Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ναι, κι εγω το θεωρω βεβαιο
Ή απλα ειναι καποιοι τελειωμενοι που γαμησαν ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ τις συγκεκριμενες κοπελες χωρις καποτα (οποτε οι πιθανοτητες αρχισαν να βαινουν εις βαρος τους)
Παντως, γενικα, το 5% ειναι ποσοστο μη- αντιπροσωπευτικο
:thumbsup: :thumbsup:ετσι ακριβωσ

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
   εχεισ ακουσει  ποσοι εχουν παει για εξετασεισ...   καθολου παραξενο τυπε

το θέμα είναι, απο ποίες το κόλλησαν, απο τη ρώσιδα πόσοι και απο τις πρεζογκόμενες πόσοι;
Tο θέμα βασικά είναι εαν κόλλησαν απο τη Ρωσίδα..

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
author=andreas-party link=topic=146119.msg3765226#msg3765226 date=1336573836]
Δεν απαντώ αλλά προσεγγίζω γιατί δεν είμαι ιδιαίτερα γνώστης του θέματος ωστόσο οι ερωτήσεις που θέτεις δεν είναι δα και ακλόνητες αλλά σοφίσματα (τουλάχιστον οι δύο τρείς) που έχουν ως δεδομένο οτι hiv=aids και τις αφανείς στατιστικές (ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ).
κατα σειρά ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ με ερωτήματα στις ερωτήσεις σου και όχι απαντήσεις

1 μόνο αυτός ο ιός προκαλεί τόσο μεγάλη κυτταροτοξικότητα; Συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες με αυτό;

Oταν λέω ο ιος HIV είναι κυτταροτοξικός για τα Τ λεμφοκυτταρα εννοώ οτι έχει αποδειχτει οτι προκαλεί βλάβες και θάνατο σε αυτα ακριβως τα κύτταρα.Αυτο έχει παρατηρηθει τοσο in vitro (στο εργαστηριο σε κυτταροκαλλιεργιες Τ λεμφοκυτταρων που μολυνθηκαν με HIV και κατοπιν ετεθησαν υπο παρατηρηση και καταγραφηκε η πορεια τους) όσο και in vivo σε ιστούς.

Δεν έχω γνώση για άλλο ιο που να δρα έτσι και να καταστρεφει αυτα τα συγκεκριμενα κυτταρα με τοσο χαρακτηριστικό τρόπο.

2τελικά έχει απομονωθεί ή όχι;

Συμφωνα με ολους τους ιολογους (και τoν Duesberg) εχει απομονωθει με όλα τα αυστηρα κριτηρια της απομονωσης των ιων.Συμφωνα με την ομαδα Perth (δηλ τους μη ιολογους την φυσικο El.Papadopoulos και τον αλλο τον γιατρο των επειγοντων που δεν θυμαμαι το ονομα του) δεν εχει απομονωθει συμφωνα με κριτηρια απομονωσης που θετουν οι ΙΔΙΟΙ.Συμφωνα με την επιστημη εχει οχι μονο απομονωθει αλλά εχει αναλυθει πληρως η δομη του και αποκωδικοποιηθει το γενετικό του υλικο (δηλ ξερουμε τι κωδικοποιει το καθε του γονιδιο).

3 στην τρίτη ερώτηση δεν υφίσταται κίνητρο απάντησης διότι απο μόνη της δεν πείθει οτί υπάρχει ειτζ αφού στηρίζεται ήδη στο οικοδόμημα οτί το hiv προκαλεί aids αλλα και αυτοί που κάνουν μεταγγίσεις είναι ούτως ή αλλως ταλαιπωρημένοι απο σοβαρότατες ασθένειες που άνετα μοίαζουν με aids.Γιατί να μην παρουσίασουν τα συμπτώματα ως aids μέσα απο δαιδαλώδεις στατιστικές;

To ΑIDS οφειλεται στην ταλαιπωρια του οργανισμου απο τις μεταγγισεις;;Τοτε εξηγησε γιατι απο τα ταλαιπωρημενα απο τις μεταγγισεις ατομα,AIDS εκδηλωνουν μόνον αυτα που μολυνθηκαν απο τον HIV.

4 απλώς στατικολογία - αυτό πάνε να κάνουνε τώρα στην Ελλάδα. Ιατρικός τομέας που στηρίζεται με μανία στις στατιστικές δεν είναι επιστήμη.Η στατιστική και η στατιστικολογία είναι ψευδοεπιστήμη Μαρία μου, τουλάχιστον όταν στηρίζεται εξ ολοκλήρου ενας κλάδος σε αυτή τη μέθοδο.

Εχεις μελετησει ποτε στατιστική;;;

Σταστιστικολογια;;;Η στατιστική δεν είναι επιστήμη;;;;Ο κλαδος της ιατρικης και της βιολογιας βασιζεται αποκλειστικα σε αυτο το εργαλειό;;;;;

Κριμα που η ιατρικη και η βιολογια (αλλα και αλλοι επιστημονικοι κλαδοι που χρησιμοποιουν το εργαλειο της στατιστικης) διαφωνουν μαζί σου.

Δηλαδη η παρατηρηση οτι απο τα πολυμεταγγιζομενα ατομα AIDS αναπτυσουν μονο αυτα που μολυνονται με HIV δεν εχει καμια μα καμια σημασια;;;;

Δηλ η παρατηρηση οτι οσο ανεβαινει το ιικο φορτιο αυξανεται αναλογα και η πιθανοτητα να παρεις AIDS και να πεθανεις δεν εχει καμια σημασια;;;

Δηλ το γεγονος οτι οπου ειναι σπανιος ο HIV είναι σπανιο και το AIDS και οπου ειναι ευρυτατα διαδεδομενος ειναι διαδεδομενο και το AIDS δεν εχει καμια σημασια;;;

Να γιατι σας αποκαλουμε αρνητες.Κλεινετε τα ματια σε ενα βουνο στοιχειων,προσπαθειτε να βγαλετε ζαβη οποια μεθοδο βγαζει συμπερασματα που δεν σας αρεσουν (τις μεθοδους απομονωσης ιων,τις ανοσοδοκιμασιες,την PCR και πρόσφατα και την κυτταρομετρια ροής!!!!,τις κλινικες δοκιμες κτλ κτλ) και σφυριζετε αδιαφορα ενω ολογυρα οι οροθετικοι αρνητες που αρνουνται να παρουν φαρμακα πεθαινουν σαν τις μυγες.

Το aids είναι παραδόξως ο μοναδικός κλάδος "ιατρικής" που δεν βασίζεται απλως στις στατιστικές είναι εντελώς στατιστική

Ξαναγραφω υπαρχουν παμπολες δημοσιευμενες μελετες οπου καταδεικνυεται οτι οταν ο ιος HIV εισαχθει σε μια κυτταροκαλλιεργεια Τ λεμφοκυτταρων εισβαλει σε αυτα,τα χρησιμοποιει για την αναπαραγωγη του και μετα αυτα τα κύτταρα πεθαινουν.Αυτο δεν εχει καμια σχεση με την στατιστικη.Θα κλεισεις τα μάτια και σε αυτο;;;

και δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις εαν πρόκεται για ιατρικό κλαδο ή για υπηρεσία στατιστικής ή πολιτικό και κοινωνικό "ανθρωπιστικό κίνημα" και αντιρατσιστική οργάνωση με κορώνα μια επιδημία. Γιατί όταν κάνει κάποιoς εξετάσεις του κάνουν ειδική συνέντευξη πρώτα;
μήπως για να φτιάξουνε προφίλ ωστέ να του "κολήσουν" το aids;

Ποτε δεν μου εκαναν οποιουδηποτε ειδους συνεντευξη εμενα οταν πηγα να κανω εξετασεις για οποιοδηποτε λοιμογονο παραγοντα συμπεριλαμβανομενου και του ΗΙV(εχω κανει εξετασεις για HIV 3-4 φορές).Απλα πηγα,μου εκαναν αιμοληψια και μετα πηρα το αποτελεσμα.Ουτε ακουσα ποτε καποιον να παιρνει συνεντευξη απο ατομο που εδωσε αιμα για εξετασεις για HIV ή οποιοδηποτε αλλο ιο/αλλο μικροοργανισμο.Δεν μου λες ολες τις μαλακιες της Παπαγιαννιδου τις καταπιες αμασητες ετσι δεν ειναι;;

ας σου απαντήσει κάποιος ειδήμων, επαναλάμβανω έχει απομονωθεί ο ιός;
η ορολογία ιικό φορτίο σε συσχετισμό επικινδυνότητας για αυτόν το ιό είναι αποδεκτή απο όλοκληρη την ιατρική επιστήμη;

Ο ιος HIV οχι μονο εχει απομονωθει με τα πιο αυστηρα κριτηρια της ιολογιας αλλά εχει αναλυθει πληρως η δομη του και αποκωδικοποιηθει το γενετικο του υλικο.

Για τον HIV το ιικο φορτιο ειναι δεικτης της εξέλιξης της ασθένειας συμφωνα με την ιατρικη.Αυτο και οι τιμες των CD4+ Τ λεμφοκυτταρων.Αν σκοπευεις να μου πεις οτι "μα..ο δεινα γιατρος λεει οτι το ιικο φορτιο δεν εχει καμια σημασια" τοτε θα σου ξαναπαντησω οτι θα πρεπει να πας να κοιταξεις τις δημοσιευμενες μελετες που εξεταζουν την σχεση ιικου φορτιου-πιθανοτητας εκδηλωσεως AIDS ή την σχέση ιικού φορτιου-ευκαιριακων λοιμωξεων/καρκινων/γενικης καταστασεως της υγειας.Oι οποιες ολως τυχαιως δειχουν σαφεστατη σχεση.

Για την συνεντευξη Λοβερδου:Το ECDC έρχεται στην Ελλάδα;; :rockon:

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Oταν λέω ο ιος HIV είναι κυτταροτοξικός για τα Τ λεμφοκυτταρα εννοώ οτι έχει αποδειχτει οτι προκαλεί βλάβες και θάνατο σε αυτα ακριβως τα κύτταρα.Αυτο έχει παρατηρηθει τοσο in vitro (στο εργαστηριο σε κυτταροκαλλιεργιες Τ λεμφοκυτταρων που μολυνθηκαν με HIV και κατοπιν ετεθησαν υπο παρατηρηση και καταγραφηκε η πορεια τους) όσο και in vivo σε ιστούς.

Δεν έχω γνώση για άλλο ιο που να δρα έτσι και να καταστρεφει αυτα τα συγκεκριμενα κυτταρα με τοσο χαρακτηριστικό τρόπο.

Συμφωνα με ολους τους ιολογους (και τoν Duesberg) εχει απομονωθει με όλα τα αυστηρα κριτηρια της απομονωσης των ιων.Συμφωνα με την ομαδα Perth (δηλ τους μη ιολογους την φυσικο El.Papadopoulos και τον αλλο τον γιατρο των επειγοντων που δεν θυμαμαι το ονομα του) δεν εχει απομονωθει συμφωνα με κριτηρια απομονωσης που θετουν οι ΙΔΙΟΙ.Συμφωνα με την επιστημη εχει οχι μονο απομονωθει αλλά εχει αναλυθει πληρως η δομη του και αποκωδικοποιηθει το γενετικό του υλικο (δηλ ξερουμε τι κωδικοποιει το καθε του γονιδιο).

To ΑIDS οφειλεται στην ταλαιπωρια του οργανισμου απο τις μεταγγισεις;;Τοτε εξηγησε γιατι απο τα ταλαιπωρημενα απο τις μεταγγισεις ατομα,AIDS εκδηλωνουν μόνον αυτα που μολυνθηκαν απο τον HIV.

Εχεις μελετησει ποτε στατιστική;;;

Σταστιστικολογια;;;Η στατιστική δεν είναι επιστήμη;;;;Ο κλαδος της ιατρικης και της βιολογιας βασιζεται αποκλειστικα σε αυτο το εργαλειό;;;;;

Κριμα που η ιατρικη και η βιολογια (αλλα και αλλοι επιστημονικοι κλαδοι που χρησιμοποιουν το εργαλειο της στατιστικης) διαφωνουν μαζί σου.

Δηλαδη η παρατηρηση οτι απο τα πολυμεταγγιζομενα ατομα AIDS αναπτυσουν μονο αυτα που μολυνονται με HIV δεν εχει καμια μα καμια σημασια;;;;

Δηλ η παρατηρηση οτι οσο ανεβαινει το ιικο φορτιο αυξανεται αναλογα και η πιθανοτητα να παρεις AIDS και να πεθανεις δεν εχει καμια σημασια;;;

Δηλ το γεγονος οτι οπου ειναι σπανιος ο HIV είναι σπανιο και το AIDS και οπου ειναι ευρυτατα διαδεδομενος ειναι διαδεδομενο και το AIDS δεν εχει καμια σημασια;;;

Να γιατι σας αποκαλουμε αρνητες.Κλεινετε τα ματια σε ενα βουνο στοιχειων,προσπαθειτε να βγαλετε ζαβη οποια μεθοδο βγαζει συμπερασματα που δεν σας αρεσουν (τις μεθοδους απομονωσης ιων,τις ανοσοδοκιμασιες,την PCR και πρόσφατα και την κυτταρομετρια ροής!!!!,τις κλινικες δοκιμες κτλ κτλ) και σφυριζετε αδιαφορα ενω ολογυρα οι οροθετικοι αρνητες που αρνουνται να παρουν φαρμακα πεθαινουν σαν τις μυγες.

Ξαναγραφω υπαρχουν παμπολες δημοσιευμενες μελετες οπου καταδεικνυεται οτι οταν ο ιος HIV εισαχθει σε μια κυτταροκαλλιεργεια Τ λεμφοκυτταρων εισβαλει σε αυτα,τα χρησιμοποιει για την αναπαραγωγη του και μετα αυτα τα κύτταρα πεθαινουν.Αυτο δεν εχει καμια σχεση με την στατιστικη.Θα κλεισεις τα μάτια και σε αυτο;;;

Ποτε δεν μου εκαναν οποιουδηποτε ειδους συνεντευξη εμενα οταν πηγα να κανω εξετασεις για οποιοδηποτε λοιμογονο παραγοντα συμπεριλαμβανομενου και του ΗΙV(εχω κανει εξετασεις για HIV 3-4 φορές).Απλα πηγα,μου εκαναν αιμοληψια και μετα πηρα το αποτελεσμα.Ουτε ακουσα ποτε καποιον να παιρνει συνεντευξη απο ατομο που εδωσε αιμα για εξετασεις για HIV ή οποιοδηποτε αλλο ιο/αλλο μικροοργανισμο.Δεν μου λες ολες τις μαλακιες της Παπαγιαννιδου τις καταπιες αμασητες ετσι δεν ειναι;;

Ο ιος HIV οχι μονο εχει απομονωθει με τα πιο αυστηρα κριτηρια της ιολογιας αλλά εχει αναλυθει πληρως η δομη του και αποκωδικοποιηθει το γενετικο του υλικο.

Για τον HIV το ιικο φορτιο ειναι δεικτης της εξέλιξης της ασθένειας συμφωνα με την ιατρικη.Αυτο και οι τιμες των CD4+ Τ λεμφοκυτταρων.Αν σκοπευεις να μου πεις οτι "μα..ο δεινα γιατρος λεει οτι το ιικο φορτιο δεν εχει καμια σημασια" τοτε θα σου ξαναπαντησω οτι θα πρεπει να πας να κοιταξεις τις δημοσιευμενες μελετες που εξεταζουν την σχεση ιικου φορτιου-πιθανοτητας εκδηλωσεως AIDS ή την σχέση ιικού φορτιου-ευκαιριακων λοιμωξεων/καρκινων/γενικης καταστασεως της υγειας.Oι οποιες ολως τυχαιως δειχουν σαφεστατη σχεση.

Δεν είμαι αρνητής, δεν με ενδιαφέρει, ούτε Παπαγιανίδου έχω διαβάσει, ούτε έχω πρόβλημα υγείας...

αλλα πάλι μου απαντάς με πιθανότητες και όχι με δεδομένα..Δεν μπορώ να καταλάβω πως χορηγούνται φάρμακα λόγω συσχετίσεων και πιθανοτήτων και όχι δεδομένων.
συχνές μεταγγίσεις κάνουν άτομα που έχουν σοβαρότατα προβλήματα και πολλά απο αυτά πεθαίνουν σύντομα έτσι και αλλιώς (κύρωση ήπατος και άλλα).

λες
"τις δημοσιευμενες μελετες που εξεταζουν την σχεση ιικου φορτιου-πιθανοτητας εκδηλωσεως AIDS ή την σχέση ιικού φορτιου-ευκαιριακων λοιμωξεων/καρκινων/γενικης καταστασεως της υγειας.Oι οποιες ολως τυχαιως δειχουν σαφεστατη σχεση."

κάτι δεδομένο υπάρχει εκτός απο πιθανότητα;

Bobbydick222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν παω ουτε σε μπουρδελα, ουτε σε πουτανες, αλλα παρακολουθω αυτη τη συζητηση εδω και λιγο καιρο με ενδιαφερον. Ο λογος που γραφτηκα στο φορουμ ειναι για να δωσω συγχαριτηρια στην χρήστρια mariaq, που αφιερωσε χρόνο να απαντησει στις ανοησίες των αρνητων του HIV. Φαινεται ξεκάθαρα οτι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, και ενω σίγουρα θα έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει, προσπαθεί μέσα απο ένα φόρουμ να σώσει τη ζωή έστω και ενός καθυστερημένου, πράγμα με το οποίο προσωπικά δεν θα ασχολουμουν ποτέ. Συγχαριτήρια και πάλι Μαρία, ειναι ευχάριστο που έχουμε τετοιους επιστήμονες.

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
mariaq
Να επισημάνω οτί εδώ ανακυκλώνεις την ερωτήση με διαφορετικό τρόπο, σου απάντησα πριν οτι πράγματι πολλά πολύμεταγγιζόμενα άτομα με διαλυμένο ανοσοποιητικό, ήπαρ, νεφρά καρκίνους λευχαιμίες και άλλα δεινά αναπτύσουν τελικά όλα αυτά που αποδίδονται συνδυαστικά και στο aids...
χωρίς να φταίει απαραίτητα κάποιος ιος...
φυσικά η δαιδαλώδης στατιστικολογία διαχειρίζεται πολλούς θανάτους αυτών των ανθρώπων και αντε να βγάλεις άκρη

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν παω ουτε σε μπουρδελα, ουτε σε πουτανες, αλλα παρακολουθω αυτη τη συζητηση εδω και λιγο καιρο με ενδιαφερον. Ο λογος που γραφτηκα στο φορουμ ειναι για να δωσω συγχαριτηρια στην χρήστρια mariaq, που αφιερωσε χρόνο να απαντησει στις ανοησίες των αρνητων του HIV. Φαινεται ξεκάθαρα οτι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, και ενω σίγουρα θα έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει, προσπαθεί μέσα απο ένα φόρουμ να σώσει τη ζωή έστω και ενός καθυστερημένου, πράγμα με το οποίο προσωπικά δεν θα ασχολουμουν ποτέ. Συγχαριτήρια και πάλι Μαρία, ειναι ευχάριστο που έχουμε τετοιους επιστήμονες.

Είσαι σε λάθος τόπικ...
Δεν είναι κόντρα μεταξύ ζηλωτών του aids και των αρνητών
Το τόπικ είναι για μια Ρώσιδα ιερόδουλη που ανιχνέυθηκε με hiv με 500 σχεδόν σελίδες ανάπτυξης, και εσύ έδωσες έμφαση σε δύο τρείς τοποθετήσεις

..μήπως είσαι ενισχυτικός τύπε της μαρίας;;; :dancing:

Επίσης στο φόρουμ πρέπει να είσαι λίγο μπουρδελάκιας για να γραφτείς...  αλλιώς είσαι γιατρός του aids να φανταστώ ;)

Bobbydick222

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι σε λάθος τόπικ...
Δεν είναι κόντρα μεταξύ ζηλωτών του aids και των αρνητών
Το τόπικ είναι για μια Ρώσιδα ιερόδουλη που ανιχνέυθηκε με hiv με 500 σχεδόν σελίδες ανάπτυξης, και εσύ έδωσες έμφαση σε δύο τρείς τοποθετήσεις

..μήπως είσαι ενισχυτικός τύπε της μαρίας;;;

Επίσης στο φόρουμ πρέπει να είσαι λίγο μπουρδελάκιας για να γραφτείς...  αλλιώς είσαι γιατρός του aids να φανταστώ

Το παρακολουθησα αρκετα το θεμα, οπως και αλλα στο φορουμ. Ειμουν λίγο μπουρδελακιας πριν αρκετα χρονια, στη στρατιωτικη θητεια, οποτε τωρα δεν εχω τιποτα καινουριο να γραψω, απλα χαζευω. Την Μαρια δεν την ξερω, αλλα οπως ειπα μπραβο της που ασχοληθηκε με το θεμα. Δεν ειμαι γιατρος του AIDS, αλλα εχω καποια επιστημονικη καταρτιση και μπορω να καταλαβω ποτε καποιος ξερει τι λεει και ποτε οχι.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
mariaqΝα επισημάνω οτί εδώ ανακυκλώνεις την ερωτήση με διαφορετικό τρόπο, σου απάντησα πριν οτι πράγματι πολλά πολύμεταγγιζόμενα άτομα με διαλυμένο ανοσοποιητικό, ήπαρ, νεφρά καρκίνους λευχαιμίες και άλλα δεινά αναπτύσουν τελικά όλα αυτά που αποδίδονται συνδυαστικά και στο aids...
χωρίς να φταίει απαραίτητα κάποιος ιος...
φυσικά η δαιδαλώδης στατιστικολογία διαχειρίζεται πολλούς θανάτους αυτών των ανθρώπων και αντε να βγάλεις άκρη

Παραπεμψε με εστω σε μια δημοσιευμενη μελέτη που δειχνει οτι πολυμεταγγιζομενα άτομα  αναπτυσσουν ανοσοανεπαρκεια με χαρακτηριστική πτώση των CD4+ ΧΩΡΙΣ να είναι μολυσμένα με HIV.

Δεν εχουν ολες οι ανοσοανεπαρκειες τα ΙΔΙΑ χαρακτηριστικα.Στο AIDS πεφτουν χαρακτηριστικα τα CD4+ ενω στην αντικαρκινικη χημειοθεραπεια πχ πεφτουν ολα τα λευκα μαζι.

Να ξαναθυμισω οτι η ιατρικη κατάλαβε οτι ειχε να κανει με μια νεα ασθενεια οταν ατομα που δεν ειχαν ιστορικό καποιας εκ γενετης ανοσοανεπαρκειας,που δεν επαιρναν φαρμακα που καταστελουν το ανοσοποιητικο,που ειχαν καλη διατροφη,που γυμναζονταν,που δεν επαιρναν ναρκωτικα και δεν εκαναν καταχρηση αλλων ουσιων ξαφνικα εμφανιζαν ασθενειες που ειναι σπανιες σε ατομα με υγιη ανοσοποιητικό.Επασχαν απο καποια ανεξηγητη ανοσοανεπαρκεια.Και το ακομα πιο περιεργο η ανοσοανεπαρκεια αυτη ειχε ως αιτια την δραματικη πτωση ενος στοιχειου του ανοσοποιητικου των CD4+ Τ λεμφοκυττταρων.Και μετα παρατηρησαν οτι ατομα παρομοιας καλης καταστασης που ειχαν εκτεθει στα σωματικα υγρα αυτων των ασθενων ΠΑΘΑΙΝΑΝ και ΑΥΤΑ την ιδια ανοσοανεπαρκεια.Αυτο ηταν η σημαντικη ενδειξη οτι αυτη η νεα ανοσοανεπαρκεια ηταν μεταδοτικη και πιθανως οφειλονταν σε καποιο λοιμωδη παράγοντα.Μετα ειδαν οτι αυτη η ανοσοανεπαρκεια μπορουσε να μεταδωθει και με τους παραγοντες πηξης (οι οποιοι χορηγουνταν στους αιμορροφιλικους για να αντιμετωπιστει το προβλημα τους) που κατα την παρασκευη τους φιλτραρονταν με φιλτρα απο τα οποια μονο κατι με το μικρο μεγεθος ενος ιου μπορει να περασει...

Bobbydick222 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το παρακολουθησα αρκετα το θεμα, οπως και αλλα στο φορουμ. Ειμουν λίγο μπουρδελακιας πριν αρκετα χρονια, στη στρατιωτικη θητεια, οποτε τωρα δεν εχω τιποτα καινουριο να γραψω, απλα χαζευω. Την Μαρια δεν την ξερω, αλλα οπως ειπα μπραβο της που ασχοληθηκε με το θεμα. Δεν ειμαι γιατρος του AIDS, αλλα εχω καποια επιστημονικη καταρτιση και μπορω να καταλαβω ποτε καποιος ξερει τι λεει και ποτε οχι.

Εγώ δεν έχω καμία γνώση και όμως με είπε "αρνητή", Εαν ήταν σοβαρός ιατρικός κλάδος δεν θα καθόνταν να δίνει απαντήσεις μέσω τρίτων όπως κάνουν οι αιρέσεις σε κάθε τύπου "άπιστους" ή αρνητές, και ιδίως σε άτομα άσχετα όπως εγώ που φαίνεται απο την επιχειρηματολογία μου, και ενώ δεν είμαι αρνητής. Συμπεραίνω λοιπόν πως το οικοδόμημα του ιου, δηλαδή οτί ihv=aids έχει σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας και αναγκάζεται να επιστρατεύσει δικούς του ωστέ να συντηρούν την κατάσταση μέσα απο παραθέσεις πιθανοτήτων και στατιστικές που δεν μου λένε τίποτα, υπάρχουν πολλές σκιές γύρω απο αυτή την ασθένεια και την προέλευση του ιού.

Το ίδιο περίπου έχει γίνει και με το καρκίνο που δήδεν θεραπεύεται με σκόρδα σκορπιούς και ένα σορώ μαλακίες, αλλά καταρρέουν όμως άμεσα όλες οι αιρετικές θεραπείες διότι ο καρκίνος υφίσταται με δεδομένα. Αν ανοίξω τώρα ένα τοπικ και λέω παραμύθια για τον καρκίνο κανείς γιατρός δεν θα μπεί μέσα ωστέ να με αντικρούσει διότι δεν έχει ανάγκη η ογκολογική επιστήμη, δεν έχει σαρθα θεμέλεια, είναι δηλαδή πραγματική επιστήμη και τη στατιστική τη χρησιμοποιεί πάνω στα δεδομένα και όχι σαν δεδομένα. Πάντως και εκεί φιμώνουν επιστήμονες, και εκεί δεν συνεπαγεται κάπνισμα=καρκίνος του πνευμονα αλλα είναι διαπιστώμενο οτί αυξάνει τις πιθανότητες.... τέλος πάντων θα ξεφύγουμε εντελώς απο το θέμα..

Και εννοείται προφυλακτικό... δεν είμαι επιστήμων

Επισκέπτης
Εγώ δεν έχω καμία γνώση και όμως με είπε "αρνητή", Εαν ήταν σοβαρός ιατρικός κλάδος δεν θα καθόνταν να δίνει απαντήσεις μέσω τρίτων όπως κάνουν οι αιρέσεις σε  κάθε τύπου άπιστους ή αρνητές, και ιδίως σε άτομα άσχετα όπως εγώ που φαίνεται απο την επιχειρηματολογία μου και ενώ δεν είμαι αρνητής. Συμπεραίνω λοιπόν πως το οικοδόμημα του ιου, δηλαδή οτί ihv=aids έχει σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας και αναγκάζεται να επιστρατεύσει δικούς του ωστέ να συντηρούν την κατάσταση μέσα απο παραθέσεις πιθανοτήτων και στατιστικές που δεν μου λένε τίποτα, υπάρχουν πολλές σκιές γύρω απο αυτή την ασθένεια και την προέλευση του ιού.

Το ίδιο περίπου έχει γίνει και με το καρκίνο που δήδεν θεραπεύεται με σκόρδα σκορπιούς και ένα σορώ μαλακίες, αλλά καταρρέουν όμως άμμεσα όλες οι αιρετικές θεραπείες διότι ο καρκίνος υφίσταται με δεδομένα. Αν ανοίξω τώρα ένα τοπικ και λέω παραμύια για τον καρκίνο κανείς γιατρός δεν θα μπεί μέσα ωστέ να με αντικρούσει διότι δεν έχει ανάγκη η ογκολογική επιστήμη επειδή δεν έχει σαρθα θεμέλεια, είναι δηλαδή επιστήμη και τη στατιστική τη χρησιμοποιεί πάνω στα δεδομένα και όχι σαν δεδομένα. Πάντως και εκεί φιμώνουν επιστήμονες, και εκεί δεν συνεπαγεται καρκίνος του πνευμονα=καρκίνος αλλα είναι διαπιστώμενο οτί αυξάνει τις πιθανότητες.... τέλος πάντων θα ξεφύγουμε εντελώς απο το θέμα..

Μάστορα τα επιχειρήματά σου είναι μπετόν αρμέ λέμε.Μη μασάς. :rockon:

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν έχω καμία γνώση και όμως με είπε "αρνητή", Εαν ήταν σοβαρός ιατρικός κλάδος δεν θα καθόνταν να δίνει απαντήσεις μέσω τρίτων όπως κάνουν οι αιρέσεις σε  κάθε τύπου άπιστους ή αρνητές, και ιδίως σε άτομα άσχετα όπως εγώ που φαίνεται απο την επιχειρηματολογία μου και ενώ δεν είμαι αρνητής. Συμπεραίνω λοιπόν πως το οικοδόμημα του ιου, δηλαδή οτί ihv=aids έχει σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας και αναγκάζεται να επιστρατεύσει δικούς του ωστέ να συντηρούν την κατάσταση μέσα απο παραθέσεις πιθανοτήτων και στατιστικές που δεν μου λένε τίποτα, υπάρχουν πολλές σκιές γύρω απο αυτή την ασθένεια και την προέλευση του ιού.

Το ίδιο περίπου έχει γίνει και με το καρκίνο που δήδεν θεραπεύεται με σκόρδα σκορπιούς και ένα σορώ μαλακίες, αλλά καταρρέουν όμως άμμεσα όλες οι αιρετικές θεραπείες διότι ο καρκίνος υφίσταται με δεδομένα. Αν ανοίξω τώρα ένα τοπικ και λέω παραμύια για τον καρκίνο κανείς γιατρός δεν θα μπεί μέσα ωστέ να με αντικρούσει διότι δεν έχει ανάγκη η ογκολογική επιστήμη επειδή δεν έχει σαρθα θεμέλεια, είναι δηλαδή επιστήμη και τη στατιστική τη χρησιμοποιεί πάνω στα δεδομένα και όχι σαν δεδομένα. Πάντως και εκεί φιμώνουν επιστήμονες, και εκεί δεν συνεπαγεται καρκίνος του πνευμονα=καρκίνος αλλα είναι διαπιστώμενο οτί αυξάνει τις πιθανότητες.... τέλος πάντων θα ξεφύγουμε εντελώς απο το θέμα..

Απιστευτα επιχειρήματα  :uglystupid:

Ο καρκινος ειναι υπαρκτος επειδη δεν εχουν βγει γιατροι να αντικρουσουν τους διαφορους τσαρλατανους οταν πανε να περασουν τα ματζουνια τους σαν αποτελεσματικες αντικαρκινικες θεραπειες;;

ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ γιατροι να αντικρουσουν τετοιους τσαρλατανους και στα fora και στη δημοσια τηλεοραση.Θυμηθητε την ιστορια της φραπελιας οπου αναμεσα σε αλλους ο γιατρος Σπαντιδεας προσπαθουσε να εξηγησει στο κοινο οτι η φραπελια ηταν μουφα.

Συμφωνα με την λογικη του ανωτερω χρηστη λοιπον ο καρκινος δεν υπάρχει!Αφου βγηκαν γιατροι (μιλωντας μαλιστα στο ασχετο ευρυ κοινο πραγμα που αποτελει αποδειξη οτι ηταν βαλτοι  :uglystupid:) να αντικρουσουν τους τσαρλατανους ο καρκινος δεν υπαρχει! :idiot:

Και οποτε γιατρος βγαινει να ενημερωσει για οποιοδηποτε ζητημα υγειας,αυτο το ζητημα υγειας δεν υπάρχει!Γιατι αν υπηρχε δεν θα εβγαινε γιατρος στα ΜΜΕ να ενημερωσει  :idiot:

Σε αποκαλω αρνητη γιατι αναμασας ΟΛΑ τα (αστηρικτα και φαιδρα) επιχειρηματα των αρνητων.Η δε αναφορα σου στη συνεντευξη που ταχαμου σου παιρνουνε οταν πας να δωσεις αιμα για εξετασεις HIV προέρχεται απο την ηλιθια επιχειρηματολογια της Μ.Παπαγιαννιδου.

A και για την ενημερωση σου

Στον καρκινο (οπως και σε ολες τις ασθενειες!!!) η στατιστικη έχει τεραστια σημασια και χρησιμοποιειται ΕΥΡΥΤΑΤΑ για να εκτιμηθει η αποτελεσματικοτητα και ασφαλεια των θεραπειων πχ.Φανταζομαι οτι αυτο αποτελει ισχυρη αποδειξη οτι η επιστημη του καρκινου ειναι ΜΟΥΦΑ  :idiot:

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απιστευτα επιχειρήματα  :uglystupid:

Ο καρκινος ειναι υπαρκτος επειδη δεν εχουν βγει γιατροι να αντικρουσουν τους διαφορους τσαρλατανους οταν πανε να περασουν τα ματζουνια τους σαν αποτελεσματικες αντικαρκινικες θεραπειες;;

ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ γιατροι να αντικρουσουν τετοιους τσαρλατανους και στα fora και στη δημοσια τηλεοραση.Θυμηθητε την ιστορια της φραπελιας οπου αναμεσα σε αλλους ο γιατρος Σπαντιδεας προσπαθουσε να εξηγησει στο κοινο οτι η φραπελια ηταν μουφα.

Συμφωνα με την λογικη του ανωτερω χρηστη λοιπον ο καρκινος δεν υπάρχει!Αφου βγηκαν γιατροι (μιλωντας μαλιστα στο ασχετο ευρυ κοινο πραγμα που αποτελει αποδειξη οτι ηταν βαλτοι  :uglystupid:) να αντικρουσουν τους τσαρλατανους ο καρκινος δεν υπαρχει! :idiot:

Και οποτε γιατρος βγαινει να ενημερωσει για οποιοδηποτε ζητημα υγειας,αυτο το ζητημα υγειας δεν υπάρχει!Γιατι αν υπηρχε δεν θα εβγαινε γιατρος στα ΜΜΕ να ενημερωσει  :idiot:

Σε αποκαλω αρνητη γιατι αναμασας ΟΛΑ τα (αστηρικτα και φαιδρα) επιχειρηματα των αρνητων.Η δε αναφορα σου στη συνεντευξη που ταχαμου σου παιρνουνε οταν πας να δωσεις αιμα για εξετασεις HIV προέρχεται απο την ηλιθια επιχειρηματολογια της Μ.Παπαγιαννιδου.

A και για την ενημερωση σου

Στον καρκινο (οπως και σε ολες τις ασθενειες!!!) η στατιστικη έχει τεραστια σημασια και χρησιμοποιειται ΕΥΡΥΤΑΤΑ για να εκτιμηθει η αποτελεσματικοτητα και ασφαλεια των θεραπειων πχ.Φανταζομαι οτι αυτο αποτελει ισχυρη αποδειξη οτι η επιστημη του καρκινου ειναι ΜΟΥΦΑ  :idiot:

Σόρυ μαρία δε φταιές εσύ, διόρθωσα την παράθεση...μάλλον απάντησες χωρίς να δείς τη διόρθωση νοηματικού λάθους

διορθώθηκε σε

δεν συνεπαγεται κάπνισμα=καρκίνος του πνευμονα αλλα είναι διαπιστώμενο οτί αυξάνει τις πιθανότητες

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στον καρκινο (οπως και σε ολες τις ασθενειες!!!) η στατιστικη έχει τεραστια σημασια και χρησιμοποιειται ΕΥΡΥΤΑΤΑ για να εκτιμηθει η αποτελεσματικοτητα και ασφαλεια των θεραπειων πχ.Φανταζομαι οτι αυτο αποτελει ισχυρη αποδειξη οτι η επιστημη του καρκινου ειναι ΜΟΥΦΑ  Idiot

Ναι αλλά οι όγκοι υπάρχουν....
Ενώ το aids είναι μια γενική κατάσταση που μπορεί να συμπεριλάβει και τους όγκους οι οποίοι όμως μπορεί να εκδηλώθηκαν απο άλλες εναλλακτικές αιτίες

άρα
δεδομένα και στατιστική πάνω σε δεδομένα για την πραγματική επιστήμη της ογκολογίας

και στατιστικολογία πάνω σε στατιστικές και δεδομένα ασθενείων και εκδηλώσεων που μπορεί να μην έχουν σχέση με το αίτιο και αιτιατό του hiv-aids.

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απιστευτα επιχειρήματα  Uglystupid

Εντάξη, δεν μπαίνουν και στο ιντερνετ να κρατήσουν σαν παπάδες το ποίμνιο στο μαντρί...και δεν είπαν και πολλά απλώς είπαν οτι δεν στέκει επιστημονικά και εκεί τελιώσε.
Α αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο να διώκονται νομικά οι αρνητές;
Στην περίπτωση του καρκίνου εαν κανείς πουλάει ματζούρια και αποτρέπει τους ασθενείς να κάνουν επιστημονική θεραπεία διώκωνται κανονικώς ποινικά
Η παπαγιαννίδου έχει φάει μηνύσεις που ουσιαστικά προέτρεπε τους τυπικά φορείς του hiv να σταματάνε τη θεραπεία τους;
Νομίζω όχι, δεν είμαι σίγουρος. Στο εξωτερικο;
Αν όχι σημαίνει οτί δεν είναι τεκμηριώμενο ιατρικό οικοδόμημα και δεν μπορεί να κάνει και ο νόμος τίποτα για τους αρνητές εφόσων οι αρνητές πρακτικά παρακινούν ανθρώπους να μην παίρνουν φάρμακα για μια ασθένεια που έτσι και αλλιώς δε υπάρχει.
Σωστά;
Απλώς μετά τετελεσμένων γεγονότων και επιλεκτικά διώκει ο νόμος κάποιον ποινικά που μετέδωσε εν γνώση του το ιό και αφού τυπικά διαπιστώθει ως φορέας ο κάτοχος και ο λήπτης...

Σου λέω ότι έχει γενικά σαρθα θεμέλεια σε πολλά επίπεδα

Βεβαια για μη διώκει ο νόμος τους αρνητές δύο πρέπει παίζουν
Ή έχουν πληροφόριση οι νομικοί κύκλοι απο την υπολοιπη ιατρική επιστημονική μερίδα οτί δεν υπάρχει το "αίτιο αιτιατό" του aids και αν βρεθεί κατηγορούμενος κάποιος αρνητής θα αρχίζουν αναγκαστικά να ανοίγουν στόματα απο άλλη σημαντική μερίδα επιστημόνων όταν θα πάρει έκταση το θέμα οπότε δεν καλούν κάποιον αρνητή...
ή κάνουν εγκληματικές παραβάσεις καθήκοντος οι υπέυθυνοι εισαγγελείς για αυτό και δούλευαν και οι ιερόδουλε με ειτζ.
Κατανοητό;;

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στην πάνω τοποθέτηση μου θα ήθελα να πάρει θέση και το μέλος "Λαδάκης" που αν δεν κάνω λάθος είναι δικηγόρος....

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλά οι όγκοι υπάρχουν....
Ενώ το aids είναι μια γενική κατάσταση που μπορεί να συμπεριλάβει και τους όγκους οι οποίοι όμως μπορεί να εκδηλώθηκαν απο άλλες εναλλακτικές αιτίες

άρα
δεδομένα και στατιστική πάνω σε δεδομένα για την πραγματική επιστήμη της ογκολογίας

και στατιστικολογία πάνω σε στατιστικές και δεδομένα ασθενείων και εκδηλώσεων που μπορεί να μην έχουν σχέση με το αίτιο και αιτιατό του hiv-aids.

Και η καταστροφη των CD4+ λεμφοκυττάρων απο τον HIV έχει καταδειχτεί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τοσο στο εργαστηριο όσο και in vivo.

Για να σου δωσω να καταλάβεις χοντρικα πως:

Βαζεις τα κύτταρα αυτα μεσα σε θρεπτικο υποστρωμα.Τα μοιραζεις σε 2 τρυβλια.Το πρωτο τρυβλιο το μολυνεις με HIV.Το δευτερο οχι (ειναι το αρνητικο σου control οπως λεμε στο εργαστηριο).Παρακολουθεις την πορεια τους.Αν τα κυτταρα στο πρωτο τρυβλιο,αρχιζουν να διαλύονται μετα απο καποιο καιρο ενω στο δευτερο οπου αναπτυσσονται με τις ιδιες ακριβως συνθηκες με την πρωτη (ιδιο θρεπτικο υποστρωμα,ιδιο ph,ιδια θερμοκρασια κτλ),τα κυτταρα ζουν,μεταβολιζουν και αναπαραγωνται φυσιολογικα,τοτε εχεις στα χερια σου μια παρα πολυ ισχυρη αποδειξη οτι ο HIV αλλαζει τα φωτα στα CD4+ λεμφοκυτταρα.Γιατι αυτο που διαφερει μεταξυ πρωτου και δευτερου τρυβλιου ειναι o παραγων HIV.(εννοειται δεν θα κανεις το πειραμα μονο μια φορα αλλά πολλες και φυσικά σε μεγαλυτερους αριθμους τρυβλιων για να αποκλεισεις τις πιθανοτητες σφαλματος τεχνικης,επιμολυνσεων κτλ).

Με παρομοια πειραματα καταδεικνυεται οτι ο HIV ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΛΑΒΗΣ ρετροιος oπως ισχυριζονται οι αρνητες.

Το AIDS δεν ειναι μια γενικη κατασταση οχι με την εννοια που εσυ δινεις στο γενικη.Το AIDS ειναι ενα συνδρομο που χαρακτηριζεται απο ανοσοανεπαρκεια με ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ των CD4+ λεμφοκυτταρων αυτων ακριβως των κυτταρων που εχει δειχθει στο εργαστηριο οτι ο HIV σκοτωνει.Μπορει να σκοτωνει με εμμεσο τροπο αλλα εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Η ελλειψη των CD4+ ειναι το κυριοτερο.Η οποια ελλειψη επιδεινωνεται ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ HIV.Δεν ειναι λοιπον το AIDS τοσο θολο τοσο ακαθοριστο ωστε να μην μπορεις να βρεις την αιτιολογια του-η επιστημονικη ερευνα βρηκε την ακρη.

Παρεπιπτοντως τα επιχειρηματα περι της αχρηστιας της στατιστικης στην ιατρικη ερευνα τα εχω ακουσει και στον καρκινο απο διαφορους τσαρλατανους που πιστευουν οτι τα αντικαρκινικα φαρμακα ειναι μουφα και οτι μονο του δικο τους ματζουνι/σκευασμα καταπολεμα τον καρκινο.Για τους τσαρλατανους η στατιστικη ειναι αχρηστη γιατι τους βγαζει αχρηστους.Ενω επισφαλεις πηγες εμπειριων οπως μεμονωμενες περιπτωσεις (που μπορει πχ να εχουν εναν καρκινο που προχωραει αργα ετσι και αλλιως,οποτε φαινεται σαν να εχει αποτελεσμα η φραπελια που τους ποτιζουν) ή ανεκδοτα περιστατικα (ακουσα για εναν τυπα που σταματησε την χημειοθεραπεια και πηρε το χ ματζουνι και εγινε περδικι ρε δουλακια των φαρμακευτικων-και εγω ακουσα οτι προσγειωθηκε ufo στο Καπιτωλιο) προωθουνται σαν αποδειξεις τεραστιας εγκυροτητας.

Στα βιολογικα φαινομενα παιζει ρολο τεραστιος αριθμος παραγοντων τοσο εσωτερικων (εντος του οργανισμου) όσο και εξωτερικων.Το γενετικο σου προφιλ,η διατροφη,η ηλικια και παρα μα παρα πολλοι αλλοι παραγοντες μπορουν να επηρεασουν την πορεια μιας ασθενειας.Γιαυτο ειναι απαραιτητη η στατιστικη για να ξεχωρισεις αν πχ ενα φαρμακο επιδρα γιατι είναι οντως αποτελεσματικο και οχι γιατι πχ καποιοι την σκαπουλαρουν απο την νοσο γιατι εχουν φυσικη αντοχη στη νοσο ή επειδη ειναι πιο νεοι ή πιο γεροι κτλ.

Εντάξη, δεν μπαίνουν και στο ιντερνετ να κρατήσουν σαν παπάδες το ποίμνιο στο μαντρί...και δεν είπαν και πολλά απλώς είπαν οτι δεν στέκει επιστημονικά και εκεί τελιώσε.
Α αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο να διώκονται νομικά οι αρνητές;
Στην περίπτωση του καρκίνου εαν κανείς πουλάει ματζούρια και αποτρέπει τους ασθενείς να κάνουν επιστημονική θεραπεία διώκωνται κανονικώς ποινικά
Η παπαγιαννίδου έχει φάει μηνύσεις που ουσιαστικά προέτρεπε τους τυπικά φορείς του hiv να σταματάνε τη θεραπεία τους;

Yπάρχει ενα πραγμα που λεγεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Αυτοι που πουλανε ματζουνια διωκονται γιατι εκαναν πραξη την απατη τους.

Παντως υπαρχει στην Ελλαδα νομος που αφορα την διασπορα ψευδων ειδησεων.Που μπορει ισως να πατησει ο εισαγγελεας και να καταδιωξει οσους διασπειρουν ψευδεις ειδησεις αναφορικα με την υγεια.

Απο την αλλη στη χωρα δεν βλεπω να υπαρχει και πολυ ορεξη απο τους δικαστες να κυνηγησουν τσαρλατανους.Ουτε και απο την ιατρικη κοινοτητα βλεπω.

Απο οσο ξερω δεν εφαγε μηνυσεις.Πληρωσε ομως το μεγαλυτερο τιμημα.

Βεβαια για μη διώκει ο νόμος τους αρνητές δύο πρέπει παίζουν
Ή έχουν πληροφόριση οι νομικοί κύκλοι απο την υπολοιπη ιατρική επιστημονική μερίδα οτί δεν υπάρχει το "αίτιο αιτιατό" του aids και αν βρεθεί κατηγορούμενος κάποιος αρνητής θα αρχίζουν αναγκαστικά να ανοίγουν στόματα απο άλλη σημαντική μερίδα επιστημόνων όταν θα πάρει έκταση το θέμα οπότε δεν καλούν κάποιον αρνητή...
ή κάνουν εγκληματικές παραβάσεις καθήκοντος οι υπέυθυνοι εισαγγελείς για αυτό και δούλευαν και οι ιερόδουλε με ειτζ.
Κατανοητό;;

H προστατευονται απο το συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα της ελευθεριας του λόγου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom