Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.602
- Πόντοι
- 8.346
τυπε μονο ενα λοιπον πιστευω απομενει για να λυθει η παρεξηγηση.......θα πρεπει αν διαβαζει η ιδια η καποιος κοντινος της ,να της εξηγησει το προβλημα και ας στειλει κανα δυο γυμνοστηθες φωτο προφιλ και ανφας ,ωστε ειδικο μεικτο κλιμακιο επιστημονων του μπου να καταληξει σε πορισμα μετα απο ενδελεχης ερευνα αυτων....δεν βλεπω αλλη λυση!εγω εγραψα οτι ειναι μουναρα και κορμαρα κτλ.
αυτο ηταν το πρωτο μου σχολιο ξεκαθαρα. δεν ξερω τι διαβασες
απλα απορρησα γιατι εκθειαζετε τοσο τα βυζια της που μεσα απ τα ρουχα θα ειναι σαν αγελαδας.
εχεις καποιο θεμα κατανοησης η αναγνωσης?
Οπως ειπε κι ο μυστης Μαρκησιος πιο πανω,οποιος βρισκει ψεγαδι στην εν λογω αιθερια υπαρξη ειναι στα ορια του ΜΠΟΥΣΤΗ τυπε...Η Σοφία είναι μουναρα επειδή έχει ωραίο σώμα, φοβερό κωλο κ υπέροχες ΒΥΖΑΡΕΣ!
Σε παραπεμπω στην εμπειρη επιστημονικη ομαδα του μπου τυπε μου μηπως σε προλαβουν και αποφυγεις το μπουστριλικι.Αλλα επειδη εχουν φορτο εργασιας και προφανως θα καθυστερησουν να ασχοληθουν μαζι σου,ξεκινα να ριχνεις 2 με 3 παχιες την ημερα για την Σοφαρα και βλεπουμεστο οριο μυστη? αρα εχω ελπιδες να σωθω. τι πρεπει να κανω?
Θα την καρφωσεις φορωντας το σουτιεν της;Ανιατη η περιπτωση σου τυπε μου,λυπαμαι...αν παντως με θελει πολυ το κοριτσι δεν θα της ριξω ακυρο αλλα θα την καρφωσω φορωντας το σουτιεν της και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι
στο οριο μυστη? αρα εχω ελπιδες να σωθω. τι πρεπει να κανω?
Τυπε πρέπει να είσαι σκληρός για να έχεις αποτέλεσμα.Σε παραπεμπω στην εμπειρη επιστημονικη ομαδα του μπου τυπε μου μηπως σε προλαβουν και αποφυγεις το μπουστριλικι.Αλλα επειδη εχουν φορτο εργασιας και προφανως θα καθυστερησουν να ασχοληθουν μαζι σου,ξεκινα να ριχνεις 2 με 3 παχιες την ημερα για την Σοφαρα και βλεπουμε
Ετσι οπως το πας τυπε μου εσυ σε λιγο θα μας πεις πως θα την γαμησεις και εντελως ντυμενη.Με απογοητευσεςκι εγω λυπαμαι τυπε μου δεν ηθελα να σε στενοχωρησω
Το έβαλε κ η Σοφία μας!Δείτε στόρι από τον δικό της.. Να σας πέσει το σαγονι
Οι βυζάρες βυζάρες τι να λέμε...οχι ρε τυπε με αδικεις ο κωλος της ειναι ποιημα αλλα τα μασταρια μασταρια
μουναρα κορμαρα κτλ. αλλα αυτες οι βυζαρες δεν θα ειναι σαν αγελαδινες οταν βγαλει τα ρουχα?
γιατι σας αρεσουν τοσο τα μασταρια των βοωηδων?
ωραια ειναι μονο μεσα απ τα ρουχα γιατι μετα απομυθοποιουνται τουλαχιστον για μενα.
ενω ενα 2αρακι στητο ειναι χαρμα σε ολες τις φασεις και στασεις
Τυπε για τετοιο ΜΟΥΝΑΡΟ με ΒΥΖΑΡΕΣ πρεπει το προσωπο να κανει μια εξαιρεση να σ αφηνει να την ακολουθειςδυστυχως δεν την εχω ινστα γιατι πεφτει παντοφλα
τυπε νομιζω οτι χαροπαλευεις στην κοψη του γκρεμου!αν παντως με θελει πολυ το κοριτσι δεν θα της ριξω ακυρο αλλα θα την καρφωσω φορωντας το σουτιεν της και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι
ξεχασες να του πεις οπως θα ειναι φουλ κομπλε ετοιμος για εξαερωση να βαζει φωτο του δικου της απο σκετσακι...αν καταφερνει να συνεχισει υπαρχει θεμα!Τυπε πρέπει να είσαι σκληρός για να έχεις αποτέλεσμα.
Χρειάζονται δραστικά μέτρα....
Θα ακολουθήσεις την πυραμίδα....
Ξεκινάς με Ζήνα Κουτσελίνη,Λίτσα Πατέρα και Δανάη Μπάρκα....
Από 1 εκτόνωση καθημερινά για την κάθε μια για 5 μέρες.
Μετά Πατούλαινα,Κορομηλά αντε και Κουντουρά 5 μέρες και μετά μπαίνεις σε Φυρού,Κατσογρεσάκη κτλ.
Μετά άμα έχεις καυλώσει με αυτές όλες είσαι οκ...
Δυστυχως εχει πεσει στον γκρεμο και δεν το χει καταλαβειτυπε νομιζω οτι χαροπαλευεις στην κοψη του γκρεμου!
διακρινω ταση για χαβαλε και μια υφερπουσα ροπη προς το μπαχαλο...το θεμα ομως ειναι σοβαρο,εξισου σοβαρο οπως εκεινο το βραδυ που εγινε κομπλα με το βρακι της κυρα φαιης σκορδα ,φοραει -δεν φοραει και τελευται στιγμη γλυτωσαμε εμφυλιο με την καθοριστικη παρεμβαση του βαρ!τωρα τελευταια την ανακαλυψα αλλα πρεπει να σας κανει παρεα τα δυσκολα βραδια και οχι μονο πολυ καιρο τωρα υποθετω.
γι αυτο ειστε και ευθικτοι. εχετε περασει πολλα μαζι και υπαρχει και συνθαισθημα πλεον
τυπε επιτελει εργο το τεμαχιο. ειδικα για τους σκληρους
σιγουρα εχει κατι χυστες μερακληδες ,θα χουν κανει το καβλι τους σαν πιτσιλιτηρι σε μπαρμπριζ αυτοκινητου!τυπε επιτελει εργο το τεμαχιο. ειδικα για τους σκληρουςαυνανεςχυστες του σαη που ειχανε να πυρφορισουν με αεροσακους απο την εποχη τησ μαιρης σκορδου μπιγκ μπραδερ
οκ μπορει αλλα τι να εκανε δλδ? ηταν καλυτερο να της ριξει ακυρο απ το να τρωει αυτος το κυριως κι αν τυχει να τσιμπαει και κανας αλλος μεζεδακι?
μπορει να ειναι ομαδικος παιχτης. εγω παντως το επαιρνα το ρισκο αν και ξερω οτι ειναι αυξημενο αξιζει το κοριτσι