Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.905
- Πόντοι
- 9.931
Και την πηδάει ο μπουχεσας Κοψιαλης
Τι φωτό είναι αυτή τρέλα.
πτου σουτυποι θα το εστελνα σε ολους αλλα τον παιζω και με τα 2 χερια και δεν προλαβαινω..επισης εγω εχω μονο ενα 20λεπτο που κανει κατι ισπανικες και τον παιρνει απο κωλο...αν θελετε τα πιο λεπτομερη θα στειλετε στον @Eraser.. και στον @Νίπλης που εχουν ολοκληρη συλλογη...αν θελετε καντε και μια προσπαθεια με το μελος @troubakhs αλλα να ειστε ευγενικοι στα πμ γιατι ειναι λιγο ευεξαπτος...
Πτου σουτυποι θα το εστελνα σε ολους αλλα τον παιζω και με τα 2 χερια και δεν προλαβαινω..επισης εγω εχω μονο ενα 20λεπτο που κανει κατι ισπανικες και τον παιρνει απο κωλο...αν θελετε τα πιο λεπτομερη θα στειλετε στον @Eraser.. και στον @Νίπλης που εχουν ολοκληρη συλλογη...αν θελετε καντε και μια προσπαθεια με το μελος @troubakhs αλλα να ειστε ευγενικοι στα πμ γιατι ειναι λιγο ευεξαπτος...
τυπε αυτην που τον παιρνει απο κωλο ειναι αυτην με τον μαυρο που την γαμαει reverse cow girl ? ή εχει κυκλοφορησει κι αλλητυποι θα το εστελνα σε ολους αλλα τον παιζω και με τα 2 χερια και δεν προλαβαινω..επισης εγω εχω μονο ενα 20λεπτο που κανει κατι ισπανικες και τον παιρνει απο κωλο...αν θελετε τα πιο λεπτομερη θα στειλετε στον @Eraser.. και στον @Νίπλης που εχουν ολοκληρη συλλογη...αν θελετε καντε και μια προσπαθεια με το μελος @troubakhs αλλα να ειστε ευγενικοι στα πμ γιατι ειναι λιγο ευεξαπτος...
αυτη με τον μαυρο την εχουν αυτοι οι μουνηδες πιο πανω αλλα δεν τη δινουν...αλλη εχω εγωτυπε αυτην που τον παιρνει απο κωλο ειναι αυτην με τον μαυρο που την γαμαει reverse cow girl ? ή εχει κυκλοφορησει κι αλλη
Στην ζητάμε και δεν την δίνεις γαμημενεαυτη με τον μαυρο την εχουν αυτοι οι μουνηδες πιο πανω αλλα δεν τη δινουν...αλλη εχω εγω