Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ια τοτε μιλαω γαμωτ....
ποια μασερατι μου λες...πληρωνες το ταξι και ηταν οκ....
κατι παγωμενα βραδυα στο κλαμπ στο cska (για οποιον το θυμαται) μαζευε ελληνες φοιτητες και ερχονταν και μουνια-βουλγαρες να γνωρισουν καναν ελληνα.... ;)

Περασμένα μεγαλεία και διηγοντας τα να κλαίς
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ειμουν νιος και γερασα Τασσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
τι θυμηθηκες τωρα ποια 4000 χιλιαρικα με ενα χυμό ή  με πορτοκάλια ή με διαφορα καλούδια
που δεν τα ειχαν Σόφια τι μιλάς τωρα για χρήματα αστα να πάνε.
Που λες Αλλαν εμενα ο προπροπροπαπους μου ειχε γραψει στα απομνημονευματατου πως το 1860 με 4 γροσια επερνε ολοκληρο χαρεμι!
Αρε εποχες και δοξες!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ρε ξύπνα αακομα κοιμάσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;
τι κακο μ'αυτο το παιδί δεν μπορουσα να το ξυπνήσω που πας που τον βρίσκης στο κρεβατι συνεχεια.
Τι να κάνω ρε allan...τα βάσανα και οι σκοτούρες με εχουν εξαντλησει!!!
χαχαχαχαχαχα!!!
τι εμεινες απο καυσιμα τρεις βίζιτες πήρε απο τις 4 το πρωι έως τις 10 το βράδι ποσο να αντεχες ακόμα γαμώ την ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕςΆΛΛΟ.
1) ΚΑΜΈΛΙΑ
2) ΜΑΣΕΡΚΑ χ2 ΓΚΟΜΕΝΕς ΠΑΡΑΚΑΛΏ
3) τιφανυ ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΑΣ  τι αλλο ηθελες. δεν καταλαβα.
4) ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ χαμουρευόσουν με τις ωρες με την Ολλανδεζα.
Μη μου θυμίζεις την ολλανδεζα ρεε!!!Θα κανω να κοιμηθω κανα μήνα και μετά θα λες οτι νυστάζω πάλι....

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ωωπα να μην ξεχάσω εντελως συμπτωματικά βρήκα την Νταρίνα για την οποία έχω να πώ οτι πέρα απο την Ομωρφιά της βελτιώθηκε σημαντικά στην πρωτοβουλια και την σεξουαλική διάθεση προοδευη
σταθερα.
να μην ξεχνιώμαστε είπαμε καιρός για σταθερες αξίες.
Βλέπω δεν έφαγες το πρωϊνό σου σήμερα  :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιθστες αυτην εδω την εχει τιμησει καποιος?

Πεμπτη θα είμαι πανω ευχαριστω

εγώ οχι αν και την είχα προσεξη αλλά αν διαβασες καλά στον χώρο σου ερχετε μινιμουμ 2 ώρες + ταξι 150 Χ2 = 300 λέβα + 20 ταξι= 320 λέβα ε νομίζω οτι ειναι πολλά για τεστ-ντράιβ.

Αν την τιμήσης ενημερωσε μας τι ωρες κάνη και βλέπουμε.

Με τόσα λεφτα πάντως θα προτεινα σταθερες αξίες που λέςς χαλάλι τα χρήματα
βλέπε ΤΙΦΦΑΝΥ Π.Χ. ( ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΈς)

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
εγώ οχι αν και την είχα προσεξη αλλά αν διαβασες καλά στον χώρο σου ερχετε μινιμουμ 2 ώρες + ταξι 150 Χ2 = 300 λέβα + 20 ταξι= 320 λέβα ε νομίζω οτι ειναι πολλά για τεστ-ντράιβ.

Αν την τιμήσης ενημερωσε μας τι ωρες κάνη και βλέπουμε.

Με τόσα λεφτα πάντως θα προτεινα σταθερες αξίες που λέςς χαλάλι τα χρήματα
βλέπε ΤΙΦΦΑΝΥ Π.Χ. ( ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΈς)

Αρχηγε η Τiffany δεν απαντησε στο mail και ειπα να αλλαξω λιγο ολο Cleopatra ειμαι λογω Darina
ευχαριστώ για το post σου

Aπο εσενα εμαθα για την Tiffany και υποκλεινομαι για αυτο και σε αποκαλω αρχηγο
Στο planeta ti παιζει?? εχι κατι prive δωματια?? πηγα μια φορα και επαθα πλακα θεες εκει
και στο Buda bar διπλα απο το sheraton εχει κατι καλα
πασα πληροφορια δεκτη 

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αρχηγε η Τiffany δεν απαντησε στο mail και ειπα να αλλαξω λιγο ολο Cleopatra ειμαι λογω Darina
ευχαριστώ για το post σου

Aπο εσενα εμαθα για την Tiffany και υποκλεινομαι για αυτο και σε αποκαλω αρχηγο
Στο planeta ti παιζει?? εχι κατι prive δωματια?? πηγα μια φορα και επαθα πλακα θεες εκει
και στο Buda bar διπλα απο το sheraton εχει κατι καλα
πασα πληροφορια δεκτη 

το πλανετα δεν εχει  καμια σχεση με αυτα που ξερουμε εκει πάνε  αλλες καταστασεις.

Στο μπουντα μαζεύονται όλες οι χορευτριες απο τα στριπ κλάμπ  για φαγητό κλπ μετα την δουλειά τους εκει δυσκολα θα βγαλης καμάκι καθότι ο χωρος ελεγχετε απο νταβατζήδες.

Κλεοπατρα και Νταρινα δεν συμβαδίζουν καπου μπερδευτικες.
Η νταρίνα ειναι call girl  αλλά Τιφφανυ σχεδιο.
και οι δυο δεν απαντούν σε μαιλ στειλε μυνημα στο κινητό τους.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
το πλανετα δεν εχει  καμια σχεση με αυτα που ξερουμε εκει πάνε  αλλες καταστασεις.

Στο μπουντα μαζεύονται όλες οι χορευτριες απο τα στριπ κλάμπ  για φαγητό κλπ μετα την δουλειά τους εκει δυσκολα θα βγαλης καμάκι καθότι ο χωρος ελεγχετε απο νταβατζήδες.

Κλεοπατρα και Νταρινα δεν συμβαδίζουν καπου μπερδευτικες.
Η νταρίνα ειναι call girl  αλλά Τιφφανυ σχεδιο.
και οι δυο δεν απαντούν σε μαιλ στειλε μυνημα στο κινητό τους.

Η Darina ,μιλαμε για αλλη, δουλευει στο Cleopatra καμμια σχεση με την αλλη το call girl, τωρα για το Buda μαζευει κοσμο εκει απο νωρις μεχρι και αργα, πρεπει να πανε νταβαδες αλλα και βυζιτες αΛΛα και πολυς κοσμος κορμια θανατηφορα,  αναξαρτητες εχω παει πολλες φορες για ποτο.

Οσο για την Tiffany value for money ξερει και για το site και τι γραφουμε εδω χρησιμοποιει το google tramslator για να καταλαβει τι λεμε χαχαχαχαχααχα

Ευχαριστω για την απαντηση

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Κυριακη απογευματακι επισκεψη στο South Park για καφε.Το μαγαζι τιγκα σε γυναικες μονες τους προφανως ημιεπαγγελματιες που ψαχνονταν για κανενα ματσατο καθοτι το μαγαζι μαζευει τετοιους.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κυριακη απογευματακι επισκεψη στο South Park για καφε.Το μαγαζι τιγκα σε γυναικες μονες τους προφανως ημιεπαγγελματιες που ψαχνονταν για κανενα ματσατο καθοτι το μαγαζι μαζευει τετοιους.

κοιτα εσυ ειδικά οταν αναφέρεις μια τοποθεσια θα γράφεις και την διευθυνση για να ξερουμε να επισκεφτουμε το μέρος.
Αλλο μόνιμος άλλο επισκεπτης μην τρελαθουμε σιγα να μην ξερουμε και όλα τα μαγαζια της Βουλγαριας.
άντε να σε χαρώ γραψε την διευθυνση.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σημ.: το μέιλ με την καινουρια mercensez το έλαβες;;;

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
κοιτα εσυ ειδικά οταν αναφέρεις μια τοποθεσια θα γράφεις και την διευθυνση για να ξερουμε να επισκεφτουμε το μέρος.
Αλλο μόνιμος άλλο επισκεπτης μην τρελαθουμε σιγα να μην ξερουμε και όλα τα μαγαζια της Βουλγαριας.
άντε να σε χαρώ γραψε την διευθυνση.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σημ.: το μέιλ με την καινουρια mercensez το έλαβες;;;
Εχεις δικιο! Το south Park ειναι στον δρομο που βρισκεται το Kempinsky James Boucher πεντακοσια μετρα προς τα κατω. Ειναι δυνατο μαγαζι παιζουν πολλα ωραια μωρα ειδικα το απογευματακι.
Το email το ελαβα αλλα κενο ξαναστειλτο!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε το κειμενο ειναι κενο αλλα εχει επισυναπτώμενο αρχειο δεν το ειδες;;;;

σου το εστειλα ξανα άλλη δεν εχει τέλος.

papil2006

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,σκεφτοαμαι να παω μεχρι σοφια οδικα περνοντασ και απο σαντανσκι.μπορει καποιοσ να μου πει με σιγουρια αν υπαρχει προβλημα στο δρομο με την αστυνομια εκει,δλδ αν θα με σταματανε επιτηδεσ στα μπλοκα και ολα αυτα.θα εχω το δικο μου αμαξι με πινακιδεσ ελληνικεσ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλησπερα,σκεφτοαμαι να παω μεχρι σοφια οδικα περνοντασ και απο σαντανσκι.μπορει καποιοσ να μου πει με σιγουρια αν υπαρχει προβλημα στο δρομο με την αστυνομια εκει,δλδ αν θα με σταματανε επιτηδεσ στα μπλοκα και ολα αυτα.θα εχω το δικο μου αμαξι με πινακιδεσ ελληνικεσ.
επίτηδες δεν σε σταματάνε
αλλά αν τρέχεις και σε σταματήσουνε για όριο, ετοιμάσου να στάξεις και μάλιστα έχει ανέβει πολύ η ταρίφα (αν είναι 2 νοματαίοι 100 γιούργια ζητάνε)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εχεις δικιο! Το south Park ειναι στον δρομο που βρισκεται το Kempinsky James Boucher πεντακοσια μετρα προς τα κατω. Ειναι δυνατο μαγαζι παιζουν πολλα ωραια μωρα ειδικα το απογευματακι.
Το email το ελαβα αλλα κενο ξαναστειλτο!
εμείς τα αλλοδαπά αγαπητέ δεν ξέρουμε τα 500 μέτρα παρακάτω και τα υπόλοιπα. Έχουμε gps και βάζουμε διευθυνσούλες.
Οπότε κάνε ένα κόπο να βάλεις διεύθυνση για να περάσω αύριο μια βόλτα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επίσκεψη απο την Τίφφανι.
ήταν εμφανώς κουρασμένη
μαλάκα άλλαν....το έκψες το κορίτσι
συμπεριφροά όπως πάντα άψογη
μέχρι που μου είπε πως τη ρώτησαν 2 φορές κάτω σε ποιο δωμάτιο θα πήγαινε για να προετοιμαστώ μην με χρεώσουνε έξτρα 20ρικο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σήμερα λοιπόν χαλάρωσα με το σιγουράκι, αύριο λογικά θα δοκιμάσω φρέσκο καρβέλι

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
επίσκεψη απο την Τίφφανι.
ήταν εμφανώς κουρασμένη
μαλάκα άλλαν....το έκψες το κορίτσι
συμπεριφροά όπως πάντα άψογη
μέχρι που μου είπε πως τη ρώτησαν 2 φορές κάτω σε ποιο δωμάτιο θα πήγαινε για να προετοιμαστώ μην με χρεώσουνε έξτρα 20ρικο.

Μου το κουρασατε το κοριτσι και ετοιμαζω meeting tη Πεμπτη το βράδι
Ειχε δικιο ο allan μονο στο κινητο απαντα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μου το κουρασατε το κοριτσι και ετοιμαζω meeting tη Πεμπτη το βράδι
Ειχε δικιο ο allan μονο στο κινητο απαντα
άμα της αφήσεις μήνυμα στο σάιτ με το τηλέφωνό σου, τότε σου στέλνει μήνυμα.
το πρωί δουλεύει το κορίτσι κανονικά, τα απογεύματα στην τσάρκα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom