matsupitsu
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Like
- 331
- Πόντοι
- 21
καλως το χειροτερο callgirl ολων των εποχων που συνεχιζει το δουλεμακαλημερα αγορια μου.....
καλως το χειροτερο callgirl ολων των εποχων που συνεχιζει το δουλεμακαλημερα αγορια μου.....
Είσαι σίγουρος ότι είναι callgirl??καλως το χειροτερο callgirl ολων των εποχων που συνεχιζει το δουλεμα
οχι νομιζω γραφτηκε παραπανω τι ειναιΕίσαι σίγουρος ότι είναι callgirl??
επίσης Μπορεί να με έχουν πάρει ραντεβού με έχουν περάσει πολύ καλά και απλά να μην γουστάρουν ένα σχολιάσουν αυτό δεν παίζει δηλαδή
κρυο καιρος για δυο ...αντε καλησπέρα σας....
Με το....γαργαρισμα ... ζεσταίνεσαι??Ρε αντε γαργαρισου
Κατι άλλο θελω να πω που της ταιριαζει καλυτερα αλλα εχω καλους τροπους συμπεριφορας..Με το....γαργαρισμα ... ζεσταίνεσαι??
Αδελφέ ούτε αυτό που της εύχεσαι δεν μπορεί να κάνει καλάΚατι άλλο θελω να πω που της ταιριαζει καλυτερα αλλα εχω καλους τροπους συμπεριφορας..
Το άλλο που εννοεις(το κατάλαβαμε) είναι ευχή για εκείνη!!Για τους πελάτες ???? Γιατί από τα σχόλια των συναγωνιστών...... μάλλον κατάρα θα είναι γιαυτους. :thubsdown:Κατι άλλο θελω να πω που της ταιριαζει καλυτερα αλλα εχω καλους τροπους συμπεριφορας..
πολυ μοναξιά εξωΜπορεί να παίξει και αυτό εφόσον ζητήσεις από την συνάντηση σου ναην γράψει κάτι για "σασπένς" !
ΠΩ ρε φιλε...Αν δεν εχεις κανει photoshop εισαι μουναρα ΑΛΛΑ απο στομα και απο επαγγελματισμο εισαι πολυ λιγη.νικο για σενα.ευχαρισω πολυ.τιποτα αλλο.εσυ με εμπιστευτικές .εγω σου αποδείξα οτι μπορω.
ΠΩ ρε φιλε...Αν δεν εχεις κανει photoshop εισαι μουναρα ΑΛΛΑ απο στομα και απο επαγγελματισμο εισαι πολυ λιγη.
πολυ μοναξιά εξω
αυτό που θελω να πιστευω τυπε είναι να είναι οντως call girl και με όλα αυτά τα λαθη να τα κανει λογω απειριας στον χωρο.Είσαι σίγουρος ότι είναι callgirl??
εσενα σαν τι σου κανω.......αυτό που θελω να πιστευω τυπε είναι να είναι οντως call girl και με όλα αυτά τα λαθη να τα κανει λογω απειριας στον χωρο.
Σουπερ καυλανικο για σενα.ευχαρισω πολυ.τιποτα αλλο.εσυ με εμπιστευτικές .εγω σου αποδείξα οτι μπορω.
call girl μου κανεις αλλα θα το δουμε όταν κλεισω ραντεβούεσενα σαν τι σου κανω.......
για να είμαι και αντικειμενικος εισαι εμφανισιμηνικο για σενα.ευχαρισω πολυ.τιποτα αλλο.εσυ με εμπιστευτικές .εγω σου αποδείξα οτι μπορω.