Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

johnpeters

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
φιλε οι αλλοι εινια παπατζηδες , εδω μεσα θα βρεις την αλήθεια και το βιντεο που ψαχνεις
Και ο ανθρωπος σου για το μονοπάτι αυτο ειναι ο @birlas
Θα σου δείξει το δρόμο
Ο χρήστης birlas δεν υπάρχει πλέον.. Άρα? Κανείς δεν έχει το βίντεό της?

johnpeters

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
μια χαρά υπαρχει τυπε , πατα πανω στο ονομα του που εγραψα και θα δεις οτι ειναι εκει
Τότε απλά δεν έχω πρόσβαση στο προφίλ του
Screenshot_1.png

gwool

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Όλα τα τσόλια μαζεύονται εδώ και κάνουν κρίσεις για το μεγαλύτερο σαιτ με διάσημες. Τους πονάει φυσικά γιατί είναι κλειδωμένο. Σαιτ με 3.000 βίντεο και 40.000 φωτογραφίες. Για δείτε το Names και θα καταλάβετε αρκετά.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Όλα τα τσόλια μαζεύονται εδώ και κάνουν κρίσεις για το μεγαλύτερο σαιτ με διάσημες. Τους πονάει φυσικά γιατί είναι κλειδωμένο. Σαιτ με 3.000 βίντεο και 40.000 φωτογραφίες. Για δείτε το Names και θα καταλάβετε αρκετά.
δλδ λες τυπε το βιντεο που εχει οτι ειναι γνησιο ? :think:

johnpeters

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
@birlas Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το video? Εγώ μιλάω ευγενικά και παρατηρώ ότι στο υπόλοιπο community υπάρχει μια κάποια τοξικότητα και ειρωνεία. Θα σου έστελνα προσωπικό μήνυμα, αλλά η πρόσβαση στο προφίλ σου είναι περιορισμένη. Ευχαριστώ.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Ο χρήστης birlas δεν υπάρχει πλέον.. Άρα? Κανείς δεν έχει το βίντεό της?
τυπε ειχες μια ελπιδα να τον παιξεις με βυζαρες φυρου....αλλα απο τη στιγμη που με ακυρωνεις ετσι στεγνα θα τον παιζεις με σπυριδουλα απο μαστερσεφ

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

gwool

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
24
Πόντοι
0
πληρωσε τον @gwool 50 euro στο σαιτ του να δεις αν λεω ψεματα για τις παρτουζες , ολα τα εχει αυτος ...
Το site είναι Αγγλικής ιδιοκτησίας. Δεν υπάρχει άλλο στο είδος. Επομένως αυτός που το τράβηξε το έστειλε εκεί.

johnpeters

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
τυπε ειχες μια ελπιδα να τον παιξεις με βυζαρες φυρου....αλλα απο τη στιγμη που με ακυρωνεις ετσι στεγνα θα τον παιζεις με σπυριδουλα απο μαστερσεφ
Τύπε σόρρυ κι όλας αλλά πάτησα στο όνομά σου και μου έλεγε πως δε το βρίσκει και επειδή δεν ξέρω καλά από ίντερνετ νόμισα πως είχε διαγραφεί το προφίλ σου ενώ απλά δεν ήταν εμφανές σε εμένα. Σου το ζητώ για ακόμη μία φορά πολύ ευγενικά και χωρίς ειρωνείες..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.263
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• rali.png
    rali.png
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 430

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Κουκλάρα η Σοφία...Οδό πάει και ομορφαίνει...

johnpeters

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες ανεβάστε το βιντεο κρίμα είναι
Αδερφέ όπως δεν
Ρε μάγκες ανεβάστε το βιντεο κρίμα είναι
Αδερφέ όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν έχει κανένα βίντεο. Εδώ μέσα το μόνο που ξέρουν είναι να ειρωνεύονται και να μας δουλεύουν ψιλό γαζί..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom