allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
σεντινομουνα
σεντινομουνα ;;;;
τι ενοει ο ποιητής;;;;;;;;;;;;;;;
σεντινομουνα
Αλλαν μια γκομενα που ερχεται στα σοφια, ποσες φορες μπορεις να γαμησεις για μια ωρα.?Εδω ας πουμε στην ωρα, ειναι μια φορα!! Εκτος αν σε γουσταρει η γκομενα(χαχα δυσκολο αυτο) και τον καπελωσει μια τσαμπα. Η τα παρει σε μαυρα(κρυφα απο τα αφεντικα). Εκει σε μια ωρα ειναι 1 γαμησι????
Λοιπόν μάγκες εχω μαζέψη τεσσερα μωρα για ΠΣΚ ειναι διαθεσιμα κανονιστε γιατι δεν την βγάζω
μόνος.
περιμένω συναθλητες και ουτω βοήσωμε βεβαίως βεβαίως.
κατάλαβες νομίζω, μην προσθέσω κάτι άλλο!
Αλλαν η γκομενα τον παιρνει τσαμπα?
san τσιγκανοπουλα ρουμανα ειναι στην φοτο τι εγινε παλι στο μολδαβικο????τι τσαμπα ρε μυωπία εχεις;;; 200 λέβα τρεις ωρες δηλ = 100 €.
+20 λεβα ταξι.
san τσιγκανοπουλα ρουμανα ειναι στην φοτο τι εγινε παλι στο μολδαβικο????
αλλαν η πολη παρεα με τον ρεντ σε χαλασε !!!!!! οταν εχει αφραγκιες τα ιδια ακριβος μου λεει ΑΑΑ και 1500 για την γνωριμιαΕλα γιατρε σου βρήκα νύφη δεν ειναι Βιζιτα κανονική γνωριμια επιθυμή τον γαμο με αλλοδαπο εκτος Βουλγαριας.
Μελανούρι 3ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
αλλαν η πολη παρεα με τον ρεντ σε χαλασε !!!!!! οταν εχει αφραγκιες τα ιδια ακριβος μου λεει ΑΑΑ και 1500 για την γνωριμια
αλλαν κατι φεγκαρια που ειμουν με κατι νυχτομουτρα στην ρουμανια και εμαθα ολα τα τσιγκανοκολπα στο ανατολικο μπλοκ υπαρχουν πολες τσιγκανες με λευκο δερμα!!!! της αναγνοριζεις απο την χαρακτιριστικη φονη και το σωματοτυπο και το χαρακτηριστικο συνθημα στην ρουμανια για να καταλαβουν οτι εισε σχετικος της ρωτας << ai nascut liber ??>> δηλαδη γενηθηκες ελευθερα?? που σημενει στην κυριολεξια γενηθηκες στην φηση?? στο δρομο?? οπος οι τσιγκανοι δηλαδη η φοτο που εβαλες μιαζη πολυ με τσιγκανα ρουμανα μιλαο για την προτη φοτο η δευτερη μουνος καλοος!!!!Μολδαβικό;;;;;;;;;;; αστα να πάνε φαγωνωνται με τον Μόλντο χωρις να εχω καταλάβη τον λόγο.
οχι ρε Βουλγαρα κανονικη , λευκή επιδερμίδα που την είδες την τσιγγάνα;;;
τα μαλια ναι βαμένα.
αλλαν κατι φεγκαρια που ειμουν με κατι νυχτομουτρα στην ρουμανια και εμαθα ολα τα τσιγκανοκολπα στο ανατολικο μπλοκ υπαρχουν πολες τσιγκανες με λευκο δερμα!!!! της αναγνοριζεις απο την χαρακτιριστικη φονη και το σοματοτυπο καιτο χαρακτηριστικο συνθημα στην ρουμανια για να καταλαβουν οτι εισε σχετικος της ρωτας << ai nascut liber ??>> δηλαδη γενηθηκες ελευθερα?? που σημενει στην κυριολεξια γενηθηκες στην φηση?? στο δρομο?? οπος οι τσιγκανοι?? η φοτο που εβαλες μιαζοι πολυ με τσιγκανα ρουμανα
χαχαχα...η αληθεια πρεπει παντα να λεγεται!!!Είσαι και μαρτυριάρης
Δεν χρειάζετε να τα λές δεν εχω να αποδείξω σε κανεναν τιποτα.
χαχαχα...η αληθεια πρεπει παντα να λεγεται!!!