Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Να κάνω μια ερώτηση;
Και δεν είναι καθόλου υποθετική.
Πάει μια πουτάνα και δίνει αίμα να εξεταστεί για AIDS και το αποτέλεσμα βγαίνει θετικό.
Συμβαίνει συχνά.

Ο γιατρός που ανακάλυψε ότι έχει AIDS τι πρέπει να κάνει;
1) Τίποτα
2) Να ειδοποιήσει την αστυνομία
3) Να δημοσιεύσει τη φωτογραφία της στο ίντερνετ για να παρακινήσει όποιον πήγε ακάποτα μαζί της να εξεταστεί
To β φυσικα.
Διοτι ειναι κατι που δεν αφορα μονο αυτην, αλλα και πολλους αλλους.
Και φυσικα θα ειναι υποκρισια της δημοκρατιας μας, αλλα εδω μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. Ποσοι ανθρωποι θα σωθουν?

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
4-5 ώρες, ωραία. Άρα καιρός για φωτογραφίσεις κλπ. Τις εξετάσεις τώρα τις αρχίσανε.

Εεεε γάματα λοιπόν Γιατί υπάρχουν κάτι μαλάκες του κερατά γιατροί που σε συνεργασία με το εκάστοτε κύκλωμα τις βγάζουν όλες λάδι. Και τώρα το κέρατο μου έχει γαμηθεί η ψυχολογία των περισσότερων εδώ πέρα και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Και στην τελική έχουμε και την κάθε φλόμπα που υποστηρίζει ότι δεν έχουμε μυαλό που πάμε και γαμάμε πουτάνες και ξεχνάνε ότι αυτές μας έχουν οδηγήσει σε αυτό το σημείο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μη το λες. Η Τζένη το γυφτάκι με τα βυζόμπαλα που δούλευε πέρσυ στο Φωκαίας 22 μου έκανε προσφορά για ακάποτο γαμίσι με 50 ευρώ και την έστειλα στην ευχή της παναγίας. Η Σορίνα άμα την ξέρεις στο Φυλής 59, μου το είχε πει και αυτή, 150 ευρώ για ακάποτο γαμίσι. Διάφορες το έχουν στο μυαλό τους, όχι όλες, και ανάλογα με την περίπτωση το ξεφουρνίζουν. Πάντως στο Φωκαίας 22 παίζουν ακάποτα γαμίσια από διάφορες με βεβαιότητα 100%.
Χριστος και Παναγια !!!!!!!!!!!

Δεν φανταστηκα ποτε τετοιο πραγμα ..... Ακαποτο γαμισι σε μπουρδελο .... :headbang: :headbang: :headbang:
Μιλαμε οτι εχω πεσει απο τα συννεφα...... ΑΚΑΠΟΤΟ ΓΑΜΙΣΙ  ....... Και μαλιστα το κανουν πολλες....  :headbang: :uglystupid: :S

Ενα παλικαρακι που δεν γνωριζει πολλα πολλα, ανετα θα μπορουσε να καυχηθει οτι η τανα το γουσταρε, με τις γνωστες συνεπειες....  :S

Καλα ρε παιδια κι αυτες τι σκατα σκεφτονται ?
Ηλιθιες ειναι ?
Που ξερουν τι μπορει να εχει ο καθενας που δεχονται μεσα τους ?

Μετα απο ολα αυτα και αναλογα τα οποια ευρηματα προκυψουν απο τις ερευνες, πιστευω οτι πολυ δυσκολα πλεον, θα ξαναπαει κοσμος στα μπουρδελα και πολυ καλα θα κανει μαλιστα !!!!!!!!

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
To β φυσικα.
Διοτι ειναι κατι που δεν αφορα μονο αυτην, αλλα και πολλους αλλους.
Και φυσικα θα ειναι υποκρισια της δημοκρατιας μας, αλλα εδω μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. Ποσοι ανθρωποι θα σωθουν?
Και μετά από αυτό θα πήγαινε καμία να ξαναεξεταστεί, όταν γνωρίζει ότι θα μπλέξει με την αστυνομία;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Ρε λεβεντη μου, η παρανομη πορνεια απο τον Δεκεμβριο του 2010 ειναι πταισμα, αρα δεν παει αυτοφωρο.
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτόφωρου πταίσματος που επιτρέπει τη σύλληψη; Ειλικρινά δεν ξέρω και ρωτάω. Οπότε μπορεί να λέω και μπαρούφες γι' αυτά.
Επίσης στ' αρχίδια μας τα cookies της μιας και η ηλικία της άλλης. Καλώς ήρθατε στο site btw.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Χριστος και Παναγια !!!!!!!!!!!

Δεν φανταστηκα ποτε τετοιο πραγμα ..... Ακαποτο γαμισι σε μπουρδελο .... :headbang: :headbang: :headbang:
Μιλαμε οτι εχω πεσει απο τα συννεφα...... ΑΚΑΠΟΤΟ ΓΑΜΙΣΙ  ....... Και μαλιστα το κανουν πολλες....  :headbang: :uglystupid: :S
Ρε καθυστερημενε 10 χρονων εισαι?

Και μετά από αυτό θα πήγαινε καμία να ξαναεξεταστεί, όταν γνωρίζει ότι θα μπλέξει με την αστυνομία;
Αναγκαστικοι ελεγχοι απο τον κρατικο μηχανισμο τοτε.

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Online: 3316 επισκέπτες και 293 μέλη
Ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο! Μπλόκαρε το σύμπαν!
Άμα στη Φυλής παίζει aids, στο Μετάξι την έμπολα την έχουμε στο τσεπάκι μας...
Να παρακαλάτε να μην ακουστεί τίποτα για την Άννα από Κολωνού 30Α γιατί βλέπω να τρέχουμε πανικόβλητοι που την έχουμε γλωσσορουφήξει όλοι.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Online: 3316 επισκέπτες και 293 μέλη
Ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο! Μπλόκαρε το σύμπαν!
Άμα στη Φυλής παίζει aids, στο Μετάξι την έμπολα την έχουμε στο τσεπάκι μας...
Να παρακαλάτε να μην ακουστεί τίποτα για την Άννα από Κολωνού 30Α γιατί βλέπω να τρέχουμε πανικόβλητοι που την έχουμε γλωσσορουφήξει όλοι.
Όχι, δεν την έχουμε γλωσσορουφήξει όλοι.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Εεεε γάματα λοιπόν Γιατί υπάρχουν κάτι μαλάκες του κερατά γιατροί που σε συνεργασία με το εκάστοτε κύκλωμα τις βγάζουν όλες λάδι. Και τώρα το κέρατο μου έχει γαμηθεί η ψυχολογία των περισσότερων εδώ πέρα και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Και στην τελική έχουμε και την κάθε φλόμπα που υποστηρίζει ότι δεν έχουμε μυαλό που πάμε και γαμάμε πουτάνες και ξεχνάνε ότι αυτές μας έχουν οδηγήσει σε αυτό το σημείο.

Σταματήστε την μίρλα μωρέ !
Αν είστε σωστοί οκ , από μόνο του το "άθλημα" έχει κινδύνους ή τους δέχεστε, προσέχετε κ συνεχίζετε ή βρείτε κάτι άλλο .
Η τύπισσα ήταν η αφορμή να ξεκινήσει όλο αυτό έπρεπε να χτυπήσει την πόρτα κάποιων για να αφυπνιστούν, εε φροντίστε τον εαυτό σας κ όλα καλά .  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτόφωρου πταίσματος που επιτρέπει τη σύλληψη; Ειλικρινά δεν ξέρω και ρωτάω. Οπότε μπορεί να λέω και μπαρούφες γι' αυτά.
Επίσης στ' αρχίδια μας τα cookies της μιας και η ηλικία της άλλης. Καλώς ήρθατε στο site btw.
Οχι. Αυτοφωρο μπορει να ειναι μονο το πλημμελημα και το κακουργημα.
Καλως ή κακως, η παρανομη πορνεια σημερα ειναι ΠΤΑΙΣΜΑ, οπως ηταν παλιοτερα το να μην φορας...κρανος οδηγωντας μηχανη. Και φυσικα ποτέ κανενας δεν πηγε αυτοφωρο για κρανος (σημερα αυτο δεν ειναι καν πταισμα, ειναι διοικητικη παραβαση).
Δεν γνωριζω βεβαια απολυτα τι συνεβη εδω. Αλλά η συνέχεια των πραγματων απλως με οδηγει σε συμπερασματα. Ειναι μια πολυ θλιβερη ιστορια παντως. Και το θλιβερο βεβαια δεν ειναι κατα τη γνωμη μου η παραβιαση των προσωπικων δεδομενων της κοπελας.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Πάμε καί ΠΑΡΑγαμάμε πουτάνες γιατί ήρθαν πάρααα πολλές καί υπάρχουν παντού. Κινήθηκε πολλυυύ μαύρο χρήμα πού τάϊσε πολλούς καί προωθήθηκε υπερβολικά αυτή ή φάμπρικα. Ούτε οί κανονικές γκόμενες φταίνε στήν ουσία ούτε τίποτα ψυχολογικό μας. 'Οταν τρεφόμαστε έτοιμη εύκολη νόστιμη τροφή μαθαίνουμε στό εύκολο. Απλά χάθηκε τό μέτρο, καί μέ τήν ολική απουσία τής διακυβέρνησης μετά τήν πτωχευσή μας, χάθηκε καί ό τυπικός έλεγχος. Σέ όλους τούς τομείς αναρχία, γιατί όχι καί σέ αυτόν; 

mariamarakix

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πάμε καί ΠΑΡΑγαμάμε πουτάνες γιατί ήρθαν πάρααα πολλές καί υπάρχουν παντού. Κινήθηκε πολλυυύ μαύρο χρήμα πού τάϊσε πολλούς καί προωθήθηκε υπερβολικά αυτή ή φάμπρικα. Ούτε οί κανονικές γκόμενες φταίνε στήν ουσία ούτε τίποτα ψυχολογικό μας. 'Οταν τρεφόμαστε έτοιμη εύκολη νόστιμη τροφή μαθαίνουμε στό εύκολο. Απλά χάθηκε τό μέτρο, καί μέ τήν ολική απουσία τής διακυβέρνησης μετά τήν πτωχευσή μας, χάθηκε καί ό τυπικός έλεγχος. Σέ όλους τούς τομείς αναρχία, γιατί όχι καί σέ αυτόν;  

Σωστός!

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Αναγκαστικοι ελεγχοι απο τον κρατικο μηχανισμο τοτε.
Αναγκαστικοι ελεγχοι για HIV δεν γίνονται πουθενά στον Κόσμο απο τον κρατικο μηχανισμο (εξαιρούνται Ιράν, Κίνα και άλλα τέτοια ωραία κράτη).

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Σύλληψη για πταίσμα δεν προβλέπεται. Αν καταληφθεί εν τω πραττεσθαι καποιος που τελεί πταίσμα το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να προσαχθεί στο κοντινότερο ΑΤ για εξακρίβωση. Από κει και πέρα αν δικάζει εκείνη την ώρα Πταισματοδικειο στην περιφερεια του οποίου τελέστηκε το αδίκημα και μπορει να εισαχθεί η υπόθεση , τότε ο κατηγορούμενος μεταφέρεται στο δικαστήριο για να δικαστεί άμεσα (περίπτωση 1%), διαφορετικά αφήνεται ελεύθερος και του επιδίδεται αργότερα κλητήριο θεσπισμα για τακτική δικάσιμο (περίπτωση 99%).

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Μέχρι και ο Λιοντάρης κατάλαβε τα λάθη του παρελθόντος και μετανόησε

Stories