alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Πηρες αναβολη?mi gkamitsi mi kolitsi.
Πηρες αναβολη?mi gkamitsi mi kolitsi.
Πηρες αναβολη?
Αντε καλη τυχη.Τι αναβολη ρε?
Αντε να μπω να τελειωνω.
Πεμπτη. Μεχρι την 13:00 πρεπει να εχω
παρουσιαστει.
Καλή θητεία,καλός πολίτης.Τι αναβολη ρε?
Αντε να μπω να τελειωνω.
Πεμπτη. Μεχρι την 13:00 πρεπει να εχω
παρουσιαστει.
Νομίζω εκτός απο τη μία, αλλά αυτοί που τις έπερναν, κανείς δεν εγγυάται οτί δεν πήγαιναν να καταθέσουν ακάποτα και σε σπίτια. Και δεν είναι μόνο δώδεκαΚαλησπερα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με τις 12 ιεροδουλες..
Μηπως γνωριζει κανενας αμα καποια απο αυτες δουλευε σε καποια απο τα σπιτακια της φυλης η του μεταξουργειου η ηταν πρεζακια που απλα ηταν στους δρομους και τις επαιρνε οποιος και οποιος?
Νομίζω εκτός απο τη μία, αλλά αυτοί που τις έπερναν, κανείς δεν εγγυάται οτί δεν πήγαιναν να καταθέσουν ακάποτα και σε σπίτια. Και δεν είναι μόνο δώδεκα
Το οτί δεν πιάστηκε καμία μαύρη με προβληματίζει, αν και απο αυτά που θυμάμε σε τσάρκα Σωκράτους με αμάξι οι μαύρες σε ερωτήσεις που γίνονταν σχετικά με καπότα ήταν τυπικότατες,τουλάχιστον μέρχι πρίν 1,5 χρόνο δεν πήγαιναν με κάποιον που ζητούσε ακάποτο τσιμπούκι, και ούτε φυσικά το άλλο.
Αυτή η μια ήταν θετική στον ιό του AIDS? Και επίσης μήπως γνωρίζεις ποιά από τις 12 είναι και άμα δούλευε στην Φυλής ή στο Μεταξουργείο?
σόρυ δεν γνωρίζω καλά αλλά δεν νομίζω, απο ότι διάβασα τις πίσω καρτέλες και απο ΄τι έχω δεί καμία.
Βασικά φαίνεται να μάζεψαν όλα τα θηλυκά πρεζάκια της περιοχής και τις παρουσίασαν ως ιερόδουλες με πάτημα τη Ρωσίδα.
Αν δεν πιάναν τη Ρωσίδα ή αν δεν έστηναν λέω εγώ προεκλογικό σκηνικό με τη ρωσίδα, ίσως να μη γινόνταν και τίποτα.
Ετσι ειναι και εγω πιστευω..
Αυτη η ρωσιδα σε ποια περιοχη δουλευε τελικα?
Μεταξοουργειο η Φυλης η σε καποιο αλλο μερος?
Δούλευε και σε στούντιο είπαμε.Βασικά μεγάλε δούλευε φυλής σε ένα υπόγειο με δύο εσωτερικά σπίτια και στη φωκαίας 22β. Είχα πάει πέρισυ όταν έκλεισα τα 27 και πήρα μια άλλη, καμία σχέση με αυτή με καπότα
αλλα σπάω το κεφάλι μου για το υπογειάκι στη φυλής
δεν ξέρω αν δούλευε με το νικ "τατιανα" εκτός απο το νατάσσα (η ρωσίδα)
.......Παίζει να την πήρα περίπου τον ιούνιο, με καπότα σίγουρα.
οκ, δεν την έχω πετύχει εκεί διότι δεν τα έχω πολυγυρίσει τα στούντιοΔούλευε και σε στούντιο είπαμε.
Δούλευε και σε στούντιο είπαμε.
Στο Βουρβαχη τυπε.
Oλο το ποστ εγινε για να μας πεις οτι εχεις χοντρη πούτσα τύπε?Βασικά, έριξα ενα τήλ κελπνό και έλεγαν οτί έαν έγινε η φάση με καπότα και στα δύο (τσιμπούκι -γαμίσι) δεν χρείαζεται να ανησυχεί κανείς ιδαίτερα ούτε να τρέχει για έλεγχο.Ετσι είπαν.
Όμως απο ότι θυμάμε επαφή υπήρχε με το κάτω μέρος του πέους όπως λογικά σε όλους, η καπότα δηλαδή άφηνε ενα κενό κάλυψης κάτω κάτω 2,5 με 3,5 εκατοστά απο τη βάση, αυτό λίγο με ανατριχιάζει, αλλά είπαν και για αυτό πως η ουρήθρα και βαλανος κυρίως μετράει να μην έρχεται σε επαφή.
Το αναφέρω γιατί πάω στοίχημα πως σχεδόν όλοι οταν γαμάτε με καπότα μερικές φορές αυτή φεύγει μπροστά και μένει ακάλυπτο τμήμα πίσω. Γίνεται σε ορισμένα μοντέλα προφυλακτικών.
...Και δεν την έχω και λεπτή.
Είχες "σμπρώξει";
Oλο το ποστ εγινε για να μας πεις οτι εχεις χοντρη πούτσα τύπε?