arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
λοιπον για να μην ακουω και διαβαζω μαλακιες απο τον καθε βλακα και μαλακα,ενα εχω να σας πω.ΤΟΝ ΑΛΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ.ο αλλαν εχει αφησει τα μαλλιοκεφαλα του στην σοφια,και οπως φαινετε θα αφησει και τα κοκκαλα του εκει,ξερει πλεον τι παιζει και τι παιζετε στην σοφια και γενικα στην βουλγαρια.μην τρωτε τα παραμυθια που διαβαζετε στα διαφορα σαιτ,και τις ιστοριες για αρκουδες που ακουτε.ομολογω και εγω ο ιδιος ακομα,οτι παρολο που εχω παει πολλες φορες σοφια,οι συμβουλες και οι οδηγιες,αλλα και τις πληροφοριες που μου εδωσε ο στρατηγος αλλαν,ειναι τσεκαρισμενες και αληθινες 100%,γιαυτο να τον ακουτε.τωρα κατι τυποι στυλ μολδοβλακα και τα σχετικα,εμενα δεν μου λενε τιποτα,οσοι πηγαν σε μολδαβιες και αρχιδια να γαμησουν,το μονο που δεν ακουσαν,ειναι οτι η CIA θα του κυνηγαει για την υπολοιπη ζωη τους αν γαμησουν.τελος παντων με μαλακιες δεν ασχολουμαστε αλλο.αλλαν αρχηγε συνεχισε το εργο σου,αυτοι που σε ξερουμε ειμαστε ευχαριστημενοι παρα πολυ, και ακουμε τις οδηγιες σου.τωρα για κατι παιδια απο την αθηνα,δεν τους παρεξηγω καθολου,τα παιδια απλα δεν γνωριζουν τι παιζει στην σοφια και μπορει μερικες φορες να το παιζουν εφοπλιστες,καλα θα κανουν να ακουν τον αλλαν,για να βγαζουν γουστα καλα.πιστευω οτι το συγκεκριμενο θρεντ ειναι απο τα καλυτερα και απο τα πιο ενημερωμενα,για οποιον θελει να παει στην σοφια.για να μην πω οτι ειναι υπαρχει ατομο(ΑΛΛΑΝ),οποιος ειναι ετοιμος ανα πασα ωρα και στιγμη να ξεναγησει κοσμο στην σοφια.κανονικα ο αλλαν πρεπει να μεινει μονιμα στην σοφια,και να πληρωνετε με μισθο απο την ελληνικη πρεσβεια,για τις υπηρεσιες-πληροφοριες που προσφερει.
υ.γ.
αλλαν γερα,μαλλον αρχες δεκεμβρη θα τα πουμε στη σοφια οπως και την προηγουμενη φορα. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
υ.γ.
αλλαν γερα,μαλλον αρχες δεκεμβρη θα τα πουμε στη σοφια οπως και την προηγουμενη φορα. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)