Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γεια σου Βασίλη

Πότε προγραμματίζης άνοδο;;;;;;; :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Ρε τί έγινε με τους υπολοιπους επισκέπτες Σόφια;;;;; δεν βλέπω να ποστάρουν τίς εμπειρίεσ τους τι έγινε άραγε;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πηρα το δεύτερο λινκ του αλλαν.
απο αγγλικα δεν καταλάβαινε ούτε το come to hotel.
ούτε που μπήκα στον κόπο να την καλέσω για περεταίρω...αμα είναι μισή ωρά να εξηγάωωωωωωω
η Τίφανι δήλωσε διαθέσιμη, οπότε μάλλον θα δοκιμάσω το old classico για κάποιους από εσάς...

Ρεμάλιααααααααα, μην τυχόν και βγει μάπα το οπωρικό....θα σας βελάσω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά...έχουνε τσακωθεί με τα αγγλικά αυτές και σήμερα είμαι κουρασμένος αρκετά για να προσπαθήσω να τις καταλάβω.
λοιπόν./...ανταπόκριση μετά από κανά δύωρο ή αύριο από Τίφφανι
και για αύριο βλέπουμε ...

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Ρε τί έγινε με τους υπολοιπους επισκέπτες Σόφια;;;;; δεν βλέπω να ποστάρουν τίς εμπειρίεσ τους τι έγινε άραγε;;;;

Έτοιμος είμαι για Σόφια το ΠΣΚ με τον κουμπάρο μου.Θα κάνουμε πολλά test drive και ειδικά ο κουμπάρος μου έχει άγριες διαθέσεις(παντρεμένος βλέπεις).Θα γράψω λεπτομέρειες μόλις επιστρέψουμε.Να είμαστε καλά να φέρνουμε διπλά στην Ελλάδα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπόν....
της Τίφφανι το ανάγνωσμα:
1. Εμφάνιση: με τα ρούχα της κολλάς όπου και να τη δεις
χωρίς τα ρούχα, το σώμα είναι καλό αλλά όχι τέλειο. Βυζι όμορφο αλλά σιλικονάτο και ψιλοπέτρα
Πρόσωπο όμως εμένα μου άρεσε πολύ.
2. Συμμετοχη....
με στραγγιξε............................
καθαρη, πρόσχαρη, ομιλητική, με αστειάκια.....
χαλαρα την ξαναπαίρνω

eddie8

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κάτι μας είπες τώρα!..

(Πλάκα κάνω. Δίκιο έχεις. Αν και σώμα θα έλεγα σχεδόν τέλειο. Του σιλικονάτου στήθους εξαιρουμένου δηλαδή...)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάτι μας είπες τώρα!..

(Πλάκα κάνω. Δίκιο έχεις. Αν και σώμα θα έλεγα σχεδόν τέλειο. Του σιλικονάτου στήθους εξαιρουμένου δηλαδή...)
εχει καποια ανεπαίσθητα πιασιματάκια....αλλα πραγματικά ανεπαίσθητα....
χαλαρα VFM....δεν το περιμενα πως θα εμενα τοσο ευχαριστημένος...

nintendorevo13

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ηλίθια ερώτηση. Ιούνιο πάω Βουλγαρία για το Sonisphere Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! και θα κάτσω και 3-4 μέρες παραπάνω να δώ την Sofia και τις "ομορφιές" της. Ποιό είναι το πρόβλημά μου; Χάζευα στο bulgarian-diamonds και επειδή μια Ivona και μια victoria που έχουν εκεί με τρελαίνουν
Κώδικας:

Κώδικας:

σκέφτηκα να τιμήσω και τις δύο  Knockin' Boots Το κακό είναι ότι πρώτη φορά θα απευθυνθώ σε τέτοια "υπηρεσία" (και είπα να το κάνω πανηγυρικά) οπότε πως ξέρω ότι είναι όντως αυτές; Γιατί μια τύπισσα που έχουν στο site εχει φωτογραφίες της Ann Angel!!!!!!!! Banging Head Against a Wall

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παιδες ηλίθια ερώτηση. Ιούνιο πάω Βουλγαρία για το Sonisphere Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! και θα κάτσω και 3-4 μέρες παραπάνω να δώ την Sofia και τις "ομορφιές" της. Ποιό είναι το πρόβλημά μου; Χάζευα στο bulgarian-diamonds και επειδή μια Ivona και μια victoria που έχουν εκεί με τρελαίνουν
Κώδικας:

Κώδικας:

σκέφτηκα να τιμήσω και τις δύο  Knockin' Boots Το κακό είναι ότι πρώτη φορά θα απευθυνθώ σε τέτοια "υπηρεσία" (και είπα να το κάνω πανηγυρικά) οπότε πως ξέρω ότι είναι όντως αυτές; Γιατί μια τύπισσα που έχουν στο site εχει φωτογραφίες της Ann Angel!!!!!!!! Banging Head Against a Wall

πως φαινεται ο νέος εε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ρε αν σου έρθη  γκομενα παο αυτο το σάιτ κι αν ειναι αυτο που βλέπεις εγω θα σου κάνω τα έξοδα της γκομένας :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ο παλιόσ ειναι αλοιώς μάπα το κορπόύζι ρεεε ΑΠΑΤΗ  ειναι μη κολάς εκεί πάνε παρακάτω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ> μακάρι να έχω άδικο  και να σου πληρώσω την γκόμενα.

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κώδικας:

Κώδικας:

Απάτη φίλε απάτη μακριά

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κώδικας:

Κώδικας:

Φιλε εγω τη πατησα πριν 3 χρονια απο το συγκεκριμενο site! Εστειλα προκαταβολη 150 ευρω αν θυμαμαι καλα και φυσικα μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση!
Πολυ απλα εγω τοτε δεν ηξερα το bourdela.tv οπως εσυ τωρα για να προστατευτω! Γι'αυτο μακρια οι συκεκριμενοι ειναι για πολυ ξυλο!

imandas

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Φιλε εγω τη πατησα πριν 3 χρονια απο το συγκεκριμενο site! Εστειλα προκαταβολη 150 ευρω αν θυμαμαι καλα και φυσικα μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση!
Πολυ απλα εγω τοτε δεν ηξερα το bourdela.tv οπως εσυ τωρα για να προστατευτω! Γι'αυτο μακρια οι συκεκριμενοι ειναι για πολυ ξυλο!

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Γεια σου Βασίλη

Πότε προγραμματίζης άνοδο;;;;;;; :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Ρε τί έγινε με τους υπολοιπους επισκέπτες Σόφια;;;;; δεν βλέπω να ποστάρουν τίς εμπειρίεσ τους τι έγινε άραγε;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

:think: Λοιπον Αδελφε...  :think: Δεν βλεπω κινηση και ενδιαφερον... Εχουμε μεινει πολυ πισω...  :2funny: :2funny: Τι λες για αυτο το ΣΚ?? Αντε γιατι θα παμε και θα τις βρουμε ολες παντρεμενες και με παιδια... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:think: Λοιπον Αδελφε...  :think: Δεν βλεπω κινηση και ενδιαφερον... Εχουμε μεινει πολυ πισω...  :2funny: :2funny: Τι λες για αυτο το ΣΚ?? Αντε γιατι θα παμε και θα τις βρουμε ολες παντρεμενες και με παιδια... :2funny: :2funny: :2funny:

Let me think about please :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

SMS??????? Ισως αν με παραλάβης απο Θεσσαλονίκη;;;; Για πάρε τηλεφωνο.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Let me think about please :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

SMS??????? Ισως αν με παραλάβης απο Θεσσαλονίκη;;;; Για πάρε τηλεφωνο.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ελα ρε μαλακα αλλαν τι εγινε? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
χαθηκες εντελως ρε φιλε?
ρε μαλακα μηπως πηγες ιαπωνια και αραξες με καμια γκεισα και δεν λες τιποτα? :think: :think: :think:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ελα ρε μαλακα αλλαν τι εγινε? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
χαθηκες εντελως ρε φιλε?
ρε μαλακα μηπως πηγες ιαπωνια και αραξες με καμια γκεισα και δεν λες τιποτα? :think: :think: :think:

ρε ΠΑΠΑΡΑ αρκ λές να είμαι Ιαπωνία και να λέω τον Βασίλη να έρθη απο Θεσσαλονίκη να με πάρη;;;;

Τι θα πεί χαθηκα ας γραψει και κανένας άλλος τοσοι πολοί ανεβαίνουν αλλά δεν λένε τιποτα.
Οταν θα εχω κάτι να πώ θα γράψω αλοιώς άσε κάνω τον θεατή..........

Τα λέμε άν θα έχω κατι.........

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Τι κάνετε συναγωνιστές!
Καιρό έχω να γράψω εδώ μια και όλο αυτο τον καιρό δεν ανέβηκα καθόλου Σόφια. Αστα να πάνε ξεραϊλα.
Όμως
Αύριο ανεβαίνω για δουλειά αλλά όλο και κάτι καλό θα προκύψει. Θα ενημερώσω για δοκιμή νέου τεμαχίου.

Θα είναι κανένας από εσάς πάνω?

APARADEKTOS89

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ηθελα να ρωτησω αν εκανε κανενας το κοπο να καλεσει το bulgarian-diamonds.com απο βουλγαρια? Και κατι τελευταιο σαν πρωτη φορα εκει τι θα συμβουλευατε?? γιατι εχω διαβασει το site και δεν βγαζω ακρη περα απο την νταιανα!
ευχαριστω προκαταβολικα!

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Παιδες ηθελα να ρωτησω αν εκανε κανενας το κοπο να καλεσει το bulgarian-diamonds.com απο βουλγαρια? Και κατι τελευταιο σαν πρωτη φορα εκει τι θα συμβουλευατε?? γιατι εχω διαβασει το site και δεν βγαζω ακρη περα απο την νταιανα!
ευχαριστω προκαταβολικα!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ πόσα θες να μας τρελάνεις? Από αυτά που διάβασες εδω μέσα στην Νταιάνα κατέληξες??? Μάλλον διάβασες πλημελώς, κάτσε να μελετήσεις και θα σε εξετάσει ο Άλλαν αύριο με γραπτές εξετάσεις, επιτηρητής ο Βασίλης

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Καλημέρα σε όλους

Ήμουν Σόφια το Σ/Κ, δυστυχώς με πολλούς άλλους μαζί για δουλειά οπότε είχα πολύ λίγο χρόνο για μπουρδελότσαρκα, έτσι περιορίστηκα στην αγαπημένη μου Τίφανι=εγγύηση. Σε συνάδελφο έστειλα την Γέρι και απ΄οτι μου είπε από εμφάνιση ήταν αρκετά καλή αλλά η αδυναμία επικοινωνίας ήταν πολύ σπαστική και είχε σαν αποτέλεσμα να μην το ευχαριστηθεί. Έφαγε και κίτρινη κάρτα όταν πάνω στο στοματικό διέκοψε για να απαντήσει στο τηλέφωνο.

Ευτυχώς άνοιξα πολλές δουλειές πάνω κι έτσι προβλέπεται να ανεβαίνω συχνότερα. Πήγε κανένας άλλος το Σ/Κ πάνω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom