Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (3 μέλη και 57 επισκέπτες)

Gibraltar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2023
Κριτικές
7
Like
464
Πόντοι
301

Jacob Palmer

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Like
259
Πόντοι
21
Όταν το αίμα κατεβαίνει στη πούτσα μας, ξεχνάμε ότι όσο και να γαμήσεις, κάποια στιγμή θα κάνεις διάλειμμα.
Αν λοιπόν η άλλη σου πρήζει τα παπάρια με απαιτήσεις ή το χαρακτήρα της γενικότερα, δεν θα την αντέξεις για πολύ...

Γιατί καλή η εμφάνιση και το σεξ, αλλά τι κάνεις τις υπόλοιπες ώρες της μέρας;
Θα λείπεις συνέχεια;
Και τι είναι καλύτερο ρε τύπε, να χωρίσεις την Φυρου για να πηδάς βίζιτες; Ή μήπως περιμένεις να βρεις την τέλεια γυναίκα;

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
2.096
Πόντοι
441
Δεν μίλησα για τελειότητα, γιατί όπως όλοι ξέρουμε δεν υπάρχει.
Απλά ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά και τελικά αποφασίζεις τι αντέχεις.

Υπάρχει και μια παλιά ατάκα κάποιου μεγαλύτερης ηλικίας παντρεμένου με κάποια μικρούλα και του έλεγαν ότι θα τον κερατώνει.
Και απάντησε προτιμώ να τρώω αστακό με παρέα, παρά σαρδέλα μόνος μου.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.090
Πόντοι
3.506
Αυτές οι βυζάρες, πρέπει επειγόντως να κρατικοποιηθούν,σαν μνημεία "Παγκόσμιας σεξουαλικής κληρονομιάς"...
1000012299.jpg

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
185
Like
39.874
Πόντοι
32.548
Αυτές οι βυζάρες, πρέπει επειγόντως να κρατικοποιηθούν,σαν μνημεία "Παγκόσμιας σεξουαλικής κληρονομιάς"...
1000012299.jpg
αυτά τα βυζιά τα είχα λίγα εκατοστά δίπλα από το στόμα μου

την είχα δίπλα μου και παίζαμε Black Jack στο καζίνο

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Δυστυχώς στην εξίσωση όλη αυτή , ένας είναι ο χαμένος.. ο μικρός!
Σιγά ρε φίλε το πρώτο παιδί είναι που θα έχει χωρισμένους γονείς ή το τελευταίο. Ή το πρώτο παιδί με γονείς διάσημους και γνωστούς. Μια χαρά θα μεγαλώσει αν στέκουν και λίγο στα καλά τους οι γονείς. Θα μεγαλώσει με φράγκα, με ανέσεις και με μουναρες να γαμαει. Εμείς δηλαδή τι να πούμε χωρισμένοι γονείς, φράγκο στην τσέπη και χωρίς μουνι. :think:

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.283
Πόντοι
2.420
Σιγά ρε φίλε το πρώτο παιδί είναι που θα έχει χωρισμένους γονείς ή το τελευταίο. Ή το πρώτο παιδί με γονείς διάσημους και γνωστούς. Μια χαρά θα μεγαλώσει αν στέκουν και λίγο στα καλά τους οι γονείς. Θα μεγαλώσει με φράγκα, με ανέσεις και με μουναρες να γαμαει. Εμείς δηλαδή τι να πούμε χωρισμένοι γονείς, φράγκο στην τσέπη και χωρίς μουνι. :think:
Αν πιστεύεις ότι το σωστό είναι να υπάρχουν χωρισμένες οικογένειες, πάω απλά πάσο. Ελάχιστα παιδιά χωρισμενων γονιών δεν βγάζουν ψυχολογικά.

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Αν πιστεύεις ότι το σωστό είναι να υπάρχουν χωρισμένες οικογένειες, πάω απλά πάσο. Ελάχιστα παιδιά χωρισμενων γονιών δεν βγάζουν ψυχολογικά.
Να δεις τι ψυχολογικά βγάζουν τα παιδιά που οι γονείς τους είναι μαζί και όλη μερα σκοτώνονται. Άμα οι γονείς χωρίσουν πολιτισμένα και διατηρούν σχέσεις καλές και όχι να θάβουν ο ένας τον άλλον δρν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ ξέρω ζευγάρι που πάνε μαζί διακοπές για το παιδί ενώ είναι χωρισμένοι.

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
6.051
Πόντοι
1.041
ειχε βαλει προσφατα μια μου καθοταν σε θεση squat τονιζοταν η κωλαρα της στον φακο κ διπλα ο μικρος

• Like
Αντιδράσεις: pa28

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.738
Πόντοι
9.931
Το εχω γραψει και πιο πισω, αν εχει χωρίσει πραγματικά με τον μπουχεσα, λογικά θα δώσει πολυ υλικό το καλοκαίρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom