Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Και να σημειώσω οτι την συγκεκριμένη την είχα δεί πάνω απο 50 φορές, καμια φορά όμως δεν μπήκα.

Έτυχε όμως και μπήκα τότε, 1 φορά...

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έχω κάνει τύπε, παίρνω ήδη αγωγή. Παρασκευή περιμένω αποτελέσματα για το παρελθόν. Θα ξανακάνω μετά απο κανα μήνα και κάτι.

Έσπασε το προφ όσο ήμουν μέσα της, το κατάλαβα όταν αλλάξαμε στάση, ευτυχώς έχυσα έξω.

Πέμπτη την γάμησα, παρασκευή την πιάσανε. Να παίξω τζόκερ ;

Δεν έχει σημασία που έχυσες, αλλά δεν νομίζω να έγινε και τίποτα.
είναι 0,05% οι πιθανοτητες Εγώ την έσμπρωξα (μαλλον αυτή ήταν) με καπότα όμως και στις δύο φάσεις.

Ομως δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι
έκανε θεραπεία;
Οι Γιατροί πότε εκτιμούν οτί το κόλλησε;
είχε υψηλό ιικό φορτίο-εκανε θεραπεια;
είναι αλήθεια οτί τον είχε απο τη ρωσσία;

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Εκνευρίζομαι αφάνταστα να βλέπω ανοιχτά το ένα από τα 2 μπουρδέλα που δούλευε η λεγάμενη και το στούντιο.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Τα αποτελέσματα για να μάθω αν όντως κόλλησα τίποτα απο την συγκεκριμένη θα αργήσουν.

Το τέστ που έχω κάνει τώρα αφορά το παρελθόν.

Περιττό να πώ ότι έχω να σκεφτώ περι σεξ αλλα και να μου σηκωθεί, 14 μέρες.

Σας ευχαριστώ μάγκες, να είστε καλά.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Τα αποτελέσματα για να μάθω αν όντως κόλλησα τίποτα απο την συγκεκριμένη θα αργήσουν.

Μα όταν πήγες και άρχισες την αγωγή, δεν έκανες και τεστ? Οπότε, αν είναι όλα καλά δεν θα φανεί στα αποτελέσματα?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Δεν έχει σημασία που έχυσες, αλλά δεν νομίζω να έγινε και τίποτα.
είναι 0,05% οι πιθανοτητες Εγώ την έσμπρωξα (μαλλον αυτή ήταν) με καπότα όμως και στις δύο φάσεις.

Ομως δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι
έκανε θεραπεία;
Οι Γιατροί πότε εκτιμούν οτί το κόλλησε;
είχε υψηλό ιικό φορτίο-εκανε θεραπεια;
είναι αλήθεια οτί τον είχε απο τη ρωσσία;

Τώρα τι ψάχνεις. Τον πανικό τον σπείρανε. Την δουλειά τους την κάνανε.

Εγώ θέλω να μάθω αν έκανε και 2ο τεστ προκειμένου να επιβεβαιωθεί το ραπιντ και ποιο ήταν το αποτέλεσμα.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Μα όταν πήγες και άρχισες την αγωγή, δεν έκανες και τεστ? Οπότε, αν είναι όλα καλά δεν θα φανεί στα αποτελέσματα?

Ναι. Το τέστ όμως αφορά το παρελθόν μου. Δηλαδή αν έχω κολλήσει πριν 1 με 2 μήνες απο κάποια άλλη.

Για να δώ αν έχω κολλήσει απο την συγκεκριμένη που η επαφή ήταν στις 26 Απριλίου πρέπει να αφήσω να περάσει 1 μήνα πρώτα και ΜΕΤΑ να κάνω το τεστ για να δώ αν κόλλησα.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
:o

Αν της τον "φύτεψε" καποιος απο το αιδοίο πρίν λίγα λεπτά και σου έκανε μετά απο λίγο ακάποτο τσιμπούκι ακόμα και σάπια δόντια και ούλα να είχε και εσύ πληγές στο πέος, όχι, διότι ο ιος δεν θα είχε προλάβει να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα.
Αν έκανες ακάποτο αιδοίο ίσως, εαν ερχόσουν σε καλή επαφή με κάποια οπή του πέους με το σπέρμα του άλλου και τη μίξη γενικότερα μολυσματικών σταγονιδίων.

Thanks!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

Αδερφέ είσαι λάθος.Οι πιθανότητες του να έχεις κάτι είναι πάρα πολύ λιγότερες απο το να μην έχεις. Είναι θέμα μαθηματικών και στατιστικής αλλιώς δεν θα ζούσε κανένας πλέον. Αλλά ακόμη και να έχεις, μπορεί να ζήσεις 20 χρόνια μια χαρά. Θα τα ζήσεις μέσα στο άγχος; Άρα συνεχίζεις να ζεις την ζωή σου όπως πρίν και να κάνεις έρωτα, αλλά με προφύλαξη στο 100% της πράξης. Θετική σκέψη, θετική ενέργεια και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις τίποτα. Αλλά αν δεν σκέφτεται θετικά θα αποκτήσεις πρόβλημα.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Αδερφέ είσαι λάθος.Οι πιθανότητες του να έχεις κάτι είναι πάρα πολύ λιγότερες απο το να μην έχεις. Είναι θέμα μαθηματικών και στατιστικής αλλιώς δεν θα ζούσε κανένας πλέον. Αλλά ακόμη και να έχεις, μπορεί να ζήσεις 20 χρόνια μια χαρά. Θα τα ζήσεις μέσα στο άγχος; Άρα συνεχίζεις να ζεις την ζωή σου όπως πρίν και να κάνεις έρωτα, αλλά με προφύλαξη στο 100% της πράξης. Θετική σκέψη, θετική ενέργεια και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις τίποτα. Αλλά αν δεν σκέφτεται θετικά θα αποκτήσεις πρόβλημα.
Του 'κανες την καρδιά περιβόλι με το "20 χρόνια"!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

To καταλαβαίνω αυτό που λές αλλά δεν μου είναι εύκολο.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
γιατί είσαι σίγουρος οτί ήσουν ο "επόμενος";

Η ερώτηση ήταν καθαρά ενημερωτική, δεν έχω κάνει sex χωρίς προφύλαξη ποτέ,(ένα ακάποτο τσιμπούκι μόνο πριν 5 χρόνια).  Στα studio και τις κοπέλες που επισκέπτομαι και στο πρόγραμμα που παίρνω δεν μου έτυχε ποτέ ούτε να μου αναφέρουν για ακαποτο, αλλά και εγώ δεν το έχω ζητήσει. Άπλα προσπαθώ να μάθω κάποια πράγματα γιατί η ενημέρωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ουσιαστικά η ερώτηση μου έχει να κάνει με το κατα πόσο υπάρχει ασφάλεια ακόμη και όταν μια ιερόδουλη ελέγχεται. Μην ξεχνάμε ότι εκτός απο τα ακάποτα με την θέληση μας υπάρχουν και τα ατυχήματα σπασίματα κ.λπ. άρα πρεπει να είμαστε πάντα ενημερωμένοι.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Του 'κανες την καρδιά περιβόλι με το "20 χρόνια"!

όντως δεν το είπα καλά...

Πάντως εγώ ένα έχω ώς αρχή στην ζωή: Δεν στεναχωριέμαι ποτέ πριν γίνει το κακό. Θα στεναχωρηθώ αρκετά όταν γίνει. Άσε που μπορεί και να μην γίνει και να μην χρειαστεί να στεναχωρηθώ. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom