Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Αυτο ειναι παντα το θεμα με τις/τους επαγγελματιες για αυτο χρειαζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τεστ ΚΑΘΕ 30 μερες ;)
Για να έχει αποτελεσματικότητα το υποχρεωτικό τεστ, πρέπει να κάνεις το πρώτο τεστ και αν σου βγεί αρνητικό να βάλεις το άτομο σε καραντίνα και μετά από 30 μέρες να του ξανακάνεις το τεστ και αν σου βγει και αυτό αρνητικό, τότε μόνο είσαι σίγουρος ότι αυτό το άτομο δεν έχει μολυνθεί.

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά, είναι ή δεν είναι οροθετική η Ρωσίδα ;

Πάνω σε αυτό έκανα τις ενστάσεις μου στην πρώτη μου τοποθέτηση στο φόρουμ ως νέο μέλος και
ίσως αυτό που έιχα αναφέρει να σε καλύπτει και γι΄αυτό μεταφέρω αποσπάσματα.
Σε γενικές γραμμές είχα δεί τις φήμες που λέγαν οτι τις έκαναν απανωτά 2 με τρείς εξετάσεις και βγήκαν αρνητικές
η λογική σειρά με το ραπιντ τεστ, μάλλον μετά το ράπιντ έχει ως εξής

1τεστ ελιζα
σε περίπτωση αρνητικού - τίποτα
σε περίπτωση θετικού πάς για ακριβέστερες εξετάσεις

σε περίπτωση αρνητικού - western plot (όπως λέγεται)τίποτα
σε περίπτωση θετικού western plot - επαληθεύεται και πιστοποιείται διάγνωση φορέα και πάει για έλεγχο cd4 και ιικό φορτίο
και γονότυπο

Με τη ρωσίδα λέγεται οτί ανιχνεύθηκε θετική σε rapid test δηλαδή με έλεγχο στο σάλιο,νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, παρουσίαζοντας την θετική και δημοσιεύοντας σε όλα τα μμεψιλον φωτογραφίες της.
Δεν είμαι συνωμοσιολόγος αλλά εάν πράγματι της έκαναν άλλα 2 ή 3 τέλως πάντων, τί σόι αξιοπιστία έχουν τα τέστ και όλο το οικοδόμημα του hiv εαν χρειάζεται 2 και 3 εξετάσεις;
Επίσης πιά ακολουθία έγινε;
Το επόμενο σίγουρα θα ήταν elisa που την έβγαλε (σύμφωνα με τις φήμες) αρνητική και άρα έπρεπε να την άφηναν ελεύθερη όπως φεύγει ανακουφισμένο απο το ιατρείο ωραιότατα και κάποιο μη εκδιδόμενο άτομο. Αν της κάνανε και δεύτερο ή τρίτο rapid test και βγήκε ξανά αρνητικό, τότε μιλάμε για γαμώ τις αξιοπιστίες.
θεωρώ εαν είναι αλήθεια οτί οι επόμενες τρείς ή δύο εξετάσεις ήταν αρνητικές  τα έχει παίξει το σύστημα και κοιτάει να τα μπαλώσει μέχρι να του κάτσει το τζόκερ στις εξετάσεις.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για να έχει αποτελεσματικότητα το υποχρεωτικό τεστ, πρέπει να κάνεις το πρώτο τεστ και αν σου βγεί αρνητικό να βάλεις το άτομο σε καραντίνα και μετά από 30 μέρες να του ξανακάνεις το τεστ και αν σου βγει και αυτό αρνητικό, τότε μόνο είσαι σίγουρος ότι αυτό το άτομο δεν έχει μολυνθεί.

Μην λες μαλακιες. Δεν μπαινεις σε καραντινα, και αν κανεις το τεστ καθε 30 μερες εχεις καλυψει τους κινδυνους. Ολοι που εργαζονται στις "ταινιες" κανουν το τεστ καθε τριμηνο και οταν εχουν να γυρισουν ταινια απαιτειται να εχει γινει τεστ μεσα στις τελευταιες 30 μερες!

stjarna

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
gia osous theloun na kanoun to test tou hiv sto siggrou den einai katholou anonimo!!!!!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Να ρωτήσω γιατί λίγο έχω μπερδευτεί. Ας πούμε ότι η ιερόδουλη κάνει εξετάσεις και είναι ΟΚ. Την κολλάει όμως ο προηγούμενος απο εμένα. Εγώ που είμαι ο επόμενος δεν θα κολλήσω(εννοείται αν πάω χωρίς προφύλαξη);

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πάνω σε αυτό έκανα τις ενστάσεις μου στην πρώτη μου τοποθέτηση στο φόρουμ ως νέο μέλος και
ίσως αυτό που έιχα αναφέρει να σε καλύπτει και γι΄αυτό μεταφέρω αποσπάσματα.
Σε γενικές γραμμές είχα δεί τις φήμες που λέγαν οτι τις έκαναν απανωτά 2 με τρείς εξετάσεις και βγήκαν αρνητικές
η λογική σειρά με το ραπιντ τεστ, μάλλον μετά το ράπιντ έχει ως εξής

1τεστ ελιζα
σε περίπτωση αρνητικού - τίποτα
σε περίπτωση θετικού πάς για ακριβέστερες εξετάσεις

σε περίπτωση αρνητικού - western plot (όπως λέγεται)τίποτα
σε περίπτωση θετικού western plot - επαληθεύεται και πιστοποιείται διάγνωση φορέα και πάει για έλεγχο cd4 και ιικό φορτίο
και γονότυπο

Με τη ρωσίδα λέγεται οτί ανιχνεύθηκε θετική σε rapid test δηλαδή με έλεγχο στο σάλιο,νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, παρουσίαζοντας την θετική και δημοσιεύοντας σε όλα τα μμεψιλον φωτογραφίες της.
Δεν είμαι συνωμοσιολόγος αλλά εάν πράγματι της έκαναν άλλα 2 ή 3 τέλως πάντων, τί σόι αξιοπιστία έχουν τα τέστ και όλο το οικοδόμημα του hiv εαν χρειάζεται 2 και 3 εξετάσεις;
Επίσης πιά ακολουθία έγινε;
Το επόμενο σίγουρα θα ήταν elisa που την έβγαλε (σύμφωνα με τις φήμες) αρνητική και άρα έπρεπε να την άφηναν ελεύθερη όπως φεύγει ανακουφισμένο απο το ιατρείο ωραιότατα και κάποιο μη εκδιδόμενο άτομο. Αν της κάνανε και δεύτερο ή τρίτο rapid test και βγήκε ξανά αρνητικό, τότε μιλάμε για γαμώ τις αξιοπιστίες.
θεωρώ εαν είναι αλήθεια οτί οι επόμενες τρείς ή δύο εξετάσεις ήταν αρνητικές  τα έχει παίξει το σύστημα και κοιτάει να τα μπαλώσει μέχρι να του κάτσει το τζόκερ στις εξετάσεις.

Γιατρός μέσα απο τον Συγγρό μου είπε οτι το rapid μπορεί να δώσει ψευδή αποτελέσματα.

Κανονικά ΕΠΡΕΠΕ να της κάνουν western bolt για να επιβεβαιωθεί ότι είναι οροθετική προτού ξεκινήσουν να την διασύρουν.

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω γιατί λίγο έχω μπερδευτεί. Ας πούμε ότι η ιερόδουλη κάνει εξετάσεις και είναι ΟΚ. Την κολλάει όμως ο προηγούμενος απο εμένα. Εγώ που είμαι ο επόμενος δεν θα κολλήσω(εννοείται αν πάω χωρίς προφύλαξη);
:o

Αν της τον "φύτεψε" καποιος απο το αιδοίο πρίν λίγα λεπτά και σου έκανε μετά απο λίγο ακάποτο τσιμπούκι ακόμα και σάπια δόντια και ούλα να είχε και εσύ πληγές στο πέος, όχι, διότι ο ιος δεν θα είχε προλάβει να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα.
Αν έκανες ακάποτο αιδοίο ίσως, εαν ερχόσουν σε καλή επαφή με κάποια οπή του πέους με το σπέρμα του άλλου και τη μίξη γενικότερα μολυσματικών σταγονιδίων.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
gia osous theloun na kanoun to test tou hiv sto siggrou den einai katholou anonimo!!!!!

Ανώνυμο είναι καλέ, απλά πρέπει να δώσεις ένα όνομα για όταν πας να πάρεις τα αποτελέσματα. Πώς θα τα ζητήσεις? Δεν ταυτοποιείται κάπως.
Πάω και λέω ότι λέγομαι Αλεξάνδρα Βελβοπούλου πχ, ε με αυτό θα με καταχωρήσουν.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ανώνυμο είναι καλέ, απλά πρέπει να δώσεις ένα όνομα για όταν πας να πάρεις τα αποτελέσματα. Πώς θα τα ζητήσεις? Δεν ταυτοποιείται κάπως.
Πάω και λέω ότι λέγομαι [size=16pt]Αλεξάνδρα Βελβοπούλου[/size] πχ, ε με αυτό θα με καταχωρήσουν.
:tooth: :tooth: :tooth:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ασχετο..αλλά μου΄ρθε...Οι καλύτερες εξετάσεις γίνονται στην εγκυμοσύνη παιδιά.Μιλάμε για ξετίναγμα,όχι αστεία.

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γιατρός μέσα απο τον Συγγρό μου είπε οτι το rapid μπορεί να δώσει ψευδή αποτελέσματα.

Κανονικά ΕΠΡΕΠΕ να της κάνουν western bolt για να επιβεβαιωθεί ότι είναι οροθετική προτού ξεκινήσουν να την διασύρουν.

εαν έγιναν άλλα δύο ή τρία τέστ τότε μιλάμε για 25% περίπου αξιοπιστία και όχι 98%... στην προκειμένη περίπτωση άχρηστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom