allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε δεν ηξερα οτι σε λενε νικο ξανθοπουλο
με ολο το σεβασμο ρε παληκαρια εδω στη μολδαβια για να σου παρει γκομενα πιπα με καποτα πρεπει να τη πληρωσεις
Moldo εδω δεν ειναι κισινεφ άλλα ηθη και εθιμα αλλα για να κάνεις γνωριμιες επιπεδου σαν αυτες που θα σου ποσταρω παρακατω χρειάζεσε ανθρωπο απο μέσα και εγω προτεινω τον ανθρωπο κατάλαβες;;;
αντε να ξεροσταλιάσης λιγο και μην ξεχνας οτι ειναι για γερα πορτοφόλια τα υψηλα επίπεδα τιποτα
δεν ειναι τζάμπα τα γουστα πληρώνoνται. Αλλαν... Εισαι το προτυπο μου!!! Αυτα τα μωρα για γαμησι ποσα ευρα παει η τιμη?
MADE IN BULGARIA
ευσωμε σου βγαζω το καπελο....πιπες χωρις καποτα περνουν ???? και στην ελλαδα εχει τετοιες επαγγελματιες...μαλλον εχεις καιρο να ερθεις πανωMoldo εδω δεν ειναι κισινεφ άλλα ηθη και εθιμα αλλα για να κάνεις γνωριμιες επιπεδου σαν αυτες που θα σου ποσταρω παρακατω χρειάζεσε ανθρωπο απο μέσα και εγω προτεινω τον ανθρωπο κατάλαβες;;;
αντε να ξεροσταλιάσης λιγο και μην ξεχνας οτι ειναι για γερα πορτοφόλια τα υψηλα επίπεδα τιποτα
δεν ειναι τζάμπα τα γουστα πληρώνoνται.
MADE IN BULGARIA
α ρε πουστη ευσωμε δεν θα ερθεις πανω...θα σε γαμησω...που βαζεις τα μωρα να με φτιαξειςMoldo εδω δεν ειναι κισινεφ άλλα ηθη και εθιμα αλλα για να κάνεις γνωριμιες επιπεδου σαν αυτες που θα σου ποσταρω παρακατω χρειάζεσε ανθρωπο απο μέσα και εγω προτεινω τον ανθρωπο κατάλαβες;;;
δεν ειναι τζάμπα τα γουστα πληρώνoνται.
MADE IN BULGARIA
α ρε πουστη ευσωμε δεν θα ερθεις πανω...θα σε γαμησω...που βαζεις τα μωρα να με φτιαξεις
ατντεεε!!!!δε πας καλα μου φαινετα...το μωρο σου το χουφτωνει αλλος??? χαλασες κι εσυ
Ase ta καλπικα Μολντο εσυ δεν φτιαχνεσε με αυτά εχετε αρκετά εκει στα κρυα εδω ειναι ξεχωριστές εκει σωρός.
Νά πάρε κατι ακομα για να φτιαχτής σωστά...........
ατντεεε!!!!δε πας καλα μου φαινετα...το μωρο σου το χουφτωνει αλλος??? χαλασες κι εσυ
σωστος ο ευσωμοςκαλλήτερα να τρώς φιλέτο με παρέα.......
παρά μόνος και να τρώς φασολάδα....
σωστος ο ευσωμος
δεν βάζω το χέρι μου και στην φωτιά...Μόλντο,
Παρότι ακόμα δεν έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας, όσοι το δοκίμασαν είδαν εντυπωσιακά αποτελέσματα!
Αν υποφέρεις από ημικρανίες
δοκιμασε ............. αυτό ..................
Οχι μόνο περνάνε οι ημικρανίες αλλά ακούς και ήχους της θαλασσας λενε οσοι το δοκίμασαν....
δεν βάζω το χέρι μου και στην φωτιά...
αλλά η γκόμενα αριστερά δεν είναι η Tory Lane???
οι ιμικρανιες του κατω κεφαλιου να δουμε τωρα πως θα περασουν...με βλεπω σημερα να τις θεραπευωΜόλντο,
Παρότι ακόμα δεν έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας, όσοι το δοκίμασαν είδαν εντυπωσιακά αποτελέσματα!
Αν υποφέρεις από ημικρανίες
δοκιμασε ............. αυτό ..................
Οχι μόνο περνάνε οι ημικρανίες αλλά ακούς και ήχους της θαλασσας λενε οσοι το δοκίμασαν....