Φ22
Κάποιος θαμών έγραψε (ευχομααι να μην είναι παθών)
................Πληρώνω την ευγενέστατη υπηρεσία και μπαίνω στο τρισάθλιο δωμάτιο που βρώμαγε ποδαριλά. Στο τσακ ήμουν να φύγω. Το προσπέρασα. Μετά από λίγο μπαίνει η κοπέλα, φανερά χωρίς καμία διάθεση. Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο, αλλά μάταια. Δεν γαμιέται, λέω, ας κάνουμε μια προσπάθεια να μην πάει χαμένο το 20άρικο.
[size=24pt]
Πίπα ακα,[/size]
με χέρια, μηχανική και γλύφοντας μόνο τη μισή πούτσα, αλλά χωρίς να σταματήσει συνέχισε να γλύφει για πολύ ώρα, χωρίς καμία αντίρρηση ή αίσθηση βιασύνης. Ώρα για μάχη. Της ζητάω να βγάλει τον στρίνγκο, λέει όχι, αλλά μετά από δεύτερη ευγενική παράκληση από την πλευρά μου, το έβγαλε. Άντε να τελειώνουμε, λέω από μέσα μου, της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω σφυροκόπημα έντονο και γρήγορο. Πολύ κρέμα στο μουνί της, αλλά και πάλι με καλή αίσθηση. Τα βογγητά της πολύ αληθοφανή (ή ήταν αληθινά ή η κοπέλα είναι για όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου) και μετά από 3-4 λεπτά το τέλος. Σηκώνεται βιαστική και φεύγει.
Μια πολύ τυπική επαγγελματίας. Για μια φορά, σίγουρα πρέπει να δοκιμαστεί από τον κάθε μπουρδελιάρη, αλλά από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω.