Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 562K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μάγκες, επειδή είναι πολλοί σοβαρό το θέμα: Aναφέρομαι στους admins και στους σεσημασμένους: Αν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για κοπέλες από Φυλής, παρακαλώ ενημερώστε με με προσωπικό μήνυμα.
Τι λες ρε φίλε?! ΕΜείς να μην μάθουμε δηλαδή? Καλά, είναι το λιγότερα γελοία αυτά που δηλώνει τώρα η κοπέλα!
Δεν ήξερε την πρώτη φορά λέει που την πιάσανε γιατί την πιάσανε???
Δεν ήξερε ότι θέλει άδεια το επάγγελμα αυτό???
Θα μας κουφάνει?! Δε λέω, κρίμα και για αυτήν την κοπέλα να τραβιέται τώρα με θεραπείες, αλλά πολύ πιο κρίμα και για τους πελάτες της αν δεν εξεταζόταν και το ήξερε κιόλας. Όχι ότι δεν ήταν μαλακία κι αυτών βέβαια να κάνουν ριψοκίνδυνα κόλπα μαζί της...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
καλα κρασια.και ποσες αλλες θα βγουνε θα πρεπη να μην γαματε πια βρε αγαπη.....το θεμα ειναι να πρωσεχετε εσεις και εμεις
Ξεκινηστε εσεις...με 1ο να κανετε τις εξετάσεις σας ασχετως εαν σας αναγκαζουν η οχι και 2ον να βγαλετε το ακαποτο απο το προγραμμα σας..!Δεν αξιζει 10-20 ευρω η ζωη σας ουτε η ζωη καποιου ανεγκέφαλου...!Αποψη μου παντα...!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μην βιάζεσαι φίλε μου να δώσεις συγχαρητήρια στις αρχές

δές τι δήλωσε η ίδια :

Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδετε. Δεν γνώριζα ότι είχα AIDS. To έμαθα όταν με συνέλαβαν. Αισθάνομαι καλά και δεν έχω συμπτώματα. Το έγγραφο που σας προσκομίζω μου το έδωσε ένας αστυνομικός. Δείχνει ότι η αιμοληψία έγινε στις 26 Aπριλίου. Δεν γνώριζα ότι χρειάζεται άδεια ασκήσεως για αυτή τη δουλειά. Έχω συλληφθεί μια φορά και απ´ ό,τι είχα καταλάβει τότε ήταν για την άδεια του μαγαζιού. Δεν θα ασκήσω ξανά το συγκεκριμένο επάγγελμα. Προέχει η θεραπεία μου

και ξανα-θέτω το ερώτημα, εφόσον το ήξερε , γιατί δεν έπαιρνε φάρμακα ?

αν δεν έπαιρνε και το ήξερε , υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που να τεκμηριώνει μαζοχισμό ?

εφόσον η ίδια διαψεύδει ότι το ξερε , με ποιό δικαίωμα και με ποιό τεκμήριο , πιστοποιούν το αντίθετο ?
Ο καθενας δηλωνει οτι θελει. Αλλωστε ακομα γελαμε για την υπερασπιστικη γραμμη Κουγια.  :2funny:

Το θεμα ειναι πως εχουν πει οι αρχες οτι εχει κανει τεστ στην Ρωσσια που βγηκε θετικη. Και δεν απορω γιατι καποια 21 χρονων με ελαχιστη ενημερωση για το θεμα aids δεν επαιρνε φαρμακευτικη αγωγη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Νομίζω ότι αφού τίθεται θέμα δημόσιας υγείας καλά έκαναν κ είπαν ποία είναι . Στις φωτογραφίες διαφωνώ, αρκούσε να πουν ποία είναι κ να ανακοινώσουν τα μαγαζιά που δούλευε .
Για τα γαμήδια που πανε ακάποτα δεν θα το καναν ποτέ κ πολύ σωστά , αλλά τ να κάνουμε η ρωσίδα πουτάνα είναι άνθρωπος 2ης διαλογής στο μπουρδελάκι π ζούμε
Ναι, γιατι ως γνωστον με οποια πουτανα παμε, θυμομαστε και το ονομα της.

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι αφού τίθεται θέμα δημόσιας υγείας καλά έκαναν κ είπαν ποία είναι . Στις φωτογραφίες διαφωνώ, αρκούσε να πουν ποία είναι κ να ανακοινώσουν τα μαγαζιά που δούλευε .
Για τα γαμήδια που πανε ακάποτα δεν θα το καναν ποτέ κ πολύ σωστά , αλλά τ να κάνουμε η ρωσίδα πουτάνα είναι άνθρωπος 2ης διαλογής στο μπουρδελάκι π ζούμε

δουλευε με διαφορετικα ονοματα σε διαφορους οικους.δεν γινοταν να δωσουν σκετο ονομα.αντε βρες ακρη.

saxlokoudouno

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λυστε μου μια απορια: πως στο διαολο θα προστατευθουν οι πολιτες, οταν ο ιδιος μαγαζατορας μεθαυριο φερει καινουργια κοριτσια χωρις να ελεγθει;  Και επιτελους ΠΟΥ ειναι τωρα αυτος ο τυπος;  (σπιτι του ως αμοιρος ευθυνων;)

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Ηξερε οτι εχει ΕΙΤΖ?
ΤΟ ΗΞΕΡΕ?
ΟΧΙ.
Το πολυ πολυ να τον κατηγορησεις για ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ.
Αν υπονοεις οτι ΕΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ, τοτε μονο υπαρχει δολος.

Υ.Γ. Αν ειναι να μην δωσει αιμα ξανα ποτέ όποιος εχει παει με πουτανα, πολυ φοβαμαι οτι σε κανενα μηνα δεν θα υπαρχει αιμα διαθεσιμο πουθενα στον κοσμο.
Ενημερώθηκε ότι δεν έπρεπε να δώσει αίμα αν γάμησε ακάποτα πουτάνα το προηγούμενο διάστημα γιατί ίσως να έχει HIV. Και αυτός παρόλα αυτά έδωσε αίμα. Το δικαστήριο τον καταδίκασε για σκοπούμενη σωματική βλάβη.

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λυστε μου μια απορια: πως στο διαολο θα προστατευθουν οι πολιτες, οταν ο ιδιος μαγαζατορας μεθαυριο φερει καινουργια κοριτσια χωρις να ελεγθει;  Και επιτελους ΠΟΥ ειναι τωρα αυτος ο τυπος;  (σπιτι του ως αμοιρος ευθυνων;)

Οταν οι μαλακες πολιτες μαθουν να βαζουν προφυλακτικο ισως?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε τυποι αυτο το αρθρο στο mychannell γραφει για μια Αννα απο Φυλης!
τθ παιζει μαυτο? μουφα αρθρο η παιζει κατι?
Μολις γυρισα απο αννα...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΝΑ??????????? Παρατηρησα οτι επαψε τα γλωσσοφιλα....και γενικα ηταν λιγο περιεργει.....!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ηταν αναμενομενο να αρχισουν και οι μαρθαβούρτσειες απόψεις "η καημενη η ρωσιδουλα τι φταιει, τα κυκλωματα φταινε, οι μαλακες που πηγαιναν ακαποτα, το κατεστημενο δημοσιευει φωτογραφιες της φτωχης βασανισμενης ρωσιδας αλλά οχι του μαλακα που κερατωνει τη γυναικα του κλαψ λυγμ"

ναι νταξ ο καθένας απ τη μεριά του λέει τ δικά του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ενημερώθηκε ότι δεν έπρεπε να δώσει αίμα αν γάμησε ακάποτα πουτάνα το προηγούμενο διάστημα γιατί ίσως να έχει HIV. Και αυτός παρόλα αυτά έδωσε αίμα. Το δικαστήριο τον καταδίκασε για σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Συγνωμη, αλλά πρεπει απλα δηλαδη να το πιστεψω επειδη το λες?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Τι μου παραθετεις μωρε?
Την υπερασπιστικη γραμμη του δικηγορου της?
Κι εγω αν την αναλαβω, τα ιδια θα την βαλω να λεει.
και πάλι φίλε ,
η θέση ότι το ήξερε δεν φαίνεται να στέκει

η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για τους γνωστούς προεκλογικους πασοκικούς θεατρινισμούς
απλά στην περίπτωση της όντως άθλιας και κατάπτυστης πουτανίτσας καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Το φ54 το κλείσανε γιατί βρήκαν κοπέλα παράνομη/ασθενή?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτες εχουν ενα σωρο ονοματα και κανουν και τα "τυχερα" τους, επρεπε να δωθουν φωτογραφιες.
Δεν ειναι θεμα τιμωριας, αλλα απλα σκεψου ποσοι μπορουν να σωθουν απο αυτην την φωτο, ενω οι φωτο ενος μαλακα τι μας ενδιαφερει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
και πάλι φίλε ,
η θέση ότι το ήξερε δεν φαίνεται να στέκει

η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για τους γνωστούς προεκλογικους πασοκικούς θεατρινισμούς
απλά στην περίπτωση της όντως άθλιας και κατάπτυστης πουτανίτσας καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα.
Κανενα δικαιωμα δεν καταπατηθηκε, ολα εγιναν πολυ σωστα, και ακομη κι αν εγιναν για προεκλογικους λογους, πολυ καλα εκαναν και εγιναν.

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συγνωμη, αλλά πρεπει απλα δηλαδη να το πιστεψω επειδη το λες?

Αγαπητε οταν δινεις αιμα απαντας καποιες ερωτησεις..Ηξερε το ζωαδι οτι πηδηξε πουτανα, δεν ηξερε οτι ειχε HIV ,ηξερε όμως οτι δεν φορεσε.Αρα γιατι δεν εκανε εξετασεις πρωτα εφοσον ειναι απαραιτητο οταν ειναι να δωσεις αιμα? καποτα. Ενα Ζωο ειναι, καλη του φυλακιση end of story.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βιλμα αν ησουν στο θρεντ την παρασκευη που εσκασε το θεμα θα εβλεπες τι πανικος δημιουργηθηκε και κανενας δεν μπορουσε να πει με σιγουρια ποια ειναι
οι κοπελες αλλαζουν ονομα,εθνικοτητα και μπουρδελο που δουλευουν συχνα
στους συναγωνιστες θυμιζω την περιπτωση της ασιατισσας που ελεγε διαφορετικη εθνικοτητα σε καθε πελατη :grin:
ακομα ψαχνουμε να βρουμε απο που τελικα ηταν :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom