dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 37.119
- Πόντοι
- 22.936
Τι βυζάρες είναι αυτές..
ΟΧΙχονδρη
ενταξει...να σε πειραξω ηθελα αδερφε....
Και γω πολύενταξει...να σε πειραξω ηθελα αδερφε....
ανησυχω για σημερα στο πολο να ξερεις
Μη βρίζεις μανΠω ρε πουστη κολαρα η πουστρα
Μου ξέφυγε μανΜη βρίζεις μαν
Ωραία κολαρα πάντως τυπε να τα λέμε όλαΠάντως η τύπισσα το έχει πάρει ζεστά το θέμα με το γυμναστήριο...
60 κιλά σε αυτή την άσκηση δεν είναι καθόλου λίγα, ειδικά για τόσο κοντή και ελαφριά γκόμενα..
Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!
Αν πάει 3κιλα το ένα λογικό...από άποψη γυναικολογική καλά έκανε γτ θα υπέφερε σίγουρα χωρίς μλκιες, σοβαρά το λέω!!!Εντάξει να είναι καλά η κοπέλα αν τυχόν υπήρχε θέμα σοβαρό, αλλά αν έγινε έτσι μιλάμε για σοβαρό χτύπημα της μοίρας στους βυζολαγνους όλης της Ελλάδας...
προφανώς κανείς δεν θέλει το κακό της...αλλά πραγματικά αν ισχύει τότε απογοήτευση. από τις φωτό που έβαλες μάλλον έχεις δίκιο.Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!