Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλα τι αστρα ειναι αυτο θεσνικη βουλγαρια 10 ευρω
ουτε με παπι δεν φτανει με τις τιμες που εχουμε
με τιποτα!
μονο αν εχει υγραεριο! (και παλι δεν βγαινουν :cheesy: υγραεριο σε παπακι 50αρι μπορει :cheesy:)
10Ε=5,5 λιτρα περιπου Βενζινης !!
Θεσ/νικη-Προμαχων ειναι 100 χλμ περιπου και αλλα 185  η Σοφια....οποτε....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ  ΒΡΩ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝΔΡΟ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ  ΞΕΧΑΣΑ
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ
ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΣΑΣ  ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ   ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• xrmasrtee.jpg
    xrmasrtee.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • aivasilis& ssa.jpg
    aivasilis& ssa.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 36

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
δυο δεκαετιες ζω στη βουλγαρια και πηγαινοερχομαι ελλαδα καθε εβδομαδα και οταν ειμαι βουλγ ταξιδευω σε ολες της πολεις σοφια σταρα ζαγορα φιλιππουπολη μπουργκας χασκοβο απο εσκορτσ γκερλ οπως εχω προαναφερει σε αλλα θρενετακαι εχουν πεσει οι τιμες και περισσοτερο στην επαρχια ακομη και με 25 ευρω βρηκα τις τρεις τελευταιες φορες αξιομαχα κοριτσακια η αξιομαχες μιλφες και με ακαποτο αλλα στην επαρχια +5 ευρω ξενοδοχειο αλλα θελει απο την αρχη παζαρι και ξεκαθαρισμα με τον νταβα η την κοπολε αν ειναι ανεξαρτητη οτι αν δεν εισαι ωραια 3 ευρω σου δινω και πισω στο ταξι!!αν ειναι νταβας και του ο πεις ετσι χυμα(καλο να ξερεις βουλγαικα)σιγουρα αν του διωξεις την πωτη κοπελα η δευτερη που θα σου φερει θα ειναι πολυ καλη
 οσο για τις υπηρεσιες ξεκαθαριζεις και την πιανεις στην κουβεντα την κοπελα λεγοντας αερολογιες οτι αν με περιποιηθεις σπεσιαλ καθε φορα που ερχομαι εσενα θα παιρνω και οτι θα ερχομαι συχνα για δουλεις νρεμεκ βουλγαρια οποτε θελω μια μονιμη κολ γκερλ ετσι υπαρχοτν πιθανοτητες να σε περιποιηθει ιδιαιτερως        στην πουτανα θελει πουτανια!!ποσο μαλλον σε αυτες που το κανουν απο πιν οι περισσοτερες
 αυτα το ολιγα και οτι αλλο θελετε στην διαθεση σας
Καλημέρα και Χρονια Πολλα
προκειται να ανεβω Βουλγαρια -Μπανσκο-Σοφια την αλλη εβδομαδα και θα ηθελανα μοπορεις να με κατευθυνεις για να μην αναλωνομαι σε αδικες αναζητησεις μιας και προφανως εισαι αρκετα ενημερως και θα μπορουσες να βοηθησεις.
Θα ανεβουμε 2-3 καρντασια.. και θα θελαμε να περασουμε -3-4 ημερες χαλαρα και ομορφα..
καλο φαι.. καθαρα ποτα.. και φυσικα ομορφη ζεστη συντροφια για τις κρυες νυχτε΄ς :)
ευχαριστω για την βοηθεια σου προκαταβολικα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
για μπανσκο τπτ τζιφοσ μονο ενα στριπτιτζαδικο εχει στον κεντρικο δρομο που δεν αξιζει ειδικα τετοια εποχη γιατι εχει αγγλους οσο για ντανες συνηθως φερνουν κατι γυφτισσεσ απο μια κοντινη πολη το ραζλογκ
δεν το συστηνω για σεξοτουρισμο καθολου και το φαι ειναι πανακριβο για στανταρ βουλγαριας εχει κατι μεχανες σαν τις δικες μας ταβερνες και εκει προτιμηστε τα μεγαλα σουβλακια αναμεικτα χοιρινα μοσχαρισια κοτοπουλισια οσο για κλαμπινγκ εχει το κεντρικο κατω εκει που ενωνονται οι δρομοι τους διπλα στο μεγαλο καζινι εχει καλα πιπινια και ενα αλλο στην   -γκλαβνα=πλακοστρωτος κατω στο υπογειο και εχει και το βριλιαντιν κλαμπ για ντανες τωρα εγω θα σας ελεγα να πατε κατευθειαν στο στριπτιτζαδικο και οτι σας αρεσει να το πρετε κανοντας παζαρι και οχι τρελλα νουμερα που ζηταν 100 λεωβα την ωρα ειναι καλα
το στριπτιτζαδικο εχει το καλο οτι βλεπεις τι ψωνιζεις ενω απο τηλεφωνα μαλλον γυφτισσα θα σου ερθει εκει
απο τηλ μπανσκο ειχα αυτην   00359877 224 821    καλο αλλα ακριβο νομιζω 120 λεβα αλλα δεν ξερω αν αλλαξε απο τον οκτωβριο νομιζω ντεσι λεγοταν
για σοφια ειναι χαος και εκει αλλαζουν ολο τα κοριτσια σαν τα πουκαμισα εγω πηγαινω καθε μηνα και ολο αλλαζουν το εμπορευμα
επαναλμαβανω οτι πρωτα θ ακανετε συννενοηση με τον νταβα οτι ειστε 3 θα παρετε τρια καλα κοριτσια το πολυ 100 λεβανα δωσετε οτι θελετε ακαποτο μεσα στην τιμη και οτι θα μεινουν ακριβως 1 ωρα και οχι λιγοτερο επισης θα πειτε εξαρχης οτι αν δεν σας αρεσει θα τις στειλετε πισω δινοντας το πολυ 5 λεβα για το ταξι
σελιδες με κοπελες ειναι το           555.bg                 alo.bg
       bezplatno.bg               topobiavi.bg
kai striptease to kama sutra

