efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
Γιατι εχω την εντυπωση πως δεν εισαι call girl κι απλα γραφτηκες εδω για να τρολαρεις?xaxaxaxaxa
Γιατι εχω την εντυπωση πως δεν εισαι call girl κι απλα γραφτηκες εδω για να τρολαρεις?xaxaxaxaxa
Γιατι εχω την εντυπωση πως δεν εισαι call girl κι απλα γραφτηκες εδω για να τρολαρεις?
[/quote εισαι πολυ εξυπνος
Αρκετα για να ξερω πως γινεται μια παραθεση παντως.
Μαρτυρίαρη!Αρκετα για να ξερω πως γινεται μια παραθεση παντως.
εισαι πολυ εξυπνος....Γιατι εχω την εντυπωση πως δεν εισαι call girl κι απλα γραφτηκες εδω για να τρολαρεις?
[/quote εισαι πολυ εξυπνος
Οι εξυπνάδες συνεχίζονται!!!!εισαι πολυ εξυπνος....
Καλή εβδομάδα ειπαμε μέσω Viber ??
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είχα ραντεβού με την Σοφία. Αρχικά στην επικοινωνία μας μου ζήτησε να το κάνουμε μισή ώρα αργότερα γιατί είχε κίνηση και θα αργούσε. Το θεώρησα λογικό. Αφού πήγα αργότερα στο δωμάτιο και μιλήσαμε για το ποιο είναι. Ξεκίνησα να περιμένω. Ο χρόνος πέρναγε και το κορίτσι δεν ξανασηκωσε τηλέφωνο. Αφού πέρασαν 35 λεπτά χωρίς φωνή ή ακρόαση, έφυγα πληρώνοντας άδικα το δωμάτιο. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι αλαζονικη και μη εξηγησιμη. Τουλάχιστον εύχομαι να μην έπαθε τίποτα άσχημο και για το λόγο αυτό δεν ήρθε. Της εύχομαι να είναι καλά, αλλά να είναι λίγο πιο προσεκτική στην συμπεριφορά της. Εγώ αυτό το τηλέφωνο το έσβησα από το κινητό μου. Κρίμα όμως γιατί αν με ενημέρωνε ότι κάτι της έτυχε, θα μπορούσα να κλείσω με άλλο κορίτσι και δεν θα πλήρωνα άδικα το δωμάτιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
γιωρη,τι εχεις να πεις για τα καθεκαστα?σε ρωταω γιατι μπορει να την ξερεις.παντως εγω σωθηκα ,διοτι την ειχα βαλει στην λιστα,οχι κατα πρτεραιοτητα αλλα για καποια στιγμη.δεν ειμαστε για τετοια,γεροι ανθρωποιτα συμπερασματα μας τα εχουμε βγαλει εδω και πολλες σελιδες για τη συγκεκριμενη.
κριμα για το στησιμο παντως.
ας δουμε τωρα τι εχει να πει κι η ιδια. αν και δεν περιμενω και τιποτα σπουδαιο.
φιλε μου Φ δεν την εχω συναντησει , εχω όμως μιλησει 2 φορες στο τηλεφωνο και ηταν μια χαρα όλα ! και πολύ ευγενικη και επικοινωνιακη θα ελεγα... Αυτά.γιωρη,τι εχεις να πεις για τα καθεκαστα?σε ρωταω γιατι μπορει να την ξερεις.παντως εγω σωθηκα ,διοτι την ειχα βαλει στην λιστα,οχι κατα πρτεραιοτητα αλλα για καποια στιγμη.δεν ειμαστε για τετοια,γεροι ανθρωποι
λοιπόν ότι και να πω είναι λίγο θέλω με τον τρόπο μου να σου ζητήσω συγνώμη δεν θέλω να δικαιολογηθώ και δεν έχει σημασία Να σου πω το λόγο που δεν ήρθα Έχεις απόλυτο δίκιο. Το μόνο που μπορώ να σου πω λόγω ότι ήδη Αισθάνομαι άσχημα Για αυτό που έγινε είναι να σου πω δώσε μου μία δεύτερη ευκαιρία και εγώ με τον τρόπο μου Θα επανορθώσω νομίζω κάθε άνθρωπος δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία Δεν έχω να πω τίποτα άλλο Και πάλι συγνώμη....Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είχα ραντεβού με την Σοφία. Αρχικά στην επικοινωνία μας μου ζήτησε να το κάνουμε μισή ώρα αργότερα γιατί είχε κίνηση και θα αργούσε. Το θεώρησα λογικό. Αφού πήγα αργότερα στο δωμάτιο και μιλήσαμε για το ποιο είναι. Ξεκίνησα να περιμένω. Ο χρόνος πέρναγε και το κορίτσι δεν ξανασηκωσε τηλέφωνο. Αφού πέρασαν 35 λεπτά χωρίς φωνή ή ακρόαση, έφυγα πληρώνοντας άδικα το δωμάτιο. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι αλαζονικη και μη εξηγησιμη. Τουλάχιστον εύχομαι να μην έπαθε τίποτα άσχημο και για το λόγο αυτό δεν ήρθε. Της εύχομαι να είναι καλά, αλλά να είναι λίγο πιο προσεκτική στην συμπεριφορά της. Εγώ αυτό το τηλέφωνο το έσβησα από το κινητό μου. Κρίμα όμως γιατί αν με ενημέρωνε ότι κάτι της έτυχε, θα μπορούσα να κλείσω με άλλο κορίτσι και δεν θα πλήρωνα άδικα το δωμάτιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Είναι η πρώτη φορά που το κάνεις ε?λοιπόν ότι και να πω είναι λίγο θέλω με τον τρόπο μου να σου ζητήσω συγνώμη δεν θέλω να δικαιολογηθώ και δεν έχει σημασία Να σου πω το λόγο που δεν ήρθα Έχεις απόλυτο δίκιο. Το μόνο που μπορώ να σου πω λόγω ότι ήδη Αισθάνομαι άσχημα Για αυτό που έγινε είναι να σου πω δώσε μου μία δεύτερη ευκαιρία και εγώ με τον τρόπο μου Θα επανορθώσω νομίζω κάθε άνθρωπος δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία Δεν έχω να πω τίποτα άλλο Και πάλι συγνώμη....
δηκγορο σε βαλαν εσενα...ελεοςςςςς.δουλεια δεν εχεις...τι ρωταω τωρα.... σε λειπαμαι....Είναι η πρώτη φορά που το κάνεις ε?
λοιπόν ότι και να πω είναι λίγο θέλω με τον τρόπο μου να σου ζητήσω συγνώμη δεν θέλω να δικαιολογηθώ και δεν έχει σημασία Να σου πω το λόγο που δεν ήρθα Έχεις απόλυτο δίκιο. Το μόνο που μπορώ να σου πω λόγω ότι ήδη Αισθάνομαι άσχημα Για αυτό που έγινε είναι να σου πω δώσε μου μία δεύτερη ευκαιρία και εγώ με τον τρόπο μου Θα επανορθώσω νομίζω κάθε άνθρωπος δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία Δεν έχω να πω τίποτα άλλο Και πάλι συγνώμη....
είμαι άνθρωπος που παραδέχομαι τα λάθη μου σε ευχαριστώ που είσαι λογικός. Είπες τη γνώμη σου Πολύ σωστά...Εγώ στη θέση του θα στη έδινα, μόνο και μόνο για την ευθύτητα με την οποία παραδέχεσαι το στήσιμο που του έριξες.
Αλλά θα σε περίμενα κάτω στο σαλονάκι αυτή τη φορά, μήπως και δεν εμφανιστείς και πάλι και πληρώσω ξανά άδικα για το δωμάτιο, και θα έκανα συμφωνία μαζί σου να χρεωθείς εσύ το δωμάτιο αυτή τη φορά.
Κι αν ήμουν στη θέση σου, θα το δεχόμουν και θα καθόμουν και λίγο παραπάνω μαζί του for free. Έτσι ναι. Και στα λέω αυτά εντελώς καλοπροαίρετα κι όχι δικηγορίστικα.
Περήφανη ισως, αλλά (αφραγκη) σίγουρα!!Μετά απο αυτό όμως , πρέπει να κάνεις κάτι σε όλα τα μέλη του site, που γράφουν στο θέμα σου, για να επανορθώσεις την πίκρα του ταλαίπωρου που σε περίμενε.Π.χ να διοργανώσουμε ένα καλό , σε οικονομική τιμή ή και δωρεάν, bukkake για τα μέλη που έχουν γράψει στο θέμα και έχουν πάνω από 2000 μηνύματα. Τότε ναι. Όλα θα έχουν γίνει όπως πρίν κι εσύ θα είσαι περήφανη!!