Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.616
- Πόντοι
- 9.931
Ηθελα να ήξερα οταν την εβαλε στα τέσσερα ο Κοψιαλης το πίστευε οτι γαμαει στα αλήθεια αυτο το μουνι η νόμιζε οτι έβλεπε όνειρο;;;
καποιος να σβησει τοτε αυτα απο το νήμα που ελεγε οτι της εδωσε δωρακι στη Ψαρρου μεσω μανταμ ...Πάρτε άλλες 3 προ καραντίνας που είχαν ανέβει στο insta.Απλά,λίγο φρόνιμα,βίντεο της κοπέλας δεν υπάρχουν,και ο Κοψιαλης που ειναι ανθρωπος των social σιγουρα γνωριζει για εμας,μη το γαματε για thread και μην προκαλείτε,άποψη μου φιλικά.
μην το ανοιξεις. εχει ιο τυπε.Μπορείς να μου στείλεις σε πμ το βίντεο που λες;
Μας έχει φτιαξει άσχημα....Ξερογλύφεται το Σοφάκι.
Μπαα δυσκολο να βρεις επώνυμη η ημι-επωνημη Ελληνίδα που θα άνοιγε Only fans, αυτα μονο Αμερικη.Αν ήταν έξυπνη θα ανοιγε ένα only fans και θα έβγαζε πιο πολλά και από την τουνι
Όταν χωρίσουν όλες αυτές τις κοινές φωτογραφίες θα τις κρατήσουν? Τι λέτε ?
με το τατου βγαζεις ακομα πιο ευκολα ακρη,ζωγραφιζεις απο πανω μια μασκα και γραφεις ζορο .....το θεμα ομως ειναι αλλο ...μα μου σου του ,εχετε φαγωθει να γραφετε κατινιες για πιτα που δεν τρωτε...τι νοημα εχει???...η κοπελα λανσαρει την εικονα της,εμεις κανουμε τσιμπλα και ολα ρολοι ...τι νοημα εχουν κατι χαζογκομενιστικα σχολια...
Καραγκιόζης σίγουρα δεν είναι ο κοψιαλης, καλό τυπακι είναι...
Γιατί να χωρίσουν ρε τυπεε; Καραγκιόζης σίγουρα δεν είναι ο κοψιαλης, καλό τυπακι είναι...
τυπε δεν τρωει απο το πιατο μας ....στην τελικη αν τον δεις να πουλαει νανοβιονικα γιλεκα-μαντζουνια και καπακι στον μπαστακωσουν υπουργο υπαναπτυξης ,μονο τοτε θα δικαιουμαστε να κρινουμε γιατι θα παιζετε το μελλον μας....τωρα εχουμε την επιλογη να αλλαξουμε καναλι!
Ειναι καλυτεροι απο κοψιαλη τυπε αυτοι.
Φαντασου τι σε κανει εσενα να εισαι που δε γαμας και τη φυρουλολ με το φαν κλαμπ του καραγκιοζεμπορα
Κερασε φουλ κωλαρα σημερα το Σοφακι