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
πριν δυο χρονια ειχαμε παρει κοπελες απο αυτο το ξενοδοχειο  хотел БЛАГОВЕЦ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Σε γενικες γραμμες ειναι μαλακισμενες οι βουλγαρες και οι περισσοτερες το κανουν σαν αγγαρεια, απεχουν ετη φωτος απο τις ρωσιδες που πλεον δεν υπαρχουν στην βουλγαρια

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παληκαρια  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
εδω αναρτουμε πληροφοριες για Σοφια τι σχεση εχει το Μπανσκο;;;;;
μην το  :knockinb: :knockinb: :knockinb: το θεμα.

ευχαριστώ..

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σε γενικες γραμμες ειναι μαλακισμενες οι βουλγαρες και οι περισσοτερες το κανουν σαν αγγαρεια, απεχουν ετη φωτος απο τις ρωσιδες που πλεον δεν υπαρχουν στην βουλγαρια

Κακώς μπαινεις στην συγκριση δεν υπαρχει λογος αν και υπαρχουν εξαιρεσεις και καλες
στην Βουλγαρια αλλα εξαιρεσεις  δυστυχώς  εχεις δικιο.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χ

Συνημμένα

• ai.jpg
    ai.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • AIVASILISEFXI.jpg
    AIVASILISEFXI.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εχω να πάω Σόφια πολλά χρόνια...
Θ ξαναπώ λοιπον τον αλλον μηνα...τι παίζει γινικά εκεί;;
Θα μείνω σε καλο ξενοδοχειο και σκέφτομαι να πάρουμε 2 μονοκλινα για να γαμαμε με την ανεση μας...

AngeloZ

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καμμια καλη συμβουλη για Σοφια?
Ανεβαινω πρωτη φορα και δεν εχω ιδεα τι παιζει  :think:
Απο οτι διαβασα τα διαφορα sites δεν ειναι της εμπιστοσυνης, οποτε οποιαδηποτε οδηγια / τηλεφωνα κλπ θα ειναι χρησιμα!

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Απο οτι διαβασα τα διαφορα sites δεν ειναι της εμπιστοσυνης, οποτε οποιαδηποτε οδηγια / τηλεφωνα κλπ θα ειναι χρησιμα!
παρε τον αλλαν φιλε μαζι σου η ριξε ενα διαβασμα ολο το θρεντ και θα εισαι ενταξει.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ειναι γεματο στουντιο που τα ξερουν ολοι οι ταξιτζηδες τιμες απο 25 ωρα και 100 για νυχτα δυο στριπτιτζαδικα που ειναι σε καθοσπρεπη τιμες και μπορεις να παρεις καποια απο τις χορευτριες και να φυγης ειναι το Κλεοπατρα και Καμα Σουτρα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
re φιλε πας για την εκθεση τουρισμου?????? :think:
διαβαζε τα μυνηματα μου γαι βουλγαρια μιας και ζω εκει αλλα η σοφια θελει προσοχη ειναι χαος και σκληρη διαπραγματευση με τους νταβαδες για υπηρεσιες και μην ντραπεις να διαολοστειλεις γκομενα αν δεν σου αρεσει!!μετα θα σου στειλουν δυναμιτη ετσι την παθαινα και εγω πριν περιπου 20 χρονια και εμαθα
η διαφορα του ανθρωπου απο τον υπολογιστη οσο και γρηγορος και να ειναι , ειναι οτι ο ανθρωπος μαθαινει απο τα λαθη του

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
εκει κοιτανε πως να σε κλέψουν προσοχη ερχεται ο καθε μαλακας και σε ζαληζει στο δρομο ειδικα στα συνορα

AngeloZ

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
re φιλε πας για την εκθεση τουρισμου?????? :think:
διαβαζε τα μυνηματα μου γαι βουλγαρια μιας και ζω εκει αλλα η σοφια θελει προσοχη ειναι χαος και σκληρη διαπραγματευση με τους νταβαδες για υπηρεσιες και μην ντραπεις να διαολοστειλεις γκομενα αν δεν σου αρεσει!!μετα θα σου στειλουν δυναμιτη ετσι την παθαινα και εγω πριν περιπου 20 χρονια και εμαθα
η διαφορα του ανθρωπου απο τον υπολογιστη οσο και γρηγορος και να ειναι , ειναι οτι ο ανθρωπος μαθαινει απο τα λαθη του

Για τιποτα πιο άνετο π.χ να καλέσεις στο ξενοδοχειο παίζει?
Διάβασα ότι μπορουν να στο κανονισουν οι πορτιεριδες αλλά αν υπάρχει καμμια άκρη είναι καλοδεχούμενη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom