ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.103
- Πόντοι
- 5.006
Όχι μαν στοργικάΓια ακαποτο!
Όχι μαν στοργικάΓια ακαποτο!
εβρισες!Όχι μαν στοργικά
λες να εχει παρει γκώλον ο χοντρός ;ακουγεται εντονα στους διαδρόμους οτι ο χοντρος κανει μπίζνες με το σοφακι. αλλα για λιγους θελει ειδικο παρασυνθημα
λογικα θα εχει μπει κωλαντερο ο φλομπας ο άτριχος αλλα με αλλη μέθοδο ο μελάτοςλες να εχει παρει γκώλον ο χοντρός ;
Και εμας μακρυνε ο πουτσος μας Σοφακι!Θέλω να της γράψω…. Κ πως μας καυλωνεις ρε Σοφακι μου!
ευχαριστως θα την εβαζα στο ροτεισον τυπε γιατι το κοριτσι μετραει αλλα αν ριχνω 2-3 τη μερα γι αυτην δεν θα βρισκει τιποτα να αρμεξει η δικια μου και θα εχω σοβαρο θεμα. κι αν ξεμεινω μονος στην ηλικια μου τοτε θα κινδυνεψω στα αληθεια να δοκιμασω νεες εμπειριες
τυπε το μονο μακρυναρι που εχω πιασει στην καριερα μου ειναι το δικο μου.
αν λεγεται μακρυναρι δλδ με 9 ποντους στα καλυτερα του
Όξω μπούστη στο gay/lesbian..Προσωπικα καυλωνω με Σοφια Φυρου....αν θελει καποιος, ας μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια να συζηταμε για αυτην.
μην ανησυχεις τυπε κατι καταφερνω κι ετσι.
ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον
Καύλα και το χύσιμο στο πρόσωπο Σοφάκι αλλά εμείς θα σε χυναμε στα μασταρια σου.Οποτε σε λάθος σημείο το ρίχνεις το νερό
Έχει κανείς το sex tape??
Ρε παιδιά αν υπάρχει στείλτε κ σε μας μην είστε μονοφαγαδεςτυποι θα το εστελνα σε ολους αλλα τον παιζω και με τα 2 χερια και δεν προλαβαινω..επισης εγω εχω μονο ενα 20λεπτο που κανει κατι ισπανικες και τον παιρνει απο κωλο...αν θελετε τα πιο λεπτομερη θα στειλετε στον @Eraser.. και στον @Νίπλης που εχουν ολοκληρη συλλογη...αν θελετε καντε και μια προσπαθεια με το μελος @troubakhs αλλα να ειστε ευγενικοι στα πμ γιατι ειναι λιγο ευεξαπτος...
παλιες χρυσες εποχες τηςΔεν γινεται να βρεθει αρνητικο σ αυτο το πλασμα,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