anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
οχι πυρακτώσεως δουλευω
οχι πυρακτώσεως δουλευω
ε ναι παντα.καμια κουτα σου βρισκεται?...guru Χαϊδάρι κτλ λευκωροσια κτλ
γαριδοκουτα αλεπού κτλε ναι παντα.καμια κουτα σου βρισκεται?...
ωπ,και δεητζης?...μαν,τσεκαρε το,γιατι θα γινεις αναρπαστος..οι δεκο εχουν προκυρηξεις...μην καθεσαι...Microsoft,δεη,βιβλιοθηκη...εκλεισες..οχι πυρακτώσεως δουλευω
παρτη ειναι πολυ καλη...στρατιωτακι ακουνητο αμιλητο...γαριδοκουτα αλεπού κτλ
όχι ρε θα έρθω να πιάσω δουλειά μαζί με σένα να μην ξέρεις που να κρυφτειςωπ,και δεητζης?...μαν,τσεκαρε το,γιατι θα γινεις αναρπαστος..οι δεκο εχουν προκυρηξεις...μην καθεσαι...Microsoft,δεη,βιβλιοθηκη...εκλεισες..
ΟΧΙ.....Καλησπέρα και από μένα Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής μπορεί να μου κάνει κάποιος την τιμή να μου εξηγήσει τη συζήτηση είχε γίνει από τη σελίδα 28 μέχρι 29 δεν καταλαβαίνω τίποτα έχω χάσει κάτι.????
Καλησπέρα και από μένα Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής μπορεί να μου κάνει κάποιος την τιμή να μου εξηγήσει τη συζήτηση είχε γίνει από τη σελίδα 28 μέχρι 29 δεν καταλαβαίνω τίποτα έχω χάσει κάτι.????
Αν δεν βρεξεις κωλο,ψάρι δεν τρως!!!!
είσαι αλλού.....Καλησπέρα και από μένα Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής μπορεί να μου κάνει κάποιος την τιμή να μου εξηγήσει τη συζήτηση είχε γίνει από τη σελίδα 28 μέχρι 29 δεν καταλαβαίνω τίποτα έχω χάσει κάτι.????
ΕυχαριστωΟΧΙ.....
ΠαρακαλωΕυχαριστω
γυρνά την οθόνη ανάποδα το πάνω κάτω κ θα βγάλεις νόημαΚαλησπέρα και από μένα Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής μπορεί να μου κάνει κάποιος την τιμή να μου εξηγήσει τη συζήτηση είχε γίνει από τη σελίδα 28 μέχρι 29 δεν καταλαβαίνω τίποτα έχω χάσει κάτι.????
άλλο ένα σοβαρό θέμα που προσπαθείς να το κάνεις μπαχαλο!!!γυρνά την οθόνη ανάποδα το πάνω κάτω κ θα βγάλεις νόημα
καταστροφή είμαιάλλο ένα σοβαρό θέμα που προσπαθείς να το κάνεις μπαχαλο!!!
δεν θα σου περάσει!!! Θα κρατήσουμε τη σοβαρότητα του νήματος!!!καταστροφή είμαι
μηπως να γυρισω και το σπιτι?γυρνά την οθόνη ανάποδα το πάνω κάτω κ θα βγάλεις νόημα