Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.602
Πόντοι
8.346
4399254123_cdbfc4ffcb_o.gif

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
εγω εγραψα οτι ειναι μουναρα και κορμαρα κτλ.
αυτο ηταν το πρωτο μου σχολιο ξεκαθαρα. δεν ξερω τι διαβασες:think:
απλα απορρησα γιατι εκθειαζετε τοσο τα βυζια της που μεσα απ τα ρουχα θα ειναι σαν αγελαδας.
εχεις καποιο θεμα κατανοησης η αναγνωσης? :think:
τυπε μονο ενα λοιπον πιστευω απομενει για να λυθει η παρεξηγηση.......θα πρεπει αν διαβαζει η ιδια η καποιος κοντινος της ,να της εξηγησει το προβλημα και ας στειλει κανα δυο γυμνοστηθες φωτο προφιλ και ανφας ,ωστε ειδικο μεικτο κλιμακιο επιστημονων του μπου να καταληξει σε πορισμα μετα απο ενδελεχης ερευνα αυτων....δεν βλεπω αλλη λυση!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Η Σοφία είναι μουναρα επειδή έχει ωραίο σώμα, φοβερό κωλο κ υπέροχες ΒΥΖΑΡΕΣ!
Οπως ειπε κι ο μυστης Μαρκησιος πιο πανω,οποιος βρισκει ψεγαδι στην εν λογω αιθερια υπαρξη ειναι στα ορια του ΜΠΟΥΣΤΗ τυπε... :sad2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
στο οριο μυστη? αρα εχω ελπιδες να σωθω. τι πρεπει να κανω?
Σε παραπεμπω στην εμπειρη επιστημονικη ομαδα του μπου τυπε μου μηπως σε προλαβουν και αποφυγεις το μπουστριλικι.Αλλα επειδη εχουν φορτο εργασιας και προφανως θα καθυστερησουν να ασχοληθουν μαζι σου,ξεκινα να ριχνεις 2 με 3 παχιες την ημερα για την Σοφαρα και βλεπουμε :sad2: :sad2: :sad2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
αν παντως με θελει πολυ το κοριτσι δεν θα της ριξω ακυρο αλλα θα την καρφωσω φορωντας το σουτιεν της και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι:buck2:
Θα την καρφωσεις φορωντας το σουτιεν της;Ανιατη η περιπτωση σου τυπε μου,λυπαμαι... :angry::angry::angry: :sad2: :sad2: :sad2:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
στο οριο μυστη? αρα εχω ελπιδες να σωθω. τι πρεπει να κανω?

Σε παραπεμπω στην εμπειρη επιστημονικη ομαδα του μπου τυπε μου μηπως σε προλαβουν και αποφυγεις το μπουστριλικι.Αλλα επειδη εχουν φορτο εργασιας και προφανως θα καθυστερησουν να ασχοληθουν μαζι σου,ξεκινα να ριχνεις 2 με 3 παχιες την ημερα για την Σοφαρα και βλεπουμε :sad2: :sad2: :sad2:
Τυπε πρέπει να είσαι σκληρός για να έχεις αποτέλεσμα.
Χρειάζονται δραστικά μέτρα....
Θα ακολουθήσεις την πυραμίδα....
Ξεκινάς με Ζήνα Κουτσελίνη,Λίτσα Πατέρα και Δανάη Μπάρκα....
Από 1 εκτόνωση καθημερινά για την κάθε μια για 5 μέρες.
Μετά Πατούλαινα,Κορομηλά αντε και Κουντουρά 5 μέρες και μετά μπαίνεις σε Φυρού,Κατσογρεσάκη κτλ.
Μετά άμα έχεις καυλώσει με αυτές όλες είσαι οκ...

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
κι εγω λυπαμαι τυπε μου δεν ηθελα να σε στενοχωρησω
Ετσι οπως το πας τυπε μου εσυ σε λιγο θα μας πεις πως θα την γαμησεις και εντελως ντυμενη.Με απογοητευσες :confused: :confused: :confused: :sad2: :sad2: :sad2:

• Λύπη
Αντιδράσεις: sapaki

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μουναρα κορμαρα κτλ. αλλα αυτες οι βυζαρες δεν θα ειναι σαν αγελαδινες οταν βγαλει τα ρουχα?:grin:
γιατι σας αρεσουν τοσο τα μασταρια των βοωηδων?
ωραια ειναι μονο μεσα απ τα ρουχα γιατι μετα απομυθοποιουνται τουλαχιστον για μενα.
ενω ενα 2αρακι στητο ειναι χαρμα σε ολες τις φασεις και στασεις:wink:

βρε...ωραια ειναι μεσα-εξω , αλλα μονο για χυσιμο !:wanker:

σε καμια περιπτωση για να κανεις δεσμο μαζι τους...:confused: :confused: :confused:

θεωρω δεδομενο οτι ο χαχανουλης της εχει γινει ηδη ταρανδος..! :confused:

ο κλασικος beta male θηλυπρεπης νεροκουβαλητης που θα ξεσκατωνει μωρα

και θα νιωθει περηφανος οταν στην παραλια ολοι χαζευουν τις βυζαρες της

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
δυστυχως δεν την εχω ινστα γιατι πεφτει παντοφλα:cry:
Τυπε για τετοιο ΜΟΥΝΑΡΟ με ΒΥΖΑΡΕΣ πρεπει το προσωπο να κανει μια εξαιρεση να σ αφηνει να την ακολουθεις :headbang2::headbang2::headbang2:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
αν παντως με θελει πολυ το κοριτσι δεν θα της ριξω ακυρο αλλα θα την καρφωσω φορωντας το σουτιεν της και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι:buck2:
τυπε νομιζω οτι χαροπαλευεις στην κοψη του γκρεμου!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
Τυπε πρέπει να είσαι σκληρός για να έχεις αποτέλεσμα.
Χρειάζονται δραστικά μέτρα....
Θα ακολουθήσεις την πυραμίδα....
Ξεκινάς με Ζήνα Κουτσελίνη,Λίτσα Πατέρα και Δανάη Μπάρκα....
Από 1 εκτόνωση καθημερινά για την κάθε μια για 5 μέρες.
Μετά Πατούλαινα,Κορομηλά αντε και Κουντουρά 5 μέρες και μετά μπαίνεις σε Φυρού,Κατσογρεσάκη κτλ.
Μετά άμα έχεις καυλώσει με αυτές όλες είσαι οκ...
ξεχασες να του πεις οπως θα ειναι φουλ κομπλε ετοιμος για εξαερωση να βαζει φωτο του δικου της απο σκετσακι...αν καταφερνει να συνεχισει υπαρχει θεμα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
τωρα τελευταια την ανακαλυψα αλλα πρεπει να σας κανει παρεα τα δυσκολα βραδια και οχι μονο πολυ καιρο τωρα υποθετω.
γι αυτο ειστε και ευθικτοι. εχετε περασει πολλα μαζι και υπαρχει και συνθαισθημα πλεον:buck2:
διακρινω ταση για χαβαλε και μια υφερπουσα ροπη προς το μπαχαλο...το θεμα ομως ειναι σοβαρο,εξισου σοβαρο οπως εκεινο το βραδυ που εγινε κομπλα με το βρακι της κυρα φαιης σκορδα ,φοραει -δεν φοραει και τελευται στιγμη γλυτωσαμε εμφυλιο με την καθοριστικη παρεμβαση του βαρ!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.078
Πόντοι
3.556
τυπε επιτελει εργο το τεμαχιο. ειδικα για τους σκληρους αυνανες χυστες του σαη που ειχανε να πυρφορισουν με αεροσακους απο την εποχη τησ μαιρης σκορδου μπιγκ μπραδερ:wanker::wanker::wanker:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
τυπε επιτελει εργο το τεμαχιο. ειδικα για τους σκληρους αυνανες χυστες του σαη που ειχανε να πυρφορισουν με αεροσακους απο την εποχη τησ μαιρης σκορδου μπιγκ μπραδερ:wanker::wanker::wanker:
σιγουρα εχει κατι χυστες μερακληδες ,θα χουν κανει το καβλι τους σαν πιτσιλιτηρι σε μπαρμπριζ αυτοκινητου!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
δηλαδη αυτο το ζευγαρι ειναι ο ορισμος των ετερωνυμων

η μια εξωστρεφης, βιζιτοφατσα ,πρωην μοντελα (με οτι αυτο συνεπαγεται)

και ο αλλος καλο παιδι μεν,αλλα φουλ αντιαρρενωπος-αντισεξουαλ-κεφτες-ουδετερος τελειως :confused:

και την αρρενωποτητα δεν τη μετραω με βαση τα μουσκουλα η το ποσο νταλικερικα μιλαει καποιος !

αν εχει αποδεχθει οτι θα τρωει κερατο και απλα ειναι αναισθητος,παω πασο!

σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να ειμαι συγγενικο του προσωπο ομως,αδερφος του η πατερας του.

θα ενιωθα αβολα εως ντροπιαστικα :confused: :confused: :confused: :confused: τοσες κοπελιτσες γηινες υπαρχουν που ψαχνονται για γαμο... :confused:
οκ μπορει αλλα τι να εκανε δλδ? ηταν καλυτερο να της ριξει ακυρο απ το να τρωει αυτος το κυριως κι αν τυχει να τσιμπαει και κανας αλλος μεζεδακι?
μπορει να ειναι ομαδικος παιχτης. εγω παντως το επαιρνα το ρισκο αν και ξερω οτι ειναι αυξημενο αξιζει το κοριτσι

θα τσιμπουσα μεζεδακι ως εραστης,οχι να την παντρευτω κιολας....

ουτε νεκρος :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom