Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
ρε εδω ερχετε κόσμος για σεξοτουρισμό και  events  που οργανώνουν τουριστικά γραφεια Αγγλιας ειδικά, και εμεις δεν εχουμε ιδέα.
ειναι μεγαλη μπιζνα φιλε και φυσικα και εχουμε ιδεα, παλι με θιγεις!   :2funny: :2funny: :2funny:
που-χου!

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
τοτε ελα πανω μαζι με τον αλλαν το δεκεβριο μαζι του σιγουρα θα περασεις καλα...απο ψυχη και ντομπροσυνη καλος ειναι απο αλλα πραγματα πασχει πχ βενζινα,χαμπουργκερς,λαδια για το αμαξι,ποτα στα μπαρ κλπ
κι ελεγα να περασω ησυχα χριστουγεννα, να ξεκουραστω! ριξε λαδι στη φωτια, ριξεεεεε  :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ανα μπράβο αυτο ενοουσα και δεν σου φαινοταν να το ξερης δεν το εγραψες πουθενα, ακριβώς αυτό παντως.

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ανα μπράβο αυτο ενοουσα και δεν σου φαινοταν να το ξερης δεν το εγραψες πουθενα, ακριβώς αυτό παντως.
εδω φιλαρακι, οτι θελεις ρωτα να μαθαινεις  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτες οι εκδρομες κατα 99% ειναι απο αγγλια, οποτε δεν παιζει για εμας, δεν εχει ενδιαφέρον  ;)
γενικά όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερες τιμές. αλλά κάποια στιγμή που το είχα ψάξει εκδρομή μόνος αν έκανες δεν ειχε και μεγαλη διαφορά, γιατί να πλερώκεις νταβατζήδες  :P
συνηθως δε δινουν καμμια φοβερη υπηρεσια που δε μπορεις να βρεις μονος...

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
εγο λαδι στι φοτια να ριξω αλλα λαδι στο ναωαρα του αλλαν ποιος θα ριξει???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε τωρα που μαζευουν και τις ελιές, ας βρεθει ενας συναγωνιστης να καβατζωσει 3-4 τενεκεδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οποτε μπορεις, αναμενω πιεμι για να κατατοπιστουμε και να δουμε το παρασυνθημα μπας και βγει τπτ!!  ;)

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγο λαδι στι φοτια να ριξω αλλα λαδι στο ναωαρα του αλλαν ποιος θα ριξει???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι θες μωρη γριά ξεδοντιαρα κακασχημη και ζηλιάρα;;;;;;;;
και τρώγεσε μαζί μου;;;;;; ΔΕΝ θα το γλυτώσης το κερατο θα σου την......
:knockinb: :fuck1: :fuck2: :2on1: :pipa2: :tits2: :tits: :fuck2: :fuck1: :knockinb: την Ξανθιά που να χτυπιέσε κατω + τις σερβιτόρες σου.Εκτος την κουτρα που θα πέση στην κουζίνα σου.
( Στο  κολητάρι μου τον  ΦΛ όμως θα πληρώνω).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ε τωρα που μαζευουν και τις ελιές, ας βρεθει ενας συναγωνιστης να καβατζωσει 3-4 τενεκεδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οποτε μπορεις, αναμενω πιεμι για να κατατοπιστουμε και να δουμε το παρασυνθημα μπας και βγει τπτ!!  ;)

και συ τεκνον Βρούτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

sofia_worker

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Άλλαν πως είναι οι Βουλγαροκέφαλοι αυτές τις μέρες? Είσαι Σόφια?

Την επόμενη βδομάδα θα την περάσω εκεί οπότε αν είσαι πάνω κερνάω καφέ!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Άλλαν πως είναι οι Βουλγαροκέφαλοι αυτές τις μέρες? Είσαι Σόφια?

Την επόμενη βδομάδα θα την περάσω εκεί οπότε αν είσαι πάνω κερνάω καφέ!

Σιγά να μην την βγάλης με καφε μονον.

ρε εχω ενα φιλαρακι εκει στα μερη σου αλλα οικονομικά αδυνατος δεν το παιρνεις μαζί σου να ερθη λιγο πάνω;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sofia_worker

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θα τον έπαιρνα μαζί μου Άλλαν, αλλά δεν ξέρω αν θα ξεκινήσω μόνος ή με κανέναν συνεργάτη, οπότε καταλαβαίνεις.

Όσο για το καφεδάκι, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έφτανε...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα τον έπαιρνα μαζί μου Άλλαν, αλλά δεν ξέρω αν θα ξεκινήσω μόνος ή με κανέναν συνεργάτη, οπότε καταλαβαίνεις.

Όσο για το καφεδάκι, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έφτανε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλώς  να ρθης θα τα πούμε απο κοντά...
οσο για τον φιλο ετσι σου ειπα δεν προκειτε να ερχοταν διοτι αν ηταν θεμα μονο μετάβασης τον καλυπτα και εγω τα υπολοιπα δεν μπορω να του καλύψω ο νοών νοείτο.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Καλησπέρα σε όλους

μετά από πολύυυυ καιρο ξαναγύρισα κι εγώ μια βραδυά στα παλιά μου τα λημέρια στην Σόφια με τον φίλο μου. Έμπειρος πλέον με τις συμβουλές όλων εδώ ήξερα τι ήθελα.

Και ήθελα την tiffany η οποία μου έχει δώσει στο παρελθόν στιγμές μεγάλης ηδονής. Την πήρα τηλ. την προηγούμενη μου είπε οκ αλλα... όταν εφτασα και της έστειλα λεπτομέρειες που να έρθει είπε ότι είναι πολύ κουρασμένη και δεν μπορεί....Γαμ΄την ατυχία μου

Μου το έχει ξανακάνει αυτό κι έτσι της έβγαλα μια κίτρινη κάρτα. Όπότε πήγε αργά και πρέπει να βρώ αντικαταστάτρια. Πάμε λοιπόν στην γνωστή μας Darina. Οκ έρχομαι σε μια ώρα μου λέει. Πέρασε μιάμισι και δεν ήρθε. Παίρνω τηλ. το σηκώνει ένας άντρα..που είναι Νταρίνα ρε κολέγκα..λέει κάτι σε σπασμένα αγγλικά ότι δεν επιβεβαίωσα...τρία ερωτηματικά εγώ...οπότε πάω γρήγορα στην επόμενη επιλογή (ευχαριστώ φίλε arcans) την Πέτια. Τηλ το σηκώνει μια κοπέλα η οποία μιλούσε καλά αγγλικά. Μου λέει ευγενικά ότι θα πρέπει να ξέρω ότι η Πέτια δεν μιλάει αγγλικά (ο ήξερα). Μπράβο λέω..πολύ  επαγγελματισμός. Επειδή ξέρω κάτι κουτσά στραβά σέρβικα λέω οκ θα συνενοηθούμε.

Λοιπόοοον, arcans έβγαλες Λαβράκι. Η κοπέλα άνετη κατ' αρχήν και χαμογελαστή. Με το χιουμοράκι της και καλό social time όσα καταλαβαινα  :grin:

Παρουσία: πρόσωπο μέτριο όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά συμπαθητικό. Σώμα αρκετά καλό, αδύνατη με καλές αναλογίες. Στήθος μικρό και σφιχτό (εμένα έτσι μ' αρέσει) κόλος ωραιότατος αλλά πολύ μαλακός (αγύμναστός;) σε υφή. Δύο μεγάλα τατουάζ στην πλάτη. Σέξυ παρουσία γενικά αλλά και σέξυ διάθεση. Καθαρή μου φάνηκε, έκανε και ντουζάκι πριν.

Στο δια ταύτα τώρα, στο sex η κοπέλα το ΄χει. Είναι καυλιάρα και μπαίνει κατ' ευθείαν στο παιχνίδι χωρίς μη με εξάιρεση τα βαθιά φιλιά στο στόμα (που δυστυχώς εγώ τα θέλω και γι' αυτό με χάλασε λίγο). Πίπα καλούτσικη αλλά πάντως δεν είναι το δυνατό της σημείο. Όταν όμως την βάλεις κάτω και το...βάλεις τότε το παιχνίδι απογειώνεται. Χωρίς λιπαντικά υγρή και συμμετέχει με αληθοφανείς αντιδράσεις τόσο που νομίζεις ότι είσαι με γκομενάκι που χτύπησες στο μπάρ. Κανένα μη σε δάχτυλα, σε εναλλαγή στάσεων, σε αγριάδες..όλα με συμμετοχή χαρούμενη και ιδιαίτερα σεξουαλική.

Στο ενδιάμεσο των δύο "μαχών" που είχαμε καλή συζήτηση με χιούμορ, κάναμε μαζί και ντουζάκι. όλα ωραία. Μπάινει στο top 3 της Σόφιας.

