Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.484
Πόντοι
3.656
Ρε ανέβασε τα και μη λες πολλά..
τυπε εχω πενθος αυτην την περιοδο λογω Φωφης και δεν διακινω πορνογραφικο υλικο...μετα τα 40 θα το σκεφτω...να υπαρχει και λιγο σεβασμος.. :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
η χαρα των ποδολαγνων

Συνημμένα

• Screenshot 2021-11-01 at 18-33-19 Σοφία Φυρού ( sofia firou) • Instagram photos and videos.png
    Screenshot 2021-11-01 at 18-33-19 Σοφία Φυρού ( sofia firou) • Instagram photos and videos.png
    830,4 KB · Εμφανίσεις: 510
  • Screenshot 2021-11-01 at 18-38-01 Σοφία Φυρού ( sofia firou) • Instagram photos and videos.png
    Screenshot 2021-11-01 at 18-38-01 Σοφία Φυρού ( sofia firou) • Instagram photos and videos.png
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 465

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
εχω 5-6 με δαυτην αλλα ειναι ψοφια...κατι βυζια πανε περα δωθε και τον παιρνει μονο απο κωλο..
θα είναι το ίδιο που ψαλίδιαζονται με την Ραλλη στη συνέχεια ……

dimiathens13

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
6
Πόντοι
0
οποιος το εχει ας κανει μια πασα, ειναι ζημια η κοπελα :')

Incognit033

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
304
Πόντοι
21
Συγγνωμη μπορω να πω κατι? Εγω οταν θελω να τον παιξω θεωρω εχω παρα πολλες επιλογες. Ειμαι ικανοποιημενος ρε παιδι μου απο το υλικο που υπαρχει, μια χαρα τη τραβαω. Νομιζω αν στερηθω τα βιντεο, μιας κοπελας, που προσφατα εγινε μανουλα και εκανε οικογενεια, δε θα παθω κατι. Νιωθω οτι ειναι χρεος μου κατι τετοιο να το σεβαστω. Εσεις δε νιωθετε κατι τετοιο? Ο,τι και να εκανε στο παρελθον, δειξτε λιγο σεβασμο τωρα σε μια κοπελα που ειναι μητερα. Οχι μονο στη Φυρου, γενικα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Συγγνωμη μπορω να πω κατι? Εγω οταν θελω να τον παιξω θεωρω εχω παρα πολλες επιλογες. Ειμαι ικανοποιημενος ρε παιδι μου απο το υλικο που υπαρχει, μια χαρα τη τραβαω. Νομιζω αν στερηθω τα βιντεο, μιας κοπελας, που προσφατα εγινε μανουλα και εκανε οικογενεια, δε θα παθω κατι. Νιωθω οτι ειναι χρεος μου κατι τετοιο να το σεβαστω. Εσεις δε νιωθετε κατι τετοιο? Ο,τι και να εκανε στο παρελθον, δειξτε λιγο σεβασμο τωρα σε μια κοπελα που ειναι μητερα. Οχι μονο στη Φυρου, γενικα.
Δεν υπαρχει βιντεο φιλε. Απλα καποιοι νεοπες ψαρωνουν. Οσο γι αυτο που λες συμφωνω,αλλα ο πολυς ο κοσμος δυστυχως κανιβαλιζει και δε σεβεται αν μια κοπελα εινα μανα ή το οτιδηποτε. Αν υπηρχε βιντεο θα ηταν σε πορνοsite και ισα ισα καποιοι θα χαιροντουσταν κιολας οχι απο καυλα,αλλα απο κακια.ThatS it

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.855
Πόντοι
1.056

ναι, ενω αμα δεν ειναι μανα η αλλη ειναι οκ να βγαλεις το βιντεο στην φορα... ωραια λογικη! :confused:

οπως και να εχει δεν υπαρχει τιποτα!! Παραμυθια αυτον που εχουν discord servers ειναι για να περνουν τα λεφτα απο τους αφελείς!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 133851

Επισκέπτης
Βιντεακι δεν υπάρχει.. Στο τικ τοκ πάντως ανεβάζει ωραία βιντεακια η ίδια!!

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
2.882
Πόντοι
446
τα στερνά τιμουν τα πρώτα..

Incognit033

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
304
Πόντοι
21
ναι, ενω αμα δεν ειναι μανα η αλλη ειναι οκ να βγαλεις το βιντεο στην φορα... ωραια λογικη! :confused:

οπως και να εχει δεν υπαρχει τιποτα!! Παραμυθια αυτον που εχουν discord servers ειναι για να περνουν τα λεφτα απο τους αφελείς!!

φυσικα και δεν ειναι οκ. αλλα υπεθεσα εχει διαρρευσει ηδη.

Incognit033

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
304
Πόντοι
21
Δεν υπαρχει βιντεο φιλε. Απλα καποιοι νεοπες ψαρωνουν. Οσο γι αυτο που λες συμφωνω,αλλα ο πολυς ο κοσμος δυστυχως κανιβαλιζει και δε σεβεται αν μια κοπελα εινα μανα ή το οτιδηποτε. Αν υπηρχε βιντεο θα ηταν σε πορνοsite και ισα ισα καποιοι θα χαιροντουσταν κιολας οχι απο καυλα,αλλα απο κακια.ThatS it

Λυπηρο.
Γιατι και να υπηρχε και να εκανε το ο,τιδηποτε καποια κοπελα, εχει το δικαιωμα να το αφησει πισω. ΑΝ θελει. Αν ειναι ξερω γω πορνοσταρ και συνεχισει τη δουλεια, γουστο της καπελο της. Αν ομως θελει , χαθηκαν οι τσοντες και πρεπει σωνει και ντε ν'ασχοληθουμε με τις παντρεμενες μανουλες?
Και κατι αλλο που το χω ξαναπει: μη παραπονιεστε οτι οι "Ελλεηνιδες" δε γαμιουνται τη στιγμη που αυτο που φοβουνται περισσοτερο και δε το κανουν ειναι οτι λογω του διασυρμου που θα υποστουν απο τη κοινωνια, απ'εμας, απο τα βιντεο που θα αναπαραγετε παντου και τα σχολια και δε θα τις αφηνετε σε ησυχια, δε θα μπορεσουν να βρουν καποιον να κανουν οικογενεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom