Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, αλλά λες κατι ασχετο.
Τωρα μιλαμε για δημοσιοποιηση απο τον εισαγγελεα.

Έπρεπε να την αφήσουν να συνεχίσει να συνουσιάζετε χωρίς καμία παρενόχληση με όλους τους συναγωνιστές ξεσκούφωτη . Α ρε βούρδουλας που χρειάζετε ...
Η <ομάδα> των νομικών μήπως θα ήταν καλύτερα να ασχοληθεί με το τι μπορεί να γίνει για να μην υπάρξουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον ή αυτό δεν θα τους έδινε τόσο χρόνο στα ΜΜΕ ...
Και μετά λέμε για ποιό λογο έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε ...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Έπρεπε να την αφήσουν να συνεχίσει να συνουσιάζετε χωρίς καμία παρενόχληση με όλους τους συναγωνιστές ξεσκούφωτη . Α ρε βούρδουλας που χρειάζετε ...
Η <ομάδα> των νομικών μήπως θα ήταν καλύτερα να ασχοληθεί με το τι μπορεί να γίνει για να μην υπάρξουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον ή αυτό δεν θα τους έδινε τόσο χρόνο στα ΜΜΕ ...
Και μετά λέμε για ποιό λογο έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε ...
Εγώ θα πρότεινα να μην γαμάτε ακάποτα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
καλημεραααααα

τι εγινε μας τελιωσαν οι "ναρκομανης ιεροδουλες με ειτζ?

εδώ ρε φίλε οι χάνοι έβγαλαν τους τσιπρο-καμενο-κουβέληδες , δεν θα τσίμπαγαν με τη μέγιστη μάστιγα του aids ?

ενω οι εξυπνοι νουδουδες πασοκιδες ειναι ενημερωμενοι και ξερουν...

Αν συμβαινει αυτο τοτε ειναι μεγαλη πατατα.
Θα μπορει η Ρωσιδα να διεκδικησει μεγαλη αποζημιωση για ηθικη βλαβη.

ηδη εχει παρει αρκετα... ;)

Κατα την αποψη μερικων εδω μεσα, για να παρουν ψηφους Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ  :jerking: :jerking: :jerking:

βασικα για να κανουν τις λαμογιες/βρωμοδουλιες που θελανε πριν τις εκλογες υπο την σκια του ειντζ αλλιως
τα 2 κοματα δεν θα επαιρναν ουτε 10%

λοιπόν δε θέλω να το παίζω κος εξυπνόπουλος αλλά κάτι δε μου κολλουσε στην περιπτωση της ρωσιδας! είχε πολυ υγειη εμφανιση για οροθετικη!!! μάλιστα είχε και τα πιασιματα της... ένα από τα πρωτα συμπτωματα του aids είναι η μεγαλη και γρηγορη απωλεια βάρους!

αν δεν πιανανε αυτη δεν θα μπορουσαν να πουν ιεροδουλες τις ναρκομανης
οποτε δεν θα μπορουσαν να εκμεταλευτουν το παραθυρακι του νομου

Νομοτυπα εγιναν, γιατι ο νομος το προβλεπει και ο εισαγγελεας εφαρμοσε το νομο.

και πως θα ξεσπαγε ο ντορος?

λοιπον νουδουκιδες πασοκοι και ολα τα τιαυτα που βριζετε μαθετε λιγο τι εγινε οσο κατηγορουσατε
η τσακωνοσασταν η τρεχατε για το ειντζ

την τεταρτη πεμπτη που ειχαν το συμβoυλειο
συζητησαν για την παραχωρηση του ελληνικου FIR

πουλησαν  η εθεσαν την πωληση μερος των ΕΥΔΑΠ/ΟΣΕ
παραχωρησαν λιμανι(η πιο σωστα μαρινα) της μυτηλινης σε τουρκο επιχειρηματια(συμφωνο παραχωρησης που λεγαμε.....)
και

www.greekmoney.gr/index.php/permalink/83318.html]http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/83318.html[/url]

εδωσαν χρυματοδοτηση 18δις ευρο σε τραπεζες με μια ψευτοαναφορα των μμε σε αυτα γιατι ολοι ασχολιοντουσαν με την ανακαληψη του αιωνα οτι οι ναρκωμανεις γυναικες εχουν ειντζ

www.koutipandoras.gr/?p=19598]http://www.koutipandoras.gr/?p=19598[/url]

και καποιοι ακομα τους λενε μπραβο και τους ψηφισαν...

εεεεεε το θελουν η δεν το θελουν το γαμησι δηλαδη...?

αλλα αν τρως το κουτοχορτο που σου πετανε  τοτε το αξιζεις...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και που είναι οι μαύρες τάνες που είχανε όλες AIDS, όπως μας έλεγε ο Λοβέρδος;
Ούτε μία δεν βρήκανε.
Ουτε μια αρρωστη ή ουτε μια μαυρη δεν βρηκαν;Εχει διαφορα!Γιατι εγω εμαθα οτι χαθηκαν απο τις πιατσες οι μαυρουλες.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Όσοι δεν θέλετε μία μέρα να δείτε τις φωτογραφίες σας στις εφημερίδες ως δήθεν οροθετικοί από ένα απλό rapid test, υπογράψτε την παρακάτω μαζική αναφορά:

]

Προς τον κύριο Λουκά Παπαδήμο, Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Από το τέλος του Απριλίου 2012, οι εργαζόμενες στον χώρο του σεξ στην Ελλάδα υποχρεώθηκαν σε καταναγκαστικό έλεγχο από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες 12 εκδιδόμενων γυναικών στην ιστοσελίδα της.  Σε όσες έχουν διαγνωσθεί θετικές στον HIV απαγγέλθηκε από τον εισαγγελέα η κατηγορία της σκοπούμενης βαριάς σωματικής βλάβης, σε βαθμό κακουργήματος.

Οι πρακτικές αυτές αποτελούν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των εργαζομένων στον χώρο του σεξ, το δικαίωμά τους στην ελευθερία, στην ιδιωτική ζωή και το ιατρικό τους απόρρητο. Είναι διακρίσεις και βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με όλες τις διεθνείς και Ευρωπαϊκές συνθήκες, τις οποίες έχει κυρώσει η Ελλάδα. Είναι επίσης απαρχαιωμένες πρακτικές,  αφού θυμίζουν μια νέα εκδοχή της νομοθεσίας για τα λοιμώδη νοσήματα που ίσχυε στη Βικτωριανή εποχή.

Είναι επίσης τελείως αναποτελεσματικές από την άποψη της πρόληψης του HIV και βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με όλες τις συστάσεις για την καταπολέμηση του (ιού) HIV.

Η αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων στο πρόσωπο των εκδιδόμενων γυναικών δεν πρόκειται να σταματήσει τις νέες μολύνσεις, αλλά θα επιδεινώσει τον στιγματισμό και τις διακρίσεις εις βάρος τους, καθώς και όλων των ανθρώπων που ζουν με τον ιό HIV. Η υποχρεωτική εξέταση και η διαπόμπευση των εκδιδόμενων γυναικών που ζουν με τον HIV προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη δυσπιστία προς τα νοσηλευτικά ιδρύματα, με αποτέλεσμα τα εκδιδόμενα άτομα να αποφεύγουν την πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη, όταν αντιθέτως θα έπρεπε να ενθαρρύνονται και να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Αν τα εκδιδόμενα άτομα αγνοούν την πιθανή έκθεση τους στον ιό HIV και αποφεύγουν την ιατρική περίθαλψη, δεν θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε θεραπείες που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία τους και να μειώσουν τον κίνδυνο  νέων μολύνσεων.

Το νέο κλίμα της παράνοιας και του φόβου θα αποθαρρύνει τους ανθρώπους από το να εξετάζονται και να αποκαλύψουν την οροθετικότητά τους. Θα αναγκάζει τα εκδιδόμενα άτομα που ζουν με τον (ιό) HIV να κρύβονται και να αποδέχονται την πρακτική του μη ασφαλούς σεξ για να μην κινήσουν τις υποψίες, καθώς και θα ενθαρρύνει τους πελάτες να ζητούν σεξ χωρίς προφυλάξεις πιστεύοντας ότι κάθε εκδιδόμενο άτομο έχει εξετασθεί για την δική τους ασφάλεια.

Aπαιτούμε:
-Τον άμεσο τερματισμό της καταναγκαστικής και υποχρεωτικής εξέτασης.
-Τη μη ποινικοποίηση και τη μη διάκριση εις βάρος των εκδιδόμενων ατόμων και των ανθρώπων που ζουν με τον (ιό) HIV.
-Τον σεβασμό των προσωπικών δεδομένων.
-Πρόσβαση σε δωρεάν, ανώνυμη και εθελοντική εξέταση για HIV.
-Δημόσιες εκστρατείες για την πρόληψη του HIV, για τους τρόπους μετάδοσης του και ενάντια στον στιγματισμό των εργαζομένων στον χώρο του σεξ και των ανθρώπων που ζουν με τον (ιό) HIV.
-Το τέλος των κυβερνητικών περικοπών στην υγειονομική περίθαλψη και στις υπηρεσίες πρόληψης, περίθαλψης και πρόσβασης στη θεραπεία του HIV.

Οι εργαζόμενοι στον χώρο του σεξ δεν είναι το πρόβλημα, αλλά μέρος της λύσης.

Όσοι θέλετε μία μέρα να δείτε τις φωτογραφίες σας στις εφημερίδες ως δήθεν οροθετικοί από ένα απλό rapid test, μην την υπογράψετε.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Ουτε μια αρρωστη ή ουτε μια μαυρη δεν βρηκαν;Εχει διαφορα!Γιατι εγω εμαθα οτι χαθηκαν απο τις πιατσες οι μαυρουλες.
Ναι ρε. Εξαφανίστηκαν οι μαύρες. Και τι τρώνε 2 βδομάδες τώρα για να ζήσουνε; Σκατά;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ναι ρε. Εξαφανίστηκαν οι μαύρες. Και τι τρώνε 2 βδομάδες τώρα για να ζήσουνε; Σκατά;
Εισαι γκάου;Σε εθιξα και μου απαντας ετσι;

Γιατι δεν λες εσυ στους γιατρους που να πανε αφου ξερεις που ειναι οι μαυρες;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μη βάζεις μπλε font, όσοι έχουμε την μαύρη εμφάνιση, δε βλέπουμε τίποτα.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Εισαι γκάου;Σε εθιξα και μου απαντας ετσι;
Γιατι δεν λες εσυ στους γιατρους που να πανε αφου ξερεις που ειναι οι μαυρες;
Μα μου λες ότι εξαφανίστηκαν οι μαύρες τάνες, ενώ είναι εκεί που ήταν και συνεχίζουν κανονικά την εργασία τους.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Κανε καταγγελια τοτε για να πανε να τις ελενξουν!!! :)
Εγώ να κάνω καταγγελία για να γίνουν υποχρεωτικοί έλεγχοι για HIV;
Είσαι τρελλός;
Εγώ είμαι 100% εναντίον των υποχρεωτικών τεστ για HIV.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγώ να κάνω καταγγελία για να γίνουν υποχρεωτικοί έλεγχοι για HIV;
Είσαι τρελλός;
Εγώ είμαι 100% εναντίον των υποχρεωτικών τεστ για HIV.

Εισαι τοτε εκτος τοπου και χρονου!

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Εισαι τοτε εκτος τοπου και χρονου!
Τα υποχρεωτικά τεστ δεν προσφέρουν τίποτα διότι δείχνουν αν κάποιος έχει μολυνθεί παλαιότερα από 30 ημέρες.
Το ότι κάποιος βγεί αρνητικός σε ένα υποχρεωτικό τεστ, δεν σημαίνει ότι δεν μολύνθηκε με τον HIV τις τελευταίες 30 ημέρες.
Οπότε είναι εντελώς άχρηστα τα υποχρεωτικά τεστ.
Και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτές τις 30 ημέρες του παραθύρου, το μολυσμένο άτομο έχει τρομερά μεγάλη μεταδοτικότητα του ιού.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά, είναι ή δεν είναι οροθετική η Ρωσίδα ;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τα υποχρεωτικά τεστ δεν προσφέρουν τίποτα διότι δείχνουν αν κάποιος έχει μολυνθεί παλαιότερα από 30 ημέρες.
Το ότι κάποιος βγεί αρνητικός σε ένα υποχρεωτικό τεστ, δεν σημαίνει ότι δεν μολύνθηκε με τον HIV τις τελευταίες 30 ημέρες.
Οπότε είναι εντελώς άχρηστα τα υποχρεωτικά τεστ.
Και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτές τις 30 ημέρες του παραθύρου, το μολυσμένο άτομο έχει τρομερά μεγάλη μεταδοτικότητα του ιού.

Αυτο ειναι παντα το θεμα με τις/τους επαγγελματιες για αυτο χρειαζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τεστ ΚΑΘΕ 30 μερες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom