Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Φιλαράκι δεν έχω γνώμη για βορειότερα :grin: αλλά τις γυναίκες που είδα Ρουμανία δεν τις είχα δει ούτε στο όνειρο μου ! Από τότε με βασανίζει το εξής ερώτημα : Ποιες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στον πλανήτη;;; Οι Σέρβες , οι Ρωσίδες , οι Ρουμάνες ;;;; :think: :think: Βασανίζομαι... :2funny:
Εχει αρκετες ομορφες στην Ρουμανια αλλα δεν γινεται καμια συγκριση με της πιο βορειες χωρες  Εγω παντα αναρωτιεμαι μεταξυ Ρωσιας και Ουκρανιας και ακομα να βρω ακρη.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εχει αρκετες ομορφες στην Ρουμανια αλλα δεν γινεται καμια συγκριση με της πιο βορειες χωρες  Εγω παντα αναρωτιεμαι μεταξυ Ρωσιας και Ουκρανιας και ακομα να βρω ακρη.
Οι Ρουμάνες είναι πιο μεσογειακές ! Οι άλλες είναι καθαρόαιμες σλάβες :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Οι Ρουμάνες είναι πιο μεσογειακές ! Οι άλλες είναι καθαρόαιμες σλάβες :rockon:
Καθαροαιμους σλαβους εχει μονο η Λευκορωσια, λεγεται λευκη Ρωσια γιατι δεν πατησαν εκει η ταταροι.Στη Ρωσια ζουν πανω απο 80 διαφορετικες εθνοτητες και οι σλαβοι ειναι μιοψηφια Στην Ρουμανια το 50% ειναι αθιγγανοι  

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.043
Πόντοι
2.356
Ρωσόφωνες ή Ρουμανόφωνες ;;;; :grin: :think:
Τι σημασία έχει?Αφού όλες μιλάνε και τις δύο γλώσσες.Όπως είχε γράψει και ο νυχτερος νομίζω οι μολδαβές είναι ρουμάνες μεγαλωμένες με ρωσσικη νοοτροπία  :grin:
Best combination for me :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καθαροαιμους σλαβους εχει μονο η Λευκορωσια, λεγεται λευκη Ρωσια γιατι δεν πατησαν εκει η ταταροι.Στη Ρωσια ζουν πανω απο 80 διαφορετικες εθνοτητες και οι σλαβοι ειναι μιοψηφια Στην Ρουμανια το 50% ειναι αθιγγανοι 
  Τι εννοείς αθίγγανοι ;;;; 50%  :o :o :o :o
Τσέκαρε εδώ : [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Romani_people[/url] στη Ρουμανία λέει ότι ζουν 621,573 τσιγγάνοι !

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
:rockon:

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    184,1 KB · Εμφανίσεις: 54

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
  Τι εννοείς αθίγγανοι ;;;; 50%  :o :o :o :o
Τσέκαρε εδώ : [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Romani_people[/url] στη Ρουμανία λέει ότι ζουν 621,573 τσιγγάνοι !
Πολυ παραπανω ειναι ,τουλαχιστον εμενα ετσι μου φαινεται. Στα χρονια του κομμουνισμου προσπαθησαν να τους εντάξουν στην κοινωνια και να αφομοιωθούν απο τον υπολοιπο πληθυσμο. Μονο ο Ζιβκοβ της Βουλγαριας σε δυο χρονια αλλαξε τα ονοματα και την εθνικοτητα σε εναμιση εκατομμυριο τσιγγανους και τουρκους .Τα ιδια εγιναν και Ρουμανια 

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μαγκες τα χριστουγεννα θα πεταχτω Σοφια κανα 3ημερο,οποιος εχει παει προσφατα ας δωσει καμια πληροφορια σχετικα με πουτανοκαταστασεις,τι να προσεξουμε,ποια προτεινονται,ποια να αποφευγονται κτλ.   :sunglasses:
πως ήταν στην σοφια τυπε ; Πηγες ;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Φιλαράκι δεν έχω γνώμη για βορειότερα :grin: αλλά τις γυναίκες που είδα Ρουμανία δεν τις είχα δει ούτε στο όνειρο μου ! Από τότε με βασανίζει το εξής ερώτημα : Ποιες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στον πλανήτη;;; Οι Σέρβες , οι Ρωσίδες , οι Ρουμάνες ;;;; :think: :think: Βασανίζομαι... :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
οι ρουμανες στο βουκουρεστι ειναι οι καλυτερες,μεχρι λατινοαμερικανες βαζουν κατω,σερβια παρα πολυ οραιες στατιστικα 9 στισ δεκα μου αρεσαν,οπως και μπρατισλαβα.ουκρανια να σου πω τιν αληθεια στην λευκωσια κυπρο βλεπω πιο πολλες ομορφες κοπελες απο οτι εκει,ιδικα η νεα γενια εδω 16-26 ειναι πανεμορφες.ολες εχουν μητερα ρωσιδα,ρουμανα,βουλγαρα και εγινε φοβερη μιξη.δεν εχω χρονο για ρουμανια αλλα μελη τις οικογενειας μου πανε συνεχεια και τρελενονται με το οτι βλεπουν βουκουρεστι.σοφια απογοητευτικα και μονο πιτσιρικες εβλεπα στον δρομο.

Savourogamikoulas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αδερδια μου αλητες πουλια  :rockon: θελω την βοηθεια σας...

Σας παρακαλω πολυ θα ηθελα προτασεις για κοριτσια τις γειτονας χωρας με πλουσια μπροστινα και φυσικα χαρισματα ( ειμαι βυζολαγνος) δεν με ενδιαφερουν τα κιλα ηλικιες κλπ.. απλα να ειναι καλη στο εργο τις και πιστη...

η οτιδηποτε αλλο εχετε καλο να προτεινετε καλοδεχουμενο!!!!

την αλλη εβδομαδα θα παω... επισης ενα μινη οδηγο για που θα βρω ερωτα εαν γινεται... 

:rockon:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Tι εγινε ρε μαγγες το "νημα" της Σοφιας εχει παρει την κατιουσα για τα καλα.
Αλλες εποχες γινοταν χαμος, ας οψεται η κριση.
Τελος παντων οπως και να εχει μετα απο πολυ καιρο θα ανεβω στην Σοφια, αν καποιος συναγωνιστης μπορει να συνεισφερει με καμμια καλη πληροφορια θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.
Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολα τα αλανια και οταν επιστρεψω θα εχω ,οπως παντα, ανταποκριση για τα τεκτενομενα στη γειτονο χωρα.
Καλα να περναμε  

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
και εγω κατα πασα πιθανοτητα στο επομενο 10ημερο θα ανεβω. Να ευχαριστησω τον volcano για τις info και μολις επιστρεψω θα ποσταρω

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Tι εγινε ρε μαγγες το "νημα" της Σοφιας εχει παρει την κατιουσα για τα καλα.
Αλλες εποχες γινοταν χαμος, ας οψεται η κριση.
Τελος παντων οπως και να εχει μετα απο πολυ καιρο θα ανεβω στην Σοφια, αν καποιος συναγωνιστης μπορει να συνεισφερει με καμμια καλη πληροφορια θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.
Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολα τα αλανια και οταν επιστρεψω θα εχω ,οπως παντα, ανταποκριση για τα τεκτενομενα στη γειτονο χωρα.
Καλα να περναμε  
απο τοτε που αποστρατευτηκε ο στρατηγος αλλαν, εχουν χαθει ο ολες οι μαχες στη σοφια.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
απο τοτε που αποστρατευτηκε ο στρατηγος αλλαν, εχουν χαθει ο ολες οι μαχες στη σοφια.

ενεργος ειμαι μεν αλα σε αλλα ΄πεδια βολης  ανατολικα της εδεμ.....χαχαχχααααααααααα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ania2.jpg
    ania2.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 32

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom