anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
θα πάρεις το κοινωνικό μέρισμα μπορεί και να γαμήσεις...καλά τραγουδά εσύ,, και άσε εμάς να
θα πάρεις το κοινωνικό μέρισμα μπορεί και να γαμήσεις...καλά τραγουδά εσύ,, και άσε εμάς να
καλά τραγουδά εσύ,, και άσε εμάς να
μουνάρα βυζάρα κωλαρα ....Τύπε έχεις στείλει πιμι να δώσεις καμιά πληροφορία στο λαό;
βάλε κάτι επάνω σου ρεΑυτό που πετάνε μια αγγελία και περιμένουν να δουν 2-3 σελίδες σχόλια αντιδράσεις καλό είναι να μη γίνεται.
Καλησπέρα Σοφία, είμαι ο ξεβράκωτος. :S
μουνάρα βυζάρα κωλαρα ....
και παρακάλια για τζάμπα γαμήσι...
μουνάρα βυζάρα κωλαρα ....
και παρακάλια για τζάμπα γαμήσι...
βάλε κάτι επάνω σου ρε
σε προσέχει μην κρυώσεις...Με απαξίωσες τύπε. :S :S
τα μεταφορικα θα καθορισουν κατι καλα παιδα εδω μεσα και να δεν τα καταφερουν θα αρχισουν να τη θαβουν παλια γνωστη ιστορια αλλα θα μπουν αυριο μαλλον να κανουν παιχνιδι γιατι τωρα πεφτει παντοφλα στο σπιτι εκτος αν κυριες τους εχουν παει για καφε με τις φιλες τουςτα μεταφορικα δεν ξερουμε ποσο κοστιζουν.
καλά τραγουδά εσύ,, και άσε εμάς να
αερογάμης είναι...?Περίμενε μήπως και μάθουμε καμία πληροφορία από τον ντούσαν τύπε.
τι να κάνω ρε είναι ο επιβήτορας εδώ με εσένα θα ασχοληθούμεΜε απαξίωσες τύπε. :S :S
στην εφορία δουλεύεις τυπε και ξέρεις τι φορολογική δήλωση του κάθε μέλους, η απλά τα γράφεις για να τα γράφεις τύπε;;θα πάρεις το κοινωνικό μέρισμα μπορεί και να γαμήσεις...
τι να κάνω ρε είναι ο επιβήτορας εδώ με εσένα θα ασχοληθούμε
συναδελφοι είμαστε...στην εφορία δουλεύεις τυπε και ξέρεις τι φορολογική δήλωση του κάθε μέλους, η απλά τα γράφεις για να τα γράφεις τύπε;;
από εμένα να είσαι σίγουρος αγαπητέ μου φίλε, όταν την δω αν την δω σίγουρα θα μάθεις, από κάτι άλλους που είναι εραστές του πληκτρολογιου, μην περιμένεις πολλά όλο μπλα μπλα και από κοκορέτσι τίποταΠερίμενε μήπως και μάθουμε καμία πληροφορία από τον ντούσαν τύπε.
εχεις πληροφοριες?τα μεταφορικα θα καθορισουν κατι καλα παιδα εδω μεσα και να δεν τα καταφερουν θα αρχισουν να τη θαβουν παλια γνωστη ιστορια αλλα θα μπουν αυριο μαλλον να κανουν παιχνιδι γιατι τωρα πεφτει παντοφλα στο σπιτι εκτος αν κυριες τους εχουν παει για καφε με τις φιλες τους
πολλες...εχεις πληροφοριες?