Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
η κοπελα κουκλα,αλλα νεκρη στο σεξ,ασε που μου αρχισε μιν με γλιφεις στο στηθος και τετεια.την εφερε φιλη της με μερσεντες!εχει φιλη μου ειπε και να παω σε αυτην αρα ολες στο αδαμ κακ εβα δουλευουν σε στουντιο.ενω μου πηρε 100 και για το ταξι,μου ειπε σπιτι της 60 λεβα.μπορει να παρω και την φιλη πριν φυγω.ειπα καλησπερα σε 2 αθλιες ελεηνιδες και η μια πηρε την αλλη απο το χερι γρηγορα μου γυρισαν την πλατη.τις ειπα χαλαρωστε ηλιθιες απλα καλησπερα σας ειπα.ετσι κανουν εκει?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εκανα μια βολτα τωρα στο παρκο διπλα μου,πολλες μαμαδες μονες.γνωρισα μια τσιγγανα που απο χτες προσπαθησα να μιλησω αλλα ηταν με την μανα της.ηταν με το νεογεννητο της στο παρκο,ζιτησε τσιγαρα και μετα μου ειπε σεξ απο μονη χαχαχα.30 λεβα της ειπα,τελικα εδωσα 40 και την πηδηξα στο ντους.ουτε αυτη υθελε να γλειψω τα βυζακια,ουτε πιππα  ελεγε μπεμπε για το μωρο.και εγω μωρο ειμαι χαχαχα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δυστηχως εχασα πολυτημο χρονο σημερα,υμουνα 2 μερες αυπνος και κοιμηθηκα 3 ωρες το απογευμα.στο μολλ οφ σοφια δεν παιζει καμακι,αδειο σχεδον,μονο μικρουλες 15 παρεα.εδωσα και αδικα γυρους με τα ποδια μεχρι που το βραδακι αποφασισα να διασχησω την βιτοσα και βρεθηκα στοn ndk αν ειμαι σωστος.ειχε μικρουλες που βολταρουν,πινουν την μπιρα τους και δεν ειναι απροσιτες.κατα τις 9 πηγα,κατα τις 10 χαθηκαν ολοι μεχρι να κανω βολτα.εχει ελληνικο καφε στην βιτοσα με ελληνικα οραια γλυκακια.αυριο θα τιμησω το μερος παλι,ετσι και εσεις να υποστηριζεται μονο τους ελληνες και τα προιοντα μας.για την φιλη της χτεσινης πουτανας δεν ξερω αν θα την παρω και αυτη,αυριο θα δω τι παιζει την μερα ndk.στον δρομο απο τον μεγαλο ναο προςτα κατω δεν παιζει τιποτα,εχασα μονοτην ωρα μου.εχω συνηθεια να κινουμε συνεχεια,δεν μπορω να καθομαι σε ενα μερος.για νυχτερινη ζωη το σιν κλαμπ και αυτα που ειδα κεντρο ειναι παρεα με κρατηση.υπαρχει η στουτενσκι γραντ αλλα δεν εχω διαθεση να κινδυνευω απο μεθησμενους φοιτητες.ασε που ειναι γνωστοι μεταξυ τους,εχουν κυκλο.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πηγα να κανω στο παρκακι γυμναστικη τωρα,πλακωσανε τσιγγανακια και παιζει το ματακι τους.εχουν και κατι μαλακες μαζι,πουλανε ναρκωτικα.ηρθε η αστθνομια και τους ανακρινε,αρα θα παιξω αφοβα με τα τσιγγανακια.το βραδι λεω να παω στο στουντιο να πηδηξω την φιλη της καλης κυριας που συνευρεθηκα ερωτικα χαχαχα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
το μεσημερι με 30 λεβα με πιππωσε ενα τσιγγανακι,ενω πριν απο λιγο γαμησα μια αλλη κοπελα που συχναζει στο παρκο.ητανε με τα 2 παιδακια της,ηρθανε στο διαμερισμα και πηδηξα την μαμα με 50 λεβα.πριν αυτη εκανα παιχνιδι με αλλο τσιγγανακι με παιδεια.αυτη πηρε το τηλεφωνο μου γιατι δεν ειχε που να αφησει τα παιδεια,την αφησα για αυριο.μια χαρα βολευτηκα στο παρκακι διπλα μου,να μην τρεχω απο δω και κει.πολλες ελλεηνιδες κυκλοφορουν χοντρες και ασχημες.καλα πως ντυνουνται ετσι με σχισμενα τζιν και στρατιωτικα παντελονια.δικαιο παλι που ειχε ο διμητρακης για τα χοντρα μπαζα χαχαχα.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
το μεσημερι με 30 λεβα με πιππωσε ενα τσιγγανακι,ενω πριν απο λιγο γαμησα μια αλλη κοπελα που συχναζει στο παρκο.ητανε με τα 2 παιδακια της,ηρθανε στο διαμερισμα και πηδηξα την μαμα με 50 λεβα.πριν αυτη εκανα παιχνιδι με αλλο τσιγγανακι με παιδεια.αυτη πηρε το τηλεφωνο μου γιατι δεν ειχε που να αφησει τα παιδεια,την αφησα για αυριο.μια χαρα βολευτηκα στο παρκακι διπλα μου,να μην τρεχω απο δω και κει.πολλες ελλεηνιδες κυκλοφορουν χοντρες και ασχημες.καλα πως ντυνουνται ετσι με σχισμενα τζιν και στρατιωτικα παντελονια.δικαιο παλι που ειχε ο διμητρακης για τα χοντρα μπαζα χαχαχα.
Kαλα ξηγιεσαι ρε μαγγα  να περνας καλα. 

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
παιδια δεν αντεχω αλλο,ξεκουρασι.πηγα στο παρκακι παλη για γυμναστικη,μου την επεσε μια ξανθουλα οχι τσιγγανα,αμεσως στο ψητο.της εδωσα 50 λεβα,μετα ακομα 10 και την εχυσα στο στομα.ακομα μια μανουλα με μωρακι επαιζε το ματι της και ειδε την φαση με την αλλη που μου την επεσε.οταν τελειωσα πηγα πισω στο παρκο αλλα εφυγε.εδωσα ομως πανω στην χτεσινη βουλγαρα που την γαμησα μπροστα στα παιδια.ηταν με μια αλλη ομορφη κοπελα και παιζανε μαζι τα παιδακια τους.αυτη μου φανηκε καλη κοπελα ετσι δεν εκανα κινηση.εμεινα με 40 λεβα τωρα,20 για το ταξι.οι τραπεζες κλινουν 4 και ετσι αλλαξα σε εβρο τα 800 λεβα που ειχα γιατι 6 το πρωι αεροδρομιο δεν νομιζω να βρω τραπεζα.πετω μεσω αθηνας σαλονικη,μετα απο 20 χρονια ερχομαι ελλαδα.οσοι θελουν να βρεθουμε για καφε εσπροσδεκτοι.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
σε λιγο παω στο παρκακι παλι,αν βρω κατι θα δωσω ευρο.εχω στοχο 2 μανουλες που δεν ειναι της δουλειας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.033
Πόντοι
22.266

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
γεια σου αρχοντα βουλγαροκτονε.απο κυπρο ειμαι,αν εισαι απο θεσαλονικη αυριο ερχομαι,να τα πουμε απο κοντα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
σε ευχαριστω πολυ φιλε για τα καλα σου λογια.αν εισαι και εσυ απο θεσαλονικη ανοικτη προσληση για καφε και σουβλακι.να εισαι καλα και εσυ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τελος η περειπετεια στην σοφια.η εντυπωση μου για την πολη,μια χαρα πολη με μεγαλα επιβλητικα κτιρια.δεν θα μπορουσα να μεινω εδω,ειναι βαρετα και απο την δευτερη μερα την βαρεθηκα.απο νυχτερινη ζωη δεν ειδα καπειο κλαμπ εκτος απο το σιν μπροστα και απορειψα την μονη επιλογη την φοιτητουπολη στουτενσκι γρατ.το side αδαβ και εβα εχει καλα κοματια,με αληθινες φοτο οσο αφορα το πληρωμενο.στα διαφορα καφεστιατορια ειναι 3-4 κοπελες μαζι η παρεα ετσι δυσκολευει ο στοχος για γνωριμιες.στην περιοχη απο τι βιτοσα πανωστο ndk μονο μικρουλες κυκλοφορουν 13-15 χρονων.ομορφες κοπελες δεν μπορω να πω ειδα αρκετες.δεν ηρθα για ερωτες 4 μερες που ηρθα πρωτη και τελευτεα φορα αλλα ο στοχος εκπληρωθει.ο απολογισμος σε 4 μερες,πηδηξα 5 κοπελες και μια μου εκανε πεοθυλασμο χαχαχα.συστηνω το καφε με τα γλυκα του φαλακρου ελληνα στην βιτοσα.γνωρισα 3 ελληνες στο καφε απο 40-50,τρελαθηκαν απο τις γνωσεις μου για ολες την χωρες του σεξοτουρισμου.τους δηλωσα αυτη ειναι η δουλεια μου!υπαρχουν πολλοι ελληνες,νεαροι φοιτητες κυκλοφορανε 7-9 μαζι και γενικα δεν εχουν υποθεση.ειδα ζευγαρια ελληνες στην τραπεζα πειρεως φενεται εκει εχουν τα λεφτα τους και περεες 3-4 ηλικιες 45-60 χρονων που τους ακους να μιλανε μονο για δουλειες.ο σεξοτουριστας παντα πρεπει να ταξιδευει μονος.δεν μπορω να πω περασα ωραια απλα ηθελα να δω τι παιζει εδω.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τελος η περειπετεια στην σοφια.η εντυπωση μου για την πολη,μια χαρα πολη με μεγαλα επιβλητικα κτιρια.δεν θα μπορουσα να μεινω εδω,ειναι βαρετα και απο την δευτερη μερα την βαρεθηκα.απο νυχτερινη ζωη δεν ειδα καπειο κλαμπ εκτος απο το σιν μπροστα και απορειψα την μονη επιλογη την φοιτητουπολη στουτενσκι γρατ.το side αδαβ και εβα εχει καλα κοματια,με αληθινες φοτο οσο αφορα το πληρωμενο.στα διαφορα καφεστιατορια ειναι 3-4 κοπελες μαζι η παρεα ετσι δυσκολευει ο στοχος για γνωριμιες.στην περιοχη απο τι βιτοσα πανωστο ndk μονο μικρουλες κυκλοφορουν 13-15 χρονων.ομορφες κοπελες δεν μπορω να πω ειδα αρκετες.δεν ηρθα για ερωτες 4 μερες που ηρθα πρωτη και τελευτεα φορα αλλα ο στοχος εκπληρωθει.ο απολογισμος σε 4 μερες,πηδηξα 5 κοπελες και μια μου εκανε πεοθυλασμο χαχαχα.συστηνω το καφε με τα γλυκα του φαλακρου ελληνα στην βιτοσα.γνωρισα 3 ελληνες στο καφε απο 40-50,τρελαθηκαν απο τις γνωσεις μου για ολες την χωρες του σεξοτουρισμου.τους δηλωσα αυτη ειναι η δουλεια μου!υπαρχουν πολλοι ελληνες,νεαροι φοιτητες κυκλοφορανε 7-9 μαζι και γενικα δεν εχουν υποθεση.ειδα ζευγαρια ελληνες στην τραπεζα πειρεως φενεται εκει εχουν τα λεφτα τους και περεες 3-4 ηλικιες 45-60 χρονων που τους ακους να μιλανε μονο για δουλειες.ο σεξοτουριστας παντα πρεπει να ταξιδευει μονος.δεν μπορω να πω περασα ωραια απλα ηθελα να δω τι παιζει εδω.

καλα σε σχεση με ρωσσιδες-ουκρανες ειναι ασχημες δυστυχως!βουλγαρια δν λεει να καθεσαι πολλες μερες σε πιανει ψυχοπλακωμα  :'( :'( :'(

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
για αυτο δεν θα ξαναπαω.εφτασα σαλονικι,λουξεμπουρκ χοτελ.πρωτη εντυπωση θετικη,περιμενω για καφε ενα φιλο που με βοηθησε με το λεοφορειο και να βρω το  χοτελ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
για αυτο δεν θα ξαναπαω.εφτασα σαλονικι,λουξεμπουρκ χοτελ.πρωτη εντυπωση θετικη,περιμενω για καφε ενα φιλο που με βοηθησε με το λεοφορειο και να βρω το  χοτελ.

εγω μονο βαλκανια εχω παει για σεξοτουρισμο,μοσχα σε φιλο μου στον ξαδερφο του(ηταν κ πανακριβα),ταυλανδη δν εχω παει γιατι οι ταυλανδεζες δν μ πολυαρεσουν σαν γυναικες(γουστα ειναι αυτα) :P :P.
Θεσσαλονικη να πας στο μαγευτικο Μυλο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μετα το ποδοσφαιρο θα βρεθω με φιλαρακι που ερχεταισυχνα ουκρανια,σε καλεσα καφε,φαγητο,εστειλα το κινητο μου δεν εστειλες τιποτα.ελα να μιλησεις οπωτε θες με μενα και το φιλαρακι που με ξερει 3 χρονια και μιλαμε καθε μερα.γαμα την μοσχα.ελα ουκρανια καλοκαιρι να σε φιλοξενησω,φαι,διαμονη τζαμπα.τωρα γαμας με 30 ευρο εκει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μου εχει λυψει το παρκακι με τις μαμαδες και τα τσιγγανακια στην opachelska μετρο.λετε να επιστρεψω?εμεινε η καβλα απο 2 μαμαδες που επαιζε το ματι τους,η μια ζητησε τηλεφωνο να βρεθουμε αλλα δεν το κρατουσα πανω μου και η αλλη πριν κανω κινηση μια βιζιτα ομορφι βουλγαρα που καταλαβε οτι γυμναστικη κανω εκει για ανιχνευση μου την επεσε και την πηγα σπιτι.νιωθω δεν εκπληρωσα την αποστολη μου αφου μου εμεινε η καβλα απο αυτες που δεν πηδηξα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μου εχει λυψει το παρκακι με τις μαμαδες και τα τσιγγανακια στην opachelska μετρο.λετε να επιστρεψω?εμεινε η καβλα απο 2 μαμαδες που επαιζε το ματι τους,η μια ζητησε τηλεφωνο να βρεθουμε αλλα δεν το κρατουσα πανω μου και η αλλη πριν κανω κινηση μια βιζιτα ομορφι βουλγαρα που καταλαβε οτι γυμναστικη κανω εκει για ανιχνευση μου την επεσε και την πηγα σπιτι.νιωθω δεν εκπληρωσα την αποστολη μου αφου μου εμεινε η καβλα απο αυτες που δεν πηδηξα.

ποτε λες να ξαναπας?μιλας βουλγαρικα μαν? :grin:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δεν μιλω βουλγαρικα αλλα τελευται δεν ντρεπομαι καθολου οπειαν βλεπω κανω επιθεση χαχαχα.ακυρο για βουλγαρια,προχτες εκλισα για οδεσσα 30 ιουλη 9 μερες.με τρελανε ενα κοριτσακι απο το ντονετκ και θα βρεθουμε εκει.ηθελα περισοτερες μερες αλλα εχω προβλημα με την δουλεια τωρα καλοκαιρι και εχω και τους γονεις που μου τα πριζουν τωρα με τον πολεμο.ισως αργοτερα μετα το καλοκαιρι,αν δεν παω τελ αβιβ η λισαβωνα.εδω και 4 χρονια προσπαθω να κανω αυτα τα ταξιδια αλλα οι πουτανες οι ρωσιδες δεν με αφηνουν να αγιασω.αν ερθεις κυπρο η εχεις σχεδια για ουκρανια στειλε πμ.μολις πριν λιγο γυρισα απο τα βιετναμεζακια,με 20 ευρο τσιμπουκι ακαποτο και γαμησι.ελπιζω αλλη φορα να σε πετυχω θεσαλονικη θα γελασουμε πολυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom