ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
Διευρευσαν βιντεο λένε που μπορούμε να τα βρούμε ρε παιδιά ;;
τι εξηγεις αυτα εδω μεσα ρε Τακη ? οι μισοι εδω μέσα εχουν εξωτερική τουαλέτααν ειναι ετσι, παω πασο...αλλα επειδη ειχει μπανιερα, μαλλον ειναι το 1ο και το μοναδικο μπανιο...
εγω στο δευτερο μπανιο εχω μονο χεστρα , ντουζιερα και νιπτηρα...δεν χωραει τιποτα αλλο, αλλα χεζεις και πλενεσαι στο καπακι...αυτη ειναι εξαλλου η χρηση του 2ου μπανιου...
ο τρουμπακης τυπε δεν εχει καντι εξηγεις αυτα εδω μεσα ρε Τακη ? οι μισοι εδω μέσα εχουν εξωτερική τουαλέτα
θα ειναι το ιδιο βιντεο που λενε οτι κυκλοφορει ανα τακτα διαστηματαΔιευρευσαν βιντεο λένε που μπορούμε να τα βρούμε ρε παιδιά ;;
Ρε μπρο δώσε κάτι στο λαόεχω 5-6 με δαυτην αλλα ειναι ψοφια...κατι βυζια πανε περα δωθε και τον παιρνει μονο απο κωλο..
????εχω 5-6 με δαυτην αλλα ειναι ψοφια...κατι βυζια πανε περα δωθε και τον παιρνει μονο απο κωλο..
Και αν υπαρχει, απο οτι φαινεται ειναι για λιγουςΔεν νομίζω να υπάρχει κανένα βίντεο φίδια μας ταΐζουν τίποτα τύποι που έχουν κανάλια στο discord γι views
Ανέβασε ταεχω 5-6 με δαυτην αλλα ειναι ψοφια...κατι βυζια πανε περα δωθε και τον παιρνει μονο απο κωλο..
Η φυσικη εξελιξη του ellinides.net ειναι το discord. Καταφυγιο ερπετων με ειδικευση στα φιδια.Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα βίντεο φίδια μας ταΐζουν τίποτα τύποι που έχουν κανάλια στο discord γι views
οχι ρε μπαγλαμαδες..δεν δινω τιποτα!!!να τον παιζεται με το ξιαρχο.Ανέβασε τα
Ρε ανέβασε τα και μη λες πολλά..οχι ρε μπαγλαμαδες..δεν δινω τιποτα!!!να τον παιζεται με το ξιαρχο.