kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Έγλυψες, σ'έγλυψε ακάποτα?
Έγλυψες, σ'έγλυψε ακάποτα?
Καλά αποτελέσματα εύχομαι ολόψυχαΚαι να σημειώσω οτι την συγκεκριμένη την είχα δεί πάνω απο 50 φορές, καμια φορά όμως δεν μπήκα.
Έτυχε όμως και μπήκα τότε, 1 φορά...
+1...Καλά αποτελέσματα εύχομαι ολόψυχα
Όχι και στα 2. Πέσανε κατι ελαφρά φιλάκια όμως.
Έχω κάνει τύπε, παίρνω ήδη αγωγή. Παρασκευή περιμένω αποτελέσματα για το παρελθόν. Θα ξανακάνω μετά απο κανα μήνα και κάτι.
Έσπασε το προφ όσο ήμουν μέσα της, το κατάλαβα όταν αλλάξαμε στάση, ευτυχώς έχυσα έξω.
Πέμπτη την γάμησα, παρασκευή την πιάσανε. Να παίξω τζόκερ ;
Μα όταν πήγες και άρχισες την αγωγή, δεν έκανες και τεστ? Οπότε, αν είναι όλα καλά δεν θα φανεί στα αποτελέσματα?Τα αποτελέσματα για να μάθω αν όντως κόλλησα τίποτα απο την συγκεκριμένη θα αργήσουν.
Το τέστ που έχω κάνει τώρα αφορά το παρελθόν.
Περιττό να πώ ότι έχω να σκεφτώ περι σεξ αλλα και να μου σηκωθεί, 14 μέρες.
Σας ευχαριστώ μάγκες, να είστε καλά.
Δεν έχει σημασία που έχυσες, αλλά δεν νομίζω να έγινε και τίποτα.
είναι 0,05% οι πιθανοτητες Εγώ την έσμπρωξα (μαλλον αυτή ήταν) με καπότα όμως και στις δύο φάσεις.
Ομως δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι
έκανε θεραπεία;
Οι Γιατροί πότε εκτιμούν οτί το κόλλησε;
είχε υψηλό ιικό φορτίο-εκανε θεραπεια;
είναι αλήθεια οτί τον είχε απο τη ρωσσία;
Μα όταν πήγες και άρχισες την αγωγή, δεν έκανες και τεστ? Οπότε, αν είναι όλα καλά δεν θα φανεί στα αποτελέσματα?
:o
Αν της τον "φύτεψε" καποιος απο το αιδοίο πρίν λίγα λεπτά και σου έκανε μετά απο λίγο ακάποτο τσιμπούκι ακόμα και σάπια δόντια και ούλα να είχε και εσύ πληγές στο πέος, όχι, διότι ο ιος δεν θα είχε προλάβει να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα.
Αν έκανες ακάποτο αιδοίο ίσως, εαν ερχόσουν σε καλή επαφή με κάποια οπή του πέους με το σπέρμα του άλλου και τη μίξη γενικότερα μολυσματικών σταγονιδίων.
Τα αποτελέσματα για να μάθω αν όντως κόλλησα τίποτα απο την συγκεκριμένη θα αργήσουν.
Το τέστ που έχω κάνει τώρα αφορά το παρελθόν.
Περιττό να πώ ότι έχω να σκεφτώ περι σεξ αλλα και να μου σηκωθεί, 14 μέρες.
Σας ευχαριστώ μάγκες, να είστε καλά.
Thanks!
Του 'κανες την καρδιά περιβόλι με το "20 χρόνια"!Αδερφέ είσαι λάθος.Οι πιθανότητες του να έχεις κάτι είναι πάρα πολύ λιγότερες απο το να μην έχεις. Είναι θέμα μαθηματικών και στατιστικής αλλιώς δεν θα ζούσε κανένας πλέον. Αλλά ακόμη και να έχεις, μπορεί να ζήσεις 20 χρόνια μια χαρά. Θα τα ζήσεις μέσα στο άγχος; Άρα συνεχίζεις να ζεις την ζωή σου όπως πρίν και να κάνεις έρωτα, αλλά με προφύλαξη στο 100% της πράξης. Θετική σκέψη, θετική ενέργεια και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις τίποτα. Αλλά αν δεν σκέφτεται θετικά θα αποκτήσεις πρόβλημα.
Αδερφέ είσαι λάθος.Οι πιθανότητες του να έχεις κάτι είναι πάρα πολύ λιγότερες απο το να μην έχεις. Είναι θέμα μαθηματικών και στατιστικής αλλιώς δεν θα ζούσε κανένας πλέον. Αλλά ακόμη και να έχεις, μπορεί να ζήσεις 20 χρόνια μια χαρά. Θα τα ζήσεις μέσα στο άγχος; Άρα συνεχίζεις να ζεις την ζωή σου όπως πρίν και να κάνεις έρωτα, αλλά με προφύλαξη στο 100% της πράξης. Θετική σκέψη, θετική ενέργεια και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις τίποτα. Αλλά αν δεν σκέφτεται θετικά θα αποκτήσεις πρόβλημα.
Του 'κανες την καρδιά περιβόλι με το "20 χρόνια"!
γιατί είσαι σίγουρος οτί ήσουν ο "επόμενος";
Του 'κανες την καρδιά περιβόλι με το "20 χρόνια"!