Η τιμή 100 ευρώ το δίωρο.

Για τον φίλο κάλεσα την Alex την γνωστή από τα ποστ του Άλαν. Ο φίλος μου έμεινε καταυχαριστημένος. Πολύ καλά αγγλικά και social time και στο sex πολύ καλή, ειδικά στοματικό.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι έμεινα στο EXPO hotel το οποίο δεν είναι φιλικό ιδιαίτερα με τα κορίτσια γιατί οι πορτιέρηδες θέλουν να σου δώσουν τα δικά τους. Μέχρι τώρα είχα πρόβλημα στα εξής ξενοδοχεία: expo, City, Grand hotel. Σε αυτά είχα κλείσει μονόκλινο και με υποχρέωσαν να πληρώσω δίκλινο επειδή ήρθε η κοπέλα.

Αυτά άντε και σε καλύτερα...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους

μετά από πολύυυυ καιρο ξαναγύρισα κι εγώ μια βραδυά στα παλιά μου τα λημέρια στην Σόφια με τον φίλο μου. Έμπειρος πλέον με τις συμβουλές όλων εδώ ήξερα τι ήθελα.

Και ήθελα την tiffany η οποία μου έχει δώσει στο παρελθόν στιγμές μεγάλης ηδονής. Την πήρα τηλ. την προηγούμενη μου είπε οκ αλλα... όταν εφτασα και της έστειλα λεπτομέρειες που να έρθει είπε ότι είναι πολύ κουρασμένη και δεν μπορεί....Γαμ΄την ατυχία μου

Μου το έχει ξανακάνει αυτό κι έτσι της έβγαλα μια κίτρινη κάρτα. Όπότε πήγε αργά και πρέπει να βρώ αντικαταστάτρια. Πάμε λοιπόν στην γνωστή μας Darina. Οκ έρχομαι σε μια ώρα μου λέει. Πέρασε μιάμισι και δεν ήρθε. Παίρνω τηλ. το σηκώνει ένας άντρα..που είναι Νταρίνα ρε κολέγκα..λέει κάτι σε σπασμένα αγγλικά ότι δεν επιβεβαίωσα...τρία ερωτηματικά εγώ...οπότε πάω γρήγορα στην επόμενη επιλογή (ευχαριστώ φίλε arcans) την Πέτια. Τηλ το σηκώνει μια κοπέλα η οποία μιλούσε καλά αγγλικά. Μου λέει ευγενικά ότι θα πρέπει να ξέρω ότι η Πέτια δεν μιλάει αγγλικά (ο ήξερα). Μπράβο λέω..πολύ  επαγγελματισμός. Επειδή ξέρω κάτι κουτσά στραβά σέρβικα λέω οκ θα συνενοηθούμε.

Λοιπόοοον, arcans έβγαλες Λαβράκι. Η κοπέλα άνετη κατ' αρχήν και χαμογελαστή. Με το χιουμοράκι της και καλό social time όσα καταλαβαινα  :grin:

Παρουσία: πρόσωπο μέτριο όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά συμπαθητικό. Σώμα αρκετά καλό, αδύνατη με καλές αναλογίες. Στήθος μικρό και σφιχτό (εμένα έτσι μ' αρέσει) κόλος ωραιότατος αλλά πολύ μαλακός (αγύμναστός;) σε υφή. Δύο μεγάλα τατουάζ στην πλάτη. Σέξυ παρουσία γενικά αλλά και σέξυ διάθεση. Καθαρή μου φάνηκε, έκανε και ντουζάκι πριν.

Στο δια ταύτα τώρα, στο sex η κοπέλα το ΄χει. Είναι καυλιάρα και μπαίνει κατ' ευθείαν στο παιχνίδι χωρίς μη με εξάιρεση τα βαθιά φιλιά στο στόμα (που δυστυχώς εγώ τα θέλω και γι' αυτό με χάλασε λίγο). Πίπα καλούτσικη αλλά πάντως δεν είναι το δυνατό της σημείο. Όταν όμως την βάλεις κάτω και το...βάλεις τότε το παιχνίδι απογειώνεται. Χωρίς λιπαντικά υγρή και συμμετέχει με αληθοφανείς αντιδράσεις τόσο που νομίζεις ότι είσαι με γκομενάκι που χτύπησες στο μπάρ. Κανένα μη σε δάχτυλα, σε εναλλαγή στάσεων, σε αγριάδες..όλα με συμμετοχή χαρούμενη και ιδιαίτερα σεξουαλική.

Στο ενδιάμεσο των δύο "μαχών" που είχαμε καλή συζήτηση με χιούμορ, κάναμε μαζί και ντουζάκι. όλα ωραία. Μπάινει στο top 3 της Σόφιας.

Η τιμή 100 ευρώ το δίωρο.

Για τον φίλο κάλεσα την Alex την γνωστή από τα ποστ του Άλαν. Ο φίλος μου έμεινε καταυχαριστημένος. Πολύ καλά αγγλικά και social time και στο sex πολύ καλή, ειδικά στοματικό.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι έμεινα στο EXPO hotel το οποίο δεν είναι φιλικό ιδιαίτερα με τα κορίτσια γιατί οι πορτιέρηδες θέλουν να σου δώσουν τα δικά τους. Μέχρι τώρα είχα πρόβλημα στα εξής ξενοδοχεία: expo, City, Grand hotel. Σε αυτά είχα κλείσει μονόκλινο και με υποχρέωσαν να πληρώσω δίκλινο επειδή ήρθε η κοπέλα.

Αυτά άντε και σε καλύτερα...
αρχηγε πηρες πετια τελικα.ωραιος. ;) ;) ;) ;) ;)
αν θυμασε και στο πμ σου ειχα πει οτι δεν ξερει αγγλικα αλλα ξερει ιταλικα.
τελος παντως σημασια εχει οτι περασες καλα.
παντως και η πετια και η αλεξ ειναι καλα στανταρακια για καποιον που δεν βρισκει τιποτα καλυτερο στην σοφια.απο το να πεσει σε καμια μπουρουχα και να κλαιει τα λεφτα του,1000 φορες αυτες.
οσο για νταρινα-τιφανι,με αυτες πρεπει να να ασχοληθει ο αλλαν,και να τις μαλωσει λιγο,γιατι απο αυτα που διαβαζω την ειδαν λιγο ντιβες.
ακου εκει ο νταβας τις νταρινας ηθελε και επιβεβαιωση ο μαλακας.οταν ειχαμε παρει εμεις μεσοβδομαδιατικα(αλλαν ξερεις)τεταρτη μερα,ηρθε με 200χλμ στο ξενοδοχειο.
οσο για την αλλη την τιφανι πρεπει να την ειδε η playvizita 2010 τις σοφιας,τηλεφωνα δε σηκωνει,κουρασμενη ειναι.υπομονη και βγαινει το 2010,το 2011 θα φερει καινουργια τεμαχια,και την βλεπω μετα να πλενει σκαλες και αυτη.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
αρχηγε πηρες πετια τελικα.ωραιος. ;) ;) ;) ;) ;)
αν θυμασε και στο πμ σου ειχα πει οτι δεν ξερει αγγλικα αλλα ξερει ιταλικα.
τελος παντως σημασια εχει οτι περασες καλα.
παντως και η πετια και η αλεξ ειναι καλα στανταρακια για καποιον που δεν βρισκει τιποτα καλυτερο στην σοφια.απο το να πεσει σε καμια μπουρουχα και να κλαιει τα λεφτα του,1000 φορες αυτες.
οσο για νταρινα-τιφανι,με αυτες πρεπει να να ασχοληθει ο αλλαν,και να τις μαλωσει λιγο,γιατι απο αυτα που διαβαζω την ειδαν λιγο ντιβες.
ακου εκει ο νταβας τις νταρινας ηθελε και επιβεβαιωση ο μαλακας.οταν ειχαμε παρει εμεις μεσοβδομαδιατικα(αλλαν ξερεις)τεταρτη μερα,ηρθε με 200χλμ στο ξενοδοχειο.
οσο για την αλλη την τιφανι πρεπει να την ειδε η playvizita 2010 τις σοφιας,τηλεφωνα δε σηκωνει,κουρασμενη ειναι.υπομονη και βγαινει το 2010,το 2011 θα φερει καινουργια τεμαχια,και την βλεπω μετα να πλενει σκαλες και αυτη.

Αρκάνς μου έσωσες την βραδυά που πήγε να πάει τέλειως στραβά.

Η νεαρά έχει μέλλον αρκεί να προσέξει τον εαυτό της και να καλωπιστεί καλύτερα.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Άσχετο, τελικά η Νταρίνα αξίζει στο σεξ ή είναι απλά ωραίο μωρό? (που και αυτό καλό είναι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom