Τελικά, είναι ή δεν είναι οροθετική η Ρωσίδα ;
Πάνω σε αυτό έκανα τις ενστάσεις μου στην πρώτη μου τοποθέτηση στο φόρουμ ως νέο μέλος και
ίσως αυτό που έιχα αναφέρει να σε καλύπτει και γι΄αυτό μεταφέρω αποσπάσματα.
Σε γενικές γραμμές είχα δεί τις φήμες που λέγαν οτι τις έκαναν απανωτά 2 με τρείς εξετάσεις και βγήκαν αρνητικές
η λογική σειρά με το ραπιντ τεστ, μάλλον μετά το ράπιντ έχει ως εξής
1τεστ ελιζα
σε περίπτωση αρνητικού - τίποτα
σε περίπτωση θετικού πάς για ακριβέστερες εξετάσεις
σε περίπτωση αρνητικού - western plot (όπως λέγεται)τίποτα
σε περίπτωση θετικού western plot - επαληθεύεται και πιστοποιείται διάγνωση φορέα και πάει για έλεγχο cd4 και ιικό φορτίο
και γονότυπο
Με τη ρωσίδα λέγεται οτί ανιχνεύθηκε θετική σε rapid test δηλαδή με έλεγχο στο σάλιο,νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, παρουσίαζοντας την θετική και δημοσιεύοντας σε όλα τα μμεψιλον φωτογραφίες της.
Δεν είμαι συνωμοσιολόγος αλλά εάν πράγματι της έκαναν άλλα 2 ή 3 τέλως πάντων, τί σόι αξιοπιστία έχουν τα τέστ και όλο το οικοδόμημα του hiv εαν χρειάζεται 2 και 3 εξετάσεις;
Επίσης πιά ακολουθία έγινε;
Το επόμενο σίγουρα θα ήταν elisa που την έβγαλε (σύμφωνα με τις φήμες) αρνητική και άρα έπρεπε να την άφηναν ελεύθερη όπως φεύγει ανακουφισμένο απο το ιατρείο ωραιότατα και κάποιο μη εκδιδόμενο άτομο. Αν της κάνανε και δεύτερο ή τρίτο rapid test και βγήκε ξανά αρνητικό, τότε μιλάμε για γαμώ τις αξιοπιστίες.
θεωρώ εαν είναι αλήθεια οτί οι επόμενες τρείς ή δύο εξετάσεις ήταν αρνητικές τα έχει παίξει το σύστημα και κοιτάει να τα μπαλώσει μέχρι να του κάτσει το τζόκερ στις εξετάσεις.