Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 562K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ναι, γιατι ως γνωστον με οποια πουτανα παμε, θυμομαστε και το ονομα της.

ποίο μαγαζί επισκεφτηκες δεν θυμάσαι ??

Είναι κομμάτι πιο ενδιαφέρον με φώτο δεν λέω, πουλάει καλύτερα το νααααα η πουτάνα που βάλθηκε να μας ξεκάνειιι ωω καριόλα κτλ
κ δεν την υπερασπίζομαι, απλά δεν γουστάρω τα λαικά δικαστήρια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αν δεν σε συμφέρει, μην το πιστεύεις. Δεν σε αναγκάζει κανείς. Αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια.
Δεν αντιλαμβανομαι γιατι θα πρεπει να "με συμφερει" ή "να μην με συμφερει".
Λες κατι, παντελώς αστηρικτα, και μου λες "αδιαφορω αν με πιστεψεις".
Ε οκ. Δεν σε πιστευω. Παμε παρακατω.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Το νομικό ζήτημα της δημοσίευσης των στοιχείων και της φωτογραφίας της Ρωσίδας το εχω γράψει αναλυτικά εδώ .
Μάλιστα την κουβέντα που γινόταν εδώ μέσα για το αν καλώς ή κακώς δόθηκαν τα στοιχεία στη δημοσιότητα όπως και συνέντευξη του Σωτηρόπουλου για το άρθρο που δημοσίευσε είδα σήμερα το απόγευμα σε ρεπορτάζ στο Σκάι. Είναι βέβαιο ότι μπαίνουν και δημοσιογράφοι εδώ μεσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Είναι κομμάτι πιο ενδιαφέρον με φώτο δεν λέω, πουλάει καλύτερα το νααααα η πουτάνα που βάλθηκε να μας ξεκάνειιι ωω καριόλα κτλ
Πολυ σωστα.
Η πουτανα η καριολα που βαλθηκε να μας σκοτωσει.
Συμφωνω απολυτα.
Και με χαμογελακι στη φωτο στην ασφαλεια. Συντετριμμενη βεβαια, μετα την εξεταση.
Φυσικα την υπερασπιζεσαι. Οσο για τα λαικά δικαστηρια, εκεινη τα θελησε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Το θεμα ειναι πως εχουν πει οι αρχες οτι εχει κανει τεστ στην Ρωσσια που βγηκε θετικη. Και δεν απορω γιατι καποια 21 χρονων με ελαχιστη ενημερωση για το θεμα aids δεν επαιρνε φαρμακευτικη αγωγη.
εγώ απορώ πάντως

βέβαια έχω δεί συνειδητά αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές , αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου για το συγκεκριμένο περιστατικό

Κανενα δικαιωμα δεν καταπατηθηκε, ολα εγιναν πολυ σωστα, και ακομη κι αν εγιναν για προεκλογικους λογους, πολυ καλα εκαναν και εγιναν.
ναι αλλά δεν απάντησες
α)για τα φάρμακα
β)για το πώς τεκμαίρεται ότι το ξερε ενώ η ίδια το διαψεύδει

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια οπως εγιναν τα πραγματα δε διαφωνω με τη φωτογραφια της κοπελας (αν κι ειναι αγνωριστη), διαφωνω με την ατιμωρησια κι ουτε καν δημοσιοποιηση των στοιχειων του επιχειρηματια.  Δηλαδη πας και τρως ληγμενη μπουγατσα και σου λενε τη μαρκα, αλλα το μαγαζι που στην πουλησε και τον υπευθυνο δε στο λενε;

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Δεν αντιλαμβανομαι γιατι θα πρεπει να "με συμφερει" ή "να μην με συμφερει".
Λες κατι, παντελώς αστηρικτα, και μου λες "αδιαφορω αν με πιστεψεις".
Ε οκ. Δεν σε πιστευω. Παμε παρακατω.
Κανένα πρόβλημα. Μη με πιστεύεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Το νομικό ζήτημα της δημοσίευσης των στοιχείων και της φωτογραφίας της Ρωσίδας το εχω γράψει αναλυτικά εδώ .
Μάλιστα την κουβέντα που γινόταν εδώ μέσα για το αν καλώς ή κακώς δόθηκαν τα στοιχεία στη δημοσιότητα όπως και συνέντευξη του Σωτηρόπουλου για το άρθρο που δημοσίευσε είδα σήμερα το απόγευμα σε ρεπορτάζ στο Σκάι. Είναι βέβαιο ότι μπαίνουν και δημοσιογράφοι εδώ μεσα.
Ελα πεστα ρε φιλε, γιατι τελικα ολοι εχουν αποψη για πραγματα που δεν γνωριζουν.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εγώ πάντως ακόμα δεν πολυπιστεύω ότι όντως πήγαν κάποιοι και της ζήτησαν κανονικο σεξ χωρίς προφυλακτικό. Νομίζω πώς μόνο για στοματικό εννοούσαν. Μου φαίνεται αδιανόητο...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Πολυ σωστα.
Η πουτανα η καριολα που βαλθηκε να μας σκοτωσει.
Συμφωνω απολυτα.
Και με χαμογελακι στη φωτο στην ασφαλεια. Συντετριμμενη βεβαια, μετα την εξεταση.
Tα αποτελέσματα της οποίας της τα 'πανε μετά τη φωτογράφιση.

hercules11

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0

ρε διάνυα ότι δουλευεί σε 3-4 μαγαζιά με διαφορετικά ονόματα όυτε που σου πέρασε από το μυαλό...... και γενικότερο όλο το ποστ σου είναι μία  :jerking: και μισή....

τελικά οι περισότεροι γράφουν χωρίς να σκεφτούν τίποτα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν βαλθηκε η πουτανα να σας ξεκανει, αν εσεις ειστε βληματα και πατε για ακα.
Σου διαφευγει οτι η βλακεια δεν ειναι ποινικο αδικημα, ενω η αποπειρα ανθρωποκτονιας ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Tα αποτελέσματα της οποίας της τα 'πανε μετά τη φωτογράφιση.
Τοτε δεν θα επρεπε καν να την ειχανε συλλαβει για να την φωτογραφισουν.
Για παρανομη πορνεια (πταισμα) την συλλαβανε?
Αποκλειεται.

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σου διαφευγει οτι η βλακεια δεν ειναι ποινικο αδικημα, ενω η αποπειρα ανθρωποκτονιας ειναι.

Σωστο δεν λεω, αλλα
1) Προφανεστατα και η βλακεια πληρωνεται και με πολυ ακριβο τιμημα τελικα
2) δεν εβγαλα αγια την πουτανα , εχει μεριδιο ευθυνης .

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
βιλμα αν ησουν στο θρεντ την παρασκευη που εσκασε το θεμα θα εβλεπες τι πανικος δημιουργηθηκε και κανενας δεν μπορουσε να πει με σιγουρια ποια ειναι
οι κοπελες αλλαζουν ονομα,εθνικοτητα και μπουρδελο που δουλευουν συχνα
στους συναγωνιστες θυμιζω την περιπτωση της ασιατισσας που ελεγε διαφορετικη εθνικοτητα σε καθε πελατη :grin:
ακομα ψαχνουμε να βρουμε απο που τελικα ηταν :grin:

απόλυτε καταλαβαίνω μια χαρά τι λες , νταξ προφανώς σε μπουρδέλα δεν πάω αλλά δεν ξέρω αν είχα/έχω/θα έχω κάποιο γκόμενο που πήγαινε/πάει/θα πάει άρα πιστεύω μας αφορά όλους λιγότερο ή περισσότερο...

οι κοπέλες μπορεί να αλλάζουν αλλά για τους άμεσα ενδιαφερόμενους ας υπήρχε τρόπος ενημέρωσης αλλά όπως είπα μικρό το κακό ο περίγυρος μιας ρωσίδας πουτάνας είναι περιορισμένος οπότε στ αρχίδια μας στη τελική ... τους μπουρδελιάριδες που έχουν γυναίκες γκόμενες παιδιά κ πάνε κ γαμάνε ακάποτα κάθε μουνί δεν νομίζω να είναι κανείς υπέρ να τους κράξουν δημόσια, γτ αυτοί έχουν ένα περιβάλλον να εκτεθούν, γτ θα χάσουν γυναίκες παιδιά γκομενες γονεις φίλους δουλειες... αυτή τι έχει να χάσει ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγώ πάντως ακόμα δεν πολυπιστεύω ότι όντως πήγαν κάποιοι και της ζήτησαν κανονικο σεξ χωρίς προφυλακτικό. Νομίζω πώς μόνο για στοματικό εννοούσαν. Μου φαίνεται αδιανόητο...
Μην περιμενεις αυτοι που τα κανουν να ερθουν μετα και να τα γραψουν στο σιτε.
Αμα δεν κανω λαθος εμαφανιστηκαν οι πρωτοι που κολλησαν, αρα υπαρχουν ζωα.

ρε διάνυα ότι δουλευεί σε 3-4 μαγαζιά με διαφορετικά ονόματα όυτε που σου πέρασε από το μυαλό...... και γενικότερο όλο το ποστ σου είναι μία  :jerking: και μισή....

τελικά οι περισότεροι γράφουν χωρίς να σκεφτούν τίποτα....
Που να ξερει ρε μαλεα τι κανουν οι πουτανες?
Συζητηση κανουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αυτες οι ξαφνικες εγγραφες γυναικων μελων στο συγκεκριμενο θρεντ προκειμενου να σχολιασουν το θεμα, εξηγειται καπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom