις παράνοια εφόσον δεν έχω προβλήμα με ούλα που ματώνουν. Σηκώνομαι και φεύγω από τη δουλειά και πάω πάλι στο ιατρικό κέντρο, με κοιτάνε, με στέλνουν για υπέρηχο στο λαιμό, και μου γράψανε τις εξετασεις ΣΜΝ. Πάω σήμερα, μου σήμερα, μου δίνουν αρνητικά ΗΙV I/II (Elisa), Hep-B, κάτι άλλες αιματολογικές όλα αρνητικά, εκτός από κάτι ανεβασμένα λευκά, και την Hep-C για αύριο. Να το στρες πάλι στα ύψη. Ευτυχώς δεν είχα φύγει γιατί μελετούσα τα αποτελεσμάτα, με παίρνουν τηλ, και μου λένε να γυρίσω γιατί τα παιδιά πάνω μου τη βγάλανε επιτόπου!! να'ναι καλά!! Ευτυχώς Hep-C αρνητικό. Τέρμα.

Δεν κάνουμε απροφύλαχτο σεξ οποιασδήποτε μορφής με τάνες - δάχτυλα, γλυφομούνια, γλυφοκώλια πάνω στις καύλες μας..., πίπες και παρτούζες υπό επήρρεια αλκκολ, ναρκωτικών κτλ. Είτε είναι CT, CG, μπουρδέλο, ότι. Είναι και δικιά μας ευθύνη να μην γαμήσουμε τις ζωές των τανών και των άλλων πελατών τους.
Δεν κάνουμε σεξ με τάνες εαν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος μας καθώς δημιουργει τα δικά του συμπτώματα.
Δεν κάνουμε διάγνωσεις από αυτά που διαβάζουμε στο νετ.
Δεν ερχόμαστε σε απροφύλαχτη επαφη με άλλο κόσμο εάν και εφόσον δεν είμαστε σίγουροι ότι είμαστε καθαροί.
Ας κάνουμε και κανένα εμβόλιο για τις άλλες 2 ηπατιτηδες. Τόσα δίνουμε για να γλεντάμε.

Σόρρυ για το τεράστιο κείμενο, αλλά μπορεί να βοηθήσει κάποιον να πάρει μια πιο λογική & σωστή απόφαση ή/και να απόφυγει περιττό στρες.

υ.γ.
Τα stabilanol είναι πανάκριβα, έχω πάρει μόνο ένα και λήγουν το 2014. Εάν ξέρετε που μπορώ να τα δώσω/στείλω να πιάσουν τόπο, let me know.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καλήσπερα σε όλους,

Πρωτίστως να ευχηθώ στους διάφορους Καλά Αποτελεσμάτα και καλά μυαλά!

Κατά δεύτερον, οφείλω να πω ότι αυτό το thread μου κράτησε παρέα και παράλληλα τροφοδοτούσε τη παράνοια μου που ξεκίνησε εκ νέου λίγο πριν σκάσει το θέμα με την εν αμφιβόλω οροθετική και μετα με τα κακόμοιρα κορίτισα που μαζέψανε.

Είμαι μέλος του site εδώ και καιρό, υπό άλλο ημι-ψευδώνυμο, και με την υπόθεση αυτή, την μία κριτική που έχω γράψει (city-tοurs/Stella), ζήτησα από τους admin να τη διαγράψουν.

Anyway, οι επιλογές που έκανα δεν ξεπέρασαν ποτέ την ακάποτη πίπα με 3 διαφορετικά κορίτσια. Ουτε δάχτυλα, ουτε φιλιά, όυτε γλυφομούνια και μονο city-tours. Ακόμα και το θέμα της ακάποτης πίπας, μιας και εδώ την ανακάλυψα καλώς ή κακώς, πήρα την απόφαση μου εφόσον μελέτησα στο internet περίπου τι πιθάνοτητες παίζουν σοβαρου ΣΜΝ. Έπαιξα με τις πιθανότητες εν γνώσει μου, και μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει. Τον πανικό που έχω πέρασει, μόνο όσοι έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο μπορούν να τον κατανοήσουν.

Το τελευταίο μου city tour ήταν τον περασμένο Ιούλιο, μετά από μια 5ετής σχέση και ενώ είχα αποφασίσει να μη τζογάρω άλλο, ήθελα σεξ αλλά χωρίς τις υπόλοιπες συναισθηματικές/σχεσιακές υποχρεώσεις. Εκει δεν επαιξε ακάποτο τίποτα, αλλά περι τον Οκτώβριο του ιδίου έτους, παρατηρώ ένα δερματικό ανάμεσα σε δυό δάχτυλα του δεξιού μου χεριού. Το αφήνω μία-δύο μέρες, αρχίζω και βγάζω και άλλα σε διάφορα σημεία του σώματος μου. Κάποια στιγμή, αισθάνομαι πρησμένο τον αριστερό αδένα στο λαιμό! Βουρ σε μία δερματολόγο, η οποία κάφραινα, μου δίνει μια κορτιζονούχα αλοιφή, η οποία μπορεί να αλλοιώσει μια 2η διάγνωση. Δεν την εβάλα καθόλου, δεν ξαναπάτησα και πήγα σε άλλον. Αφού του αφήγηθηκα το case με την πρώτη υπερμαλάκο, με εξέτασε, ο τύπος μου έγραψε μια αλοιφή που φτιάχνουνε στα φαρμακεία, ένα λάδι για τα νύχια των ποδιών, ένα αντισηπτικό, και Stabilanol για το οποίο μου είπε, μην διαβάσεις τις οδηγίες, λαμβανόντας υπόψη ότι διάβασα τις οδηγίες της κορτιζονούχας αλοιφής. Φυσικά και τις διάβασα...το φάρμακο το δίνουν και στους φορείς για hiv/aids για τις καντιντιάσεις/μυκητιάσεις. Εκεί βέβαια πλέον βάρεσα κόκκινα. Μέχρι να τον πείσω σε επόμενες επισκέψεις να μου γράψει εξετάσεις για hiv/hpv-αντιγόνα κτλ κτλ, μάλλον μου τις έγραψε για να απαλλαχτεί από μένα και την παράνοια μου. Ήμουν πεποισμένος οτι το ανοσοποιητικό μου είχε αρχίσει να κλείνει. Είχα πυρετούς και είχα βγάλει τόσα δερματικά που δεν υπήρχε άλλη εξήγηση στο μυαλό μου καθώς είμαι άνθρωπος που μέχρι πρότινως δεν αρρώσταινα ευκολα. Μέχρι και cat scratch disease είχα διαγνώσει καθώς έχω κάτι γατιά που ταίζω και χαιδεύω. Δεν είχα βήχα, αλλά δεν είναι και απαραίτητο σύμπτωμα. Ευτύχως, ήταν από το στρες οπως επαληθεύτηκε στη πορεία, εφόσον όλα βγήκαν αρνητικά.

Τον τελευταίο καιρό είχα γενικά κάτι πόνους στο σώμα μου. Δεν τους έδινα σημασία, το απέδιδα στο στρες.

Τώρα, λίγες μέρες πρίν σκάσει η βόμβα με τις οροθετικές, ένα βράδυ που είχα πιεί 2 μπύρες παραπάνω, και δεν πίνω αλκοολ - είμαι γαράκιας, παίρνω την γεννάια απόφαση να συναντήσω την αγαπημένη μου CT, Stella. Ευτυχώς που δεν μπόρεσε καθώς ήταν αργά και το τελευταίο της βράδυ, γιατι θα κέρναγα ακάποτο πάλι και θα ήθελα άλλους 6 μήνες να ησυχάσω. Μαζεύω όμως μία απο την παραλιακή όπου έδωσα μόνο τσιμπουκοκαπότα, και αυτή μετά από αρκετή έρευνα (να μη έχει τραμπούκο around, να μην είναι πολύ αδύνατη etc etc, μιλήσαμε και λίγο για τα ιατρικά της εφόσον είχα πληρώσει).

Anyway, 2-3 μέρες πρις σκάσουν τα μουφονέα με τις οροθετικές, οι πόνοι μου είχαν αρχίσει να γίνονται εντονότεροι, συχνότεροι, και πιο συγκεκριμένα στη σπλήνα και στα έντερα, με κάτι σποραδικές εφυδρώσεις τα βράδυα με δέκατα, έιδα και κάτι σπυράκια εδώ και εκεί, οπότε απόφασίζω να πάω να με δουν. Η ιδεα ενός ΣΜΝ αρχίζει να έρχεται πάλι στο προσκήνιο.

Με βλέπει ένας παθολόγος, με ακροάζεται και με στέλνει για υπέρηχο άνω κοιλίας. Καθαρές. Η διάγνωση λέει τσιτώμενο έντερο από το στρες. Οι πόνοι γίνονται χειρότεροι και αρχίζει να με πονάει το συκώτι μου και η κοιλιακή χώρα γενικότερα, με αντανακλαστικούς στη πλατη δεξιά. Ο ΤΡΟΜΟΣ. Δεν μπορώ να σας τον περίγράψω αρκετά. Δεν είχε παίξει και δεύτερο τέστ για επιβεβαίωση από τον περασμένο οκτώβριο και ευτυχώς είχα γειώσει οποιαδήποτε σχέση & επαφή τον τελευταίο καιρό, γλυτώνοντας extra παράνοια μην έχω πάρει και καμία στο λαιμό μου. Πάλι υπέρηχοι, ακτινογραφίες, ούρων , αίματος. Οι πρώτες αιμάτος, τίποτα, οι ούρων όμως, αυξημένο ουροχολινογόνο (urobilinogen) & βλέννη (mucus). Eυτυχώς όχι χολερυθρίνης (είτε +. έιτε -). Όπως καταλαβαίνετε, αρχίσα την ιντερνετο-διάγνωση.
Δεν βρεθηκε ενας γιατρος να σου γραψει ενα λεξοτανιλ?
Εσυ δεν πας καλα αδελφε μου.
Τι παραληρημα ειναι αυτο?

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στρες στα κόκκινα πλέον. Φτάνει χτές. Ακόμα δεν έχω δώσει αίμα για ΣΜΝ, τα έχω δει όλα, και κατά τις 1530, αισθάνομαι πάλι τον αριστερό αδένα ελαφρώς πρησμένο, αφου τον ψηλάφησα λίγη ώρα, μετά από λίγο, νοιώθω μια αλμυρή γεύση στο στόμα μου. Ακουμπάω τη γλώσσα μου στο χέρι μου, αίμα!! Πάω wc, φτύνω κάπου ένα 2ευρω αίμα. Εκέι να δεις παράνοια εφόσον δεν έχω προβλήμα με ούλα που ματώνουν. Σηκώνομαι και φεύγω από τη δουλειά και πάω πάλι στο ιατρικό κέντρο, με κοιτάνε, με στέλνουν για υπέρηχο στο λαιμό, και μου γράψανε τις εξετασεις ΣΜΝ. Πάω σήμερα, μου σήμερα, μου δίνουν αρνητικά ΗΙV I/II (Elisa), Hep-B, κάτι άλλες αιματολογικές όλα αρνητικά, εκτός από κάτι ανεβασμένα λευκά, και την Hep-C για αύριο. Να το στρες πάλι στα ύψη. Ευτυχώς δεν είχα φύγει γιατί μελετούσα τα αποτελεσμάτα, με παίρνουν τηλ, και μου λένε να γυρίσω γιατί τα παιδιά πάνω μου τη βγάλανε επιτόπου!! να'ναι καλά!! Ευτυχώς Hep-C αρνητικό. Τέρμα.

Δεν κάνουμε σεξ με τάνες εαν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε [size=10pt]το άγχος μας καθώς δημιουργει τα δικά του συμπτώματα.
Δεν κάνουμε διάγνωσεις από αυτά που διαβάζουμε στο νετ.[/size]

υ.γ.

Μεγάλε να υποθέσω πως παθαίνεις πλήρη aids τελευταίου σταδίου απο το στρές; :think:

Δεν είναι αστείο, σε υποθετική περίπτωση που σου έκανε πλάκα ο γιατρός και σου έλεγε οτί οι εξετάσεις σου βγήκαν θετικές, παίζει τύπε και να πέθαινες άνετα σε 2 χρόνια απο συμπτώματα που προσομοιάζουν το aids. Ισως έτσι λειτουργεί το aids - είναι οξειδωτικό αγγχος που σου δημιουργούν οι γιατροί και η ιδέα του αργού θανάτου ή τουλάχιστον το αγχος παίζει πολύ μεγάλο ίσως και το μεγαλύτερο ρόλο στην εξέλιξη μιας ασθένειας είτε ειτζ είτε καρκίνος είτε κάτι άλλο.Προφανώς μακροπρόθεσμα το στρές δημιουργεί καρκίνους.

Να συμπληρώσω ότι εγώ είχα πάει να ρωτήσω στο νοσοκομείο για ημικρανίες παλιότερα, φαντάσου αν μου έλεγε πρωταπριλιάτικα κανένας τρελόγιαρτος οτι παίζει όγκος ή μικροεγκεφαλικό. Καρύδια θα έβγαζα πάνω στο κρανίο μετά εγκεφαλικού....
Η ψυχολογία είναι το παν

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Τα φάρμακα μπορείς να τα ρίξεις στον κάδο ανακύκλωσης που υπάρχει σε κάθε φαρμακείο.

Επίσης μπορείς να τα δώσεις στους Γιατρούς Του Κόσμου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Για αυτό σε κάποιο άλλο Post μου, μίλησα για θετική σκέψη και όχι άγχος. Οι πιθανότητες του να πάθεις ζημιά από στρες, φόβο και αρνητισμό είναι σαφώς περισσότερες από το να πάθεις aids.

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να πήγε να κάνει τεστ για HIV, να της βγήκε θετικό και τώρα να είναι στη φυλακή.

Να σε σε ρωτήσω κάτι, γιατί οι γυναίκες που ξέρουν πολλά για το aids είναι αντισεξουάλες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom