alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
πλημμελημα δηλαδη.ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ εγκλημα θεωρειται
πλημμελημα δηλαδη.ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ εγκλημα θεωρειται
Τι λες ρε φίλε?! ΕΜείς να μην μάθουμε δηλαδή? Καλά, είναι το λιγότερα γελοία αυτά που δηλώνει τώρα η κοπέλα!Μάγκες, επειδή είναι πολλοί σοβαρό το θέμα: Aναφέρομαι στους admins και στους σεσημασμένους: Αν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για κοπέλες από Φυλής, παρακαλώ ενημερώστε με με προσωπικό μήνυμα.
Ξεκινηστε εσεις...με 1ο να κανετε τις εξετάσεις σας ασχετως εαν σας αναγκαζουν η οχι και 2ον να βγαλετε το ακαποτο απο το προγραμμα σας..!Δεν αξιζει 10-20 ευρω η ζωη σας ουτε η ζωη καποιου ανεγκέφαλου...!Αποψη μου παντα...!καλα κρασια.και ποσες αλλες θα βγουνε θα πρεπη να μην γαματε πια βρε αγαπη.....το θεμα ειναι να πρωσεχετε εσεις και εμεις
δεν ειχε ρε τυπεΕσπρωξες καμιά κωλόγρια ?
Ο καθενας δηλωνει οτι θελει. Αλλωστε ακομα γελαμε για την υπερασπιστικη γραμμη Κουγια.μην βιάζεσαι φίλε μου να δώσεις συγχαρητήρια στις αρχές
δές τι δήλωσε η ίδια :
Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδετε. Δεν γνώριζα ότι είχα AIDS. To έμαθα όταν με συνέλαβαν. Αισθάνομαι καλά και δεν έχω συμπτώματα. Το έγγραφο που σας προσκομίζω μου το έδωσε ένας αστυνομικός. Δείχνει ότι η αιμοληψία έγινε στις 26 Aπριλίου. Δεν γνώριζα ότι χρειάζεται άδεια ασκήσεως για αυτή τη δουλειά. Έχω συλληφθεί μια φορά και απ´ ό,τι είχα καταλάβει τότε ήταν για την άδεια του μαγαζιού. Δεν θα ασκήσω ξανά το συγκεκριμένο επάγγελμα. Προέχει η θεραπεία μου
και ξανα-θέτω το ερώτημα, εφόσον το ήξερε , γιατί δεν έπαιρνε φάρμακα ?
αν δεν έπαιρνε και το ήξερε , υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που να τεκμηριώνει μαζοχισμό ?
εφόσον η ίδια διαψεύδει ότι το ξερε , με ποιό δικαίωμα και με ποιό τεκμήριο , πιστοποιούν το αντίθετο ?
Ναι, γιατι ως γνωστον με οποια πουτανα παμε, θυμομαστε και το ονομα της.Νομίζω ότι αφού τίθεται θέμα δημόσιας υγείας καλά έκαναν κ είπαν ποία είναι . Στις φωτογραφίες διαφωνώ, αρκούσε να πουν ποία είναι κ να ανακοινώσουν τα μαγαζιά που δούλευε .
Για τα γαμήδια που πανε ακάποτα δεν θα το καναν ποτέ κ πολύ σωστά , αλλά τ να κάνουμε η ρωσίδα πουτάνα είναι άνθρωπος 2ης διαλογής στο μπουρδελάκι π ζούμε
Νομίζω ότι αφού τίθεται θέμα δημόσιας υγείας καλά έκαναν κ είπαν ποία είναι . Στις φωτογραφίες διαφωνώ, αρκούσε να πουν ποία είναι κ να ανακοινώσουν τα μαγαζιά που δούλευε .
Για τα γαμήδια που πανε ακάποτα δεν θα το καναν ποτέ κ πολύ σωστά , αλλά τ να κάνουμε η ρωσίδα πουτάνα είναι άνθρωπος 2ης διαλογής στο μπουρδελάκι π ζούμε
Ενημερώθηκε ότι δεν έπρεπε να δώσει αίμα αν γάμησε ακάποτα πουτάνα το προηγούμενο διάστημα γιατί ίσως να έχει HIV. Και αυτός παρόλα αυτά έδωσε αίμα. Το δικαστήριο τον καταδίκασε για σκοπούμενη σωματική βλάβη.Ηξερε οτι εχει ΕΙΤΖ?
ΤΟ ΗΞΕΡΕ?
ΟΧΙ.
Το πολυ πολυ να τον κατηγορησεις για ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ.
Αν υπονοεις οτι ΕΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ, τοτε μονο υπαρχει δολος.
Υ.Γ. Αν ειναι να μην δωσει αιμα ξανα ποτέ όποιος εχει παει με πουτανα, πολυ φοβαμαι οτι σε κανενα μηνα δεν θα υπαρχει αιμα διαθεσιμο πουθενα στον κοσμο.
Λυστε μου μια απορια: πως στο διαολο θα προστατευθουν οι πολιτες, οταν ο ιδιος μαγαζατορας μεθαυριο φερει καινουργια κοριτσια χωρις να ελεγθει; Και επιτελους ΠΟΥ ειναι τωρα αυτος ο τυπος; (σπιτι του ως αμοιρος ευθυνων;)
Μολις γυρισα απο αννα...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΝΑ??????????? Παρατηρησα οτι επαψε τα γλωσσοφιλα....και γενικα ηταν λιγο περιεργει.....!ρε τυποι αυτο το αρθρο στο mychannell γραφει για μια Αννα απο Φυλης!
τθ παιζει μαυτο? μουφα αρθρο η παιζει κατι?
Ηταν αναμενομενο να αρχισουν και οι μαρθαβούρτσειες απόψεις "η καημενη η ρωσιδουλα τι φταιει, τα κυκλωματα φταινε, οι μαλακες που πηγαιναν ακαποτα, το κατεστημενο δημοσιευει φωτογραφιες της φτωχης βασανισμενης ρωσιδας αλλά οχι του μαλακα που κερατωνει τη γυναικα του κλαψ λυγμ"
Συγνωμη, αλλά πρεπει απλα δηλαδη να το πιστεψω επειδη το λες?Ενημερώθηκε ότι δεν έπρεπε να δώσει αίμα αν γάμησε ακάποτα πουτάνα το προηγούμενο διάστημα γιατί ίσως να έχει HIV. Και αυτός παρόλα αυτά έδωσε αίμα. Το δικαστήριο τον καταδίκασε για σκοπούμενη σωματική βλάβη.
και πάλι φίλε ,Τι μου παραθετεις μωρε?
Την υπερασπιστικη γραμμη του δικηγορου της?
Κι εγω αν την αναλαβω, τα ιδια θα την βαλω να λεει.
Αυτες εχουν ενα σωρο ονοματα και κανουν και τα "τυχερα" τους, επρεπε να δωθουν φωτογραφιες.Νομίζω ότι αφού τίθεται θέμα δημόσιας υγείας καλά έκαναν κ είπαν ποία είναι . Στις φωτογραφίες διαφωνώ, αρκούσε να πουν ποία είναι κ να ανακοινώσουν τα μαγαζιά που δούλευε .
Κανενα δικαιωμα δεν καταπατηθηκε, ολα εγιναν πολυ σωστα, και ακομη κι αν εγιναν για προεκλογικους λογους, πολυ καλα εκαναν και εγιναν.και πάλι φίλε ,
η θέση ότι το ήξερε δεν φαίνεται να στέκει
η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για τους γνωστούς προεκλογικους πασοκικούς θεατρινισμούς
απλά στην περίπτωση της όντως άθλιας και κατάπτυστης πουτανίτσας καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα.
Αν δεν σε συμφέρει, μην το πιστεύεις. Δεν σε αναγκάζει κανείς. Αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια.Συγνωμη, αλλά πρεπει απλα δηλαδη να το πιστεψω επειδη το λες?
Συγνωμη, αλλά πρεπει απλα δηλαδη να το πιστεψω επειδη το λες?
βιλμα αν ησουν στο θρεντ την παρασκευη που εσκασε το θεμα θα εβλεπες τι πανικος δημιουργηθηκε και κανενας δεν μπορουσε να πει με σιγουρια ποια ειναιΝομίζω ότι αφού τίθεται θέμα δημόσιας υγείας καλά έκαναν κ είπαν ποία είναι . Στις φωτογραφίες διαφωνώ, αρκούσε να πουν ποία είναι κ να ανακοινώσουν τα μαγαζιά που δούλευε .