Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (12 μέλη και 78 επισκέπτες)

Heavywash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
580
Πόντοι
300
Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!
Εάν όντος έκανε ποιός ό λόγος πλέον να την ακολουθήσω :undecided:

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.199
Πόντοι
201
Το βυζι είναι το εργαλείο δουλειάς της. Δεν το απόχωρίζετε εύκολα.

Αλλιώς βλέπω τον χοντρό να κάνει τριπλοβαρδιες για τα έσοδα

• Like
Αντιδράσεις: pa28

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
6.063
Πόντοι
1.041
ενταξει παραμενει καυλιαρα κ με μικροτερα βυζια αρκει να τα δειχνει κ την ρωγιτσα

• Like
Αντιδράσεις: pa28

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.740
Πόντοι
9.931
Για το δεύτερο χειρουργείο ειχε πει οτι θα γινει για αισθητικούς λόγους:think:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.370
Πόντοι
8.355
Για το δεύτερο χειρουργείο ειχε πει οτι θα γινει για αισθητικούς λόγους:think:
Άρα πρώτο χειρουργείο αφαίρεση κάποιου ευρήματος και δεύτερο πιθανόν αποκατάσταση αισθητική

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.551
Πόντοι
746
Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!
Στην φωτό είναι ξεκάθαρο ότι το βυζί της είναι μικρότερο, ε λογικά φταίει και η μπλούζα και φαίνεται ότι είναι το μισό. Πάντως τον τελευταίο καιρό μου είχε κάνει εντύπωση δεν πετάει καθόλου βυζο κι είναι όλο με μπλούζες μακριές.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.092
Πόντοι
3.506
Στην φωτό είναι ξεκάθαρο ότι το βυζί της είναι μικρότερο, ε λογικά φταίει και η μπλούζα και φαίνεται ότι είναι το μισό. Πάντως τον τελευταίο καιρό μου είχε κάνει εντύπωση δεν πετάει καθόλου βυζο κι είναι όλο με μπλούζες μακριές.
Σίγουρα έχει αλλάξει...
Όλοι βέβαια ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό,αλλά κάτι πιο απλό όπως να έβγαλε κανένα δίκιλο σιλικόνη από κάθε βυζί, έτσι απλά για αλλαγή...
1000012961.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.740
Πόντοι
9.931
Πότε συνιστάται η αφαίρεση ενθέματος σιλικόνης;

Τα ενθέματα στήθους δεν είναι υλικά που διαρκούν εφ’ όρου ζωής και είναι σημαντικό να αντικαθίστανται ή να αφαιρούνται περίπου κάθε 10-15 χρόνια. Αυτή η απόφαση είναι συνήθως υποκειμενική και βασίζεται στις ανάγκες και επιθυμίες της εκάστοτε ασθενούς.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το εξωτερικό κέλυφος του ενθέματος διασπάται προκαλώντας διαρροή σιλικόνης και σκλήρυνση του ουλώδους ιστού γύρω από το ένθεμα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι τα ενθέματά σας πρέπει να αφαιρεθούν για αυτόν το λόγο.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις χρειάζεται η αφαίρεση των σιλικονούχων ενθεμάτων, διότι το γυναικείο στήθος υπόκειται συνεχείς αλλαγές με την πάροδο του χρόνου επηρεάζοντας τη συνολική εμφάνιση των μαστών. Παράγοντες όπως η ηλικία, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός μπορούν όλα να αλλάξουν το σχήμα, το μέγεθος και το βάρος των μαστών.

GHOSTMAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Σε τέτοιες περιπτώσεις υγεία πάνω απ'όλα, αλλά όσο και να πεί κανείς μεγάλο το ξενέρωμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom