Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Αν μαζεψεις καμια 50 μελοι θα περνεις και ποσοστα απο τα στουντιο μασαζ της Σοφιας  :tooth:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Αν σκεφτεις οτι μπορει να εχεις μια κοπελα για ολη την νυχτα στην τιμη που πληρωνεις εδω για μια ωρα θα βρεις πολλους υποψηφιους πορνοτουριστες . Ελα Κωστακη σου δινω και ιδεες για μπιζνες  :tooth:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αν σκεφτεις οτι μπορει να εχεις μια κοπελα για ολη την νυχτα στην τιμη που πληρωνεις εδω για μια ωρα θα βρεις πολλους υποψηφιους πορνοτουριστες . Ελα Κωστακη σου δινω και ιδεες για μπιζνες  :tooth:

τυπε δν εχεις αδικο,η αγαμια εχει χτυπησει κοκκινο στην ελλαδα ,πια οικονομικη κριση και μαλακιες  :grin: :grin:
λες και να τους δινω και το πορνοδωματιο μου με εξτρα χρεωση ανα γαμησι  :2funny: :2funny:
:grin: :grin:

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    210,4 KB · Εμφανίσεις: 64

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Α εσυ πας να μεγαλοπιαστείς τυπε . Θα το κανεις επιχειρηση  :2funny:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Κωστακη τι σχέση εχεις με την σοφια ;

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Απο Δευτερα νυχτα,μεχρι Πεμπτη νυχτα ημουν Σοφια.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι παντου χτιζονται συνεχεια οικοδομες  :rolleyes: :rolleyes:,ενω φραγκο για τον κοσμο δν παιζει  :'( :'(.Μαλιστα απο οσο μου ελεγε ενας Βουλγαρος φιλος,τωρα με την παγκοσμια κριση,οι τιμες στα σουπερμαρκετ εχουνε ανεβει παρα πολυ  :o :o στα Μπιλα σουπερμαρκετ σχεδον ειναι ελληνικες  :huh: :huh: και σε μερικα προιοντα και πιο ακριβες  :huh: :huh:.Η πολη οπως παντα ειναι καταθλιπτικη δεν ειναι να καθεσαι πολλες μερες σε πιανει ψυχοπλακωμα  :'( :'( :'(.
Τεσπα,στα του αγωνα τωρα,δν ειχα κ πολλη ορεξη αλλα πηρα μερικες  :grin: :grin:
1 αυτη  adamieva.info/обява–4421128/ани-реално-момиче-#
σχετικα καλη δν ηταν εντελως κομοδινε κατασταση αλλα η τιμη τσουχτερη 60 ευρα μια ωρα  :o :o :o :o

2 αυτη καλο γυφτακι ητανε πηρα και κωλο αλλα παλι στα 50 ευρα βγηκε το κασκαντεριλικι  >:( >:( (γινανε ευρωπεες  :grin:)

3 αυτη αυτη ηταν πιο φθηνη ,πηρα κ κωλο αλλα ηταν πιο κομοδινε φαση περιπου ενα 50λεπτο εκατσα με 40 ευρα  :grin: :grin:

4 κ τελευταια αυτη ισως η πιο καλη με τιμη 46 ευρω/ωρα +κωλαρακι  :zfuck:

Στη Βουλγαρία τα callgirls και γενικά με το που δουν να τους καλεί <<ξένο>> νούμερο και αν δεν ξέρεις να τους μιλήσεις Βουλγάρικα αυτόματα διπλασιάζουν τις τιμές ! Τα 60 leva την ώρα τα κάνουν 60 euro ... Οδηγίες προς ναυτιλομένους : Μάθετε λίγα Βουλγάρικα και αγοράστε βουλγάρικο αριθμό τηλεφώνου :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Για εμάς τους χαμουτζηδες δεν υπαρχει κανά τρένο για αυτόν τον παράδεισο ;
Παράδεισος ????  :think: :think: :think: Όχι και έτσι ! Λίγο πιο βόρεια είναι το Βουκουρέστι ! Πάρε απευθείας πτήση με aegean από Αθήνα... Κατά την ταπεινή μου άποψη στο Βουκουρέστι μπορείς να παίξεις καλύτερη μπάλα από ότι στη Σόφια  :cool2:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Παράδεισος ????  :think: :think: :think: Όχι και έτσι ! Λίγο πιο βόρεια είναι το Βουκουρέστι ! Πάρε απευθείας πτήση με aegean από Αθήνα... Κατά την ταπεινή μου άποψη στο Βουκουρέστι μπορείς να παίξεις καλύτερη μπάλα από ότι στη Σόφια  :cool2:

+10000000

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Παράδεισος ????  :think: :think: :think: Όχι και έτσι ! Λίγο πιο βόρεια είναι το Βουκουρέστι ! Πάρε απευθείας πτήση με aegean από Αθήνα... Κατά την ταπεινή μου άποψη στο Βουκουρέστι μπορείς να παίξεις καλύτερη μπάλα από ότι στη Σόφια  :cool2:
Και οσο περισσοτερο βορεια ανεβαινεις τοσο καλυτερα γινονται τα πραγματα. Πολωνια,Ρωσια,Ουκρανια,Μολδαβια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Στη Βουλγαρία τα callgirls και γενικά με το που δουν να τους καλεί <<ξένο>> νούμερο και αν δεν ξέρεις να τους μιλήσεις Βουλγάρικα αυτόματα διπλασιάζουν τις τιμές ! Τα 60 leva την ώρα τα κάνουν 60 euro ... Οδηγίες προς ναυτιλομένους : Μάθετε λίγα Βουλγάρικα και αγοράστε βουλγάρικο αριθμό τηλεφώνου :rockon:

τα ξερουμε αυτα τυπε  :grin: :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Και οσο περισσοτερο βορεια ανεβαινεις τοσο καλυτερα γινονται τα πραγματα. Πολωνια,Ρωσια,Ουκρανια,Μολδαβια
Φιλαράκι δεν έχω γνώμη για βορειότερα :grin: αλλά τις γυναίκες που είδα Ρουμανία δεν τις είχα δει ούτε στο όνειρο μου ! Από τότε με βασανίζει το εξής ερώτημα : Ποιες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στον πλανήτη;;; Οι Σέρβες , οι Ρωσίδες , οι Ρουμάνες ;;;; :think: :think: Βασανίζομαι... :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φιλαράκι δεν έχω γνώμη για βορειότερα :grin: αλλά τις γυναίκες που είδα Ρουμανία δεν τις είχα δει ούτε στο όνειρο μου ! Από τότε με βασανίζει το εξής ερώτημα : Ποιες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στον πλανήτη;;; Οι Σέρβες , οι Ρωσίδες , οι Ρουμάνες ;;;; :think: :think: Βασανίζομαι... :2funny:

Ρομμουνια οπως την λενε οι φιλοι μας οι Βουλγαροι

:grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom