Καλησπέρα σε όλους
μετά από πολύυυυ καιρο ξαναγύρισα κι εγώ μια βραδυά στα παλιά μου τα λημέρια στην Σόφια με τον φίλο μου. Έμπειρος πλέον με τις συμβουλές όλων εδώ ήξερα τι ήθελα.
Και ήθελα την tiffany η οποία μου έχει δώσει στο παρελθόν στιγμές μεγάλης ηδονής. Την πήρα τηλ. την προηγούμενη μου είπε οκ αλλα... όταν εφτασα και της έστειλα λεπτομέρειες που να έρθει είπε ότι είναι πολύ κουρασμένη και δεν μπορεί....Γαμ΄την ατυχία μου
Μου το έχει ξανακάνει αυτό κι έτσι της έβγαλα μια κίτρινη κάρτα. Όπότε πήγε αργά και πρέπει να βρώ αντικαταστάτρια. Πάμε λοιπόν στην γνωστή μας Darina. Οκ έρχομαι σε μια ώρα μου λέει. Πέρασε μιάμισι και δεν ήρθε. Παίρνω τηλ. το σηκώνει ένας άντρα..που είναι Νταρίνα ρε κολέγκα..λέει κάτι σε σπασμένα αγγλικά ότι δεν επιβεβαίωσα...τρία ερωτηματικά εγώ...οπότε πάω γρήγορα στην επόμενη επιλογή (ευχαριστώ φίλε arcans) την Πέτια. Τηλ το σηκώνει μια κοπέλα η οποία μιλούσε καλά αγγλικά. Μου λέει ευγενικά ότι θα πρέπει να ξέρω ότι η Πέτια δεν μιλάει αγγλικά (ο ήξερα). Μπράβο λέω..πολύ επαγγελματισμός. Επειδή ξέρω κάτι κουτσά στραβά σέρβικα λέω οκ θα συνενοηθούμε.
Λοιπόοοον, arcans έβγαλες Λαβράκι. Η κοπέλα άνετη κατ' αρχήν και χαμογελαστή. Με το χιουμοράκι της και καλό social time όσα καταλαβαινα
Παρουσία: πρόσωπο μέτριο όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά συμπαθητικό. Σώμα αρκετά καλό, αδύνατη με καλές αναλογίες. Στήθος μικρό και σφιχτό (εμένα έτσι μ' αρέσει) κόλος ωραιότατος αλλά πολύ μαλακός (αγύμναστός;) σε υφή. Δύο μεγάλα τατουάζ στην πλάτη. Σέξυ παρουσία γενικά αλλά και σέξυ διάθεση. Καθαρή μου φάνηκε, έκανε και ντουζάκι πριν.
Στο δια ταύτα τώρα, στο sex η κοπέλα το ΄χει. Είναι καυλιάρα και μπαίνει κατ' ευθείαν στο παιχνίδι χωρίς μη με εξάιρεση τα βαθιά φιλιά στο στόμα (που δυστυχώς εγώ τα θέλω και γι' αυτό με χάλασε λίγο). Πίπα καλούτσικη αλλά πάντως δεν είναι το δυνατό της σημείο. Όταν όμως την βάλεις κάτω και το...βάλεις τότε το παιχνίδι απογειώνεται. Χωρίς λιπαντικά υγρή και συμμετέχει με αληθοφανείς αντιδράσεις τόσο που νομίζεις ότι είσαι με γκομενάκι που χτύπησες στο μπάρ. Κανένα μη σε δάχτυλα, σε εναλλαγή στάσεων, σε αγριάδες..όλα με συμμετοχή χαρούμενη και ιδιαίτερα σεξουαλική.
Στο ενδιάμεσο των δύο "μαχών" που είχαμε καλή συζήτηση με χιούμορ, κάναμε μαζί και ντουζάκι. όλα ωραία. Μπάινει στο top 3 της Σόφιας.
Η τιμή 100 ευρώ το δίωρο.
Για τον φίλο κάλεσα την Alex την γνωστή από τα ποστ του Άλαν. Ο φίλος μου έμεινε καταυχαριστημένος. Πολύ καλά αγγλικά και social time και στο sex πολύ καλή, ειδικά στοματικό.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι έμεινα στο EXPO hotel το οποίο δεν είναι φιλικό ιδιαίτερα με τα κορίτσια γιατί οι πορτιέρηδες θέλουν να σου δώσουν τα δικά τους. Μέχρι τώρα είχα πρόβλημα στα εξής ξενοδοχεία: expo, City, Grand hotel. Σε αυτά είχα κλείσει μονόκλινο και με υποχρέωσαν να πληρώσω δίκλινο επειδή ήρθε η κοπέλα.
Αυτά άντε και σε καλύτερα...