Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.033
Πόντοι
22.266
loipon αυγουστο δεν κυκλοφορει τπτ στα μεγαλα κεντρα σοφια φιλιππουπολη ξεχασε το ειναι ερημια οπως και στην αθηνα θεσσαλονικη αλλα ευκολα περπατιεται
για ξενοδοχει το rila hotel  pisv apo thn boylh kai dipla ston plakvstrvtobitosha me kafeteriew kai magazia   kai ftino
gia sex δες εδω
alo bg----- oso για το τι θα δεις σιγουρα το Ndk thn ουλη τιε εκκλησιες αγια παρασκευη -ελεξαντερ νεβδκι και αγια κυριακη=σβετα νεντελια
και φυσικα τον πλακωστροτο βιτοσηα κια ολα αυτα διπλα σε ευτο το ξενοδοχει στα 10 λεπτα απο το ξενοδοχειο -δεν ειναι σουπερ λουξ αλλα τρωγετια
συναλλαγμα κανεις σε τραπεζα αλλα μπορεις και σε τσειμντζ με ισοτιμια 1=1.95 ειναι κλειδωμμενη ισοτιμια
για κλαμπακια σιν σιτι και πλανετα νρτε λουξ και αυτα διπλα στο ξενοδοχειο
για στριπτιτζαδικα καμα σουτρα και κλεοπατρα και αυτα στα 20 κεπτα ποδαρατος
αυτα ημουν κατατοπιστηκος  :grin: και καφετεριες στο πλακοστρωτο βιτοσηα γινεται χαμος αλλα το 16αυγουστο μαλλον δεν εχει τοσο κινηση

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
loipon αυγουστο δεν κυκλοφορει τπτ στα μεγαλα κεντρα σοφια φιλιππουπολη ξεχασε το ειναι ερημια οπως και στην αθηνα θεσσαλονικη αλλα ευκολα περπατιεται
για ξενοδοχει το rila hotel  pisv apo thn boylh kai dipla ston plakvstrvtobitosha me kafeteriew kai magazia   kai ftino
gia sex δες εδω
alo bg----- oso για το τι θα δεις σιγουρα το Ndk thn ουλη τιε εκκλησιες αγια παρασκευη -ελεξαντερ νεβδκι και αγια κυριακη=σβετα νεντελια
και φυσικα τον πλακωστροτο βιτοσηα κια ολα αυτα διπλα σε ευτο το ξενοδοχει στα 10 λεπτα απο το ξενοδοχειο -δεν ειναι σουπερ λουξ αλλα τρωγετια
συναλλαγμα κανεις σε τραπεζα αλλα μπορεις και σε τσειμντζ με ισοτιμια 1=1.95 ειναι κλειδωμμενη ισοτιμια
αυτα ημουν κατατοπιστηκος  :grin: και καφετεριες στο πλακοστρωτο βιτοσηα γινεται χαμος αλλα το 16αυγουστο μαλλον δεν εχει τοσο κινηση

εισαι ο βουλγαρολογος του σαιτ τυπε  :cool2: :cool2: :cool2:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
φιλε πιο καλα απο τιν ελλαδα ιν κσερς κατηε χρονο 60 xiliadew xiliometra sta kvloxvria toyw

εγω ευτυχως παω με τρενακι συνηθως,με αμαξι θα σκοτονωμουν ποσες φορες στους δρομους τους  :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγω ειμαι ηδη Χαλκιδικη και θα μεινω εως τελος Σεπτεμβρη...

πολυ βροχη εχει ρε τυπε σαλονικα αυτες τις μερες,πως τη παλευετε χαλκιδικη? :think: :think: :think:
εσενα ενας φιλος σου δεν εγραφε οτι εχει μουναρες στο μπλαγκοεβγκραντ?παραθετω link να δειτε τι μουναρες εχει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taggelou1

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
gia sex δες εδω

Thanks φιλε μου για ολες τις οδηγιες τις οποιες και θα ακολουθησω , μια μονο διευκρινηση τα 3 μερη που πρεπει οποσδηποτε να επισκευτω εγω εννοω sexομαγαζα ... τα αξιοθεατρα μπορω να βρω , τα κορυφαια πορνομαγαζια θελω να μαθω ...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
[quote author=αγγελου θανος  link=topic=53578.msg5425349#msg5425349 date=1399279994]

Thanks φιλε μου για ολες τις οδηγιες τις οποιες και θα ακολουθησω , μια μονο διευκρινηση τα 3 μερη που πρεπει οποσδηποτε να επισκευτω εγω εννοω sexομαγαζα ... τα αξιοθεατρα μπορω να βρω , τα κορυφαια πορνομαγαζια θελω να μαθω ...
[/quote]

Δηλαδη στριπτητζαδικα θελεις να μαθεις? :think: :think: :think:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=αγγελου θανος  link=topic=53578.msg5425349#msg5425349 date=1399279994]

[/quote]

Λοιπον φιλε μου εχουμε και λεμε

strip clubs  night clubs sex guide     οδηγος απο τυπους που εχουν ταξιδευσει στη Σοφια
planεt        
Υπαρχει ενα βουλγαρικο forum αναλογο με το δικο μας (εγω δεν ξερω βουλγασρικα αλλα με google chrome μεταφραζει στα αγγλικα) και αυτο είναι το  Δες και αυτα που εχω γραψει μια δυο σελιδες πριν
Aκομα στα everest (κεντρο της πολης αλλα και στο mall υπαρχουν πολλοι ελληνες) Τα everest στη Σοφια λειτουργουν σε stylε Goodies δηλαδη τραπεζι και παραγγελνεις.
Επισης κοντα στο  Sheraton υπαρχει το πρωην Buda bar (εχει αλλαξει ονομα δεν θυμαμαι πως λεγεται τωρα) μαζευει πολυ νιμου και εχει και φραπε κοντα του ειναι το χλιδατο Μoscow  εστιατοριο.

must να  δεις θα σου κοστισει 5 eur  η εισοδος Cleopatra , Camma Sutra σταθερες αξιες και οπως λενε στα διαφοαρα forums μαγαζια all in one και για το λογο αυτο πιο ακριβα απο τις αγγελιες τα πορνοτεμαχια

Υ.Γ. ΔΕΝ μενω στη σοφια απλα παω για δουλεις ελπιζω να βοηθησα.
    Απο αγγελιες υπαρχει ο κινδυνος αλλη να δεις στη pic και να σκασει μυτη καμμια φακλανα αν συμβει αυτο το πουλο να της πεις
Αν πας να κανεις ανταποκριση

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστουμε τον sex volkano και τα αλλα παιδια.αν ειναι να ερθει φαλαινα και να πλιρωνεις ταξι καλυτερα κλαμπ να διαλεξεις.σημερα μου ειπαι βουλγαρος λεφτασ που ζει λονδινο με βουλγαρικο πυραυλο για το σιν κλαμπ με φολκ μουσικη βουλγαρικη.τελεια στημν περιοχη μου θα ειναι θα παω.

taggelou1

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρα , νομιζω πλεον οτι ειμαι καλυμενος σε ολα , THANKS ολα τα παιδια για τις οδηγιες και προτασεις , μαλλον θα κανονισω για Ιουλιο προκειμενου να αποφυγω Αυγουστο ...

taggelou1

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ααα και κατι αμομα το ξενοδοχειο Rila Hotel ξερουμε αν ειναι girl friendly ?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα παιδια,αναχωρω το πρωι για σοφια.θα δω τι παιζει με τα διαμερισματα του αδαμ και εβα και στο καμασουτρα,κλεοπατρα.οπειος ειναι εκει ας στειλει μυνημα.την μερα θα παιξω λιγο στο μολλ να δω τι παιζει,αναμενεται συντομα νεα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα,εκανα μια αναγνωριστηκη βολτα στο κεντρο της σοφιας,ειδα τα αξιοθεατα σε μια ωρα και σε 20 λεπτα θα παω στο μολλ να δω τι παιζει.πρωτη εντυπωση θετικη.πολλα παρκα με κοπελιτσες ασυνοδευτες.παντα ευγενικος,χαμογελαστος δεν αρνηθηκε καμια να με φωτογραφησει και να μου χαμογελασει.απο το αεροδρομιο που πηρα τηλεκαρτα η μικρουλα του μαγαζιου γουσταρε και αρχισε ερωτησεις.δεν πηρα το νουμερο της γιατι ηρθα για να παρω πληροφοριες απο πρωτο χερι τι παιζει.τα λεμε αργοτερα.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=αγγελου θανος  link=topic=53578.msg5433884#msg5433884 date=1399577910]
Ααα και κατι αμομα το ξενοδοχειο Rila Hotel ξερουμε αν ειναι girl friendly ?
[/quote]
Δυστυχως δεν γνωριζω το συγκεκριμενο ξενοδοχειο το πολυ πολυ να πληρωσεις 10 γιουρια παραπανω.
Να πας στο bar flight  για καφε εξω ειναι με τις ασπρες καρεκλες-καναπεδες (3 lev to καπουτσινο) και μεσα εχει αλλα βραδι μαζευει κοσμο. Κοντα στο ξενοδοχειο σου ειναι το flocafe (σερβιρουν και φαγητο εκει)  αν συνεχισεις για Βιτοσα στη αρχη της οδου αριστερα ειναι το Fetish  kolomparo.
cleopatra, cama sutra tα εχω γραψει παραπανω (μια δυο σελιδες) καλεσε αυτη που αρεσει και πες της για sex στο ξενοδοχειο σου.
Χρωσταω ανταποκριση γιατι γυρισα πριν λιγες μερες αλλα δεν ειχα καιρο να γραψω.
Μα περασει καλα ρε μαγγα.  

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Δυστυχως δεν γνωριζω το συγκεκριμενο ξενοδοχειο το πολυ πολυ να πληρωσεις 10 γιουρια παραπανω.
Να πας στο bar flight  για καφε εξω ειναι με τις ασπρες καρεκλες-καναπεδες (3 lev to καπουτσινο) και μεσα εχει αλλα βραδι μαζευει κοσμο. Κοντα στο ξενοδοχειο σου ειναι το flocafe (σερβιρουν και φαγητο εκει)  αν συνεχισεις για Βιτοσα στη αρχη της οδου αριστερα ειναι το Fetish  kolomparo.
cleopatra, cama sutra tα εχω γραψει παραπανω (μια δυο σελιδες) καλεσε αυτη που αρεσει και πες της για sex στο ξενοδοχειο σου.
Χρωσταω ανταποκριση γιατι γυρισα πριν λιγες μερες αλλα δεν ειχα καιρο να γραψω.
Μα περασει καλα ρε μαγγα.  

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
φιλε επαιξα με το αδαμ και εβα οι πιο πολλες δεν μιλανε ρωσικα η αγγλικα και τρελαθηκα.πες μου τιμες για καμασουτρα,κλεοπατρα,τι διαφορα εχει εκει να γαμησεις απο το σπιτι?δεν θα την παντρευτω χαχαχα.στο iternet θελει υπομονη που δεν εχω λογο συνενοησης.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε επαιξα με το αδαμ και εβα οι πιο πολλες δεν μιλανε ρωσικα η αγγλικα και τρελαθηκα.πες μου τιμες για καμασουτρα,κλεοπατρα,τι διαφορα εχει εκει να γαμησεις απο το σπιτι?δεν θα την παντρευτω χαχαχα.στο iternet θελει υπομονη που δεν εχω λογο συνενοησης.

μακρυα μεινε απο το  κλάμπ  φετχ - ταμπου και πλαυμποι ειναι σφαγεια και δεν  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Κλεοπταρα - καμασουτρα και βελβετ εχουν 5 λεβα εισοδο το ποτο σου 7-15 λεβα αλα της κοπελας  απο 35 εως 65  λέβα προσεχε τι θΑ KERASEIS  αν κερασεις - χορος 20 λεβα  και πηδημα στον χώρο σου 150 λεβα την ωρα......

1 ευρω = 1,95 λέβα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Τα ιδια του ειπα στο σκαιπ  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
παιδεια σας ευχαριστω,δεν παω εκει,σε 30 λεπτα περιμενω εδω μια ξανθη 100 ολα μαζι με το ταξι.σλοβακια μονο τελικα ετσι στιλ αξιζουν μαγαζια,με 80 ευρο κοπελα,χοτελ

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παιδεια σας ευχαριστω,δεν παω εκει,σε 30 λεπτα περιμενω εδω μια ξανθη 100 ολα μαζι με το ταξι.σλοβακια μονο τελικα ετσι στιλ αξιζουν μαγαζια,με 80 ευρο κοπελα,χοτελ

αν δεν ειναι αυτο που ειδες στειλε την πίσω το πολυ πολυ να τισ δοσεισ 10 λεβα ταξι.
Παιζει πολυ fake φωτο στα  ιντερνετ  pages

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom