Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.484
- Πόντοι
- 3.656
τυπε εχω πενθος αυτην την περιοδο λογω Φωφης και δεν διακινω πορνογραφικο υλικο...μετα τα 40 θα το σκεφτω...να υπαρχει και λιγο σεβασμος..Ρε ανέβασε τα και μη λες πολλά..
τυπε εχω πενθος αυτην την περιοδο λογω Φωφης και δεν διακινω πορνογραφικο υλικο...μετα τα 40 θα το σκεφτω...να υπαρχει και λιγο σεβασμος..Ρε ανέβασε τα και μη λες πολλά..
Πενθεις εσυ, πενθουμε και εμεις ?τυπε εχω πενθος αυτην την περιοδο λογω Φωφης και δεν διακινω πορνογραφικο υλικο...μετα τα 40 θα το σκεφτω...να υπαρχει και λιγο σεβασμος..
αχαχαχα σωραίος..τυπε εχω πενθος αυτην την περιοδο λογω Φωφης και δεν διακινω πορνογραφικο υλικο...μετα τα 40 θα το σκεφτω...να υπαρχει και λιγο σεβασμος..
Αστείο ε;οχι ρε μπαγλαμαδες..δεν δινω τιποτα!!!να τον παιζεται με το ξιαρχο.
θα είναι το ίδιο που ψαλίδιαζονται με την Ραλλη στη συνέχεια ……εχω 5-6 με δαυτην αλλα ειναι ψοφια...κατι βυζια πανε περα δωθε και τον παιρνει μονο απο κωλο..
ειναι τοσα που δεν μπορω να θυμηθω...θα είναι το ίδιο που ψαλίδιαζονται με την Ραλλη στη συνέχεια ……
Αναλογα τον ποιον θα ρωτησεις ?ειναι αληθεια το βιντεακι?
Δεν υπαρχει βιντεο φιλε. Απλα καποιοι νεοπες ψαρωνουν. Οσο γι αυτο που λες συμφωνω,αλλα ο πολυς ο κοσμος δυστυχως κανιβαλιζει και δε σεβεται αν μια κοπελα εινα μανα ή το οτιδηποτε. Αν υπηρχε βιντεο θα ηταν σε πορνοsite και ισα ισα καποιοι θα χαιροντουσταν κιολας οχι απο καυλα,αλλα απο κακια.ThatS itΣυγγνωμη μπορω να πω κατι? Εγω οταν θελω να τον παιξω θεωρω εχω παρα πολλες επιλογες. Ειμαι ικανοποιημενος ρε παιδι μου απο το υλικο που υπαρχει, μια χαρα τη τραβαω. Νομιζω αν στερηθω τα βιντεο, μιας κοπελας, που προσφατα εγινε μανουλα και εκανε οικογενεια, δε θα παθω κατι. Νιωθω οτι ειναι χρεος μου κατι τετοιο να το σεβαστω. Εσεις δε νιωθετε κατι τετοιο? Ο,τι και να εκανε στο παρελθον, δειξτε λιγο σεβασμο τωρα σε μια κοπελα που ειναι μητερα. Οχι μονο στη Φυρου, γενικα.
Συγγνωμη μπορω να πω κατι? Εγω οταν θελω να τον παιξω θεωρω εχω παρα πολλες επιλογες. Ειμαι ικανοποιημενος ρε παιδι μου απο το υλικο που υπαρχει, μια χαρα τη τραβαω. Νομιζω αν στερηθω τα βιντεο, μιας κοπελας, που προσφατα εγινε μανουλα και εκανε οικογενεια, δε θα παθω κατι. Νιωθω οτι ειναι χρεος μου κατι τετοιο να το σεβαστω. Εσεις δε νιωθετε κατι τετοιο? Ο,τι και να εκανε στο παρελθον, δειξτε λιγο σεβασμο τωρα σε μια κοπελα που ειναι μητερα. Οχι μονο στη Φυρου, γενικα.
Της τον σφυρου ανετα.οποιος το εχει ας κανει μια πασα, ειναι ζημια η κοπελα :')
και η τσιμτσιλη ηταν στο κοτερο τυπεθα είναι το ίδιο που ψαλίδιαζονται με την Ραλλη στη συνέχεια ……
τα στερνά τιμουν τα πρώτα..Συγγνωμη μπορω να πω κατι? Εγω οταν θελω να τον παιξω θεωρω εχω παρα πολλες επιλογες. Ειμαι ικανοποιημενος ρε παιδι μου απο το υλικο που υπαρχει, μια χαρα τη τραβαω. Νομιζω αν στερηθω τα βιντεο, μιας κοπελας, που προσφατα εγινε μανουλα και εκανε οικογενεια, δε θα παθω κατι. Νιωθω οτι ειναι χρεος μου κατι τετοιο να το σεβαστω. Εσεις δε νιωθετε κατι τετοιο? Ο,τι και να εκανε στο παρελθον, δειξτε λιγο σεβασμο τωρα σε μια κοπελα που ειναι μητερα. Οχι μονο στη Φυρου, γενικα.
ναι, ενω αμα δεν ειναι μανα η αλλη ειναι οκ να βγαλεις το βιντεο στην φορα... ωραια λογικη!
οπως και να εχει δεν υπαρχει τιποτα!! Παραμυθια αυτον που εχουν discord servers ειναι για να περνουν τα λεφτα απο τους αφελείς!!
Δεν υπαρχει βιντεο φιλε. Απλα καποιοι νεοπες ψαρωνουν. Οσο γι αυτο που λες συμφωνω,αλλα ο πολυς ο κοσμος δυστυχως κανιβαλιζει και δε σεβεται αν μια κοπελα εινα μανα ή το οτιδηποτε. Αν υπηρχε βιντεο θα ηταν σε πορνοsite και ισα ισα καποιοι θα χαιροντουσταν κιολας οχι απο καυλα,αλλα απο κακια.ThatS it