Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 456K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχαχα....λέω και ζιγκολό ρε παπάρα...
δεν έχει επιλογή να το βγάλεις το ιερόδουλη
τι να σου πω να σε πεισω...πως θα σε κεράσω;;  αχαχαχαχ
στη φτηνιαααααααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχχαχα
καλά....να φορτώσουμε τουλάχιστον τους χάρτες της Σόφιας στο ΜΙΟ έχεις;;
Θα ανέβω σαλόνικα πριν οπότε μήπως βρεθούμε ούτως ή άλλως.

ένας που είπε πως θα πήγαινε πάνω και θα έγραφε ριπορτο...χάθηκε το ριπόρτο του;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαχαχα....λέω και ζιγκολό ρε παπάρα...
δεν έχει επιλογή να το βγάλεις το ιερόδουλη
τι να σου πω να σε πεισω...πως θα σε κεράσω;;  αχαχαχαχ
στη φτηνιαααααααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχχαχα

ένας που είπε πως θα πήγαινε πάνω και θα έγραφε ριπορτο...χάθηκε το ριπόρτο του;;

Τι ζιγκολό ρε πουροτηνέιτζερ;;; απο που κι ως που;; την ηλικια σου την θυμάσαι ή την ξέχασες;;;

Καλά αν όσοι υποσχονται οτι θα γραψουν και μετα  :jerking: :jerking: :jerking:
μόνο πληροφορίες ζητούν και μην  είδατε τον παναγή........

ΟΚ αν έρθης στο γνωστό ξενοδοχειο μάλον οπότε ειναι ευκολο για το Μιο φρόντισε μόνο η μνήμη του να είναι κάπου 2GB να σου φορτώσω και ολόκληρη την ευρώπη + speed cams kai Μπλόκα τροχαίας τα έχω χαρτογραφήση όλλα σχεδόν στην Βουλγαρία και Ρουμανία+ Ευρωπη 40.000
κάμερες και μπλόκα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
889
Πόντοι
4.535

Να σου δανείσω το δικό μου navigator που τους έχει έτοιμους;;; Να μην κουράζεις τον άλλαν...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Να σου δανείσω το δικό μου navigator που τους έχει έτοιμους;;; Να μην κουράζεις τον άλλαν...

φέρτο τώρα που απεργώ οχι μόνο λόγια Περιμένωωωωωωωωωωωωωωωωωω.
(ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ + ΚΑΜΕΡΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Όχι ρε γμτ... ακόμα το ψάχνω... απεργείς; Μπράβο σύντροφε, εγώ είμαι προσωπικό ασφαλείας!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα έχω εγώ και το καρατσεκάρισα τώρα που είμουν Σόφια ειναι οκ
  στείλε μου πμ ποιους χαρτες εχεις και ελα να κάνουμε ανταλαγες έχω 26 χώρεςευρωπη + ρωσια

ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΠΕΡΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΟΥ + ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Kαι μια ερώτηση προς τον Βασίλη για την Γέρι: την πήρα και αυτήν τηλέφωνο αλλά δεν καταλάβαινε αγγλικά,πως την παίρνεις αφού μιλάει μόνο Βουλγάρικα? και πως την παλεύεις τρεις ώρες χωρίς να βγάλει λέξη αγγλικά?
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: ...αφου ρωτας θα σου απαντησω, αν και ειμαι ξεκαθαρος στο δικο μου POST... Ειχα ανέβει με ένα συναδελφο ο οποίος πηδουσε ΛΙΛΛΗ απο νωρίς σε άλλο δωμάτιο. Εγω ειχα αποφασίσει να κοιμηθω... :jerking: :jerking: και καλα, αλλα κατα τις μια την νυχτα πεταχτικα ορθιος και ηθελα....  :knockinb: :knockinb: ΑΙΜΑ... :2funny: :2funny: Ετσι ρώτησα τη Λιλλη αν ειχε και για εμενα κατι... Και μου προεκειψε η Γερι, Γερι, Γερι... παρε το μαχαιρι κλπ κλπ...
Καταλαβες τώρα φίλε??? Τρεις ώρες τωρα με κατι ψιλα Βουλγαρικα κατι ψιλα Αγγλικα και κατι ψιλα INTERNATIONAL και νοηματικη την παλεψα... Αν και αυτο το μικρο δεν ηθελε και πολυ κουβεντα, τουμπανο σε εκανε και γινοτανε μολις της εκανες επιθεση... :2funny: :2funny: :2funny: ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... Αλλα για να σε ρωτησω και εγω κατι που μου κανει μεγαλη εντυπωση... :think: :think: Εχεις γκομενα μονημη που την πηδας απο το πρωι και τσαμπα και μετα φωναζεις και μια βηζιτου για να ξεχαρμανιασεις??? Αυτο μας ειπες πιο πανω???  :think: :think:

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Τι ζιγκολό ρε πουροτηνέιτζερ;;; απο που κι ως που;; την ηλικια σου την θυμάσαι ή την ξέχασες;;;

Καλά αν όσοι υποσχονται οτι θα γραψουν και μετα  :jerking: :jerking: :jerking:
μόνο πληροφορίες ζητούν και μην  είδατε τον παναγή........

ΟΚ αν έρθης στο γνωστό ξενοδοχειο μάλον οπότε ειναι ευκολο για το Μιο φρόντισε μόνο η μνήμη του να είναι κάπου 2GB να σου φορτώσω και ολόκληρη την ευρώπη + speed cams kai Μπλόκα τροχαίας τα έχω χαρτογραφήση όλλα σχεδόν στην Βουλγαρία και Ρουμανία+ Ευρωπη 40.000
κάμερες και μπλόκα.

:think: :think: :think: ...καμερες και μπλοκα...  :think: :think: παπαρια... μερικα δεκαευρα στην κολωτσεπη γιατι ο Κυριος με τους ενημερωμενους χαρτες και την πολυ σιγουρια εδινε 20αρικα το Σαββατο... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:think: :think: :think: ...καμερες και μπλοκα...  :think: :think: παπαρια... μερικα δεκαευρα στην κολωτσεπη γιατι ο Κυριος με τους ενημερωμενους χαρτες και την πολυ σιγουρια εδινε 20αρικα το Σαββατο... :2funny: :2funny: :2funny:

re IOYDA για τους δρομους λέω οχι για την Πόλη μέσα ετσι κι αλοιώς εκει το ήξερα αλλά ήμουν χαρούμενος διοτι ειχα κανονίση κούτρα φαγητο αλλά μου βγήκε ξυνό,
Δίδαγμα λοιπόν,΅: μην εκμεταλευτής ποτε τους φίλους σου διοτι όλλα εδω πληρώνωνται εδω ειναι η κόλαση εδώ και ο παράδεισος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν εχω πρόβλημα, αλλά κάποια στιγμή θέλω να τους φορτώσω κι εγώ ρε γμτ
οπότε είναι ευκαιρία.
αν θέλεις τηλέφωνό μου...μου στέλνεις πμ ή μέσω άλλαν

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν εχω πρόβλημα, αλλά κάποια στιγμή θέλω να τους φορτώσω κι εγώ ρε γμτ
οπότε είναι ευκαιρία.
αν θέλεις τηλέφωνό μου...μου στέλνεις πμ ή μέσω άλλαν

Ρε ακόμα θα σε μαθαίνω;; όπου ακούς πολλά κεράσια να παίρνεις μικρό καλάθι ασε να κάνουμε την δουλειά μας στα σίγουρα κι άν εμφανιστή ο Δοκιμαστής έχει καλώς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε ακόμα θα σε μαθαίνω;; όπου ακούς πολλά κεράσια να παίρνεις μικρό καλάθι ασε να κάνουμε την δουλειά μας στα σίγουρα κι άν εμφανιστή ο Δοκιμαστής έχει καλώς.
αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάρω έξτρα κάρτα για το ΜΙΟ, σωστά;
οκ
στείλε μου ρε παπαρέισον ενα πμ με το τηλέφωνο που θα απαντάς και θα χτυπάει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μου αρέσει να με μαθαίνουνε πράγματα....χαχαχααχ
διορθώνομαι

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάρω έξτρα κάρτα για το ΜΙΟ, σωστά;
οκ
στείλε μου ρε παπαρέισον ενα πμ με το τηλέφωνο που θα απαντάς και θα χτυπάει

μονον άν θέλεις όλους τους χάρτες αλοιώς μονο BG ειναι οκ.
σου εστειλα πμ.

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Αλλα για να σε ρωτησω και εγω κατι που μου κανει μεγαλη εντυπωση... :think: :think: Εχεις γκομενα μονημη που την πηδας απο το πρωι και τσαμπα και μετα φωναζεις και μια βηζιτου για να ξεχαρμανιασεις??? Αυτο μας ειπες πιο πανω???  :think: :think:
[/quote]

Απάντηση προς τον Βασίλη: Μπορείς να πας τρεις μέρες στην Σόφια και τρως μεσημέρι-βράδυ το ίδιο φαγητό? Δεν γίνεται,θέλεις την ποικιλία σου.Ναι έχω μια πιτσιρίκα στην Σόφια αλλά μου αρέσουν και πολλές άλλες...Το να πληρώσω για να περάσω καλά δεν με απασχολεί.Αν είχα χρόνο θα πήγαινα κάθε ΠΣΚ στην Σόφια.Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά στην Σόφια αν ταιριάξει.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αλλα για να σε ρωτησω και εγω κατι που μου κανει μεγαλη εντυπωση... :think: :think: Εχεις γκομενα μονημη που την πηδας απο το πρωι και τσαμπα και μετα φωναζεις και μια βηζιτου για να ξεχαρμανιασεις??? Αυτο μας ειπες πιο πανω???  :think: :think:

Απάντηση προς τον Βασίλη: [size=10pt]Μπορείς να πας τρεις μέρες στην Σόφια και τρως μεσημέρι-βράδυ το ίδιο φαγητό? Δεν γίνεται,θέλεις την ποικιλία σου.[/size]Ναι έχω μια πιτσιρίκα στην Σόφια αλλά μου αρέσουν και πολλές άλλες...Το να πληρώσω για να περάσω καλά δεν με απασχολεί.Αν είχα χρόνο θα πήγαινα κάθε ΠΣΚ στην Σόφια.Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά στην Σόφια αν ταιριάξει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το το ειπα στο τηλεφωνο και έπεσα ακριβώς μεσα σε αυτο που κοκκίνησα.
Βασίλη γράψτον στο κλάμπ δικός μας είναι........;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
889
Πόντοι
4.535
Τι νομίζετε ότι είμαι ψεύτικο πρόσωπο;;;

Απλά έπινα τσιπουράκια πάνω με τους υπόλοιπους "εργαζομένους ασφαλείας" και ξεχάστηκα...

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το το ειπα στο τηλεφωνο και έπεσα ακριβώς μεσα σε αυτο που κοκκίνησα.
Βασίλη γράψτον στο κλάμπ δικός μας είναι........;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...πιστευω ο Φιλος Βακις13 να καταλαβε πως κανω πλακιτσα... :rockon: :rockon:

Λοιπον και επειδη πρεπει να βγαλω MENU για το επομενο τραπεζι... :knockinb: :fuck2: :fuck1: :s&m_2: :s&m_3:

Ριχνω αυτες τις προτασεις και περιμένω σχολια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: ...και με τις δυο μιλουσα χτες βραδυ στο MSN... τωρα τι φρουτα θα βγουν...
μια δοκιμη θα μας σωσει...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
...πιστευω ο Φιλος Βακις13 να καταλαβε πως κανω πλακιτσα... :rockon: :rockon:

Λοιπον και επειδη πρεπει να βγαλω MENU για το επομενο τραπεζι... :knockinb: :fuck2: :fuck1: :s&m_2: :s&m_3:

Ριχνω αυτες τις προτασεις και περιμένω σχολια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: ...και με τις δυο μιλουσα χτες βραδυ στο MSN... τωρα τι φρουτα θα βγουν...
μια δοκιμη θα μας σωσει...

φαγώθηκες με την Μαυρούλα εγω ειμαι μέσα αλλά σου έχω και εγώ δύο προτάσεις για δες και πές μου

Αναμένω απόψεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Βασίλη δεν καταλαβαίνω τίποτα,είμαι έτοιμος για να τεστάρω αυτές που έχεις ανεβάσει.Τις έχω δει αλλά το δεύτερο που έχει ανεβάσει ο Άλλαν είναι θάνατος...Με φτιάξατε και αρχίζω να σκέφτομαι να ανέβω Σόφια το επόμενο ΠΣΚ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom