kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ΡοΜΟΥΝΙΑ προφέρεται και στα Ρουμάνικα
ΡοΜΟΥΝΙΑ προφέρεται και στα Ρουμάνικα
Εχει αρκετες ομορφες στην Ρουμανια αλλα δεν γινεται καμια συγκριση με της πιο βορειες χωρες Εγω παντα αναρωτιεμαι μεταξυ Ρωσιας και Ουκρανιας και ακομα να βρω ακρη.Φιλαράκι δεν έχω γνώμη για βορειότερα αλλά τις γυναίκες που είδα Ρουμανία δεν τις είχα δει ούτε στο όνειρο μου ! Από τότε με βασανίζει το εξής ερώτημα : Ποιες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στον πλανήτη;;; Οι Σέρβες , οι Ρωσίδες , οι Ρουμάνες ;;;; Βασανίζομαι...
Οι Ρουμάνες είναι πιο μεσογειακές ! Οι άλλες είναι καθαρόαιμες σλάβεςΕχει αρκετες ομορφες στην Ρουμανια αλλα δεν γινεται καμια συγκριση με της πιο βορειες χωρες Εγω παντα αναρωτιεμαι μεταξυ Ρωσιας και Ουκρανιας και ακομα να βρω ακρη.
Υπάρχει και το ενδιάμεσο...ΜολδαβέςΟι Ρουμάνες είναι πιο μεσογειακές ! Οι άλλες είναι καθαρόαιμες σλάβες
Ρωσόφωνες ή Ρουμανόφωνες ;;;;Υπάρχει και το ενδιάμεσο...Μολδαβές
Καθαροαιμους σλαβους εχει μονο η Λευκορωσια, λεγεται λευκη Ρωσια γιατι δεν πατησαν εκει η ταταροι.Στη Ρωσια ζουν πανω απο 80 διαφορετικες εθνοτητες και οι σλαβοι ειναι μιοψηφια Στην Ρουμανια το 50% ειναι αθιγγανοιΟι Ρουμάνες είναι πιο μεσογειακές ! Οι άλλες είναι καθαρόαιμες σλάβες
Τι σημασία έχει?Αφού όλες μιλάνε και τις δύο γλώσσες.Όπως είχε γράψει και ο νυχτερος νομίζω οι μολδαβές είναι ρουμάνες μεγαλωμένες με ρωσσικη νοοτροπίαΡωσόφωνες ή Ρουμανόφωνες ;;;;
Τι εννοείς αθίγγανοι ;;;; 50% :o :o :o :oΚαθαροαιμους σλαβους εχει μονο η Λευκορωσια, λεγεται λευκη Ρωσια γιατι δεν πατησαν εκει η ταταροι.Στη Ρωσια ζουν πανω απο 80 διαφορετικες εθνοτητες και οι σλαβοι ειναι μιοψηφια Στην Ρουμανια το 50% ειναι αθιγγανοι
Την πουλησαν την ελληνικη γλομπαλ-κοσμοτε και συντομα θα μετονομαστει
Πολυ παραπανω ειναι ,τουλαχιστον εμενα ετσι μου φαινεται. Στα χρονια του κομμουνισμου προσπαθησαν να τους εντάξουν στην κοινωνια και να αφομοιωθούν απο τον υπολοιπο πληθυσμο. Μονο ο Ζιβκοβ της Βουλγαριας σε δυο χρονια αλλαξε τα ονοματα και την εθνικοτητα σε εναμιση εκατομμυριο τσιγγανους και τουρκους .Τα ιδια εγιναν και ΡουμανιαΤι εννοείς αθίγγανοι ;;;; 50% :o :o :o :o
Τσέκαρε εδώ : [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Romani_people[/url] στη Ρουμανία λέει ότι ζουν 621,573 τσιγγάνοι !
πως ήταν στην σοφια τυπε ; Πηγες ;Μαγκες τα χριστουγεννα θα πεταχτω Σοφια κανα 3ημερο,οποιος εχει παει προσφατα ας δωσει καμια πληροφορια σχετικα με πουτανοκαταστασεις,τι να προσεξουμε,ποια προτεινονται,ποια να αποφευγονται κτλ.
Φιλαράκι δεν έχω γνώμη για βορειότερα αλλά τις γυναίκες που είδα Ρουμανία δεν τις είχα δει ούτε στο όνειρο μου ! Από τότε με βασανίζει το εξής ερώτημα : Ποιες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στον πλανήτη;;; Οι Σέρβες , οι Ρωσίδες , οι Ρουμάνες ;;;; Βασανίζομαι...
απο τοτε που αποστρατευτηκε ο στρατηγος αλλαν, εχουν χαθει ο ολες οι μαχες στη σοφια.Tι εγινε ρε μαγγες το "νημα" της Σοφιας εχει παρει την κατιουσα για τα καλα.
Αλλες εποχες γινοταν χαμος, ας οψεται η κριση.
Τελος παντων οπως και να εχει μετα απο πολυ καιρο θα ανεβω στην Σοφια, αν καποιος συναγωνιστης μπορει να συνεισφερει με καμμια καλη πληροφορια θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.
Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολα τα αλανια και οταν επιστρεψω θα εχω ,οπως παντα, ανταποκριση για τα τεκτενομενα στη γειτονο χωρα.
Καλα να περναμε
απο τοτε που αποστρατευτηκε ο στρατηγος αλλαν, εχουν χαθει ο ολες οι μαχες στη σοφια.
απο τοτε που αποστρατευτηκε ο στρατηγος αλλαν, εχουν χαθει ο ολες οι μαχες στη σοφια.