You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοφία Φυρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 40.436
- Πόντοι
- 6.756
Πω ρε πουστη κολαρα η πουστρα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 40.436
- Πόντοι
- 6.756
ΟΧΙχονδρη
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 34.513
- Πόντοι
- 5.506
ενταξει...να σε πειραξω ηθελα αδερφε....
ανησυχω για σημερα στο πολο να ξερεις
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 40.436
- Πόντοι
- 6.756
Και γω πολύενταξει...να σε πειραξω ηθελα αδερφε....
ανησυχω για σημερα στο πολο να ξερεις
Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.865
- Πόντοι
- 8.346
Μη βρίζεις μανΠω ρε πουστη κολαρα η πουστρα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 40.436
- Πόντοι
- 6.756
Μου ξέφυγε μανΜη βρίζεις μαν
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.630
- Πόντοι
- 1.056
Πάντως η τύπισσα το έχει πάρει ζεστά το θέμα με το γυμναστήριο...
60 κιλά σε αυτή την άσκηση δεν είναι καθόλου λίγα, ειδικά για τόσο κοντή και ελαφριά γκόμενα..
Ο άλλος εν των μεταξύ, τον πέτυχα κάπου σε ένα short clip, έχει ξεφύγει πολύ..
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 40.436
- Πόντοι
- 6.756
Ωραία κολαρα πάντως τυπε να τα λέμε όλαΠάντως η τύπισσα το έχει πάρει ζεστά το θέμα με το γυμναστήριο...
60 κιλά σε αυτή την άσκηση δεν είναι καθόλου λίγα, ειδικά για τόσο κοντή και ελαφριά γκόμενα..
olotyxeros
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 2.420
Δεν είναι και τόσο ελαφριά..
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 201
Σε Smith κάνει και η θεία μου. Σε ελεύθερα θα ήταν πιο εντυπωσιακό
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.420
- Πόντοι
- 8.355
Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Συνημμένα
Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 12.130
- Πόντοι
- 2.256
Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Αν πάει 3κιλα το ένα λογικό...από άποψη γυναικολογική καλά έκανε γτ θα υπέφερε σίγουρα χωρίς μλκιες, σοβαρά το λέω!!!Εντάξει να είναι καλά η κοπέλα αν τυχόν υπήρχε θέμα σοβαρό, αλλά αν έγινε έτσι μιλάμε για σοβαρό χτύπημα της μοίρας στους βυζολαγνους όλης της Ελλάδας...
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 3.177
προφανώς κανείς δεν θέλει το κακό της...αλλά πραγματικά αν ισχύει τότε απογοήτευση. από τις φωτό που έβαλες μάλλον έχεις δίκιο.Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Heavywash
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.471
Εάν όντος έκανε ποιός ό λόγος πλέον να την ακολουθήσωΠριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 201
Το βυζι είναι το εργαλείο δουλειάς της. Δεν το απόχωρίζετε εύκολα.
Αλλιώς βλέπω τον χοντρό να κάνει τριπλοβαρδιες για τα έσοδα
Αλλιώς βλέπω τον χοντρό να κάνει τριπλοβαρδιες για τα έσοδα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις